tirsdag, mai 13, 2014

Nye iHerb-favoritter!Jeg er en sucker for produktene fra Island Essence om sommeren! Dusjoljene, dusjsåpene og bodylotionene som jeg har skrevet om hundre ganger før (gjør et søk i bloggen, så ser dere) - og nå også de milde colognene deres. Mango & Coconut er en av de beste duftene de har, så jeg måtte bare investere i parfymen. Den er lett og litt oljete, og inneholder ikke alkohol - og burde dermed være trygg å bruke i sola. 
Jeg har lenge vært glad i dusjgeléen med grapefrukt og bergamot fra Deep Steep, og nå når jeg har badekar måtte jeg naturligvis skaffe meg badeskum også. Fint til morgenbad! Man våkner!
En skikkelig deilig shampoo med matchende balsam i en appelsin/patchouli-duft som føles veldig beroligende og fin. Balsamen passer håret mitt helt utmerket og gjør det silkemykt. Jeg liker det patchouli-innslaget veldig godt, får nesten litt julestemning. 
Denne dufter helt himmelsk! Jeg elsker sitrusdufter i bade/dusj-produkter, og særlig i kombinasjon med vanilje. Denne kommer jeg garantert til å kjøpe igjen, så snart den er tom!
Og denne fersken-isteen fra Twinings, da. Den falt jeg pladask for i fjor, men jeg tror aldri jeg rakk å skrive om den. Jeg skal hamstre i år!


(Nye kunder hos iHerb kan gjerne bruke min kode HUZ242 for å få rabatt på første bestilling! Da får jeg noen bonuspoeng - og det samme får dere når dere gir deres egen kode videre til andre. Jeg er ikke sponset av iHerb, jeg bare handler mye hos dem siden de har mange økologiske produkter man ikke får tak i her til lands, og jeg benytter meg av bonussystemet slik som alle andre kunder gjør.) 

4 kommentarer:

Hazel sa...

Jeg brugte faktisk koden for en uges tid siden! Du havde nævnt i et gammelt indlæg, at de har Harney & Sons, så jeg fulgte linket og opdagede, at der desuden var 20% på samme mærke den uge. Det blev både Chocolate Mint og Paris i løsvægt til i alt 51 DKK. Fantastisk! Så mange tak for tippet :)

Glamourbibliotekaren sa...

Hazel: Cool! Ja, de har jo te fra Harney & Sons der, hurra! Forresten - Hvis du har noen København-tips, må du gjerne informere oss i dagens Glamourspørsmål fra leser! :)

Insouciant sa...

Jeg elsker Island Essence Mango & Coconut, og er utrolig lei meg for at iherb har sluttet å føre badesaltet. Colognen er ikke like balansert, syns jeg. Liker så godt måten kokosen kommer frem på i saltet. Jeg har mailet dem flere ganger og oppfordret dem til å få det tilbake i sortimentet, oppfordrer andre til å gjøre det samme :D

Glamourbibliotekaren sa...

Insouciant: Håper de tar oppfordringen din! Jeg bestilte et av de andre badesaltene her forleden etter å ha gjort på "White ginger".

Populære innlegg