fredag, november 21, 2014

Glamorøs fredag


God formiddag! Litt sen rapport herfra, men jeg har altså vært oppe tidlig tidlig og bakt muffins for å ha med på jobb (det var min tur). Kakeboks i pose, refleks som dingler fra jakka og slenger taktfast inni boksen - jeg hørtes ut som et enmannsorkester der jeg kom marsjerende gjennom byens gater.

Dagens glamoureffekter er glitrende ørepynt og Byredos "Palermo", Chanel Rouge Noir på neglene og røde lepper. I helga blir det bittelitt jobb, og hyggelig besøk! 

Jeg jubler for alle fredagsrapportene som har kommet inn fra dere de siste ukene!  Håper mange av dere vil melde dere i dag også, det er så morsomt å se hva som forgyller deres fredager - og ikke minst er det motiverende for oss alle!

En sang til slutt - Marcos Valles evig nydelige "The face I love", her med Stacey Kent:


Ha det fint så lenge!

mvh
Glamourbibliotekaren

p.s. Fyll gjerne ut selvangivelsen, dere som ikke har gjort det!


26 kommentarer:

koristen sa...

Gode vinterstøvletter, ny, varm og lekker vinterjakke fra Gudrun S og rød leppestift er dagens glamoureffekter. I koppen har jeg deilig te fra Løv, nam.

I helgen skal jeg besøke mor, der blir det juleplanlegging og Dagbladet-kryssord. Ellers håper jeg på tid til strikking, lesing og kos. Jeg må lade opp før neste uke, for den blir morsom, hektisk og glamorøs med to julebord :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens glamour består av ny vinterkåpe som jeg endelig kunne ta i bruk, pluss et fargerikt skjerf. Et ørlite melisdryss på bakken forgyllet min vandring til jobb - små gleder :)
I dag har jeg arbeidsoppgaver som gjør at jeg kan høre på musikk samtidig, og det gjør dagen ytterligere hundre ganger bedre.
I helga blir det litt førjulspyssel, blant annet med å lage litt konfekt som skal gis vekk i vertinnegave. I morgen er det nemlig det årlige førjulsrakfisklaget i venninnegjengen, og alle hjerter gleder seg.
God helg til alle!

S sa...

Ah, fredag igjen!
Denne uka har jeg roet ned, og når jeg skal levere rapport her så merker jeg at jeg ikke er så inderlig sliten. Det synes kanskje ikke så mye på den ytre glamouren, men den indre er betydelig bedre. Nyter utsikten fra kontoret mot fjellene, og forsøker få unna litt jobb. Skal forsøke avslutte arbeidsdagen litt tidlig, sånn at vi kommer oss avgårde på hytta i en fei. Hjemme står alt ferdig pakket, så det er bare å få alt inn i bilen og komme oss avgårde. Vel fremme skal det fyres i ovnen, tennes levende lys og lages god mat. Og jeg skal kjenne skuldrene senke seg. For på landet går alt i et saktere tempo, det står lite på programmet annet enn tilstedeværelse og litt boklesing. Ja, og så skal vi tjuvstarte juleforberedelsene og bake kakemenn. Og akkurat nå kjennes det veldig lystbetont.

Ei god helg til alle!

S

Line sa...

I dag er det undervisningsfri for elevene, skolebiblioteket er helt stille.Jeg har benyttet anlednin til å gjøre klart det jeg kan til bibliotekets adventskalender. Troms fylkesbibliotek har et fint opplegg, egentlig for folkebibliotekene, men vi på vgs bibliotekene fikk tilbud om å være med.-)
I helga er det endelig julemesse på bedehuset. Ettermiddagen og kvelden i dag vil gå til å gjøre alt klart på bedehuset. I morgen er det julemesse, i morgen kveld og søndag er det på tide å slappe av før jeg går igang med alt som er utsatt til etter messa.

God helg til glamourbibliotekaren og alle gjestene

Julia sa...

Hei, fredag! Tåkete men stemningsfull morgen her i spirebyen. Flybilletter hjem til jul er akkurat booket, jeg har rever fra Cecilie Melli på øreflippen, nyvasket hår og en altfor treg start på dagen, huff. Etter dagens skumle gjøremål (veiledning) blir det ekstra stas å pynte seg og dra på Formal Hall ved et annet college (med påfølgende Rubiks cube-temafest, haha). Ingen planer ellers, ønsker alle en riktig fin helg!

Randi sa...

Minus en grad, rim på bakken og sol på fjorden gir ro i sjela.
Den ytre glamouren får jeg ha tilgode, men den gode følelsen som får hjertet til å gløde når jeg tar meg tid til å drikke en kopp varm kaffe med min syke mor på morgenkvisten, er også gull verd og noe jeg aldri kommer til å glemme.

Er nå hjemme igjen med fyr i ovnen og planer om en dusj med påfølgende sminke og god duft fra Miyake før en bestillingskjole skal gjøres ferdig. Å være dronning over egen arbeidstid kan vel regnes som glamour kanskje?

