fredag, februar 14, 2014

Glamorøs fredag


God morgen!
Her er arbeidsdagen i full gang, og jeg har roser på bordet (tips: Kjøp to buketter i forskjellige farger, kutt halve stilken, finn fram mange mindre vaser og bland fargene. Tre roser på pianoet, fem på salongbordet, sju på spisebordet osv). Dagens duft er så langt Eau Dynamisante fra Clarins, jeg drikker ren ingefærte med sitron, og har endelig en ny konsertanmeldelse å tilby! Glamorøs fredag startet egentlig i går med denne eventyrlige konserten i filharmonien sammen med to Sjostakovitsj-frelste onkler, etterfulgt av et besøk på Theatercaféen.  I dag er planene ganske løse, og glamourgemalen har fri (jippi!), så jeg tenker vi går for en film - enten på kino eller hjemme. Resten av helga blir nok relativt avslappet også. Jeg skal lese Steinbeck og drikke te, har jeg tenkt. 

Velkommen med deres fredagsrapporter, kjære lesere!

21 kommentarer:

Annette sa...

God fredag!
Jeg feirer glamorøs fredag med å invitere venninner med kjærester på middag i kveld. Vi blir til sammen 9 sultne personer, så da gleder jeg meg til å servere serranosurret svineindrefilet med søtpotetmos og salat ved siden av. Hurra for god mat i gode venners lag!
Ellers skal helga brukes til lindy hop og trening til show neste helg. Og glamorøs middag på søndag hos Frøken Desibel:-)
God fredag og helg ønskes alle!

.mette sa...

God fredag, god Valentine (for de som bryr seg) og god helg. Glamfaktor i dag er splitternye Nike sko som er behagelige å ha på føttene siden jeg står hele dagen. Ut på middag med kjæresten i dag - gleder meg. Restauranten leverer!!! .mette

K sa...

God morgon, og god fredag, ikkje minst :) Her er dagen i full gang med trivelege elevar og ein spennande dag framfor meg. Avslappa stil med jeans og cardigan, sølv i øyret og Chloe. Helga skal brukast til innviing av nytt hus hos naboen, og elles berre ta det kuli:)

Anonym sa...

Fredag og Valentine - både glamorøst og romantisk! Nydelig fudge i fin innpakking er kjøpt inn til min kjære i anledning dagen.

I kveld er det restaurant med mann og vennepar. I morgen er vi invitert på middag til venner. Mye å glede seg til!

God helg!

Trude

S sa...

God fredag!
Sitter og venter på en avtale som har blitt forsinket. Ellers blir det en travel dag som avsluttes med nok et møte.

Glamourfølelsen er inne - med nyvasket hår, favorittjeans og en ny "juggel"-ring på fingeren. I tillegg har jo lyset kommet tilbake, og jeg nyter at det er lyst både før og etter jobb. I kveld blir det butter chicken med familien, i morgen en bytur og en tur innom idrettsstevne. Ellers må nok helga brukes til helt nødvendig rydding og vasking av huset. Og kanskje litt lesing av fag - eksamen nærmer seg i ekspressfart.

God helg til alle!

Anonym sa...

Hei! I dag har jeg nye leopardvans innkjøpt i går. Kjempegode.
Og fikk tekstmelding fra venninne i en annen by tidlig i morges om at hun håpet vi kunne treffes snart. Veldig glad for det :) God helg!

Ina sa...

God fredag!
Sommerfugler i magen etter jobbintervjurunder som går mot slutten. Neglelakk med hologram-glitter, og ellers sånn litt middels hjemmekontor-glamorøs, i myke bukser, stor og superdeilig genser og med håret i en rotete ball på toppen av hodet.

Parfymen er Believe, etter min mening Britney's beste! Åpner med guava, så trer kaprifolium og patchouli fram. Mmm!

Helgen tilbringes på landet, hvor man blant annet passer en liten hund.

Ingerid sa...

