lørdag, april 05, 2014

Fredagskveld i blåveisskogen
Her jeg bor er det blått overalt nå. Blåveisen har, som den gjør hvert år på denne tiden, eksplodert de siste par ukene. Og hvitveisen er i full gang den også. Jeg elsker denne perioden når de vokser omhverandre - den er ikke så lang; snart tar hvitveisen over og skogbunnen ser ut som om den er dekket av nysnø. 

Å sitte her en fredagskveld, i havet av blåveis, med lav sol mellom de høye trestammene og en svarttrost som synger sine nydelige melodier, det er (for å sitere min mor) så fint at det nesten gjør vondt.  


7 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Så utrolig vakkert!

Mitt hverdagsliv sa...

Så vakkert! her hos meg i Rendalen, vokser det hverken hvitveis eller blåveis. Det er visst noe med jordsmonnet. Jeg savner dette vårtegnet!

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A: Ja, det er helt ubegripelig!

Mitt hverdagsliv: Det kan jeg godt forstå!

HildeSofie sa...

Nydelig! Her er det ennå noen uker til blåveisen kikker frem (og sikkert minst et snøfall til) - men de kommer til slutt, og jeg gleder meg!

Glamourlektoren sa...

Du får ta vårhylet a la Ronja Røverdatter! Aaaiaaaaiaaaaiaaaiåååå - det er vår! Hvitveistepper er det vakreste som fins - slår nesten båveisen, selv om blått egentlig er yndlingsfargen min. Jeg bor på en snørik plass (selv denne vinteren) - og venter ennå på hvitveisen.

Synne sa...

Åh, noe så herlig! Jeg gleder meg stort over alt som sprirer og gror for tida, og disse bildene gjør meg helt varm i magen!

LinaLyng sa...

Fantastiske bilder!!!

Populære innlegg