fredag, juni 06, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Tidlig start på arbeidsdagen her på hjemmekontoret, men for et a-menneske er det bare fint! Fersken-te, Keiko Mecheri Bois Satin og nyvasket hår er sålangt glamoureffekter, og senere i dag skal jeg avgårde på en liten weekend-tur - men den blir ikke veldig lang, for peonene mine er på vei ut!! Blant andre noen knallrosa som ikke har blomstret før (jeg har flyttet dem litt rundt), så det må jeg jo såklart få med meg mest mulig av. Man kan ikke være for lenge borte fra hagen på denne tiden av året!

Håper alle har en fin fredag! Legg gjerne igjen fredagsrapport i kommentarfeltet. Og dere som ikke har fylt ut selvangivelsen ennå - det er fortsatt god tid til å gjøre det!

mvh
Glamourbibliotekaren

 P.s. En Pat Metheny-klassiker passer fint på en fredag!

17 kommentarer:

Hermia sa...

Den här fredagen är fri tack vare svensk nationaldag men jag har börjat morgonen på Arlanda för en helgresa till Helsingfors där bl a en Tove Jansson-utställning står på schemat. Ser fram emot att lära känna också den här nordiska huvudstaden och resor är nästan alltid glamour oavsett om de är långa eller korta :)

Önskar dig god tur och god helg också till alla andra som dyker upp här!

Line sa...

Fredags-glamour på skolebiblioteket. Det er sommer i nord disse dagene, vi får se hvor mange elever som kommer på skolen. Sola og varmen er egentlig glamour nok. jeg har blondetopp og rosa hjemmesydd skjørt og jeg har mine indiske røk-topas smykker som jeg kjøpte der i fjor. Fikk snakket itelefonen med en kjær venn tidlig i morres så jeg er kjempeglad.
Helga tenker jeg å bruke til hagearbeid, vedarbeid, nødvendig husstell før helga ringes inn, og så fine stille pinsedager i kirka og hjemme. God pinsehelg til glamourbiblotekaren og alle som er gjester her.

Lektor Tørrdal sa...

Her er det årets skumleste dag med muntlig eksamen for de unge lovende i historie. Det er et stykk spent eksaminator som har tatt på seg nøytrale klær og høye hele for å fremstå som voksen.
Ellers blir det glamur i London i helgen. Har veldig lyst på en Cambridge Satchel ransel ....

Frk Frydefull sa...

God fredag! Etter litt etterlengtet (i alle fall i hagen) regn skinner solen over sørlandet igjen! Helgen startet litt uglamorøst med at treåringen våknet før kl. 0600 - men hei - det var sol, så da er det greit! I hagen er peonene på vei, men jeg har så mange færre enn i fjor - aner ikke hva som har skjedd … Men i lavendelbedet suser og brummer humlene … Kort dag på kontoret i dag og hjem til hus og hagearbeid, blandet med grilling, rosévin og venner. Dagens glamoureffekter er ny takeaway-kaffekopp med Nespresso, Michael Kors "Bombshell"-leppestift og silkekimono fra Veronica B. Vallenes. God helg alle! Nydelig bilde i dag forresten - jeg er så reiselysten…

Isolde sa...

I dag må jeg bare kommentere, for i dag føler jeg meg i all beskjedenhet ganske så glamorøs…
Hermes-skjerf rundt halsen, Bvlagri-solbriller på nesa, Chanel på leppene og Dior bak øret - og snart på vei til lunsj på Grand Café.
Og attpåtil så er sola i tillegg tilbake i hovedstaden!

God helg til alle!

koristen sa...

Sol og rosa bukser, det er glamour nok i dag :-)

I pinsen blir det besøk hos mor, samt forberedelser til Dublin-tur, det blir bra.

God pinsehelg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anonym sa...

I dag heier jeg på svenskene og ballonger i fleng som prydet pulten da jeg ankom jobben. Morgendagen er min og min manns - feirer dobbel 60 og det skal bli glam i massevis.Ha en strålende pinse. .mette

Randi sa...

Sol og sommer, lang morgenstund med tekopp og åpne dører til duftende kaprifol og syriner, nabokatten Ludde kan derfor komme og gå som han vil, og kanskje stikker også Bolla Pinnsvin innom - ahh!
L'eau d'Issey i nakken, hårtopp, bare legger og kort skjørt, og klar for kjolejobbing i mitt kjære verksted i hele dag. Imorra har jeg lørdagsåpent bibliotek, ellers ingen andre planer for helga enn å kose meg ute i hagen.
Riktig god helg til alle, og god tur til dere som skal ut på reise!

Elisabeth sa...

Her feires sola med ny blå sommerkjole og bare bein. Tærne skal straks få et strøk neglelakk og jeg skal stryke den glamorøse duften av solkrem bak øret. ;)

Ina sa...

