fredag, august 01, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! I dag husker jeg faktisk at det er fredag FØR jeg tar morgenbadet, i motsetning til forrige fredag. Sola skinner og tomatplantene mine har produsert kjempesøte små grønne tomater den siste uka, hurra! Rosene er på runde 2 og erteblomstene er i full gang, jeg går med vibrerende nesebor rundt i hagen og vanner. Dagens duft er monoi-olje og snart solkrem, antrekket er bikini, og nå skal jeg spise frokost i solveggen med aviser og te og Ferievikarene i P1+ på radio. Og så stikker vi på stranda! 

Ha en fin fredag alle sammen! Nyt den første august!

hilsen eders Glamourbibliotekar. 

15 kommentarer:

HildeSofie sa...

Yay! Fredag!
Jeg har overlevd første arbeidsuke, og er superklar for helg. Det er ganske stille på jobben, så jeg får tid til å fordype meg i en del dokumenter som har blitt skjøvet lenger og lenger ned på listen over ting som burde vært gjort.

Dagens glamour er kjole, nylakkerte negler og prikkete skjerf i halsen. Duften er Fleur Cherie.

Planer for helgen: I ettermiddag setter vi oss på toget til bartebyen, for en helg med sci-fi-filmer sammen med en gjeng venner. Det er en årlig tradisjon for dem der oppe, og i år passet det heldigvis for oss også å være med - hurra! (Synne: dette hadde vært noe for deg!)

God helg til alle, og den glamorøe strandbibliotekaren i sær!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Glamouren i dag består hovedsakelig av at det er fredag og at jeg har (snart) kommet meg igjennom første arbeidsuke etter ferien. Den eneste ytre glamouren å spore er nylakkerte tær som for øyeblikket er godt skjult av nye joggesko. Jaja!
Helga blir kos med gjensyn med masse folk jeg ikke har sett på mange uker. Kanskje blir det en tur innom matfestivalen som for øyeblikket konkurrerer med Olavsfestdager om herredømme over byen vår. Fine dager!
God helg til alle!

Anaruh sa...

Vi står klare til å legge ut på en liten weekendreise; i morgen skal min lillebror gifte seg, og jeg skal svinge meg i min vakre, blå kjole, spise kake og være sammen med familie.

Dagens antrekk er reisedrakt (haha), gode sko og en veske full av bøker. Når vi ankommer flyplassen skal jeg kjøpe meg en croissant, avis og en kopp kaffe, og nyte å være ute på reise igjen.

God helg!

Siri sa...

Jeg nyter siste feriedag med kaffe og bok ved kjøkkenbordet. Snart skal jeg ut med kajakken sammen med en venninne, og det er det jeg har av planer i dag. Deilig. Rundvasket leiligheten for et par dager siden, så dagens glamour består i å nyte nettopp det og alle snitteblomstene jeg kjøpte inn etter å ha kommet hjem fra ferien.

Resten av helgen er heller ikke spesielt booket, bortsett fra et glass på en eller annen uteservering i morgen kveld med kjæreste og venner. Håper at varselet om regn slår til, så jeg får slipt et bord jeg må slipe, men blir det sol, takler jeg nok det også. :-)

God helg til alle!

Løvemunn sa...

God formiddag! Det beste med denne første arbeidsuken, er at det nå er glamorøs fredag, og jeg har tid til å rapportere. Røde Chanel-lepper, duften er Terre d'Hermes. På føttene et par brogues-sko i sort lakk, som føles passe trange etter mange barbente uker. God helg til alle, og takk til glamourbibliotekaren for å holde bloggen varm selv om hun har ferie.

Kammerpiken sa...

Første arbeidsuke etter en fantastisk ferie er snart over, og dagen i dag har ikke vært mye glamorøs! Driver og baler med noen gamle reskareoler, og det er varmt og støvete når man holder på alene. Men hyllen ble fin til slutt, og jeg er fornøyd og kan ta lunsj med god samvittighet. I morgen blir det fest! Da er det på med bunaden, og frem med sangstemmen. Skal synge i et bryllup i verdens fineste lille kirke helt ute mot havet. Selv om vi er ved kysten, så ønsket bruden seg "Bruremarsj fra Østerdalen", og det får hun selvfølgelig. Og så blir det hyggelig å møte resten av "Kammerpikene : summer edition 2014". Tror det blir en prima helg!

