fredag, desember 19, 2014

Glamorøs fredag


God morgen! Siste arbeidsdag før jul, ååå jeg gleder meg sånn til juleferie! Men først skal jeg jobbe intenst noen timer. Dette har vært en svært travel desember på jobb, enda travlere enn tidligere tror jeg, så nå skal det bli fint å slappe av en stund. Dagens duft er Boucheron, i ørene dingler grønne steiner, leppene er røde, og for å toppe det hele har jeg en riktig bad hair day. Man må jo balansere litt!

Mange hyggelige ting står for tur - konsert, ballett, bursdag, og i kveld skal vi tusle borti gata og kjøpe juletre. Alltid like hyggelig! Og i går hadde vi det årlige gløggselskapet, denne gangen med visning av "White Christmas". Bilder kommer i løpet av helga!

Ha en fin fredag alle sammen, nå må jeg løpe videre!


17 kommentarer:

koristen sa...

Julerødt fløyelsskjerf og snøkrystalløredobber er dagens glamoureffekter :-) i helgen blir det dessverre en del førjulsstress - men søndagskvelden regner jeg med at det meste er klart inkludert juletreet, mandag kommer mor, og plutselig er julen der selv om jeg skal jobbe til og med tirsdag!

Akkurat NÅ skal jeg gå og overraske en god kollega med en liten, hjemmelaget julegave. Julemoro :-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

KLY sa...

God førjulsfredag til alle!
Og lov meg en ting alle dere - gå og se The Imitation Game på kino i romjula. Den fineste filmen jeg har sett på lenge, med enestående Benedict Cumberbatch i hovedrollen. En veldig sterk historie, fantastiske bilder og nydelig musikk. Og så er regissøren norsk. Morten Tyldum altså, der har dere julegaven deres i år.

barnebibliotekaren sa...

Etter en litt frustrerende og uplanlagt start på frifredagen min har jeg nå fått senket skuldrene, bakt en runde med cookies, pakket inn de siste julegavene og fått meg en god kopp kaffe. Jeg har flettede papirstjerner dinglende i ørene og julebrosje på genseren og er klar for den årlige julelunsjen på jobb. Dagens duft er Coco Mademoiselle.
I helgen skal jeg på en liten Oslotur med kjæresten, pynte juletreet og pusle litt i huset. Og ikke minst hygge meg sammen med 19-åringen som endelig er hjemme fra teaterskolen i Sverige!
Riktig god jul til alle der ute, spesielt til vertinnen! Takk for inspirasjon til hverdagsglamour og påminnelser om de viktige ting i livet!!

Frøken desiBel sa...

Bare noen få timer igjen til ferie nå:)

Startet dagen med en kopp dagens luke som var bringebær popcorn te. Det både smakte og luktet som kino!

I kveld kommer ei barndomsvenninne med sin 7 år gamle datter på helgebesøk. De skal være med i Operaen for første gang og se Nøtteknekkeren før vi skal drikke varm sjokolade i Bibliotekbaren. En fin tradisjon for min del hentet herfra:) Deretter er det tog hjem til jul på søndag. Gleder meg!

Håper alle får en fin siste adventshelg.

S sa...

God fredag fra kalde nord!
Har absolutt fredagsglamouren inne med finklærne på og hyggelig stemning på jobb i anledning den tradisjonelle jule-lunsjen. Snart skal vi samles på møterommet til mye og god mat, vi hører julemusikk og har det hyggelig.

Må få unna noen oppgaver før jeg avslutter arbeidsdagen, men det er veldig deilig med en annerledes jobbhverdag. Og jeg skal også jobbe i neste uke, så jeg får tatt unna litt da også.

I kveld blir det rolig i hjemmet, men helga må utnyttes effektivt for å komme i mål med de siste julegavene. I morgen kveld samles alle vi søsken med familier hos mine foreldre til det årlige lutefisklaget - det blir nok hyggelig. Og så må en del av prosjektene i hjemmet ferdigstilles og det må vaskes litt rundtomkring.

Kjenner i dag at julefølelsen sånn smått begynner å komme sigende, og det setter en ekstra piff på dagen.

God fredag, alle sammen!

Siri sa...

Full fart på jobb, men folk rundt meg er blide og juleklare, og det smitter. Kom meg på morgenspinning og skal nyte den gode, slitne følelsen i kroppen resten av dagen. I helgen står litt ryddig og vasking og et middagsbesøk i morgen kveld på programmet, men ellers ingenting jeg MÅ gjøre. Tenkte å ta en tur i Mathallen søndag for å kjøpe inn det lille ekstra til julefrokostene.

God helg til alle!

Heidi sa...

Jeg har den nye DAngelo-plata på repeat, den mest glamorøse uka på 14 år. Hadde vært morsomt å se en omtale fra Glamourbibliotekaren selv...

God fredag!

Henrikka sa...

Festlighetene står i førjulskø i disse dager med trivelige middagsselskap og koselige treff. I tillegg er byen ordentlig frosthvit, så julestemningen er på topp. Julegrønt cardigansett, grått miniskjørt og høyhælte støveletter er dagens småglamorøse antrekk. Parfymen er julegaven til meg selv: Grand Siecle Intense 7.1 fra Parfumerie Generale, laget av "nesen" Pierre Guillame. Fantastisk! Får lyst å spise meg selv (eller noe sånt).
Ønsker alle en riktig god jul!

Ina sa...