God fredag og god helg til vertinnen og alle andre <3

Anonym sa...

God formiddag.
Glamoreffekten her er at det er fridag, det lukter klementin, det er julekortstemning ute og det ligger tre planløse fridager foran meg. Det er en vidunderlig følelse.
Skal fyre i ovnen, skrive et brev, spise god mat og se film med ungene.
God helg til dere alle.
Mvh SJH

Maje sa...

Noen små, tynne snøfnugg hadde lagt seg på bilen i dag tidlig og luften var deilig og frisk - ikke kald. Måtte bare ta noen fine åndedrag til tross for alt morgenstresset.

Litt fargeløs i dag, med svart skjørt, mønstrete topp og svart cardigan, men jeg gleder meg til å innvie den nye kåpen min i helga; den er lyseblå med hvit ullkant på. Litt Boss Jour er eneste glamoureffekt i dag.

I kveld skal jeg sette pepperkakedeig, for i morgen er det storinnrykk i heimen av store og små som skal ha juleverksted hos oss. God fredag og god helg til alle her!

Siri sa...

Tanken på at det ganske snart er helg, strør glitter over tilværelsen, men enn så lenge lar glamouren ellers vente på seg. Det er nemlig übertravelt på jobb. Pust, pes. Men planen er å logge seg av litt før tre og å få med seg en yogatime før sofaen, gullrekka, pizzaen og kjæresten venter.

I helgen skal jeg hjelpe moren min med å få kjøpt og installert nytt tv, og deretter bærer det over grensa på en kort overnattingstur til et vennepar som har anskaffet seg en stuga i skogen i Sverige. Bare bilturen er noe å glede seg til: To timer hver vei med radio og lydbok. Digg!

God helg til alle!Ina sa...

Hjemmekontor og dertilhørende bedagelig antrekk. Må snart finne fram noe fjongere, for i kveld skal jeg i Operaen og se Romeo og Julie. I morgen skal vi på julekonsert i Uranienborg kirke, og på søndag på konsert med Kringkastingsorkesteret og mange fine solister i anledning Alf Prøysens 100-årsjubileum/dødsdag. Konserten er på Det Norske Teatret, men kan også sees på NRK1 senere samme kveld. Og ja, når man skal på Det Norske Teatret, da er en kakaotur i bibliotekbaren på Bristol før forestillingen intet mindre enn obligatorisk!

Anonym sa...

Hjemmekontor med litt lavere puls enn tidligere i uka. Middag og kino med kjæresten min. En helg med alenetid. Det er vel de viktigste glamourhjelperne mine i dag.

Er ellers høygravid og ugrasiøs, og får høy puls av å ta på sokker. Men jeg skal sminke meg litt ekstra for kvelden :)

Håper alle får fine helger!

Josefine sa...

God fredag! Jeg har en av mine favorittkjoler på for anledningen og fine planer for helgen. I kveld får vi venner over på middag, i morgen er det korseminar med fokus på julekonserten som er rett rundt hjørnet. Søndag er viet til avslapning og planlegging av advent, som bare er en liten uke unna!

Maren sa...

Min fredag startet med forelesning og skolearbeid, men snart er det hjemmekafé med kjæresten, før vi skal være barnevakt for en venninnes lille sønn. Det blir koselig! Jeg har jobbehelg, og skal tilbringe både lørdag og søndag der. Men det blir tid til ro og å lese ut boka mi også, viktige helgeingredienser for meg. Også skal jeg så klart lukte etter snø og glede meg til advent. God helg!

Anonym sa...

Glamoureffektene i dag har vært en kaffe fra Gram før jobb, som er en slags fredagstradisjon. Antrekket består av en fuglemønstret genser, et sort skjørt og en safir på fingeren. Planene for helgen er middag med venner, en del jobb og forhåpentligvis en filmkveld.

God helg!


M

Anonym sa...

God ettermiddag. Ikke lenge igjen av arbeidsdagen. Hvit bluse og grå lang jakke og myke "herresko".
Til og fra jobb har jeg nydelig skjerf fra Cashmira og ellers er jeg bare sinnsykt glad det er fredag.! .mette

Huldra sa...

Lite glamour idag. Arbeidsklær og oppbrettede ermer, men i morn blir det glamour på julemarked på Jøssåsen landsby! Gleder meg til hyggelige folk, fine varer og forjulstemning. God Helg alle sammen!

Annette sa...

God fredag!
I dag har vi julebord med jobben og jeg gleder meg til å hygge sammen med trivelige kolleger. Jeg har fått låne en kjole fra min søster, så da får kvelden et glamorøs trekk når jeg har "ny" kjole på :-)
Ellers skal helga brukes til en del praktiske gjøremål som det blir fint å få unna.
Ha en flott fredag og fortsatt glamorøs helg!

Stine Arkeologine sa...

