fredag, oktober 03, 2014

Finn stilen: Oktober

En myk og varm oktober! Gabardinbukser fra YSL, rosa bluse fra House of Fraser, cashmere-silke-cardigan fra Burberry, ullkåpe fra Chloé, mørkeblått cashmere-skjerf fra Salvatore Ferragamo, brogues fra New Look, vintage skinnveske, Vetiver Oriental fra Serge Lutens, og det er vel egentlig bare øredobbene fra Modcloth og cloud-skyggen fra Stila man har råd til å kjøpe i det virkelige liv. 


7 kommentarer:

Kjersti sa...

Men man har alltid råd til å drømme og la seg inspirere! Oktober lover godt med denne stilen :)

LilleBlå sa...

Åh, denne bloggen!! <3<3<3 Ble så glad over å lese innlegget om stress i går, det traff meg rett i hjertet :) Og nå en nydelig oktober stil! Kjære Glamourbibliotekar, jeg har vært gjennom en god del blogger i løpet av de siste fem seks årene, og jeg ser jo du har skapt en egen blogg genre og at det er mange som forsøker å kopiere den - men det klarer de ikke :) Du er best!!!!!!

Anonym sa...

Nydelig bluse! og kåpe! og veske! og og og... fulltreffer nok en gang. Elsker finn stilen :-)

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti: Såklart, det er det disse collagene handler om - inspirasjon :)

LilleBlå: Takk for hyggelige ord! :)

Anonym: Takk for det! :)

Stine Arkeologine sa...

Elegant og fint! Og nydelige farger.

Glamourbibliotekaren sa...

Stine Arkeologine: Takk! (på vegne av nevnte designere, haha)

Anne sa...

Kjempefine ting. Er det mulig at du legger inn lenke til de tingene du finner f.eks. på Modcloth, Etsy o.l. i underteksten?

Blir så fort forvirret av å virre rundt på jakt etter det jeg har sett og liker ;) Hadde vært praktisk med direkte lenker hvis de finnes.

Populære innlegg