Skapt sa...

Siste dag i den første, rolige jobbuken etter ferie – og rapporten din får meg til å LENGTE til stranda igjen! Suuukk. Jeg har i det minste skjørt og sandaler på, lunsjen skal inntas et sted i sola, og forhåpentligvis blir det en kortere dag. God helg!

Annette sa...

God fredag!
Jeg kom tilbake fra en uke på fjelltur i går kveld, og det er glamorøst å ha dagen fri til å vaske tøy, ligge i sola og besøke foreldrene mine. Satser på å ta en tur til et badevann og å få skiftet den punkterte slangen på sykkelen min. Store planer altså!
I morgen bærer det avsted til leid hus med herlige dansevenner, da blir det god mat, trening i sola og lange gåturer.
Håper dere nyter sommeren, alle sammen!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Her er det glamour i lange baner, med frihelg tre dager til ende og masse innhold. Ei fransk venninne fra Oslo kommer på besøk, hvilket jeg ser veldig frem til. I kveld skal vi på Ylvis-konsert i Solparken, søndag skal vi høre Mari Boine på Keiservarden. I morgen blir det forhåpentligvis tur et eller annet sted, dagen er ikke planlagt i detalj, så vi ser hva det blir til.

Formiddagen har blitt brukt til høyst nødvendig husarbeid, snart skal jeg gå en lang tur med den firbeinte. Treningstøy nå, altså, men etterhvert blir det kjole fra Indiska, leppestift fra Elizabeth Arden og Valentina på halsen. Som normalt.

Anonym sa...

Uniform er sjelden glamorøst - så derfor må det smykker eller et skjerf til for å løfte antrekket. Nora Farah fikk æren i dag. Solen skinner og jeg er klar for vår lille innlandsperle.
Hva som skjer der? Ikke TV, ikke noe stress, bare god mat og drikke og et bad dersom det blir veldig vamt..mette

Ina sa...

Første jobbeuke går mot slutten her også.
Er kledt i skjørt og topp i lavmælte gråtoner, men med fest på armen: Et stort, sort herreur, sølvarmbåndet pappa kjøpte til meg i Egypt på nittitallet, og et armbånd med fargerike krystallstener som jeg kjøpte av en eldre dame med musefletter på et marked i Japan i januar. I helgen skal jeg bade, bade, bade (bildet at Audrey er essensen av sommeren 2014!) og kanskje en tur på en musikkfest i hjembyen min.
God helg!

Bringebaerdrops sa...

God fredag!

Teller timer ned til helgestart! Første arbeidsuke etter ferien vel gjennomført.

Dagens glamoureffekter er samme monoi-olje som deg (bare i vanilje), sandaler med litt hæl og et blått miniskjørt fra & other stories som jeg kjøpte i København i ferien. Har allerede rukket å forelske meg helt i det! Flott fall, herlig stoff og ikke minst: dype lommer! Skjørt med lommer, altså...! Finner det altfor sjelden.

Plan for ettermiddagen/kvelden er alenetid hjemme (mannen jobber sent), med fotbad og ny neglelakk på tærne i fargen "Banana Pop" (=gul). Herlig navn!

God helg!

Marit sa...

Blå og hvitstipet topp, hvit bukse og Lancome O, snart klar for helgetur til venner med sommerhus og båt. Alt tyder på at dette blir en fin helg :)

Oda sa...

Eg har på meg min finaste 70- talls blondekjole i dag, roseparfyme og skal på ein etterlengta konsert med både The Waterboys og Neil Young i kveld. Etter fjorårets avlyste konsert har eg enno ikkje heilt klart å glede meg ordentleg, i frykt for at noko liknande skal skje igjen, men håpar og trur dette vil endra seg når eg er der og at fjorårets store skuffelse blir gjort godt igjen :) God helg alle saman!

Stine Arkeologine sa...

Jeg har en ny glamorøs og fredelig sommerfredag med barna på hytta. Blåbærskog, sauer, utelek, bøker, ostesmørbrød, solregn, tidlig søvnig kveld i fjelluft. Maur i skoene, myggstikk på leggene og barnåler i håret. God helg til dere alle! :-)

Populære innlegg