Er på heldagskurs og føler meg nesten som student igjen, kan i alle fall leke det for en dag! Er for anledningen iført kjole, lang kåpe, et stort, nytt skjerf, armbånd med noe fint jeg vil huske på inngravert og Lily parfyme. Glamorøs avveksling fra den praktiske fjellanorakken jeg som oftest smetter inn i på vei ut av døra! Snart er det tid for å samle troppene, nærmere bestemt de to fine guttene mine, og dra på middagsbesøk. Vasket huset akkurat passelig mye i går og nå skal vi bare ha helg sammen, gleder meg til det!

Riktig god helg til dere alle! :-)

barnebibliotekaren sa...

Fin fredag på jobb, med hyggelige eposter fra forfattere som gjerne vil komme til biblioteket til våren. Fin fredag hjemme, med pizza og gullrekka og kjæresten. I morgen er det julebord med jobben. Blir fint det også! Ellers skal helgen brukes til å gjøre ferdig adventskalender til jentene mine og pakke inn litt julegaver og ikke minst finne frem juleøredobbene mine. I desember er det nemlig jul hver dag i ørene mine :-)
Dagens duft er Valentina, antrekk forøvrig er ganske avslappet.

God novemberhelg til vertinnen og gjestene!!

Frøken Desibel sa...

Fredag, hurra!
Og jeg har ingen planer for helga, dobbelthurra!!

Har på fin kjole fra London i dag, har fått noen spennende nyheter denne uka og har fine planer fremover mot jul.

Nå er det snart på sin plass med en yogaøkt. Satser på å få litt orden i heimen denne helga, det hadde vært deilig. Må blant annet få byttet en TV som har noen ødelagte høyttalere med en uheldig resonans i de lavere frekvenser.

Ha en fin helg alle sammen:D

togpiken sa...

Fredager innebærer alltid rosiner og et lite smørøye i morgengrøten - kanskje ikke så glamorøst, men for meg er det litt ekstra luksus. Føler meg fin i knallblå ullbluse og sort skjørt og bølger i håret. For en ukependler er fredag den beste dagen i uken - å få lande i sitt eget hjem med kjæresten og alt det andre man går glipp av. En fredelig kveld med rødvin venter, men i morgen blir det glamour når den lille sorte får komme ut av skapet. God helg!

Anonym sa...

Hva forgyller min fredag i dag? Snø! Favorittgenseren er på, og den nye vinterkåpa har fått lufte seg.
Og etter en hektisk arbeidsdag, omsider, den store Helgefreden, ingen planer, bare ro. Barna gikk rett bort til naboene etter middag for å se på film, så nå er det stille her, og mannen og jeg skal snart åpne en flaske vin. Faktisk.
God helg!

Tigram sa...

Takka vere ein hard forkjølelse får sykkelen stå i fred og det vert meir stil over antrekket. Rutete skjørt med matchande petroleumsgrøn cardigan. Lat og fin kveld her. Har tjuvstarta på adventsteen frå Black Cat, den var god. God helg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredagskveld fra nordfronten!

Her har det vært glamour siden tidlig i dag morges - var nemlig tidlig oppe for å rekke tur med hunden før jobb, samt en god dusj etterfulgt av Elizabeth Arden Tea Tree Honey Drops body lotion. Jeg rakk også å sette ei elgsteik i ovnen på langtidssteking (i leirgryte). Jeg har aldri laget elgsteik før, men hadde invitert ei venninne på middagsbesøk i dag og fikk lyst til å prøve. Tror det gikk bra!

Glamouren ble fulgt opp av å kunne dra litt før planlagt fra jobb, og dermed rekke en tidligere buss hjem. Håret er nyvaska, neglene foreløpig bare og jeg spiser lørdagssnop på en fredag. Årets mummi-vinter-kopp kom i hus tidligere i uka (heia Blodbanken!) og er akkurat nå full av en kopp te fra Mariage Frerès!

Helga skal brukes til friluftsliv og julebord på lørdag, valpetittertur på søndag. God helg!

KLY sa...

God morgen,

Lørdagen har allerede rukket å ta tak i meg: har grått over Gunhild Stordalens åpenhjertige intervju i DN. Les og bli klok. Det handler om engasjement, åpenhet og sårbarhet. Det er raushetens tid. Det er ikke sikkert hun blir frisk av å være så åpen og eksponere sårbarheten sin, men jeg er sikker på at det gjør sterk. Håper flere våger å følge henne, slik at flere av oss ikke lider i det stille, men lar oss andre være medmennesker.
Hvis vi i tillegg kan la oss inspirere av det engasjementet hun har for miljø og matforbruk så hadde verden blitt et enda bedre, og mer glamorøst sted.

God reflekterende lørdag.

Anonym sa...

Når minste-mini våkner 0500 lørdag rekker mor å drikke uante mengder kaffe og te - advents-te! Ikke så glamourøs helg, kanskje, men venner hadde med godt brød til lunsj, og jeg har en haug med klær fra internett som skal prøves! (Jeg ender alltid opp med å returnere 90%, men det er litt moro å gjøre seg til foran speilet, lell)

Studmed

Populære innlegg