mandag, desember 22, 2014

Glamourspørsmål fra leser: Julepresanger i siste liten!

Kjære Glamourbibliotekaren!

Jeg har ikke hatt tid til å kjøpe julegaver ennå, men har tenkt meg en tur ut i byen (Oslo) på bittelillejulaften. Jeg får panikk bare av tanken. Kan virkelig ikke fordra å gå i butikker når det er så mye folk overalt, jeg synes alltid alle er så hissige, og bilene tuter aggressivt, og det frister så utrolig mye mer å slappe av hjemme. Men jeg har to brødre, to svigerinner, foreldre, svigerforeldre og tre nevøer å handle til..  samt noen venninner. (Kjæresten min har jeg allerede gave til, heldigvis!)

Har du tips til hvor jeg kan gå for å finne flest mulig bra gaver på kortest mulig tid? Please ikke si Oslo City...

Hilsen desperat. 


Kjære desperat!
Såklart jeg har tips til deg! Den aller beste løsningen, som jeg også skrev på Instagram her om dagen - Tronsmo bokhandel. Skal han handle alle gavene i én butikk, må det være der! Hvor ellers finner man biografier om Charlie Parker, kalendere med glade nonner, et bra utvalg av engelsk skjønnlitteratur og tegneserier så langt øyet rekker? Jeg vil si at dette er et åpenlyst valg. Gå dit, tilbring en time der, og etterpå tar du med handleposene dine og deiser ned i en lenestol i bibliotekbaren på Bristol og bestiller en kopp varm sjokolade. Lykke til, og god jul!

mvh
Glamourbibliotekaren. 


4 kommentarer:

Stine Arkeologine sa...

Et supert råd, håper du følger det kjære "desperat"! :-) Garantert nedstressende, man vil tvert i mot ikke ut igjen når man har først har kommet inn! (den eneste faren er at man finner veldig mye man vil ha selv også, så man ender med å kjøpe litt mer enn planlagt. F.eks. to stk. av alt. Eller julekort med snøkledte alper og Elvis i nisselue. Men det gjør jo ingenting om du kommer i havn og ennå har nok til kakao etterpå!).

Anonym sa...

TAKK!! Jeg fulgte ditt råd, og fikk tak i gaver til alle!! Genialt tips, elsker den butikken. Gikk på Bristol etterpå, laaang kø, men endte opp med varm sjokolade og en pust i bakken. Tusen takk!!!! Og god jul! Hilsen ikke lenger desperat.

Glamourbibliotekaren sa...

Ikke lenger Desperat: Hurra! Så bra å høre! Jeg fulgte mitt eget eksempel jeg også - vi gjorde ferdig julegavehandelen der (og kun der!) - og prøvde oss på Bristol etterpå, men ga opp pga lang kø - så vi gikk et annet sted. God jul!

Stine Arkeologine: Her ble det både Elvis og kule postkort og ymse ekstragreier til meg selv.. men primært ca ti kilo julegaver til andre. :)

Glamourlektoren sa...

Synd vi ikke møttes på Bristol i dag ;-) Hyggelig som alltid, men jeg drakk te og glemte den varme sjokoladen.. Også nå som jeg har juleamnesti mht søte saker og alt.. Herlig at den desperate fant det hun trengte på Tronsmo. Svært godt råd du ga der! Har du ett til? Har vært i ryddemodus noen uker. Hva gjør jeg med tre hyllemeter LP-plater fra 1960-tallet og fram til cd-en gjorde sin entré? Klassisk, pop, rock. Ganske mainstream, vil jeg tro. Uten at det betyr at det ikke er kvalitet der - til tross for "Smash Hits -73 o.l.. ;-) Har i flere år tenkt at vi skal kjøpe platespiller, men det blir med tanken, og er i ryddemodus. Lions? Kvier meg for loppemarked - tror ikke det blir pietetsfullt nok behandlet, nødvendigvis. God lille julaften!

Populære innlegg