fredag, april 04, 2014

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen! Dette ser ut til å bli en fin dag i hovedstaden, håper dere har det fint rundtom i landet (og verden) også. Glamourbibliotekaren hilser eder fra hjemmekontoret, og er yr av glede - jeg har nemlig funnet fram en av mine store vår-favoritter, Piment Brûlant, som jeg kjøpte i New York i månedsskiftet mars-april for sju år siden, og ikke har brukt siden i fjor vår. Sniff!

En kanne med påskete står ved min side, om en uke braker det løs med psykotiske kyllinger og glorete duker! Hurra! (dere som har hengt med en stund, vet hva jeg snakker om)

Helgen bringer kanskje en liten roadtrip med min elskede, han jobber utenbys og har plass på hotellrommet. Jeg pakker min SAS-veske og tar med et par bøker! Hyggelig å bo på hotell for en helg, vi er jo midt i oppussing her i huset.

Ha en fin dag, kjære lesere! Legg gjerne igjen rapport her i kommentarfeltet, det er så hyggelig! En ekstra sterk oppfordring går til dere som leser, men ikke har rapportert før - en gang må være den første!

mvh
Glamourbibliotekaren. 

27 kommentarer:

Maren sa...

God fredag! En eksamen levert, prikker på cardiganen, favorittparfyme, påskete i koppen og sol i ansiktet. En veldig fin fredag før en helg med bare fri, så deilig!

Jeg kjøper mine teposer med tråd på Stockfleths. De fungerer kjempebra! 64 stykker for en femtilapp. God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Ah, takk, strålende! Det holder i massevis; da stryker jeg forespørselen :)

Anonym sa...

Avspaserer i fantastisk solskinn med mye fint på programmet. Først fotbehandling, forrige gang var sikkert for fem år siden. Deretter lunsj med seks venninner. Dette er så glamorøst det kan bli for min del :-)

Ønsker alle en fin helg!

Trude

Anonym sa...

Cecilie Melli ørepynt jeg ikke har brukt før. Spenne i håret (skal spare til langt igjen), Ingrid Olava på øret på vei til jobb.
Etter jobb skal jeg kjøpe vegetarmat og vin :)Og jeg har allerede kjøpt en påskehare. God helg !

HildeSofie sa...

Hoi, det er fredag igjen! Jeg gikk rundt og trodde det var mandag i hele går, så denne uken ble kort :)

Casual kontorantrekk i dag, men med nylakkerte negler og armbånd i sort og sølv.

Planer for helgen: jobbe litt med den siste innleveringsoppgaven min, og ellers finne frem påsketeen, gå en tur og se om skogsveien er bar nok til å gå på, bake brød, lese bøker og kanskje se en film. Og drikke mer te! :)

God helg til alle!

Kristine sa...

Jeg lever ut av en bag på 4. uken (hallo, oppussing/muggsanering), så glamouren blir litt begrenset. Men, det er sol og det er fantastisk!

Har på en vokset jeans fra Acne, stripete genser og lukter godt av Pradas originalparfyme. I kveld blir det forhåpentligvis matlaging med venner, og i morgen skal vi hjelpe til med en flytting.

God helg!

MillaCamilla sa...

Hei og god fredag!

Fredagen er ikke så glamorøs men hittil veldig koselig. Barna har besøk av en liten venn, da barnehagen har planleggingsdag og foreløpig går det i legobygging. Glamoureffekter hittil er kaffe og en stripe kvikklunch samt nye turkise øredobber (funnet på Harry Camping, en butikk full av skatter) fra forrige helgs weekendtur til Stavanger. Har fri helt til natt til tirsdag, så helgen skal brukes godt. Foreløpige planer er grilling, pusling i hagen, prøve å nyte solen (om den ikke forsvinner bak en sky) samt en bursdagsfest lørdag!

Riktig god helg til alle.

KariM sa...

Siste dag på jobb før jeg reiser på tre ukers ferie til Seattle og Portland med mann og datter! Det skal bli litt vanskelig å holde på konsentrasjonen i dag - jeg gleder meg så avsindig! Vi reiser på mandag, så mye av helgen kommer nok til å gå med på å pakke. Men vi skal også få tid til å møte fine folk før vi drar.

Fredagsglamouren består av (litt) høye hæler i 30-talls stil fra Camper. Elsker de skoene, selv om jeg egentlig føler meg litt for damete når jeg bruker dem. Men siden det er fredag, fikk de lov til å lufte seg i dag. Ellers; blyantskjørt og stripete genser.

God fredag alle sammen!

koristen sa...

Solskinnsfredag! Antrekket er svart kjole med mørkturkis strømpebukse og lekkert skjerf for å trekke oppmerksomheten bort fra forkjølelsestrynet ;-)

Helgeplanene er ganske avslappede, det blir husarbeid, balkongarbeid, treff med venner og besøk i venninnes kolonihagehytte.

Lesing blir det også tid til håper jeg, har begynt på "Nattfilm" av Marisha Pessl. Den virker lovende, men er den fysisk blytyngste romanen jeg har holdt på noen gang. Det blir trening og lesing på en gang :-D

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Stine Arkeologine sa...

