onsdag, oktober 01, 2014

Hverdagsting som kan ta pusten fra en


En av de mange millioner fine ting med å være gift med en musiker, og særlig min musikermann, er når jeg tar en pause fra hva jeg nå driver med, går ut i hagen vår hvor vi har bygd et anneks der han har studio og øvingsrom, lister meg inn døra - og der står han og øver på Bachs fløytesonate i e-moll: 

Jeg har min egen husmusiker! Og han spiller den vakreste musikken jeg vet. 


12 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud så romantisk. Jeg vil også ha en musikermann. Min spiller bare playstation.. men jeg klager ikke altså, han er gull :-)

Silje sa...

Dagens fineste bloggpost, helt klart! (og jeg har vært gjennom minst femti blogger... her på lesesalen... hilsen little miss prokrastinere)

Maja sa...

Anneks i hagen!! Det er drømmen! Jeg skulle innredet det til en liten gjestestuga... med pelargonier i vinduet og rutete gardiner :)

Glamourbibliotekaren sa...

Anonym: Ja, det er romantisk! Og vi er heldige som har bra menn :)

Silje: Takk for det, haha! Lykke til på lesesalen :)

Maja: Ja, det hadde sikkert vært fint! Her er det innredet med trommesett og gitarer og saksofoner og et dusin andre instrumenter og studioutstyr, ikke dumt det heller :)

Anonym sa...

Fint!

(og du for en farge!)

Anonym sa...

Vakkert ❤️

Glamourlektoren sa...

Øyeblikk av hverdagslykke! Hadde det på lignende måte da yngstesønnens saksofonkvartett hadde øvelse i stua vår i kveld siden skolen de vanligvis øver på, er stengt pga høstferie. Dette er gutter på 16-17 år, som tuller og roper og herjer som gutter flest når de møtes, men så plutselig har de samlet seg, og så lyder det noen klanger som tar helt pusten fra meg og de er i gang med øvelsen. Jeg satt musestille ved kjøkkenbordet og lyttet og nøt ensemblespillet og den fine, konsentrerte kommunikasjonen mellom guttene under øvelsen, som foregikk uten lærer denne gang. Og måtte le når de etter halvannen times konsentrert øvelse så plutselig stormer opp i loftsstua for å spille nyeste versjon av FIFA på Playstation :-) Hverdagslykke for dem og for meg!

Anonym sa...

Nettopp slike bloggposter er hovedgrunnen til at dette er min yndlingsblogg gjennom alle år, du setter så fine stemninger! Fortsett med det. -marit-

Glamourbibliotekaren sa...

Lammelaartanker: Takk! Du mener den oransje, antar jeg? Ja, vi fant ut at vi måtte ha en kontrast-farge i inngangspartiet!

Anonym: Takk :)

Glamourlektoren: Ingenting er som levende musikk i hjemmet!

Marit: Tusen takk, så hyggelig! :) Lover å fortsett!

Synne sa...

Noe så koselig! Jeg har ingen mann, men kjæresten min spiller også musikk, og det er så fint når han øver og morer seg. For en drøm å ha et anneks i hagen!

Anonym sa...

Må innrømme at jeg blir litt misunnelig i blant. Det virker som at dere har det så fint sammen. Du er heldig! Og mannen din også.

Glamourbibliotekaren sa...

Synne: Ja, det er koselig både med spillende kjærester og anneks!

Anonym: Ja, vi er heldige, og det tenker jeg ofte på - flere ganger hver dag! :)

Populære innlegg