fredag, oktober 03, 2014

Glamorøs fredag


God formiddag, kjære lesere! Og tusen takk for så mye fine tilbakemeldinger på gårsdagens glamourspørsmål om stress. Det er viktig å minne seg selv på disse tingene titt og ofte! La det være mantraet på denne glamorøse fredag. Mine effekter ellers er Serge Lutens' nydelige Vetiver Oriental, rød leppestift, og frihelg! Det vil si, fra og med i ettermiddag. Jeg skal lese ut boka mi, gå på bruktmarked og bare ha det fint. Men først skal jeg jobbe intenst i noen timer. 

Velkommen med fredagsrapportene deres!P.s. Gårsdagens Elvis Costello-konsert er kjapt omtalt i musikkbloggen!


24 kommentarer:

Kristin sa...

Her kan jeg rapportere om at flyttekassene snart er pakket ut og ting har funnet sin plass. DET føles glamorøst ut!
Den beste avgjørelsen jeg har tatt så langt i år - å komme meg fra drabantbyen og tilbake til sentrale strøk byn. Det får så være at vi bytter ut en stor leilighet med en liten en, og at lufta er litt gråere. Nå skal asfaltcowboyen ri igjen!

God, glamorøs fredag alle sammen!

Josefine sa...

God glamorøs fredag! Den begynte bra med å sove litt lenger, nå er jeg på plass på lesesalen og håper å få unnagjort en del i løpet av dagen. Fra og med mandag har jeg 5 uker med praksis, så da blir det lite tid til pensumlesing og slikt.

Dagens glamoureffekt er en svart sløyfe i håret, Coco Mademoiselle og en rosa leppestift fra Dior.

Stine Arkeologine sa...

Dagens mantra er perfekt! Jeg har jobbet siden fire i dag for å rekke en frist og har vært supermamma uten superkrefter med rekordmange møter og oppgaver denne uka, og det merkes på alle måter at kroppen og hodet ikke har hatt fri på lenge. Det blir ikke så mye mulighet til å hvile i helga heller, og derfor har jeg nå, etter å ha levert arbeidsoppgaven som hastet, iført meg pysj og yndlingsparfymen og hoppet tilbake i senga. Lukker øynene for rotet i huset og ser på det som et viktig oppdrag å bare være her minst til klokka to, kanskje sove, kanskje bare tenke - men ingenting annet! Etterpå en lang dusj, fredagsglamour fra baderomsskapene og henting av skolebarn som spasertur med god tid. Nå slår jeg av pc'en og ønsker dere alle en kjempefin fredag og helg! :-)

Maren sa...

Min fredag og helg tilbringes hjemme hos mamma og pappa. En minihøstferie var akkurat det jeg trengte etter lange dager og mange jobbhelger. Jeg har blomstrete kjole og drikker dagens første tekopp: Svart te med eple og ingefær. Jeg skal få unnagjort litt pensumlesing, før helga skal brukes til fine høstaktiviteter, som kafé med venninner, gåtur blant nydelige høstfarger og å lese ut ei bok og begynne på en ny. Riktig god helg!

S sa...

Hei og god fredag!
Her i nord er det sol, og det bidrar til å gjøre dagen særs glamorøs. Utover det gjør gårdagens frisørbesøk til at jeg kjenner meg ekstra fin, og så har jeg sneket meg til en liten dæsj parfyme som gir et lite løft.

Planene for helga er ikke spikret, men jeg skal begynne å innrede et nyoppusset kontor hjemme og det er veldig lystbetont arbeide. Og jeg kan ta det i det tempo som jeg ønsker, behøver ikke stresse. I tillegg skal to av barna reise bort på besøk i helga, og vel vitende om at de har det fint betyr det litt mer ro for meg. Og så skal jeg legge inn ett besøk hos en liten baby som jeg skal snuse på, samt at jeg skal komme i gang med trening igjen.

Men først en del skrivearbeide før jeg kan ta helg!

Cecilia sa...

Jeg var også hos frisøren i går, og føler meg sååå fresh :-) Duften i dag er Rosewood og neglene er mørkerøde, Femme Fatale het fargen, ja ja.

I helgen skal jeg se på kunst og gå på cafe med gamle venner som jeg gleder meg til å treffe.
Ønsker alle en kjempefin fredag & helg!

Henrikka sa...

