fredag, januar 24, 2014

Glamorøs fredagGod fredag alle sammen!

Her sitter jeg og drømmer om neste tekopp, så min kortsiktige plan er å fyre opp vannkokeren. Min langsiktige plan er å snuse rundt blant bruktbøker i ettermiddag. Dagens duft er Givenchy Tartine et Chocolat, smykker fra Tiffany's pryder ører og hals, og tulipaner skal det jammen bli også. Denne helga blir svært aktiv med både jobbing og selskapeligheter, og det gleder jeg meg til!

Nå håper jeg dere vil komme med deres fredagsrapporter også! Kommentarfeltet er åpent!

Ha en fin dag og helg alle sammen. 

mvh eders Glamourbibliotekar

25 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen ekstrem-glamour på kontoret, men den enkle og litt kjedelige ullgenseren er en alpakkamyk drøm å ha på seg, og oldemors store, rare nål en en klar glamour-effekt. Dessuten dufter jeg av Fréderic Malles Bigarade concentrée, og har ringen fra min kjære - med en stein for hver av oss tre i familien - på fingeren. Og så ble jeg inspirert til å kjøpe tulipaner i morgen. :-) Ha en fin fredag og helg!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag!
På byråkratkontoret er det ganske stille i dag, og det er fint, for da får jeg tid til å forberede et kurs jeg skal holde neste uke, og skrive litt på "hjemmeleksene" fra kurset jeg gikk i høst.

Sitronte er morgenens smak, antrekket er grått og rødt, og duften er Sì fra Giorgio Armani. Håret er nyklippet og superkort - jeg har bestemt meg for å slutte å farge håret med kjemiske fargestoffer, og da var det bare å skrelle av så mye som mulig av den gamle fargen..! Har farget håret jevnlig i 16-17 år, og det er jo ikke bra hverken for meg eller miljøet. Og så aner jeg ikke hva slags hårfarge jeg *egentlig* har lenger, hoho, så det blir spennende!

Planer for helgen: Lese bok/bøker, spise blodappelsiner ("røde appelsiner", som de vel skal hete nå, høres så kjedelig ut, hihi), bake brød og slappe av.

God helg til alle!

Malicia Malurt sa...

Intens møtedag gir stramme drakter og lite rom for glamour. Forsøker likevel med litt Miss Moneypenny-preg, slik at det formelle kan bli akkurat passe tvetydig. Så kommer helgen med ski og vin og alt for mye mat.
God glamorøs fredag til alle!

Line sa...

Det er en rolig dag på skolebiblioteket, ute er det enda bitende kaldt, men nok er nok: Jeg har skjørt likevel. Jeg er heldig og har bilskyss til og fra jobb så da går det. I dag er det ukens pause fra hyggelige samtaler med en ny venn, så jeg kan glede meg til i morgen kveld istedet. I morgen på dagen skal vi på klippetur til frisørtante i byen. Det blir forhåpentlig en billig bytur, jeg behøver ikke så mye i januar, på handlelista står bare en sekk peanøtter til småfugler og ekorn. Jeg strikker en hvit genser med "diamanter"( paljetter) i garnet. Den skal få mye oppmerksomhet , skal se hvor langt jeg rekker å komme før det blir søndag og pinnene må hvile. Med dette ønsker jeg både glamourbibliotekaren og andre her god helg

frk. Frydefull sa...

Fredag igjen - herlig! En stund siden jeg har rapportert, rett og slett på grunn av jobbskifte. Men nå er jeg på nytt kontor og klar for nye rapporter fra sør. Her går også vannkokeren og dagens første blir en klassisk Twinings Earl Grey i løsvekt. Litt forskjellig arbeidsoppgaver gjør at dagen kommer til å fly. Jeg skal kjøpe tulipaner på vei hjem, for vi får middagsgjester i dag. Lørdag blir også kontordag, men jeg gleder emg, for det er et spennende prosjekt. Søndagen derimot skal vi ha en akebakke - det blir gøy! Dagens glamour er definitivt nytt kontor, nye prosjekter med nye blyanter og ny te. AT jeg i tillegg har en superdeilig stor strikkesak fra Ganni som jeg impulskjøpte på to minutter og bare elsker er bonus! Ha en fin helg : )

Anonym sa...

Glaourfaktoren i dag er en fransk St. James ulltrøye i marine og hvite striper. Og stram hestehale.

