mandag, juni 30, 2014

Bryllupsdagsfeiring med noe uskarpe bilder

Appelsin-jordbær-barnedrink-surprise med paraplyer og plastsverd og frukt og bær. 
Midt i blinken!


En bryllupsdagsfeiring inneholder nesten alltid "Att angöra en brygga", tidenes sommerfilm, som Cinemateket alltid setter opp på denne tiden av året. Nå ligger den ute i NRKs nett-tv også, så man kan se den der - men bare i noen timer til! ANBEFALES!! (Den filmen har fulgt oss i alle år, vi hadde temaet som brudevals - og en vokalgruppe bestående av mine søstre og svogre sang Real Group-versjonen på bryllupsfesten.) 
Man må selvfølgelig mimre litt om bryllupsdagen for åtte år siden da vi holdt et heidundrende selskap oppe på Ekebergrestauranten, som da var splitter nyoppusset og akkurat det vi drømte om. Og været den gang var knallbra, veldig mye finere enn det har vært nå de siste dagene. (Jeg ble solbrent i mitt eget bryllup; solkrem glemte jeg jo å ta på!)

Denne utsikten! Og hel-vegetarisk bryllupsmeny!


Vi kjørte videre til Ingierstrand, som også er blitt pusset opp fint - endelig. Det var et av de andre alternativene vi hadde den gangen, men i og med at det var fryktelig forfallent da - til tross for nydelig beliggenhet - måtte det utgå. Men nå har det jo blitt mye finere der! Tenk å svinge seg i brudevalsen ute på den runde danseterrassen, mens et salongorkester i pene dresser og tversover spiller. 

Videre til hotell. Ferie i egen by!


Skikkelig kjedelig blad, gode Pascal-makroner og så mange hodeputer at man kunne sove sittende. 

Det var den dagen! Vi er glad i å feire; dette var jo ikke et rundt år eller noe som helst, men enhver bryllupsdag er grunn nok til å gjøre et eller annet morsomt. Og i morgen er det jammen bursdag!
(lover å tørke av den linsa på iphonen altså, eller egentlig lover jeg å ta bilder med speilreflekskameraet)

4 kommentarer:

bibliotekarie G sa...

Visst ska man fira bröllopsdagar! Vi har idag firat vår 35:e! Vandrar hem genom den ljusa sommarkvällen, havet blankt, himlen glödande - liksom kärleken ännu efter alla dessa år.

Glamourbibliotekaren sa...

Oi, så fint! Stort grattis!

Elise sa...

Gratulerer med bryllupsdag - det ser ut som dere hadde en finfin dag :)

Hermia Says sa...

Grattis bibliotekarie G - så vackert!

Populære innlegg