God fredag fra enda en ikke-robot. Jeg har gløgg i koppen i dag også, oppsatt hår med nyklippet lugg, og japansk jasmin-parfyme på hals og håndledd. Jeg gleder meg over gode nyheter i jobbverden og over fine venner som forgyller den private sfære. Nå venter en økt bikram yoga, før en aften med morsomme studievenninner. Helgen vies gavekjøp, ballettkino, og enda litt mer yoga før jeg setter fart mot julaften i hjembyen og romjul i New York.

Anonym sa...

Nå er det juleferie, to hele uker med god tid til familie og kos!
Har glitrende genser, armbånd og Burberry-parfyme i dag, og har vært på kafe med datteren min for å feire juleferien. Nå skal huset vaskes og kanskje pyntes, ellers tar vi det i morgen, vi har god tid nå :-)

Marta sa...

Skjørt, strømpebukse i ull og glitrande cardigan gjorde at dagen vart litt lysare. Vermessig kan ein ikkje påstå at det var heilt det store, så måtte pakka meg sjølv godt inn i jakke og regnty då eg skulle gå ein tur, men fint likevel. Fyrste fredag heime før jul, og eg må innrømma at eg nyt ferien allereie. Elles i helga vert det innflyttingsfest hos ei veninne og familietid. God helg!

Glamourlektoren sa...

Fredag kveld og juleferie på én og samme gang - det er jo deilig X 2! Nå kan jeg konsentrere meg om familie og juleforberedelser, og det er utrolig godt! Har vært skralt med juleforberedelser foreløpig, bortsett fra pepperkakebaking med to små nevøer og julekortskriving.

Jeg har skiftet fra ny julelunsj-kjole som jeg brukte på jobb i dag, og til et slækkere fredagskveldsantrekk, rydder i bøker etter et oppussingsprosjekt og vurderer hvilke barnebøker som går til Lions etter nyttår. Klarer jo stort sett ikke å kvitte meg med noe, selv om alle barna er store nå. Det kan jo komme barnebarn , og det knytter seg så enormt mye minner til alle disse bøkene som har tilhørt hele fire generasjoner.. Polyanna med innskriften "Til Laura fra mor og far julen 1916" på tittelbladet, f eks. Jeg faller jo helt i staver. Min manns farmor, barnas oldemor, fikk altså denne klassikeren som ung jente. Og enda rarere er det å kikke i egne barndomsbøker og barnas kjære bøker - minner, minner.. De fleste kommer opp i hylla igjen! Blir koselg å ha dem tilgjengelig igjen!

Gleder meg til å ta imot langveisfarende sønn i morgen som ikke har vært hjemme siden i sommer pga jobb i utlandet. Da må det være noenlunde i orden her, så fredagskvelden er mer aktiv enn den pleier. God 4. adventshelg!

Anonym sa...

Juleferien startet idag! Ikke jobb, ikke uniform, ikke stress. Dro til Ponthip Garden med datteren hvor massasje og ansiktsbehandling stod på menyen. Så tok vi en deilig lunsj, stakk innom en koselig t-butikk og kjøpte te og så hjem før rushet. Utrolig fin dag! Har 15 ubrukte dager foran meg = juleferie = grøsser av fryd! Skal gjøre yoga, ha besøk, gå på besøk, lese, lese, lese og se julefilmer som setter meg i julemodus. Vi er heldige som bor i Norge!!! .mette

Glamourbibliotekaren sa...

Heidi: Ja, for en gigantisk overraskelse det albumet var! Jubel! Og omtale kommer nok etter konserten i februar, tenker jeg :)

Stine Arkeologine sa...

Riktig god fredagskveld til alle her inne! Fra i ettermiddag av har vi det bare fredelig og rolig hjemme. Jeg gleder meg over å ikke måtte ut i flere butikker, over at byen ser ut som et julepostkort med snø og glitter, at det ligger en flunkende ny kjelke godt gjemt i garasjen og at vi snart skal reise hjem til mine foreldre til jul! (Utfordringen blir å forklare den store pakken på reisa uten at innholdet blir avslørt, men det får jeg tenke på i morgen jf. Scarlett O'Hara). Personlig glamour i dag var min fineste kasjmirgenser og parfymen Noa Perle som dufter hasselnøtter og adventstid. Og en laang lunsj inkl. dessert sammen med en venninne, luksus! :-)

Ha en fin siste adventshelg!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en iskald og vakker Bodøby! Jeg må innrømme at dagen ikke har vært så overveldende glamorøs i dag - har vært kraftig influensasjuk og knapt vært ute av huset, annet enn for nødvendig lufting av hunden.

Men litt glamour er det i å være syk, siden man da kan tilbringe dagen i nyanskaffet pysjamasbukse! I morgen reiser jeg hjem til mitt barndomshjem til jul - da blir det glamour i helga også, og i dagene som følger...

God glamorøs helg, alle sammen!

togpiken sa...

Fredagen ble langt mer glamorøs enn vanlig. Antrukket i sorte ullstrømper, sort skjørt fra Bruuns Bazar og en tynn knallblå ullgenser til, kunne jeg traske ut i vintermorgen. På jobb fikk vi gleden av en lekker julefrokost og julelunsj, der alle hadde tatt med det beste de kunne by på. Etter jobb gikk jeg og min faggruppe ut og spiste middag, og det gikk med noen glass rødvin utover kvelden. Etter helgen blir det et par dager på jobb, så er det ferie! Deilig blir det. Lett og glad og rødvinstrøtt skal jeg avslutte fredagskvelden med å legge meg fornuftig tidlig. God helg!

Populære innlegg