mandag, januar 13, 2014

Oppsummering


God morgen! Hvordan synes dere denne "ta i bruk fine ting vi allerede har istedet for å kjøpe nye"-uka har gått? Jeg er veldig fornøyd, og ser at mine prioriteringer har gått på smykker, skjerf og god tid. Noen av tingene har jeg brukt flere ganger allerede, og jeg har fått inspirasjon til å rydde litt i både skap og skuffer. Det begynner jeg med i ettermiddag!

Denne mandagen startet med en Good Morning-te fra Twinings som jeg fikk i posten av Synne her om dagen; tusen takk Synne! 

Kom gjerne med tanker og erfaringer i kommentarfeltet! Vi tar en ny slik uke når det nærmer seg vår, hvis dere er interesserte. 

14 kommentarer:

S sa...

Jeg syntes det var en god ting med en slik uke. Brukte litt mer tid på å tenke på hva jeg skal ha på meg eller hvordan jeg kan sette sammen et antrekk, og nettopp det å bruke litt mer tid på meg selv er det jeg har behov for. Jeg har i nokså stor grad innført glamorøs fredag med litt mer oppmerksomhet på hva jeg tar på meg, og jeg synes jo det gir dagen en liten ekstra piff. Jeg blir gjerne med på en slik uke igjen - gjerne når det er vårklær som skal tas i bruk.

Liker veldig godt at fokuset nettopp ligger på å ta i bruk det vi allerede har og finne frem glemte skatter. Selv har jeg absolutt gått et stykke vei de siste årene i forhold til å ikke spare på de fine tingene, men bruke dem på en helt vanlig tirsdag og glede meg over det! Her har denne bloggen vært til stor hjelp og inspirasjon.

Anonym sa...

Det ligger så mye ubenyttet glede i alle tingene jeg har liggende hjemme, uavhengig av prislappen på de enkelte tingene. Jeg føler jeg har brukt denne uka til å aktivere det potensialet, og det har vært både gøy og tankevekkende.

Siri sa...

Glemte visst å skrive navnet mitt i forrige innlegg... :-)

Linn sa...

Flott inspirasjon :)

Ingerid sa...

Jeg likte det kjempegodt, selv om jeg falt av halvveis denne gangen. Men jeg fikk tatt frem porselenskopper, gammelt servise og gamle smykker, og noe av det flere ganger. Er blitt godt minnet på hva jeg har. Det trengs ikke bare for de som er veldig forsiktige med tingene sine, men også for de av oss som har lett for å la seg rive med på impulskjøp! Det er lettere å motstå impulsen når man bruker det man allerede har - ofte.

Synne sa...

Håper du likte teen, jeg synes i hvert fall at den er forfriskende om morgenen!
Jeg hadde godt av en slik utfordringsuke, selv om jeg datt av litt innimellom (og helga hadde jeg faktisk ikke tenkt på, men jeg pynter meg gjerne litt ekstra i helga uansett, hihi). Jeg valgte først og fremst smykker, for klærne mine bruker jeg egentlig ganske jevnt.
Jeg bør definitivt blir flinkere til å finne frem de fineste smykkene jeg har, for da får jeg selvfølgelig mer glede av dem, og denne uka var en kjekk påminnelse om det!

koristen sa...

Det er en veldig god ide med en slik uke. Jeg ble inspirert til å utnytte bedre det jeg har i stedet for å gå og handle mer på salg, også ble det mye bruk av fine smykker :-)

Tar gjerne en omgang til når det nærmer seg vår!

Camulen sa...

Jeg elsker slike uker! Jeg ble faktisk helt forelsket i et par av mine smykker igjen, og har brukt dem flere ganger denne uka. :o) Gleder meg allerede til neste uke!

Anonym sa...

Til våren er jeg nok veldig klar for en ny slik uke! Da er jeg forhåpentligvis tilbake i min leilighet etter noen måneder "på flukt" fra vannlekkasje med påfølgende riving og re-konstruksjon.

Nå prøver jeg å nyte livet med få eiendeler, men om et par måneder blir det nok deilig med mye "nytt" fra egen leilighet - nye antrekk, bøker, musikk, filmer...
Bare å holde ut januar og se mot lysere tider. På alle måter.

Lille My

Stine Arkeologine sa...

Supert prosjekt! Fint å utfordre seg selv og ta i bruk ting man har låst seg fast i at man ikke kan gå med, som min ide om at jeg ikke passer til å bruke øredobber - når jeg har et skrin fullt! Også bra å bli minnet på å bruke ting man er glad i også, ikke bare spare på dem. Masse glede, helt gratis!

Gjerne nytt prosjekt til våren! :-)

Seema sa...

Jeg oppdaget hvor deilig det er å ta karbad. Brukte badekaret mitt for første gang. :)

Kjersti sa...

En veldig fin uke! Jeg er med på nytt til våren :)

Glamourlegen sa...

Livet kom for mye i veien til at jeg fikk gjennomført på den måten jeg ønsket, så heier veldig på ny runde til våren :) (ikke bebisen sin skyld; er noen kjempegreier i familien)

Er mest fornøyd med forrige ukes oppstart på yoga, og med utfordringen friskt i minne ble det Chanel Cinéma på neglene i dag. Glamorøs tirsdag altså :-)

Julia sa...

Etter noen hektiske uker får jeg endelig skrevet ned et par tanker rundt dette. Aaaaltså, helt fra da jeg oppdaget bloggen for noen år tilbake, har jeg ofte bladd meg flittig gjennom arkivet og funnet så mye inspirasjon som jeg har lykkes med å ta videre i hverdagen - som for eksempel å bruke alle disse fine tingene man har i skap og skuffer. Helt uavhengig av prislapp, forsåvidt, men jeg har også blitt mer kresen og legger mer penger på de tingene jeg virkelig vil ha (også en naturlig konsekvens av et litt romsligere budsjett). Nå skal det ryddes!

Populære innlegg