Sola er tilbake i Oslo, jeg har nytt smykke signert Line Jorddal, og dufter av Lancomes Poeme. I dag er det Salif Keita som akkompagnerer arbeidet, og da blir det i alle fall feststemning for min del.

Helgen byr på litt jobb og mye fest. I morgen skal jeg bake en kake med smak av roser og vanilje.

Bonus: En god latter i dag tidlig da jeg passerte en utstudert hipster med et japansk "visdomsord" på T-skjorten. Lurer på om hun visste at det sto "FERSKVANNS-ÅL" på brystet hennes, hihihi!

katla sa...

Ja, her var det ikke mye glamour, gitt. Jeg sitter på jobb og skulle ønske jeg hadde fri. Jeg er superstressa på vegne av studentene mine som snart skal levere bacheloroppgaven sin, men ikke skjønner at det gjenstår så sykt mye arbeid!

Det eneste glamoureffekten jeg kan strekke meg til å vurdere her er dagens sko. Lilla doble tongue convers (som kanskje er enda finere enn de rosa med sort tupp). Jeg bruker de nesten aldri for jeg er så redd for å slite de ut. Jeg kommer til å gråte den dagen de må kaseres.

Ellers er det jo tre hele dager med fri! Deilig.

barnebibliotekaren sa...

Jeg har hatt en kort arbeidsdag, og har en liten pause i pakking til weekendtur. Dagens glamoureffekt er gleden over å skulle tilbringe helgen på min egen paradisøy på Sørlandet. Måkeskrik, salt sjø og kaprifolduft .. jeg gleder meg!!!
Antrekket er praktisk og sommerlig, dagens duft er Valentina.

God pinsehelg til vertinnen og gjestene!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Denne uken har jeg vært trøtt nesten hele tiden, føler jeg, så nå skal det bli godt med langhelg!

På byråkratkontoret ser jeg ut på en delvis blå himmel og blomstrende trær. Inne er det rock på høyttalerne, siden mine nærmeste kontornaboer ikke er her i dag.

Antrekket er casual, men pyntes opp av et prikkete skjerf i halsen og armbånd i sort og sølv. Duften er La vie est belle fra Lancome.

Pinsehelgen tilbringes hjemme, delvis inne i ryddemodus, og delvis i hagen (også der i ryddemodus, hoho!). Og så må det så klart slappes litt av, grilles, drikkes te og leses :)

Frøken Desibel sa...

God fredag!

En rolig dag på kontoret etterfulgt av sommerfest med jobben. Har på meg fin maritim stripete kjole, som etterhvrt skal byttes ut med en knallgrønn kjole:D Litt Chanel Chance Eau Fraîche bak ørene og Daisy i ørene. Har noen fancy gullsandaler som jeg fikk spesiallagd på Sicilia i fjor sommer som jeg tror skal få pryde føttene etterhvert. Og et fint digert blåmerke på leggen som en nydelig cherry on top...

Ellers er skal helgen benyttes til å spille konsert, enda en sommeravslutning, løping og lesing. Og hele 3 helgefrokoster (mitt favorittmåltid). Hurra!

Ha en fin pinsehelg, alle sammen:)

Marit sa...

Hurra for fredag. Hurra for langhelg. Dagen har vært fylt med masse papirarbeid, men snart tar jeg helg. Føler meg ganske så glamourøs med ny blå- og hvitstripet kjole og røde lave Converse. Casual fredag på kontoret. Deilig, deilig. Håper alle får en flott pinsehelg. Min tilbringes på hytta i skogen med gode bøker og forhåpentligvis litt sol.

SiM sa...

Gratulerer med nasjonaldagen, Sverige! Og hurra for 70 år siden D-dagen! Og litt hurra for meg også, som har hatt siste arbeidsdag før mammapermisjon! Jeg skeiet faktisk ut med en spray av parfyme av ukjent merke som lukter vår og dro på meg kjole i dag!

I helgen venter klipp hos økologisk frisør og venninnemøte, shinings i heimen og kanskje en tur i skogen om formen vil det slik!

God pinse alle sammen!

Julia sa...

På etterskudd, men dog: hallelujah for fredag. Noen uker er bare sånn. Sol, røtter og køkjøring tar på. Var såpass i ørska etter å ha kommet tilbake hjem fra jobb, at jeg gjorde et poeng ut av å kle på meg nye, rene klær og ta litt Rouge Allure velvet på leppene før jeg føk ut døren for å rekke polet. Ingen morsomme planer for helgen, tar det som det kommer! God helg, alle glamorøse!

Til Lektor Tørrdal: Cambridge satchel anbefales på det varmeste! Har hatt min 13" brune satchel i snart fire år, og elsker den fortsatt. Den er fortsatt kjempestiv og litt hard, men jeg ser for meg at vi får mange lykkelige år i fremtiden.

Populære innlegg