torsdag, januar 02, 2014

Finn stilen: Januar


De første dagene av januar har vært så mørke, grå og overskyet, at det er som å leve i en film noir fra 40-tallet om man beveger seg utendørs. Intet dagslys! Da kan man jo sprite opp stemningen litt med farger og quirky kleskombinasjoner! Som f.eks. et blått ullskjørt med store hvite polkadotter fra Moschino, en korallfarget topp med Peter Pan-krage fra Ted Baker, en lyserosa delikat blomstrete cardigan fra Valentino, røde strømper fra Modcloth, den teal-fargede veska og de svarte Oxford-skoene med hæl er også fra Modcloth, det samme med rose-øredobbene. Ellers: Den opprinnelige Miss Dior-parfymen  fra 1947, Nars Niagara-leppestift, geeky briller (a la mine egne Paul Franks-briller) fra Asos, og en bunke Agatha Christie-bøker. 

(Det slår meg at dette burde passe perfekt for Jessica Day!)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlig og fargerik!!

Anine sa...

Spenstig! Faller absolutt i smak hos meg, jeg elsker slike retro-topper og særlig i sterke farger. p.s. takk for fin blogg og godt nytt år!

Kjersti sa...

Stilig! Får som alltid lyst til å følge stilen :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Glad du likte den! :)

Anine: Godt nytt år til deg også!

Kjersti: Bra!

Hege sa...

Elsker finn stilen. Denne var intet unntak!

Miss Golightly sa...

Elsker Miss Day:)

Glamourbibliotekaren sa...

Hege: takk for det!

Miss Golightly: jeg også!

Anonym sa...

Herlig med farger. Den rosa cardiganen ropte på meg, hører jeg. Og "pellisen", selvsagt. Nå er straks engelsk Pelargonium i butikkene. Gleder seg! U9

Glamourbibliotekaren sa...

U9: Ah, det har du rett i, kanskje det må bli en engelsk en i år!

koristen sa...

Herlig! Jeg har jo nesten sånne sko, og hvis jeg bruker dem på jobb sammen med DET skjørtet og DEN cardiganen, hmmm... Takk for inspirasjon :-)

min tekopp sa...

Vilken vacker kjol!!

Glamourbibliotekaren sa...

Koristen: Kjør på!

Min tekopp: Ja, den er fin!

Glamourfilologoen sa...

Kule klær og fin collage! Morsomt at den originale Miss Dior-parfymen blir løftet fram også. Den nye er fin, men den originale er en ekte chypre - og som sådan både interessan og litt uvanlig nå for tiden. Har den i skapet, men bruker den (altfor) sjelden.

Populære innlegg