lørdag, januar 03, 2015

Fin feriefredag


Når sola skinner inn på kjøkkenet allerede den andre dagen i januar, da blir jeg glad. Dagslys er så viktig! Sol på kjøkkenet, duft av kongerøkelse og siste del av Juleoratoriet gjør rett og slett at januar blir finere. Dessuten ble det rene discostemningen i stua med solstråler rett på de gamle fine juletrekulene våre!  En liten impulsiv svipptur innom nærmeste MAC-disk førte til noen impulskjøp. Det vil si - kan man kalle det impulskjøp når man kjøper noe for tredje gang som man bruker så å si hver dag og akkurat har gått tom for, og derfor regnes som ren forbruksvare (eyelineren)? Øyenskyggen er derimot splitter ny for meg, litt spent på den, ferskenskimrende øyelokk midtvinters kan slå begge veier. Ingen klager mottatt så langt, dog. Senere lå jeg som et slakt på sofaen og leste Dostojevskij, mens min elskede spilte Pat Metheny-låter på gitar for meg - iført Pat Metheny-genser! Melodier i Wes Montgomery-oktaver. Fint. 

(Og så så vi Veronica Mars-filmen, mer om det senere.) Årets første karbad ble akkompagnert av stormen utenfor, det hylte rundt hjørnene, men jeg hadde det fint inne med min fredagsdrink (eplejuice+gul farris) og en lekker badebombe som jeg fikk av en venninne til jul. 3 kommentarer:

Anaruh sa...

Åh! Det så ut som en perfekt frifredag! Og små må jeg smile litt, for jeg lurer på om mannen din har Pat Methenys hårmanke også! Den er dypt imponerende; han minner meg om Mufasa i Løvenes Konge :D

Glamourbibliotekaren sa...

Haha, nei det har han heldigvis ikke! Men all ære til Pat, som har beholdt samme frisyre så lenge jeg kan huske, helt siden jeg var liten. Tidløs løve!

Elisabeth sa...

Sukk så romantisk :)

Populære innlegg