onsdag, august 06, 2014

Finn stilen: August


En liten august-collage på morgenkvisten her jeg sitter med dagens første tekopp! På denne tiden av året har Finn Stilen en tendens til å dreie seg om hageselskaper med lange kjoler! Venner begynner å komme tilbake fra ferie, men det er fremdeles sommer og man vil gjerne samles i hagen til noen. Jeg foreslår et sent sekstitalls-easylistening-selskap! Lang lekker vintage-kjole i rosa og rød chiffon fra Enrico Crista, gullsandaler fra Marc Jacobs, cateye-solbriller fra Dior, vintage øredobber, korallfarget leppestift fra MAC, hibiscus til håret, papirlanterner til trærne, Herb Alperts klassiker-LP "Whipped Cream & Other Delights", og Hermès deilige sensommerlige middelhavsduft "Un jardin en Mediterranée" - Toscana i en flaske. 

8 kommentarer:

Siri sa...

Herregud! Kjolen!! Så nydelig! Den kunne jeg gifte meg i!

Isolde sa...

Alltid på jakt etter nye musikkopplevelser som jeg er fant jeg straks Wipped cream - plata på Spotify. Og hei som det svinger! Takk skal du ha og ha en fin dag!

Glamourbibliotekaren sa...

Siri: Ja, er den ikke praktfull?

Isolde: Den der er en klassiker! Jeg arva LPen av pappa :)

Maja sa...

Deilig!! Jeg vurderer faktisk å invitere til sommerkveld-hageselskap på min bittelille hageflekk, må sjekke værmeldinga :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Gjør det! Det er så hyggelig :)

Synne sa...

Åh, så fin kjole! Jeg er klar for slike antrekk i august!

Siri sa...

Digger Finn Stilen-collagene, gleder meg like mye hver måned. Keep'em coming sier jeg :-D

Siri sa...

p.s. Og denne var rett opp min gate! Palmer og Herb Alpert og store mønstre!

Populære innlegg