onsdag, desember 10, 2014

Glamourbibliotekarens adventskalender: Luke 10


Nå er det på tide å planlegge julelesningen! Jeg slår naturligvis et slag for biblioteket! Ta en tur i kveld om du kan, eller i morgen, gå hyllelangs, gled deg over alle bøkene du kan låne med deg hjem helt gratis, plukk med deg litt forskjellig - et par tynne, en novellesamling, en mursteinsroman.. og gled deg til julemorgener ved peisen eller i sofaen eller ved spisebordet eller i senga, fordypet i en annen verden. Og lånefristen er jo til langt uti januar en gang. For en lykke!!

P.S. Og i dag er det til og med Melvil Deweys bursdag! Hurra for Dewey!I min egen kalender fra Tante T: Grønn økologisk sencha-te med appelsin. Nam!

5 kommentarer:

fivrelden sa...

Biblioteket har alltid blitt, og vil alltid brukes jevnt. Hurra for den fantastiske og solidariske modellen det representerer. At det finnes et sted man får låne bøker gratis, søke kunnskap og alle er velkommen er helt fantastisk. Verdens beste, og jeg får aldri sagt nok hvor takknemlig jeg er for, og hvor mye jeg heier og snakker varmt om bibliotekene.

Glamourlektoren sa...

Jeg heier på bibliotekene og blir trist når jeg hører at filialer er truet. Spesielt sjokkert blir jeg når filialer motarbeides av sjefer innenfor selve systemet.. Der man f eks ikke ønsker å imøtekomme brukernes ønske om forlenging av lån enda det ikke står noen på venteliste - for å holde utlånet ved filialen nede. Man skulle tro at en eller annen slem figur i en Roald Dahl-roman står bak, men jeg har dette fra sikre kilder. Heia alle som snakker bibliotekenes sak! Jeg betaler min skatt med glede for at det skal være biblioteker i alle lokalmiljøer :-)

Synne sa...

Ja! Jeg bruker biblioteket flittig og har allerede planer om hvilke bøker jeg vil ta med meg hjem på juleferie!

Anonym sa...

Jeg har sluttet å kjøpe bøker, jeg låner alltid på biblioteket (eller av noen andre). Jeg tenker jeg shopper nok ...

Anonym sa...

Slutter meg til bibliotekhyllestene her, hva skulle vi gjort uten??

Populære innlegg