tirsdag, juni 24, 2014

iHerb-favoritter

I spørretimen var det et ønske om flere iHerb-anbefalinger. Som dere vet, er jeg nærmest avhengig av iHerb, ikke minst nå om sommeren! Alt som dufter sitrus, kokos, tropisk, eple, vanilje - alt minner om sommer og strandliv og hage og slike deilige ting, og i tillegg ikke er testet på dyr og ikke inneholder kjipe ingredienser (det står veldig tydelig på websiden hva produktene inneholder og ikke inneholder). Jeg fortalte om noen nye for litt over en måned siden - og her er mine all-time-favoritter, parabenfrie og såvidt jeg vet økologiske og giftfrie, med litt ekstra sommerlig preg: Avalons lavendellotion. Jeg har en diger flaske stående på soverommet, og en liten på servanten på badet, så man kan ta på litt på hendene når man har vasket dem. Det er den beste bodylotionen jeg noengang har hatt, og jeg har brukt den i mange år nå. Jeg har gitt bort mange i gave også, og mannen min elsker den (han er besatt av lavendel). Avalon har også mange andre fine produkter - vi har hatt lavendelshampoen deres jevnt og trutt, og jeg har testet ut flere av dusjsåpene.Gardenia-oljen til Island Essence. Kan brukes både som dusj-, bade- og massasjeolje. Dusjolje er fint når man har det litt travelt og ikke har tid til å ta på bodylotion etter dusjen. Denne dufter helt nydelig av gardenia, en av mine yndlings-blomsterdufter, og jeg har både badesaltet og bodylotionen i samme duft. Ellers har Island Essence mye annet velduftende og deilig, jeg har prøvd det meste. En annen olje som funker på samme måte som den forrige - denne er fra Tahiti og dufter litt av vanilje. Jeg har brukt den i mange år. 


Denne arganoljen er helt super som nattkrem. Huden blir veldig myk av den, og den føles ikke tung i det hele tatt. Den lukter noe i retning fjøs, men jeg er jo en pike fra landet og har ikke noe problemer med denslags. Denne blir gjerne fort utsolgt, men de får den inn fort igjen, så det er bare å sjekke innom igjen. Eller be om å få mail når den er på lager. Hugo & Debra Naturals har en serie jeg digger, nemlig "Vanilla & Sweet orange". Jeg liker spesielt godt dusjsåpa og bodylotionen, men man kan også kjøpe et lite sett med reiseprodukter så man får testet litt mer med det samme. Barndommens epleshampoo, men i økologisk og parabenfri versjon! Elsker å ha epleduftende bobler over hele hodet. 


Når man vasker håret med økologiske shampoer uten silikoner og denslags, kan håret kjennes ganske flokete etter at man har skylt det. Redningen er her! Aubrey Honeysuckle Rose Conditioner er en av de beste balsamene jeg noensinne har prøvd. Håret blir silkemykt. Den er legendarisk, og en bestselger. 

En allround-husholdningsspray som vi ikke nyser av! Den dufter friskt av sitron og verbena, men ikke sterk som Jif og Ajax og alle disse som setter seg i nesa. 
Mrs. Meyer's Clean Day All Purpose Cleaner med lavendelduft - gjør gulvvask bittelitt mer attraktivt! 
DeVita solkrem spf 30+ - akkurat denne er for ansiktet (men den digre flaska for kroppen er akkurat like bra) - legger seg ikke utpå huden som et tykt lag, slik mange solkremer gjør. Den er fri for parabener, uparfymert, den er 100% vegansk, og inneholder ingen skumle ting såvidt jeg kan se. Den er ikke vannfast, så man må ta på mer når man har badet. 
Også er det naturligvis mye god TE å anbefale hos iHerb! De har godt utvalg fra Harney & Sons,  den grønne teen med mango fra St. Dalfour er en klassiker, og Tazos hvite te med vanilje og aprikos er nydelig

Da har jeg listet opp de produktene jeg alltid kommer tilbake til hos iHerb. De har et enormt utvalg av det meste, også mye helsekost/superfood og rawfood osv (jeg har ikke testet så mye av det, men kjøper stevia der). Jeg har kjøpt giftfri drikkeflaske og matboks der, og de har veldig mye utstyr og greier til små og store barn. 

Som vanlig: Jeg er ikke mer sponset av iHerb enn noen av dere andre er - jeg refererer gladelig til min kode HUZ242 som gir førstegangsbestillende $5 i rabatt, og meg noen rabattpoeng, på samme måte som dere får egen kode og kan spre den videre.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Takk! Nå skal jeg endelig få prøvd denne superbutikken jeg også :D Har hørt så mye bra.

Anaruh sa...

Mine favoritter er:

* Epleshampoen (som du viser til) og tilhørende balsam
* Twinings Oolong-te og svarte te med appelsin
* Now Vanilla bean leppepomade - verdens beste! Sist bestilte jeg 12 stk! Er storforbruker
* I tillegg har jeg fått med prøver på noen ansiktsmasker som er som et slags fuktet klede man skal legge over ansiktet. Synes disse var skikkelig deilige, og kommer til å bestille disse neste gang (er på jobb, og husker ikke merket)

Har også hørt at det er bra å kjøpe nøtter der; god kvalitet til en mye lavere pris enn her hjemme. Macademianøtter er fast anti-ulvehunger-mat i kontorskuffen min :)

Hermia sa...

Så bra med ekologiskt solskydd! Det allra mesta annat har jag i eko-variant, tror dock inte jag sett till någon solkräm. Bra påminnelse om att leta :)

Ingunn sa...

Og DER har jeg lagt inn min aller første bestilling! Nå er jeg spent :-) Takk for koden! 5 dollar her og 5 dollar der, det hjelper jo litt! :-)

Salome sa...

Tusen takk! Det var meg som ønsket iHerb-anbefalinger. Lavendellotion kjøpte jeg før jul, som gave til venninner. Nå skal Yves Rocher få sterk konkurranse! (returnerte sist, inneholdt parabener, og det opplyses ikke på hjemmesiden, men jeg har forstørrelsesglass (!!) som jeg benytter når varene kommer! Men noen varer har ikke engang innholdsdeklarasjon!)

På iHerb sliter jeg litt med å finregne på om det kommer på under 200. Hva er din erfaring når det gjelder rabatterte varer, har inntrykk av at tollvesenet noen ganger legger til grunn opprinnelig pris. Har du alltid greid å unngå fortolling?

Også var det en pakke som aldri kom, den inneholdt blant annet Melatonin. Sært. Men det er jo ikke lov å innføre det.

Hvordan greier du forresten å handle så mye der? Blir det ikke veldig mye portoutgifter nar alle bestillinger må deles opp i 200-kroners porsjoner?

Glamourbibliotekaren sa...

Salome: Yves Rocher er dessverre ikke helt til å stole på når det gjelder parabener, nei. Jeg tenker fullpris når jeg bestiller, og kjøper uansett aldri for mer enn 200 kroner, så toll er ikke noe problem. Har aldri prøvd å jukse med det - jeg vet at mange ber nettbutikker om å skrive en lavere verdi enn det som er tilfelle, men det er jeg ikke tilhenger av. Videre passer jeg på at portoen ikke overskrider 4 eller 8 dollar, tror det er ca 1800 gram som er grensa, så det blir ikke dyrt om man bestiller i flere omganger. Jeg handler ikke SÅ mye da :)

Populære innlegg