Rolig fredag på jobb - det er høstferie i deler av landet, og det merkes. Og til en forandring er jeg på kontoret og ikke på jobbreise. Været er nydelig, hjemme venter "Innsirkling 3" av C.F. Tiller og i helga skal det synges (i kor).
Alt dette = glamfølelse.

Føler meg glamorøst heldig med sammensetningen av dagens antrekke også: grønn-grå-svart kjole, grønne boots og grønn jakke.

Parfymen er siste skvett med Djhenne fra Parfumerie Générale, men jeg venter en ladning med prøver på tre parfymer fra Lucky Scent. Om de venter i postkassen når jeg kommer hjem, ja, da er glamouren komplett for denne helga!

God helg til alle og særlig til glamourvertinnen!

Ine sa...

Jeg har startet dagen på uvanlig glamorøst vis, med frokost på kafé i byen med ei venninne. Fint! Ellers har jeg tjuvlånt mannens myke ullgenser, har silkeskjerf i håret og for én gangs skyld parfyme på (Grønn te fra L'Occitane). Resten av dagen skal brukes på å skrive en oppgave om en novelle av Helle Helle, før jeg tar helg sammen med familien. Riktig god fredag!

Anonym sa...

Her har dagen starta bra. Med barnevakt kan man sove bittelitt lenger og man rekker glamoureffekter som: sort blomstrete kjole med mørkegrønn stikkejakke utenpå. Høye hæler og favorittparfymen for tiden fra Elie Saab. Nyklippet lugg (gjorde det selv). Og litt mer sminke enn jeg vanligvis rekker. God fredag!

koristen sa...

Jeg startet dagen med å gjøre noe jeg burde gjort for lenge siden og er ganske fornøyd med meg selv ;-)

Den ytre glamouren er ganske godt ivaretatt med nytt og pent dongeriskjørt, svart topp og nydelig skjerf fra Gudrun S. Smykkene er i gull med perler, duften er "Oscar".

I morgen er det høstdugnad på familiehytta, søndag skogtur og middag hjemme hos meg med fin kusine. Gleder meg! Litt strikking på mykt skjerf blir det også, jeg hadde akkurat begynt da du skrev om det :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Pernille sa...

Jeg føler meg lite glamorøs med høstens forkjølelse i full gang! Men jeg har i hvert god pukka-te (vond-hals vennlig med sitron, ingefær og honning) i den fine Elsa Beskow koppen min, og nydelig musikk på øret (Monteverdi) mens jeg jobber. Og hjemme venter nyvasket leilighet!
God helg :-)

Ingerid sa...

Oioi, en glamorøs fredag! Barna har høstferie hos besteforeldre og mannen og jeg forsov oss i morges, en klassiker. Fredagen tilbringes på forskerkontoret, midt i doktorgradsinnspurten. Men helgen er fri (dvs skal tilbringes med å gjøre hjemmet vårt litt mer praktisk her og der). Kanskje blir det en tyttebærtur, hvis ikke besteforeldrene får nok for raskt. Dagen byr på mye ytre glamour! Rød leppestift, lange sølvøredobber fra Sarajevo, svart topp med paljetter, og Burberry Woman, for meg tidenes høstduft, myk og tøff som den er. Ettermiddagen bringer ompotting av plante på kontoret, når de andre har gått hjem, for slikt bryr jo ikke vi forskere oss om, må vite. Og i kveld skal jeg ut og spise med min mann! Det er 6 mnd siden sist bare vi to gikk ut og vi gleder oss skikkelig. Dette er nesten for mye, jeg merker jeg blir litt overveldet av så mye uvanlig! God helg til alle, særlig til deg, Glamourbibliotekar.

Synne sa...

Hallo fra hjemmekontoret! Jeg hører på fin musikk og drikker kaffe fra Mummikopp, og nå skal jeg tillate meg en ekstra lang lunsj og se en episode av en koselig serie. Jeg har svart blyantskjørt og rød leppestift, og i kveld skal jeg på kino med kjæresten, og ellers har jeg flere fine planer for de kommende dagene. Håper alle får en god helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en Bodøby i strålende høstvær - sol, vind og svisjsosjløv langs fortausgatene. Da klager man ikke! Dagen startet ikke så veldig glamorøst, for formen er ikke 100% og jeg er hjemme fra jobb. Men jeg dufter av Valentina, har på meg jeans og brunoransje singlet og går barbeint. Så det er da litt glamour! Senere i dag skal jeg lakke fingerneglene for å skape litt ekstra helgeglamour, og i kveld venter middag hos ei venninne.