Dagens Glamour var utvilsomt å være på jobb kl 9 etter nesten ingen krangling med barna om man må ha klær på, om man må gå i barnehagen, om det er nødvendig med sokker osv! Perfekt!
Ellers er det helsvart antrekk, pga akutt mangel på andre klær, men ekstra fint med pene, fortsatt nye ballerinasko i svart skinn, og draktbukser med press (heia Fyrstikktorget renseri, alltid skarp press). Dessuten de nydelige mamma-øredobbene i grønt og gull, fikk dem til en morsdag for noen år siden. Bak øret: Burberrys dameduft (Burberry Woman) - som er tung, lett og pudrete på samme tid. Helgen blir fin med halve familien på vift = kos med veslejenta. God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har også hjemmekontor i dag, og har foreløpig ikke blomster men en stor kopp te og en gigantisk, hjemmebakt firkløvercookie foran meg på bordet. Det er mildt ute og fuglene synger i hagen, så jeg har skikkelig vårstemning og har understreket den med å ta på parfymen Laura som dufter litt av våren hjemme der jeg vokste opp. Frisk, havsalt luft, grusveier i vårsmelting, vått gress... fint. :-) Helga blir rolig, håper bare på fint vær til å gå lange turer og sitte i verandadøra og drikke te.

(Siden flere nevner det: Valentine kan sikkert være hyggelig, men pass på barna deres - da jeg kom med minstemann til skolen i dag ble han en av flere som følte seg veldig utenfor fordi de ikke fikk pakke, kort eller ble bedt på Valentinesfest. Dette hører ikke hjemme på skolen!!).

God helg alle sammen! :-)

Siri sa...

Dette er en mildt sagt gullkantet fredagsmorgen etter at jeg ENDELIG har fått i gang det trådløse nettverket i barndomshjemmet, hvor jeg for tiden camper på grunn av baderomsoppussing i min egen leilighet. Jeg visste ikke en gang at jeg kunne så mange stygge ord som de jeg har øst utover nettleverandøren de siste to ukene. Men nå er alt bare fryd og glede, og jeg kan se fram til en helg med både blogglesing, Wimp og Netflix. Hurra!
I morgen kveld skal vi i skrei-lag, og det er vel det eneste vi skal denne helgen, og bra er det. Da blir det tid til strikking og lesing og kanskje en skitur.

God helg til alle!

HildeSofie sa...

Riktig god glamorøs fredag! Glamouren startet såvidt i lunsjen i går, da kulturavdelingen inviterte til pianokonsert, og da jeg kom hjem om ettermiddagen fikk jeg blomster av Kjære :-)

Fredagsantrekket er en enkel sort kjole med glitrende tilbehør. Planer for helgen: I morgen sniker jeg meg kanskje med som blindpassasjer når samboeren og en kamerat kjører til Oslo for å gjøre innkjøp til ølbrygging. Mitt mål for reisen: Mathallen, Oliviers&Co og matbutikkene på Grønland. Vel hjemme igjen blir det innflyttingsfest hos noen venner, og søndag akter jeg å tilbringe i sofaen, hoho!

God helg til alle!

koristen sa...

Hihi, morsomt bilde i dag. Kanskje en sånn frosk ville vært noe i hyttehagen ;-D

Glamorøs fredag feires mednyklippet hår, kort svart kjole, rødrosa skjerf, Chanel bak ørene og litt gull og perler.

I helgen blir det husarbeid, men forhåpentligvis også litt lesing og gitarøving.

God Valentine til dem det angår, og god helg til Glamourbibliotekaren og alle andre :-)

Glamourlegen sa...

Kaffe i koppen, lillesjef nysovet, nyskiftet og nyspist, kjøpte meg to tulipanbuketter på onsdag så de gjør kjøkkenet fredagspyntet og fint, yoga med venninne i kveld, og (aller første) time på Balanzera i morgen. Her er det glamour så det holder :)

God fredag, og deilig helg alle!

(enig i det med hosting! for meg er det de som hvisker som forstyrrer. uansett nydelig anmeldelse, skulle gjerne vært der!)

Anaruh sa...

Min glamorøse fredag begynte også i går, med sushi og kino sammen med Sulvis!

