tirsdag, november 04, 2014

En perle til glede for gamle og nye lesereI dag sitter jeg og fordyper meg i en ny plate med romanser av Debussy, veldig fin (Jennifer France på Hyperion), og da kom jeg til å tenke på denne, som jeg har vist dere mange ganger før. Men det blir aldri for mye! Sandrine Piau synger denne romansen vakrest av alle jeg noensinne har hørt. Hennes evne til å bruke stemme, luft, klang til å formidle teksten er i særklasse. Albumet "Évocation" er blant mine aller høyest elskede plater. 

6 kommentarer:

Maja sa...

Helt nydelig. Herved er plata bestilt fra Amazon :-) Tusen takk for tipset!

Isolde sa...

Ja, den plata er helt fantastisk! Jeg lot meg bergta første gang du omtalte den og spiller den regelmessig. Dessuten har jeg gitt den bort i gave ved et par anledninger - og den mottas med henførte sukk overalt.

Glamourbibliotekaren sa...

Maja: Så bra, garanterer at du vil like den!

Isolde: Moro å høre! Jeg har også gitt den bort til mange. Sjekk ut "Aprés un rêve"-plata deres også!

koristen sa...

Nydelig! Som den koristen jeg er sang jeg med etter notene - inni hodet mitt siden kontordøra står åpen ;-D Vil ha cd'en.

Glamourbibliotekaren sa...

Ja, det er jo rene karaokevideoen, det der! Jeg synger også med, har ofte kontordøra lukket så da går det fint :)

Birgitte sa...

Hei, dette minnet meg på at du la ut her en gang, jeg tror det må ha vært i 2010, et fantastisk klassisk stykke, som var noe av det vakreste jeg har hørt. Jeg forsøkte forrige dagen å scrolle meg nedover i arkivet ditt for å se om jeg fant det, men det virket som en rimelig uoverkommelig oppgave. Jeg mener det var et instrumentalstykket. Er ikke bevandret i klassisk musikk, så kan ikke si så mye mer om det, men får en litt barokk følelse når jeg tenker på musikken. Og at coveret hadde mye grønnfarge...tror jeg;-) har du noen idé om hva det kunne ha vært?
Hilsen en stor beundrer av bloggen din

Populære innlegg