fredag, august 22, 2014

Glamorøs fredagGod morgen kjære venner! Det er fredag igjen, hurra! Jeg har akkurat vandret en liten runde i hagen med tekoppen min, og plukket med meg noen blomster inn som nå pryder bordet her jeg sitter og jobber med Korngolds orkesterverker. Dagens duft er foreløbig Masque Milano Tango, jeg drikker Sörgårdste fra Kobbs i min fine rosetekopp, jeg skal snart stikke ut og kjøpe ferske croissanter til lunsj, og i kveld har vi kinoplaner. I helga har jeg tenkt å ta det med ro, lese, slappe av, høre på fine plater, pusle i hagen og kanskje gå på kino en gang til. Det har vært en travel (men kjempefin!) uke, så det skal bli godt å henge her hjemme. I morgen kveld skal jeg jo på Matteuspasjonen i domkirka - jeg var på prøvene i går og hørte Güra, Weisser og koret synge, og det var fint! Anbefales veldig, for dere som er i omegn i helga. 

Til slutt et lite bilde knipset for ca en halvtime siden av mine prakt-georginer, en helt spesiell type som blir enorme og kraftige. Den benken kan virkelig nytes fra tidlig vår til langt på høsten, det er alltid noe fint som blomstrer ved/over/rundt den. (og den har sol hele dagen!)Ha en fin fredag alle sammen! Legg igjen deres fredagsrapporter, samme hva dere driver med!

Mvh eders Glamourbibliotekar. 

24 kommentarer:

Anonym sa...

Litt sliten i dag grunnet dårlig søvn i natt. Det hjelper med fin stripegenser og bukse som sitter greit. Hyggelige kolleager, sol og lunsjmøte i vente. Gleder meg til en rolig helg med mann og barn. - For en hyggelig benk du har! Vh Astrid

Siri sa...

For noen nydelige georginer!

Jeg har grønnprikkete kjole og medbrakt latte i termokoppen. Etter en krevende arbeidsuke er det godt å vite at det er fredag. Vi skal i bryllup i morgen på et fint sted like utenfor Oslo, så i kveld må jeg finpusse på talen jeg skal holde. Ellers er planen å lese og rydde og kanskje komme meg på en spinningtime.

God helg!

Ina sa...

Startet arbeidsdagen med å korrigere skatteopplysningene mine, og la oss bare slå fast at det blir simple living ut året. Flaks for meg at jeg i går intetanende unnet meg en ny parfymefavoritt, Parfumerie Generale PG20 - L'eau Guerriere! Den er helt fortryllende, jeg klarer ikke slutte å snuse på den! Lader opp til Mattheuspasjon i morgen, med Bach på øret. Stille på kontoret, og jeg har sort buksedress og planer med tidligere kollegaer etter jobb. I helgen skal jeg også sanke sopp (forhåpentligvis steinsopp)lage deilig mat, og ellers ta livet med ro. God helg!

Anaruh sa...

God formiddag!
Jeg kjører casual friday med behagelig tøy i fine farger, spiser epler fra eget tre og gleder meg til helg. Da skal jeg lage limonade, lese ut en bok og være mest mulig ute. Kanskje blir det også en tur på kino; synes det er deilig å ta ting ligg som de kommer.

Ønsker deg og alle bloggens lesere en riktig fin fredag!

Ha en riktig fin helg!

Annette sa...

God fredag!
Georginer må være noe av det nydeligste som finnes. Eller kanskje er det roser. Eller vent, peoner. Hmmm, vanskelig å skulle velge! Jeg har ihvertfall husket å vanne inneblomstene før helga, jeg skal nemlig på hyttetur med venner. Det blir fjellturer, fredagstaco, lakselørdag, kortspill, strikking og gode samtaler. Hurra!

S sa...

God fredag!
Har en ganske glamorøs fredag så langt, og det skyldes en uventet bedring i vår økonomiske situasjon (selv om vi er så priveligerte at vi uansett ikke kan klage), at helga er uten spikrede planer utover at den skal tilbringes "på landet" og at værmeldinga for helga er fantastisk. I tillegg har uka som har gått bare gitt gode nyheter om en i familien som har vært alvorlig syk. Og alvorlig sykdom nært på gjør at man blir minnet på hva som egentlig er viktig: det å være sammen med de man er aller mest glad i og skape hyggelige minner.

