fredag, mai 23, 2014

Glamorøs fredag


God morgen fra en jet-lagged (!) Glamourbibliotekar! Vi tok siste fly fra Paris i går kveld, kom hjem i natt, og jeg var oppe før sju og begynte å jobbe. Da kan jeg ta helg klokka to! Det tok litt tid før jeg husket passordet.. og det var nesten hundre nye jobbmailer å lese. Vi har hatt en vidunderlig ferie, dere kan virkelig regne med å få se bilder i dagene som kommer. Jeg håper det har gått fint her hjemme også, med forhåndsprogrammerte blogginnlegg og lite interaktivitet fra min side.

Vi tok en runde med lommelykt i hagen i natt da vi kom hjem, for her har det eksplodert!! Det har åpenbart vært mye fint vær den siste uka, og det blomstrer i trær og i bed, syriner og akeleier og epleblomster, peonene har blitt enorme, og gresset har vokst så man skulle tro vi hadde vært borte en måned og ikke bare en uke. Jeg har vært ute og hentet en blomstrende og intenst duftende kaprifol, som står i en liten vase her ved siden av meg nå. Ah!

Hjemmekontoret i dag foregår med åpen verandadør og en kopp Twinings Earl Grey Oriental fra Bon Marché, den er altså med jasmin, og en ny duft som jeg aldri fikk somlet meg til å kjøpe da Parfumerie fremdeles eksisterte: Musc Nomade fra Annick Goutal. (Det tok meg mao nesten fire år!)

Nå skal jeg jobbe intenst i sju timer, så er det helg, og da blir det familie-bursdagsfeiring for min elskede.

Ha en fin dag alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren

26 kommentarer:

Anonym sa...

Nye Converse i ny farge, duft See By Chloe, hjerteørepynt som glitrer.

Anonym sa...

Og God helg!

Isolde sa...

Heldige er dere som har så mange gode opplevelser sammen!

Føler meg ganske fin i dag med blått blyantskjørt, fin stripegenser og røde lepper - kunne nesten ha vært i Paris….
Nå skal jeg avlegget et glamorøst frisørbesøk. Vel, snarer en rask stussing av tupper, men likevel…
God fredag til alle, og til vår glamorøse vertinne spesielt!

Frk Frydefull sa...

Høres ut som en nydelig hage - og for en blomster-bonanza! Mine nesten sorte (dvs dyp lilla) tulipaner er akkurat ferdig og jeg ser også peoner på vei! Det er bare det nydeligste! Har i tillegg sådd litt av hvert nytt som jeg er spent på : )
Startet dagen litt sent, men godt. Måtte innom min favorittkaffesjappe for å våkne litt, og nå er tid for dagens innsats på kontoret. Når arbeidsdagen er ferdig venter en ettermiddag med frisøren! Fredagslykke! Duft har jeg glemt (som sagt, treg morgen) men jeg har ny silkekimono i oransje og rosa - litt sprekt når resten av antrekket er sort.
God helg!

Marit sa...

Her i Trondheim har ikke blomstene kommet så langt enda, eneste kirsebærtreet som er i full blomst. Plukket med meg litt brudespirea da jeg var ute med hunden i dag tidlig. Lukten fremmer barndomsminner, og det er så godt og trygt. Svart chiffonkjole på jobb i dag. Røde sko, røde lepper. Ønsker hver og en en riktig god helg. Jeg gleder meg til å se bilder fra Paris :)

Anaruh sa...

God fredag! Jeg startet dagen med svart te fra Yorkshire, peoner på vei ut (bukett kjøpt på onsdag, de i hagen trenger litt mer tid på seg) og liljekonvallparfyme fra Anta Maria Novella, Kjøpt i NY for akkurat to uker siden.

Formen er ikke helt på topp; allergi i kombinasjon med forkjølelse, så jeg vender nesa hjemover om et par-tre timer. I helgen venter loppis/bokmaked, min sønns første fotballcup og planer om å bake rabarbrapai.

God helg til deg og alle dine lesere; blir gøy å se Parisbildene dine når den tid kommer!

barnebibliotekaren sa...

Etter et humørfylt morgenmøte er jeg klar for litt kontorjobbing og litt skrankejobbing før jeg tar helg.
Jeg har converse med glitter, capribukse og sommerbluse på, i ørene glitrer store juksediamanter og dagens duft er Viktor&Rolf Flowerbomb. Min største glamoureffekt i dag er håret. Jeg var hos frisøren denne uken og klippet vekk 20 cm. Nakken er bar for første gang på flere år, håret rufsete og nyfarget. Det er vår, tralala :-)

I helgen tar jeg med meg kjæresten og stikker en svipptur til det lille utland,- eldstebarnet mitt ble 19 denne uken og har tinget huset til bursdagsfest.

Nydelig maihelg ønskes alle der ute!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Nordsia! I blåsebyen er der ca 15+ grader, og tilløp til sol. Hurra!