Her startet dagen med en frisk løpetur etter søppelbilen, som vekket meg da den kom brummende oppover gata.. Dette er første morgen på et halvt år at jeg ikke har blitt vekt klokka halv sju, og den første helga for meg selv på like lang tid. Det er rart at huset er tomt, men likevel glamorøst å ha så mye tid for meg selv og helga skal brukes godt - det vil si til nesten ingen ting!

Fredagsglamour: lang dusj, kjole, sminke og Jaïpur parfyme, lang frokost, halv dag på jobb, en lang tur i skogen og alenekveld med musikk og bøker. I morgen: tur og "12 years a slave" på kino. Søndag: tur og "The Grand Budapest Hotel". Ellers ingen planer, jeg gleder meg! :-)

Riktig god helg alle sammen, og god hotellovernatting til Glamourbibliotekaren!

Siri sa...

Jeg har nypussete briller og er vel ellers ganske ren og hel, så det kjennes bra. :-)
Arbeidsdagen skal brukes til å samle alle de løse trådene jeg har snublet rundt i denne uka, slik at jeg kan gå inn i helgen med fred i sinnet. Den skal brukes til storrengjøring, pizzabaking og -spising (i kveld), middag med gode venner i morgen kveld og besøk av mor på søndag.

God helg til alle!

Anonym sa...

Det ble en pangstart på min fredag: Klokka er nemlig bare 0930 og jeg har allerede gjort morgenyoga, malt en vegg, vært på passkontoret, og lest masse fredagsaviser til frokosten, så nå skal jeg bare sitte i solveggen og nyte resten av dagen!
God fredag alle sammen!

Line sa...

Første vårtentamen i dag gjør skolebiblioteket ekstra stille. Jeg har lagt på den gule velouren i utstillingsområdet, funnet fram påskesakene og et par søte neverkurver gitt skolen av russiske gjester på et tidligere tidspunkt. Nå lå de bare på loftet og bad om å få være med i påskeutstillinga:-) straks skal jeg gå løs på hyllene og se hvilke bøker som skal få bli med... det er alltid like spennende.-)
Helga er absolutt væravhengig, har ingen planer, men kanskje jeg får luftet skiene? Det hadde vært fint, Ellers finner jeg nok på noe inne.
God helg til alle

Hilsen Line

Anonym sa...

Startet igrunnen helgen med bursdagsmiddag ute med mannen i går kveld, samme sted som vi var for nøyaktig et halvt år siden. Da gikk jeg i fødsel da vi kom hjem, så i går hadde jeg bursdag og sønnen halvtårsdag. Mye mimring, og plutselig fikk vi det veldig travelt med å komme oss hjem til barnet, som sov søtt med bestemor som barnevakt.

Trøtt morgen etter at nevnte barn hadde en liten fest for seg selv i vogga i natt, med hysterisk latter og kasting av kosedyr som holdt oss andre våkne. Veldig komisk og koselig, men blir jo litt trøtt av sånt.. Men strålende sol og en helt blank permisjonsdag gjør det deilig å våkne allikevel, det er igrunnen nok til å gjøre dagen glamorøs! Og med litt te innabords og planer om lang trilletur tror jeg dette blir nok en flott dag!

God fredag til dere alle!

Synne sa...

God formiddag i vårsola! Jeg er tilbake i Oslo etter å ha vært i Malaysia i ti dager, og jeg har hygget meg med å lese innleggene som har dukket opp her inne siden sist! Det ble altså en glamoureffekt i seg selv, og jeg setter dessuten ekstra stor pris på den høye, blå himmelen og den friske lufta - så jeg skal ut på rusletur om ikke lenge. Må jobbe litt i ettermiddag, men ikke før jeg har tatt en is på en benk, tror jeg!
I stua henger en ny kjole til tørk, som fikk bli med hjem fra Kuala Lumpur. Den er så fin at jeg vil ha den på meg absolutt hele tida, og den forgyller hele leiligheten for øyeblikket. På stuebordet står dessuten nyinnkjøpte roser av den store, tunge sorten, som lukter så godt at jeg vil spise dem opp. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med tilværelsen for øyeblikket, og jeg håper at alle der ute kan si det samme.
God og glamorøs fredag til hele hurven!

Josefine sa...

God glamorøs fredag!
Hjemmekontor i dag, har lest en artikkel om læringsstrategier og nå blir det snart trening. Etter det skal jeg møte fine Maren som har postet dagens første kommentar til en kopp te, tror det blir en veldig fin helg!

Glamourlektoren sa...

God fredag! Solen skinner, blide elever, utsikter til en hyggelig kveld i operaen for å se og høre Don Giovanni. Har til og med en musikervenninne på scenen i kveld i 60-talls-kostyme - så gleder meg ekstra til det!