Ønsker dere alle en hyggelig helg - om den tilbringes på en benk i hagen, i bryllup, på konsert eller rett og slett bare ved å henge med folk man liker.

Varm hilsen fra S

Josefine sa...

God fredag! Jeg har på meg stripete kjole for anledningen,et rosa ullskjerf (blir fort kald på lesesalen) og pionparfyme fra L'occtaine. I dag har jeg studiedag uten noen forelesninger, så jeg har planer om å ta igjen litt pensum med litt bloggpauser innimellom. God helg til alle!

Unknown sa...

654For en deilig start på dagen du har hatt! :)

Jeg skal på reunion med gamlejobben og har tatt på langbukse og sko som ikke er åpne, for første gang siden i mai/juni. Mørkeblått er fargen i dag og ytters har jeg den deiligste perlestrikkede jakken i hvit silke & angora som mamma har strikket.

Og så har jeg toppet det hele med Flowerbomb og orange neglelakk fra Essie.

God fredag! :)

Line sa...

Det er lit roligere i dag på skolebiblioteket, de fleste har fått bøkene sine, og bordene har kommet tilbake til sin vanlige plassering. Jeg drar tidlig fra jobb idag og kommer meg til fjells og der blir jeg til søndag, mellom bærplukking og lesing blir det også feiring av 8-årsdag på hytta.
God helg til glamourbibliotekaren og alle andre her
Hilsen Line

koristen sa...

Deilig med fredag etter en fin, men hektisk uke. Antrekket er litt korte jeans og en fargerik topp, sandaler, litt gull og perler og Philosykos bak ørene.

I helgen blir det avslappet besøk hos venner på "landet" med barn og katter, gleder meg :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby der ALT handler om Parkenfestivalen i dag! Jeg går i kjole fra Indiska og jakke fra festivalen, har Valentina på halsen og nøkkel+akkrediteringsbevis rundt halsen. Mac på leppene. Mest glamorøst av alt: Broren min er i byen og skal være barsjef i vinbaren her!

Fire og en halv time til vi åpner dørene, og jeg er klar!

.mette sa...

Kjære Glamourbibliotekar.Idag er siste dag før etterlengtet ferie! Bobler over av glede over å skulle ha fri, gå barbent på stranden, bade i salte vover og lese, lese lese. Følger nok med på bloggen din fra varmere strøk. .mette

Trudelutten sa...

I dag har jeg studiedag, etter første uke på nytt studie; Bibliotek og informasjonsvitenskap på HiOA! :D Foreløpig har jeg nytt en rolig frokost sammen med kjæresten, før han dro på jobb og jeg satte i gang med vask av klær og gulv.
Jeg drikker store mengder varmt vann med honning, sitron og ingefær og håper at det forhindrer grumset i halsen i å utvikle seg til en skikkelig forkjølelse. For senere i dag skal jeg i middagsselskap, og i morgen skal jeg på Elve-festivalen, og senere på kvelden se premieren av den nye sesongen av Dr. Who på kino! O'Lykke!
Dagens antrekk er en blant annet en flunkende ny t-skjorte, og ny glitterneglelakk pryder neglene.

T. sa...

For noen NYDELIGE georginer!! Og for en idyll! Du ser virkelig ut til å ha grønne fingre, Glamourbibliotekaren, skulle ønske jeg hadde det også. Imidlertid koser jeg meg med kaktuser og fredagsfølelse her jeg sitter og leser pensum, første uka i nytt studium, er ganske motivert! Kino med venninner i kveld, så en bytur! God helg alle sammen her inne.

Anonym sa...

Endelig fredag! Jeg er godt fornøyd med egen innsats i arbeidsuka, og skal derfor prøve å jobbe minimalt i helga. Det er fint å tenke på!

Dagens glamour ble sikret via gårsdagens husvask, og det er kjekt å vite at støvsugeren kan hvile i helga. Ellers gjør graviditeten klær litt utfordrende, men jeg har tullet meg inn i et stykke silke som fortsatt passer (som jeg til og med har strøket (!)), og dusjet meg med Chanel Chance (eau fraiche). En ny flaske av en gammel favoritt.