I dag har jeg planer om å gå fra jobben tidlig, og for første gang på over fem år skal jeg unne meg en ansiktsbehandling i salong.

I helgen har jeg planer om å lese, se film og pakke til vinterferie :)

God helg!

Anna sa...

Glamorøs fredag indeed :-) Jeg nyter en kopp te mens min 6 uker gamle datter sover. Skikkelig ruskevær ute, så da utsetter vi trilleturen til i morgen. Gleder meg til mann og 4 åring kommer hjem i ettermiddag og vi kan starte helgen sammen. I mellomtiden skal jeg nyte fyr i peisen og OL på tv. Og i kveld er det House of Cards. Fantastisk serie - Netflix har skjønt det. God helg!

Marta sa...

I dag vert ein "ordna småting"-dag, satsar på å få fiksa dei tinga eg har planlagt. Skal på fototur med ei veninne, laga pizza, sitja barnevakt og lesa litt om eg får tid. God fredag!

barnebibliotekaren sa...

Vi driver ikke noe særlig med Valentine og sånt hjemme hos meg, men det føles glamorøst å ikke ha noen store planer for helgen. For første gang på lenge har vi alle 3 jentene våre i hus på en gang, og det er ekstra hyggelig.
I morgen skal de 2 18-åringene på russeball så da blir ihvertfall deres glamourfaktor skrudd opp. 18-åringen min har gått for dyprød kjole i litt retro-klassisk-Hollywood-divastil. Hun liker å kjøre sin egen stil, og jeg synes det er helt topp :-)
Dagens glamoureffekt er nye snøstjerneøredobber, dagens duft Valentina.

God helg til alle der ute!

Marit E sa...

Glamfaktor i dag er P13 på øret, et strålende smil og støle muskler fra første treningsøkt på lenge! Helga skal brukes til innviing av nye kormedlemmer, masterjobbing, liten handlerunde og middag ute med kjærestens familie. God helg!

Kjersti sa...

Dagens første glamouringrediens var å få ordnet øyebrynene mine hos min faste flinke og hyggelige hudpleier. Voks og farge, når man er blitt vant til det blir man litt avhengig...
Etter å ha vært der, skulle jeg egentlig bare kjøpe et par bursdagsgaver. Men så ble det tid til overs, og titting i accesoar-hyllene på H&M. Må innrømme at det ble et nytt skjerf, halskjede og øredobber. Også jeg som har shoppestopp, riktignok bare på klær, men et skjerf må jo regnes som klær... Eller? Diskuterer ivrig med meg selv, og partiet som har parolen "Skjerf er tilbehør, ikke klær" ligger så langt an til å vinne slik at jeg kan krysse av for nok en dag uten å kjøpe klær (da blir det 43. dag på rad, kjedelig å bryte en så god rekke).
Uansatt skal både skjerf og smykker tas i bruk i kveld når familien stiller mannssterke opp for å heie på en bonus-nevø som er med i russerevy.

Synne sa...

O'hoy! Jeg har en grå, modinspirert kjole på meg i dag, og det står roser på bordet her også, og jeg har nettopp laget havrekjeks til i kveld. De skal nytes med is, og etterhvert blir det nok et vinglass også! God og glamorøs fredeg, alle sammen!

MillaCamilla sa...

Hei

Sen rapport fra Østfold. Har hatt fri og startet dagen hos jordmor i ny "omstendighetsbluse" med dotter som kom i posten igår og følte meg endelig litt fresh i klesveien for mellomperioden (ser tjukk ut men er gravid-perioden) er jammen ikke enkel mtp påkledning. Deretter en liten (harry)tur til Sverige for å hente en pakke. Vel hjemme var det full rulle med barna hjem fra barnehagen og inntak av kake for å "feire" kjærlighetsdagen med mannen før han tok av for jobb.
Her skal lørdagen tilbringes med å spa restesnø over de stakkars løkblomstene som har tittet opp av uren for å beskytte mot neste ukes spådde minusgrader og barfrost. Huttetu! Mine 175 blomsterløk som jeg nesten pådro meg knebruskskade for å plante sist høst må overleve!

En god helg ønskes alle.

Populære innlegg