Resten av helgen er viet å få ferdig et gjesterom før gjester inntar det lørdag kveld. Dessuten har jeg bursdag og skal feire med bursdagsbrunsj på søndag. Bør egentlig få klemt inn jobbing med retting også, til sammen en arbeidsdag i løpet av helgen må til - så hvorfor sitter jeg her og hygger meg med bloggen til Glamourbibliotekaren..? Svaret har jo alle gjestene her :)God helg!

.mette sa...

God fredag. Glamourgreie i dag er et Mulberryskjerf i grått/hvitt som jeg fikk til jul 2012-13 som tas i bruk i dag. Føler meg superfin! Ha en strålende helg. .mette

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I dag er jeg passe fredagsfin med skotskrutete skjørt og marineblå cardigan, og prøver å ignorere en kvise på haka. Burde man ikke være forskånet for sånt etter fylte 40?
I dag er det strålende sol her i bartenes hovedstad.I kveld blir det kombinert fødselsdags- og eksamensfeiring for en god venninne, og jeg regner med at det vil innebære bobler i glasset. Resten av helga er fin og åpen. Et blikk på kontoen tilsier at det ikke blir de store utskeielser, men å sole seg på balkongen med en kopp te er jo praktisk talt gratis :)
God helg til alle!

Glamourfilologen sa...

Koselig å lese om all fredagsglamouren! Her er det perler i ørene, marineblå cardigan fra Benetton, blomstrete silkeskjerf fra Massimo Dutti og nye jeans som utgjør glamouren. Gleder meg til helg i det herlige vårværet:-)

S sa...

God fredag!
Blir litt misunnelig av å høre om kaffe i solveggen og si på en benk - her i nord snør det, og våren synes så langt unna akkurat nå!

Men fredagsfølelsen er absolutt til stede, med nyvasket hår, nytt armbånd og nye jeans fra HM. Har fortsatt noen arbeidsoppgaver det gjelder å få unna, før det blir fredagskaffe med gode kolleger. Deretter blir det hjem for familiens sedvanlige fredagskos. I morgen blir det fotballturnering for de minste, og jeg skal forsøke gjør det til en hyggelig dag. Søndag må jeg få lest litt fag, da eksamen nærmer seg med stormskritt. Og aller helst burde jeg hatt litt tid til å lande og ikke sitte og glo i veggen.

Ønsker ei god helg til glamourbibliotekaren og alle leserne!

barnebibliotekaren sa...

God fredag!
En travel uke toppes med lørdagsjobbing i morgen. Men solen skinner, ingen er syke i heimen og 11-åringen hadde null hull på tannpleiervisitten. Kanskje blir det også en liten utflukt på søndag, hvis været er brukbart. Ikke verst.

Jeg har gullkuler i ørene og dufter av Kenzos Magnolia. Det er vår!!

God aprilhelg til alle der ute!

Ina sa...

I vinduskarmen spirer dill og brudeslør, chiffonbluse med sløyfe er på, og dagens duft er L'eau de Chloé, som jeg kom over på finn.no til en veldig billig penge! Nå skal jeg fylle tekoppen og få unna siste rest av dagens arbeid. I morgen tar jeg på sølvskjørtet og går på fest med en kjekkas i dress. God helg til alle glamorøse!

Annette sa...

God fredag!
Arbeidsdagen er over for min del og nå skal jeg finne gaver til min far som feirer 65-årsdag i morgen. Ønskeliste har jeg heldigvis fått, så slipper han å få ting han ikke trenger. Etterpå blir det middag ute med venner og så "All of me" på Oslo Nye teater. Ei forestilling om Billie Holiday og hennes musikk, det gleder jeg meg til. Mye hyggelig som skjer i helga altså.
God fredag og helg til alle, og Glamourbibliotekaren især!

Anonym sa...

Hälsningar från Göteborg! Her er det vår i luften (nesten), og shopping (bøker), bio, fika etc står på programmet denne helga.
Hegepege

Anna Lovinda sa...

Tørket sengetøy ute i sola i dag! Synd jeg har lagt på annet allerede. Dette får ligge i skuffen og lukte friskt til neste skifte. :-)

Ellers så har jeg funnet ut hvordan å snekre taklister. Jeg bruker millionvis lengre tid enn de proffe, men unnskylder meg med at alt er skjevt og skakt i leiligheten og derfor må jeg bruke tid på å få det til å se noenlunde bra ut. Takk og pris for akrylmasse! :-)

Så, det var inngangen til helga!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag - litt på overtid, men jeg er fortsatt oppe, såeh...det teller vel?

Dagen startet strålende - våknet i sekstida og visste jeg kunne sove lenge i dag, så da bare koste jeg litt med en hund og sov videre!

Senere har været vært ganske gruff, men mangelen på ytre glamour har blitt kompensert med indre glamour - duft av Valentina, nytt undertøy, en kopp Söderte fra Stockholm og hjemmebakt grovbrød. Åsåm.

Jeg har omsider lest ferdig Alice Munro-novellesamlinga jeg holdt på med (har lest to andre bøker innimellom novellene), så i helga skal jeg finne meg ei ny bok, strikke litt, skrive litt og jobbe en hel del. Samt lufte hunder.

God helg, alle sammen!

Populære innlegg