Jeg har et par kulinariske ambisjoner i morgen, g vil dessuten lure kjæresten med på kino. I kveld vil jeg dog være hjemme, med beina høyt og ei bok eller en film. Søndag vies venner. Fine, løse planer, med andre ord. Ønsker alle en riktig god helg! :)

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamour består mye av lettelse av å være ferdig med en arbeidsoppgave jeg har grudd meg til i mange uker, og det faktum det gikk greit. Puh!
Den ytre glamouren er (litt svette) "viktig møte-klær", så ikke så mye å skryte av, altså. Helga byr på sesongstart med kor, så det blir stor stas. Helga begynner om 45 minutter. Yey!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Min glamoureffekt er at jeg er i Paris, hoho! Idag ikledd grå kjole og sort sjal rundt skuldrene. Er her på en stor konferanse, men det blir tid til kos også :-)

God helg til alle!

Anna Lovinda sa...

Jeg skriver for andre gang, men det ser ikke dere. Jeg feiler stadig på denne robottesten, og må innse at jeg kanskje er i ferd med å bli oppgradert til en Cyberman....

I alle fall....stor glede denne uka over å ha blitt student igjen, selv om jeg er i full jobb og studiene er på avstand. Lykkefølelse over å utfordre hjernen med ny kunnskap! :-)

Og lykke for at studiet vil bringe meg noen turer til hovedstaden i høst. :-)

Nå skal jeg i bursdag til seksåring, som også har startet skole denne uka, og stiller i selskap med nytrukne tenner. Det er stas!

God helg til dere alle!

Frøken Desibel sa...

Wohoo, helg any minute now!

En travel jobbuke er over, og nå bærer det meget snart til fjells med Annette pluss fler.

Har knekt opp rygg og hofter, lekt med en liten kattunge, jobbet med et spennende prosjekt og spist vaffel. Glamourfølelsen er så absolutt til stede:-D

Ha en fin helg alle sammen!

Stine Arkeologine sa...

Puh for en fredag, med alt for mange oppgaver og roller på en gang og hjertet i halsen fra jeg sto opp til nå. Er veldig glad det er helg! Jeg skal lese, skrive, plassere bøker i nye bokhyller, høre musikk og sykle på tur med minstemann. Har på Stella McCartneys "Lily" parfyme, nyinnkjøpt etter lang tids sniffing, for meg en liten, fin duft som passer meg godt og føles glamorøs! God helg til alle her inne! :-)

Synne sa...

God fredagskveld! I dag har jeg latt meg inspirere av sekstitallets mod-stil og valgt foldeskjørt og høye strømper. Håret er oppsatt, og i ørene henger enkle dobber i hvitt gull som jeg burde bli mye flinkere til å bruke - nå tar jeg et skritt i riktig retning! Traff to fine jenter på kafé i dag, og i ettermiddag tok jeg et glass hvitvin til middagen her hjemme, og etterhvert skal jeg ut igjen for å treffe venner. Godt drikke og godt selskap passer meg perfekt, særlig på fredager! God, glamorøs helg til alle!

Sil sa...

Så flink du er til å dele hverdagsgleder, Glamlourbibliotekar! Det inspirerer! I dag var jeg ute og hentet inspirasjon i veikanten; nydelige nypegreiner ble til den fineste pynten! Og antrekket har vært favorittcardigan'en, ellers ikke noe fiffig... Men mer viktig: Vi har hatt herlig besøk av venner som bor i utlandet til vanlig! Herlig å se fine folk man er glade i ansikt til ansikt!

Merker at med en liten guttemann i hus blir det vel så stas å kle på han og prøve ut fine kombinasjoner av klær som har kommet i hus. Veldig takknemlig for å gi brukte klær nytt liv! Gleder meg stadig over lukta av en liten nyfødt tass! Den huden der, asså!

Helga blir rolig, antakelig noen trilleturer i skogen, men har veldig lyst til å få med meg Fotografiets Dag (Preus museum i Horten på søndag). Vi får se!

Sophie sa...

Det er koselig å lese fredagsrapportene deres! Det virker som om vi er ganske mange som setter pris på livet slik det er når det er "helt vanlig". Vi er heldige.

Ønsker dere en god helg i regnet, alle sammen! og gir dere en sang jeg har hørt mye på de siste dagene:
"Everything must change"
Tror den er skrevet av James Ingram, men den er sunget av mange, bl a Randy Crawford og Peggy Lee. Den er fin!

https://m.youtube.com/watch?v=iJrdzVyhZbE

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle hyggelige rapporter, og ekstra takk til dere som ikke har kommentert før! :) Hyggelig å se at "fredagsgjengen" øker, for her er absolutt alle velkomne!

Populære innlegg