torsdag, september 04, 2014

Torsdagskveld


Jeg har sittet ute hele ettermiddagen og lest i sola. Nå lager jeg middag med grønnsaker fra hagen. Verandadøra står åpen, gardinene blafrer i den milde sensommervinden, kveldssola skinner på morelltreet og inn gjennom kjøkkenvinduet, og blender meg mens jeg rører i gryta. 
Huden prikker fornøyd etter kveldsbadet i fjorden. 


Enda en velsignet sommerdag, den 4. september. 


2 kommentarer:

Glamourstudinen sa...

Stemningsfullt, og nydelige bilder. Tenk at vi fikk en slik uke til denne sommeren. Det ser så deilig ut å bade. Bussen til Huk går rett forbi ytterdøra mi, jeg følger ditt eksempel ved første mulighet :) Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Kjære glamourbibliotekar, slike innlegg får skuldrene mine til å senke seg. Jeg er inne i en nesten uoverkommelig tøff periode på jobb, og det er vanskelig å legge fra seg bekymringer på kontoret når man forlater det. Men jeg merker at hver gang jeg kommer inn i bloggen din, får jeg ro. Helt uvurderlig. Har anbefalt den til kolleger som en del av en liten intensiv vi gjør for oss selv, altså finne måter å koble av på. Det, og å lese skjønnlitteratur - som vi også blir motivert til å gjøre her inne. Tusen takk! Ha en fin fredag!

Populære innlegg