lørdag, februar 15, 2014

Sidewalks of New York (2001)

En hyggelig film å se en fredagskveld i februar. Jeg likte veldig godt de første filmene til Edward Burns da de kom på 90tallet, som "The brothers McMullen" og "She's the one", så det var både koselig ognostalgisk å se han igjen. Formen på filmen er ikke ulik den første sesongen av "Sex&The City" i og med at folk (tilsynelatende tilfeldige) på gata blir intervjuet og stilt spørsmål om sine kjærlighetsliv, men dette viser jo seg å være hovedpersonene i filmen, og etterhvert krysses deres veier. Dessuten var det litt vemodig å se Brittany Murphy, som jo hadde en knalldebut som Tai i "Clueless" i 1995, men som døde i 2009. Bonus: Flotte New York-stemninger, ikke minst på dinere og i bokhandler, utvalget av sistnevnte er jo noe av det beste med den byen. 

4 kommentarer:

Hermia sa...

Tyvärr finns den inte att låna på mitt bibliotek, annars hade jag sett den ikväll efter jobbet. Verkar som en alldeles perfekt film att NY-ladda till!

Kathrine sa...

Oj, denne fikk jeg lyst til å se! Jeg elsker filmer med New York som bakteppe! Vel, ikke alle, da. Men NY-location pleier som regel å være veldig bra :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hermia: Bra det finnes så mange andre fine New York-filmer!

Skapt: Bra - og farlig! Jeg blir alltid så full av New York-lengsel når jeg ser slike filmer at jeg plutselig har booket en reise dit igjen. Som regel når jeg slett ikke har råd. Akk.

Maren sa...

Denne filmen liker jeg så godt.

Populære innlegg