torsdag, januar 23, 2014

Snart.


Midt i den kalde vinter gleder jeg meg til at syrinene blomstrer igjen.

8 kommentarer:

Linn sa...

Nydelig bilde :)

Anonym sa...

På en kald dag i nord var det et deilig bilde å få.
Gleden jeg vil dele med deg i dag er at jeg ble så overveldet av dine skjænne ceylon kopper. Aldri sett slike før. Så i dag kom en pakke med 8 kopper asjetterog skåler. Fine gule og blanke, uten sår og skår. Vidunderlig vakre og pene. Enkle i sin skjønnhet. Nå er det Hemingway som gjelder, var i hans vidunderlige hjem der han skrev 70 % av sine bøker. Det var hans hustru nr 2 fra Paris (Vouge) som innredet dette hjemmet , hennes stil med hans preg.
To stae sterke personer tror jeg.Han skrev der hele dagen i sin skrivestue i bakhagens 2.etg. Fra morgen til sen ettermiddag før han gikk til S Joe.
Deilig have med et basseng han hatet og hun elsket. Man kan forøvrig gifte seg i hans hage ,
som virkelig var nydellig med sine vakre planter og
gamle grønne franske hagemøbler i blondejern.
En god aften ønskes alle.
MoriNord

Anonym sa...

Å, takk for at du minner oss på at det venter en sommer der framme ! Synes nesten jeg kjenner syrinlukten allerede. Jeg har en stor sådan i hagen. Jeg synes den blomstrer litt lite, forresten, er det noen som vet om det hjelper på å gjødsle den ? Eventuelt med hva da ? Ellers vil jeg meddele at lesestoffet er for tiden "Narrenes skip" av Katherine Ann Porter fra , tror jeg , 1945. Til anbefaling. Koser meg skikkelig !

Varme hilsener i en kald årstid til "Den Glamorøse" og alle medlesere.

Hilsen Greta i nord

Maren sa...

ÅH som jeg gleder meg til verden er full av blomster igjen! Er så glad for at det endelig ble skikkelig vinter, for da kjennes våren så veldig fortjent.

Forresten! I kveld har jeg sett The Picture of Dorian Gray-filmatiseringen fra 1945, som jeg husker at du anbefalte meg etter at jeg leste boka i fjor vinter. Og hjelpes som jeg skvatt da fargebildet dukket opp!

Pia sa...

Jaaaa!!!

petit sa...

Den positive optimismen som en også finner her i bloggen, takk for den vakre påminnelsen :)

Anonym sa...

Takk for påminnelsen! Hadde nesten glemt at det skal bli vår igjen.. Å som jeg gleder meg!

Stine Arkeologine sa...

Ja, snart!

Populære innlegg