mandag, juni 30, 2014

Bryllupsdag!

I dag har vi bryllupsdag! For åtte år siden feiret vi stort på Ekebergrestauranten med en fest i musikkens tegn! Takket være en vennegjeng bestående av svært mange musikere, samt musikere i familien, hadde vi opptredener av seks ulike ensembler i alt fra gammeldans og Sinatraswing til a cappella-vokalgruppe og Stevie Wonder-band. Moro! Og helt i vår ånd. 

En liten sneak peek på brudekjolen min får dere herved - og buketten, som mamma laget av lyng fra skogen hjemme + myrull fra fjellet. Jeg stakk nesa nedi rett som det var og det minnet om myk kattepels.

Kjolen er sydd etter et mønster fra en nettbutikk som spesialiserte seg innen Jane Austen-kjolemodeller, stoffet fant jeg på en stoffbutikk på Grønland, båndene ligeså, og i ryggen er det små perlemorsknapper etter min kjære farmor som var sydame og hadde elsket denne kjolen - hun sydde blomstrete flanell-nattkjoler i Austen-stil med høyt liv og små puffermer til meg da jeg var liten!


Og dette preludiet fra Bachs partita nr. 1, BWV 825, spilte min forlover i vielsen i Oslo Tinghus:
Vi har feiret i helga med hotellopphold, nostalgisk film og restaurantbesøk, mer om det senere!

12 kommentarer:

Maje sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen! Jeg elsker Jane Austen-stilen med de høye empirelivene. Hvorfor lages ikke flere klær etter den modellen nå? Alle damer ser fine ut med det snittet:)

Gratulerer igjen - fra ei som også snart har åtte års bryllupsdag. Hihi

Hermia Says sa...

Varmt grattis! <3

Maren sa...

Gratulerer så mye! Fantastisk kjole! Austendrøm er jo drømmen, hihi.

Glamourbibliotekaren sa...

Maje: Takk for det!

Hermia: Tusen takk!

Maren: Takk! Ja, kjolen er veldig fin!

Synne sa...

Gratulerer med dagen! Kos dere!

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Tusen takk! Har akkurat spist en macaron for mye, hehe.

Anaruh sa...

Så fin kjole! Du kunne tatt rollen som Elizabeth Bennet i den!

Hvordan hadde du forresten håret? Ser ut som alt kan ha vært satt opp?

Og gratulerer så masse med dagen, ja!

Glamourbibliotekaren sa...

Takk! Ja, det var definitivt en Elizabeth Bennet-kjole, tror egentlig modellen var en rip-off av en av hennes kjoler i BBC-serien. Min barndomsvenninne som er flink med hår fikk frie tøyler hjemme hos oss på morgenen, og alt håret ble satt opp i en ganske klassisk, tidløs og ikke for stram frisyre, med et arve-brudediadem i - laget under krigen for min grandtante som samlet inn sølv-teskjeer og sendte inn til gullsmeden i Oslo. Sminken la jeg i full fart tre minutter før drosjen kom, holdt på å glemme det!

Stine Arkeologine sa...

Til lykke med dagen!! :-)

Heidi sa...

Gratulerer med bryllupsdagen! Kjolen så aldeles nydelig ut! :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Stine A: Tusen takk!

Heidi: Takk, ja, den er virkelig fin altså.

Anaruh sa...

Diadem av sølvskeier - tuller du? Det er den beste smykkehistorien jeg noen sinne har hørt! Nå vet jeg hva jeg skal gjøre med arvesølvet vårt (som vi aldri bruker, og ikke har noe forhold til) når mine barn skal gifte seg en gang!

Populære innlegg