Dagen byr på masse glamour; jeg har nemlig pakket kofferten og er på vei til flyplassen as we speak. Dufter av Valentina, har Estee Lauder på leppene og er iført tights, tunika og en 12-13 år gammel jeansjakke fra Levis.

Er ikke 100% motivert for konferansehelg, men det blir nok bra! Og innlagt "skulketid" med noen jeg er glad i gjør saken myyye bedre.

God helg, alle som en!

koristen sa...

Aaah, alle de duftende syrinene jeg passerer mellom t-banen og jobben er vårglamour på sitt beste!

Hvite capribukser og aprikosfarget topp med hjerte på er ikke verst det heller, og duften er Moroccan Rose fra Body Shop.

I helgen skal jeg til moren min, der blir det garantert gartnerarbeid på terrassen, og det er jo bare hyggelig! Badedrakten er også pakket ned i et anfall av optimisme.

Jeg har startet nedtellingen til Dublin-tur om tre uker. Glede seg er glamorøst :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Glamourfilologen sa...

Her er det fredagsglamour med bringebærrød cardigan, øredobber, leppestift fra Lancôme (farge Rose Pitimini) og duft fra Guerlain - Aqua Allegoria Flora Nymphea, som er en mild og behagelig blomsterduft. Det skal bli herlig med helg snart. God helg til alle, og velkommen hjem fra Paris, Glamourbibliotekar!

.mette sa...

Litt glam i form av høyhælte sko! Uniformen på plass og håret i fin topp. I morgen går ferden til de græske øer. Skal bli godt med sol på kroppe, retsina i glasset og grillede sardiner. God uke! .mette

Hazel sa...

Jeg fik min MS-diagnose i går, så det bliver en lidt udmattet fredagsglamour her denne gang. Men god te (Paris fra Harney & Sons), yndlingsparfume (Narciso Rodriguez for her) og en gåtur i solen bliver det trods alt til :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hazel: Knus!!

emma sa...

Jeg har frifredag og skulle egentlig til å skrive at jeg dessverre måtte fylle den med litt kjedelige plikter, men tok meg i det: Det er jo egentlig helt supert å ha en fridag jeg kan bruke til å gjøre disse tingene i ro og mak og ikke i panikk siste kveld før fristen. Dessuten har jeg nyinnkjøpte peoner i stua, tror jammen jeg må flytte dem inn på arbeidsrommet til neste økt.
Jeg planlegger dessuten en løpetur og litt yoga og i kveld skal vi på fest hos gode venner.
Jeg har også en fast fredagsglamour i form av vaskehjelp -kan man egentlig si det med hodet hevet? Jeg har egentlig ikke noe i mot å vaske etter med selv men med nåværende jobb og livssituasjon har jeg rett og slett ikke kapasitet til alt jeg bør gjøre. Og å komme hjem til ren leilighet istedenfor dårlig samvittighet er vel verdt prisen (hvitt, selvfølgelig!) og jeg setter utrolig stor pris på det hver eneste uke:)

Siri sa...

Startet morgenen med å lufttørke håret i full fart på sykkelen gjennom syrin-Oslo. Vel framme på jobb måtte jeg ha meg en trippel latte for å våkne ordentlig etter en varm og lummer natt. Men jeg klager ikke på varmen, altså!

Helgen byr på en dugnad ute på hytta (og kanskje, kanskje årets første bad), en sving innom en venninne som skal gjøre capribukser ut av noen gamle jeans jeg har, og så er det valgvake med svenske og finske venner på søndag når det er valg til EU-parlamentet. Måtte bare de høyreekstreme tape så det svir.

Alle gode tanker til deg, Hazel!

S sa...

Ops, holdt nesten på å glemme glamorøs fredag!

Sånn ytre sett er det lite glamour å spore, men håret er iallfall nyvasket. Og jeg er halveis gjennom dagen hva møter angår. Dagens absolutte glamourfølelse er at husbonden og jeg skal på spennende utflukt i morgen for å se nærmere på en eiendom vi vurderer å kjøpe - som fritidseiendom! Blir oppspilt bare av å tenke på det, og det kjennes både veldig fint og veldig, veldig spennende.

Ellers vil nok helga bestå av grilling (om været holder seg) og utpakking av sommerklærne. Det begynner å bli tid for det nå, og siden vi reiser til varmere strøk om mindre enn to uker så må jeg gå gjennom hva jeg har.

Ønsker alle ei god mai-helg!

HildeSofie sa...

Jeg hadde også nesten glemt at det var fredag i dag! Jeg har lagt en dag bak alle dagene denne uka, av en eller annen grunn. Kom på det i en liten pause i stad, da det plutselig stod "fredagskjeks" på bordet på pausereommet vårt (kjeks med sjokolade, kun lov på fredager, hoho!).

