mandag, juni 02, 2014

Fra en annen vinkel

Vi har ikke tatt ned pynten fra selskapet i forrige uke ennå. Det er så koselig å ha en festkledd hage når det er så fint vær. I flere dager stod alle bordene ute, så vi spiste hvert måltid ved et nytt bord på Kristi Himmelfart. Nå blir det muligens litt regn et par dager, så da får i allefall papir-vimplene komme inn. Jeg tok dette bildet for å huske hvordan det så ut når man ankom selskapet fra en av de fire mulige inngangene til hagen - via grusgangen som går mellom huset/verandaen og annekset vårt. Jeg tror kanskje de kulørte lyktene mellom verandaen og det lille huset må få henge hele sommeren... 

(Kaprifolen klatrer på verandaen til venstre i bildet, morelltreet er rett fram og diger som en giga-parasoll, magnoliaen langt der borte til høyre.) 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for at du deler så generøst fra både reiser og hageliv! Har sett gjennom de siste Paris- og hagepostene dine fire-fem ganger, og koser meg like mye hver gang.

Hadde jeg hatt stemmerett i denne saken hadde jeg definitivt stemt for at de søte lyktene fikk bli hengende akkurat der de henger nå hele sommeren, det ser så hyggelig ut. Men kanskje jeg må få meg egen hage i stedet for å blande meg inn i din?

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for det! :) Lyktene blir!

Ine sa...

Det er så koselig med sånne lykter! Jeg skal snarest på IKEA for å kjøpe noen til vår balkong.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, også er de blitt så lett tilgjengelige! Det er ikke mange år siden man måtte lete høyt og lavt for å finne noe tilnærmet, kanskje i en bitteliten rar butikk i Göteborg - og nå får man dem i nærbutikken. Topp! Mer girlandere til folket!

Populære innlegg