Har laget meg te og startet utgraving av innboks - aldri morsomt, men det er fredag!
Blir kanskje tulipaner for å drømme om våren og en avslappende kveld. Kommer til å savne Sherlock, men NRK har vel ny spenning på lager.

God helg til alle glamourdamer her inne!

Lille My

Helga sa...

Jeg har fulgt bloggen din i årevis, og praktiserer glamorøs fredag med jevne mellomrom, men i dag er første gang jeg kommenterer (tror jeg). Forhåpentligvis blir det en effektiv lese- og skrivedag på lesesalen, og glamoureffektene er en ullcardigan med perleknapper matchet med perleøredobber fra min kjære. Kaffe i koppen og foreløpig helt alene på lesesalen, som vel plutselig blir inntatt av alle de andre masterstudentene.

Ha en god helg!

Annette sa...

God fredag!
Dette blir en ekstra glamorøs helg da jeg reiser til Tromsø for å besøke ei god venninne. På planen står sushi, suppe, sjokolade, vin, te, sightseeing og masse hygge. I tillegg skal vi på konsert på lørdag i regi av Nordlysfestivalen: Queendom, hurra:-)
Ha en flott fredag og helg!

koristen sa...

Usedvanlig trøtt snøfredag, men det hjelper veldig med litt "ordentlig" sminke, Vetyverio-duft og lekkert, blått silkeskjerf. Fredagsmuffin, denne gangen med eple, er spist, og nå må jeg snart ha mere kaffe.

I helgen blir det besøk hos mor, også skal det strikkes og leses og øves gitar når jeg kommer hjem! God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Glamourlektoren sa...

Ekstremt kort natt grunnet jobbing sen kveld i går og tidlig morgen i dag (vekkerklokka på halv fem..) for å kunne ta helt jobbefri i helgen. I helga skal jeg pusle i huset og være sammen med familien, lage noe godt å spise og savne eldstesønnen som har bursdag langt unna redet.

Fant en heklet vest i skapet her om dagen som gjør ny olaskjorte mer kledd - hurra for at olaskjorta er tilbake i motebildet for fullt.! Prioriterte frisk makeup i morges tross tidspress for å skjule de verste sporene av lite nattesøvn. Pluss noe fint i ørene. Nå te!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en iskald og klarværsvakker Bodøby i vinterfarger! Her er glamouren å ha formiddagsfri; jeg havna nemlig på overnatting hos ei venninne i går, og sitter i pysjamas enda. Glamorøst å kunne kose seg med en kopp te og slappe av før dagen starter ordentlig.

Jeg bruker også Tiffany-smykker i dag; hadde nemlig glemt en tiffanyring her sist jeg overnatta, så nå er den tilbake på min finger. Glamouren er ellers ivaretatt med at jeg dufter av Valentina og har varme ullsokker til når jeg skal ut for å lufte hunden.

Helga skal brukes til mye jobbing, men innimellom blir det tid til litt kos også. Heldigvis. Og nordlystitteturer på kveldstid; det har vært mye fint nordlys i det siste.

Stor klem til vertinna, AltGodt og alle som er innom!

Anonym sa...

Dagens luksus hos meg er et flunkende nytt skjerf fra Barfota! og jeg føler meg så fin og tøff.

/meg

.mette sa...

Uniform: Dressjakke og flyvertinnekjole, hvit genser og litt frekke tykke strømpebukser i svart ull. Rund halsen har jeg en fin elefant i jade! Det er min glamourgreie i dag. Helgen skal brukes til yoga, matlaging og kanskje litt husvask. Strikke og lese skal jeg også gjøre - skulle ønske jeg jobbet to dager og at vi har fem dager fri!!!! Ha en strålende helg. .mette

Unknown sa...

Ikke så veldig glamorøs i dag, men jeg har pappas mariusgenser fra 70-tallet på, som min mor strikket til ham. Og så har jeg perlekjede og Chanel på halsen. Helt greit til fredag å være.

God helg! :)

barnebibliotekaren sa...

For første gang denne uken har jeg utrustet meg med pulsvarmere, strikket av mammaen min. Det er glamorøst å holde varmen på kontoret :-)
Jeg holder hodet over vannet i en litt krevende periode, både på jobb og hjemme, men håper og tror at det letter snart så jeg kan "flyte" litt mer ubesværet ..

