tirsdag, desember 09, 2014

Desember-leppestifter!


Rød leppestift i desember føles veldig riktig! Vinterblek hud og øyne som nesten aldri ser dagslys trenger litt drahjelp. Her er to av de tre jeg bruker mest for tiden:


Clarins Rouge Eclat i nr 07 Red Wine, og Lancome Le Rouge Absolu i 131 "Pense a moi" (som jeg har skrevet om før). Sistnevnte fikk jeg voldsomme komplimenter for av en parfymeri-ansatt på NK i Göteborg i går, det var hyggelig. I tillegg liker jeg godt Rouge Allure nr. 135 "Énigmatique" fra Chanel, som dere ser under her. For et par år siden kjøpte jeg en ildrød leppestift fra Dior rett før jul, i et overfylt parfymeri, og jeg var småfebril og snufsete og følte at leppestiften egentlig matcha nesa mi perfekt (haha, "nude lipstick" fikk plutselig en annen fargeskala). Lekker den også, dog er den så høyt pigmentert at den er litt i overkant på en vanlig hverdagsmorgen. Julaften, derimot!

Men den er elegant, eller hva?


Hvis dere vil tipse hverandre om yndlingsleppestifter i adventstiden, er dere velkomne til å gjøre det!

3 kommentarer:

Seema sa...

Ble i godt humør av å lese om leppestifter. :)
Min favoritt akkurat nå er min nye Shiseido perfect rouge tender sheer RD 629 - Natural read (ikke så let navn å huske)!

Julia sa...

Chanel Rouge Allure Velvet La Somptueuse. Matt, mørk, rik farge. Får stadig komplimenter når jeg bruker den. Ok, nå eier jeg bare fire lebestifter, og bruker de forsåvidt året rundt, men denne nydelige fargen passer absolutt best til årets mørkere måneder. Ellers liker jeg å bruke den som stain, og da påfører jeg den med ringfingeren og duser den litt ut. Må se litt nærmere på Enigmatique, den frister!

Glamourbibliotekaren sa...

Seema: Leppestifter får meg i godt humør også! :)

Julia: Chanel har så mange lekre!! Og stain er en fin måte å bruke de litt mer dramatiske på en vanlig hverdag.

Populære innlegg