Sitter med kontorvinuet åpent og hører fuglene synge i sola. Antrekket er casual (det var jo torsdag inntil for tjue minutter siden!!), men jeg har nye og røde småsko, så de liver opp litt.

Planene for helgen er ikke store, litt rydding, litt kos, og litt hjelp i hagen hos svigermor. Og så håper jeg den også inkluderer hjemmelagd pizza, vin, te og sjokolade ;-)

God helg til alle!

Ina sa...

God helg til alle, og en ekstra klem til Hazel!

Min glamour er konsertdate med mannen, fint vintageskjørt og myke krøller i håret.

Oslo må vel være verdens syrin-hovedstad? Det er virkelig helt fantastisk ute i byen nå!

Topp tre syrin-snuse-favoritter:
1. Lilleøya (strengt talt Bærum?)
2. Den lille piazzaen nedenfor Stensparken
3. Oscars gate - å gå hele gaten fra Solli til Bislet, nyte alle nyansene av lilla og hvitt.

Synne sa...

Håhå, nå fosser det tunge sommerregnet ned utenfor vinduet! Her inne har jeg bare legger og kaffe i Mummikopp, og jeg har på meg vintagekjole og rød leppestift, så regnet gjør meg ikke det minste. Håper alle får en fin helg, uansett vær, og at det er like mange kastansjetrær og syriner i blomst overalt i landet. Denne perioden er så herlig! God og glamorøs helg til alle!

Oda sa...

Min glamorøse fredag byrja med dunder og brak då morgondagane var fulle av lyn, torden og pøsregn. Heldigvis hadde mine sambuarar vakna med samme deilige kjensle av at nå skal det hyggest! Så før vi alle tok av stad til oppgåveskriving og eksamenslesing tente vi stearinlysa, laga Kobb´s sin gode himla gott- te og åt ein deilig frukost. Hattifnattane på mummikoppen såg ekstra nøgde ut og eg vart fylt med ei slik det-er-deilig-å-levekjensle, som berre lange frukostar kan bringe. Det nok hittil det einaste som kan karakteriserast som glamourøst i dag. Resten av dagen blir brukt til te- drikking og oppgåveskriving i komfortable det gyldne dådyr- vintageklede og med hår som lengtar etter eit brusebad. God helg til alle saman <3

Arkivaren sa...

Ikke spesielt glamourøs i dag da jeg var seint i seng i går etter i konsert i går kveld og hadde nok med og komme meg opp på jobb.

Helga starter for min del med å høre på eksamenskonserten til en bekjent på Musikkhøgskolen. Det blir også en tur på loppemarked og forhåpentligvis litt tid i hagen til å lese og gjerne sjekke om det har dukket opp noe nytt og spennende den siste uka. God helg alle sammen :)

H sa...

Frisørbesøk på morgenen i dag føltes veldig glamorøst, det var på høy tid! På grunn av forkjølelse med tilhørende tett bryst ble O d'Azur fra Lancome dagens duft, men lengtet etter Mitsouko hele dagen... Nuvel.

I morgen er det jobbelørdag, men har heldigvis ingen andre planer for helgen enn å lese, slappe av, og forhåpentligvis lure forkjølelsen til å forsvinne. God helg!

Frk Barcode sa...

Bedre sent enn aldri!

Først: varme tanker til Hazel.

Hatt en hektisk arbeidsdag, men kommet meg gjennom med hevet hode og stilettskoene i behold - det var til og med en kollega som sa at jeg så smashing ut! Hun skulle bare visst at jeg går med sminken fra gårsdagens bytur ;) helgen blir rolig og kulturell, med secret kino i dag og en dramatisering av Israel/Palestinakonflikten på Litteraturhuset i morgen. På søndag skal jeg være frivillig på Miniøya, så da fyller jeg den gode gjerning-kvota også. God helg til alle sammen!

Julia sa...

God helg til alle glamorøse! Etter en fin uke i felt ser jeg frem til en rolig helg med konsert i Oslofilharmonien, fest og venninnefrokost. Kronisk skitne negler er lakket, vernetøy byttes mot finstas. Skal ellers jobbe med en artikkel, og feire at jeg ble tildelt litt legatpenger!

Hazel sa...

Tusind tak, Glamourbibliotekar, Siri, Ina og Frk Barcode! Det varmer <3

Stine Arkeologine sa...

Kort rapport fra knotete mobil og så vidt dekning i hjørnet ved peisen: er på hytta, resten av familien har lagt seg, jeg lytter til søvndyssende sauebjeller og sus i trærne og skal bare sitte her bittelitt lenger og kjenne hvor godt det er. Hestehale på snei og joggebukse etter travel dag og lang kjøretur, men en glamorøs fredag på sin måte. Ønsker dere alle ei fin og fredelig helg, og en ekstra klem til deg Hazel. :-)

Populære innlegg