Antrekket er først og fremst varmt, med jeans og ullgenser og tidligere nevnte pulsvarmere. Dagens duft er en prøve på Etat Libre d'Orange - Bijou Romantique,- bestilt fra Luckyscent.com. Jeg tror den kommer til å havne på den stadig voksende duftønskelisten min ...

Helgeplaner: Lese, spise, fyre i peisen, kose meg.
God helg til vertinnen og gjestene!

Maren sa...

God fredag! Etter to tidlige forelesninger er jeg hjemom en tur før jeg skal treffe gode venninner til middag. Jeg har ullcardigan med perler, og perler i ørene, samt vaniljeparfyme og røde negler. I morgen skal jeg jobbe, og på søndag skal jeg gjøre absolutt ingenting. Bortsett fra å lese, se en film, gå en tur og drikke litervis med te.

Ina sa...

Hjemmeside og CV oppdatert, alle regninger betalt, nye jobber søkt. Så kan også den arbeidsledige ta helg. Gleder meg til gjensyn med gamle venner, og annen selskapelighet i helgen. Dagens duft er Casmir de Chopard, håret skal snart få fine bølger, og neglene ny farge. Permisjon fra shoppestopp forrige uke i Tokyo resulterte i vintage, skotskrutete skjerf i mørke farger og ny kåpe, som skal få svinge seg i Tigerstaden i kveld.
God helg!

Marte sa...

Jeg skal treffe en venn. Det er fin luksus jeg gleder meg til. Dessuten har jeg tatt en varm dusj.

Marta sa...

Reiser av garde mot Målungdommen sin vinterleir som vert avhalden denne helga. Gler meg til mykje språk og moro (: God helg!

Løvemunn sa...

Hurra, endelig rekker jeg fredagsglamourrapportering. Kjolen i dag er et 15 år gammelt loppemarkedfunn som jeg har fått mange komplimenter for. Tyrkisk eplete i koppen, fin snø utenfor vinduet. God helg til alle, jeg skal gjøre minst mulig. Steke vafler og lese en bok.

Stine Arkeologine sa...

Fin fredag på jobb, som ble avsluttet med assistanse av minstemann som i skrivende stund sitter fornøyd i sofaen bak meg og gumler nugattibrødskiver, så mange han vil.. Det er vanligvis bare "dessertbrødskive", men det må jo være litt fredagsglamour for de små også! Nå skal vi hjem og begynne helga. Vi har ingen andre planer enn å dra strandtur med drage. Merkelig vinter, helt uten snø!

Min fredagsglamour, foruten fint besøk på kontoret, er skjørt, bluse og tyvstart på vårlig parfyme (Laura Biagiotti "Laura").

Riktig god helg til dere alle! :-)

Kjersti sa...

Jeg har kledd meg litt halvpent og skal straks dra for å møte en venninne. Først pizza, og så show med Ingrid Bjørnov og Oslo fagottkor. Det blir stas! :)

KarriMarri sa...

Her er vi godt i gang med glamouren, dvs helg og fri( eller fri og fri fru Blom. halvårsplaner og retting høyrer helga til). Ellers er sølvøyredobbar og ring på plass:) Tulipanane frå førre helg står seg flott, noko som er praktisk i og med at det ikkje alltid er tilgang til ferske blomar i distriktet:) Planene for helga er å lese ferdig Mors gaver av Cecilie Enger. Utruleg flott bok, forresten, som sit i lenge etter at ein har lagt den i frå seg. Andre som har lese den?
Ynskjer dykk alle ei finfin helg :)

Synne sa...

Håhå! En liten rapport, bedre sent enn aldri: Min kjære og jeg feirer fredagen med godt importøl fra vinmonopolet, og det står roser på bordet, og vi har tent lys og spist god mat. Jeg har stripete strømper, blyantskjørt og brun blazer. Helgefølelsen og snøen utenfor vinduet er toppen på glamourkaka, haha. God fredag og god helg til alle!

Anonym sa...

To av nevøene hadde fått gavekort med et valgfritt restaurantbesøk, som de ville løse ut denne fredagen. De valgte, ikke så overraskende, pizza! Og som bonus tok vi en runde med bowling etterpå. Det var moro både for barn og voksne:-) Glad fredag! God helg! Hilsen Stine.

Populære innlegg