Etter å ha slutta i turnusbasert jobb er det en fantastisk følelse å ha fått helgene sine tilbake! Denne helga har jeg helt fri og knapt noen planer bortsett fra søndag ettermiddag. Strålende! Antar jeg kommer til å tilbringe mye tid utendørs i det varslede finværet, og innendørs blir det å lese litt, lage litt god mat og slappe av. Trur æ.

God helg, alle som en!

Line sa...

Denne helga skal jeg være hjemme, oten forhåndslagte planer. Det er lenge siden sist og jeg gleder meg kjempemye. jeg har jo en del jeg vet jeg skal gjøre, men ingen avtaler og klokkeslett. Bare det er glamorøst nok. Håper å både være ute og inne. Jeg har noe ved som skal stables og kanskje noen tyttebær som ennå kan plukkes. Og det er på tide å bytte fra sommer til vintergarderobe i skapet. kanskje alt blir gjort i helga.jeg skal i alle fall starte:-)
Ha det fint alle sammen. Hilsen Line

HildeSofie sa...

God ettermiddag fra en spontan mikroferietur til Riga! Her har vi vært siden onsdag, og ikveld vender vi nesene hjemover igjen. Plan for siste del av turen: finne sjokoladeutsalg, hihi :-)

Antrekket er feriecasual, med jeans, sort topp med blondepynt og mørkegrønn cardigan. Duften er Vanille Noir, fordi det var den minste flasken jeg hadde (fløy uten innsjekket bagasje).

God helg til alle!

Glamourlegen sa...

I dag klinte jeg til med jerseykjole! Det er så supert å sykle til jobb i :) I morgen har jeg tmie på Balanzera - et halvt år siden forrige gang - kommer til å oppleves som en hel ferie!

God helg alle sammen! Og takk for innlegget om stressmestring!

Siri sa...

Dagens glamour må være at jeg for en gangs skyld tok meg tid til å føne håret i dag morges…
Har hatt hjemmekontor og endelig fått gjort ferdig en uhorvelig kjedelig arbeidsoppgave, så nå kan jeg snart ta helg med god samvittighet. Har få planer, annet enn å sykle en tur i skogen søndag, og å rydde litt i et kott. Det bør med andre ord bli tid til både å lese og lage god høstmat.

God helg til alle!

Annette sa...

God fredag!
Nå er jeg ferdig for dagen her på ingeniørkontoret og det er duket for en kveld i trønderånd: Basseturnering med påfølgende bankett med sodd!
I går hadde jeg "rulle-håret-rundt-et-hårbånd"-frisyren, så i dag har jeg finfine krøller helt uten bruk av varme. Anbefales.
Ellers så skal Frøken Desibel feires i morgen, hurra for bursdag!
God fredag og helg, alle sammen, og Glamourbibliotekaren især:-)

Annette sa...

God fredag!
Nå er jeg ferdig for dagen her på ingeniørkontoret og det er duket for en kveld i trønderånd: Basseturnering med påfølgende bankett med sodd!
I går hadde jeg "rulle-håret-rundt-et-hårbånd"-frisyren, så i dag har jeg finfine krøller helt uten bruk av varme. Anbefales.
Ellers så skal Frøken Desibel feires i morgen, hurra for bursdag!
God fredag og helg, alle sammen, og Glamourbibliotekaren især:-)

Lektor Tørrdal sa...

Få ting er så glamurøst som siste dag før en høstferie. Lektor og elev er like glødende opptatt av hendelsene i 1814 og Romerriket, og lektoren mister evnen til å skille viktig og uviktige fakta.
Resten av helgen blir det intensiv jobbing med oppgave i morfologi før jeg tar morgentoget til Oslo på søndag.

Kjersti sa...

Og - nå! - kan den glamorøse fredagen starte for alvor! Jeg har sendt mann og voksen sønn av gårde på hver sine aktiviteter, og begge blir borte over natta. Etter en lang tur i skogen, fulgt av et varmt karbad, har jeg nå iført meg en enkel kjole for å være litt fin selv om det bare er meg her. Tekanna er full, og startskuddet går for en lesemaraton utover kvelden. Det er bare å nyyyyyyte!

Anonym sa...

0 glamour. Pusser opp stua - men den blir så fin at det er glamour nok. Helgen er derfor helt viet oppussing. Fryder meg... .mette

Glamourbibliotekaren sa...

Takk for alle fredagskommentarer! Det er fremdeles mulig å legge igjen flere!

Populære innlegg