lørdag, januar 03, 2015

Veronica Mars (2014)
Jeg er stor fan av tv-serien Veronica Mars, og veldig glad for at de startet en pengeinnsamlingskampanje i fjor for å få spilt inn en film basert på serien. Veronica er ferdig utdannet advokat og blir tilbudt jobb i New York, men blir tilkalt til Neptune, sin barndoms relativt utrivelige hjemby i California, for å hjelpe eks-kjæresten med å oppklare et drap han er mistenkt for å ha begått. Filmen fortsetter i samme stil som serien, mørk og nokså dyster, men spennende. Anbefales for alle som har sett serien! (Og har du ikke sett den - se den.) 

6 kommentarer:

Ine sa...

Veronica Mars er en av mine favorittserier! Likte filmen godt også, selv om jeg skulle ønske den var første episode i en ny sesong, ikke en film. Nå fikk jeg i grunn veldig lyst til å se en episode :)

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg skulle også ønske det var en ny sesong!! Men man vet jo aldri, de har jo ikke avsluttet noe som helst, så det står ganske åpent og klart til å kunne lages noe mer av :) Jeg har også lyst til å se serien igjen, men husker fremdeles litt for mye av løsninger og gjerningsmenn og sånt.

Maren sa...

Jeg elsker Veronica Mars!

Glamourbibliotekaren sa...

Veldig bra serie!

namnam sa...

Så rart! Jeg synes Veronica Mars-serien var kjempebra og synes det var synd at den avsluttet så uforløst, for ikke å snakke om alt for tidlig. Jeg hadde ikke kjempeforventninger til filmen, men syntes likevel den var helt, helt elendig. Tror det var den dårligste filmen jeg så i fjor. Hva har jeg misforstått..??

Glamourbibliotekaren sa...

Namnam: Smak og behag! Du har din fulle rett til å mislike filmen! :) Tenk så kjedelig om alle var enige om alt hele tiden!

Populære innlegg