fredag, februar 27, 2015

Glamorøs fredag


God morgen!
Etter en svært krevende uke på jobb skal det bli fint med helg. Litt mer jobb i morgen tidlig, men så blir det sofatid. Og en bursdagsfeiring for ei venninne. Og før alt dette - D'Angelo-konsert i kveld! Gleder meg veldig, forrige gang stod vi med stjerner i øynene og lykkelige smil og bare tok det inn. 

Dagens glamourfaktorer foruten D'Angelo begrenser seg vel til Lancôme Miracle, kasjmir-jakke og en arbeidsdag uten møter. Passer meg utmerket. En stor bukett tulipaner står på spisebordet hjemme, fryseren er full av nybakte brød signert Glamourgemalen (han baker seks i slengen), og det dukker stadig opp nye vårtegn i hagen. 

Alle fredagsrapporter mottas med stor takk! Ordet er deres. 

Og dette blir fint!!

18 kommentarer:

Hermia Says sa...

Det är sportlov och VM-feber här i mitt Gävle och idag kommer en 13-årig trollkarl till mitt bibliotek och trollar för andra barn.. Även om jag jobbar så känns det som veckan ändå varit en lovvecka. Ikväll tar min man och jag bussen till Stockholm, imorgon ska vi gotta åt oss konst i olika former! Vi bokade in resa och hotell sent igår kväll så det blir på alla sätt en spontanhelg. I ryggsäcken finns efter anbefalling Austers Vinterdagbok.
:)

Trevlig helg allihopa!

Gunn sa...

Det er en mild og vårlig fredag her jeg bor, og det er herlig å tenke på at vi nærmer oss årets beste tid, våren. Nyter en sen frokost og hører på forrige ukes utgave av "Ring inn musikken" på NRK klassisk. Det føles veldig glamorøst å kunne starte dagen slik, men dette er en av fordelene med å være pensjonist. Dagens duft er Rive Gauche; den er nydelig og bringer fram utallige gode minner. God helg til alle dere som er innom her og selvsagt til Glamourbibliotekaren.:-)

Anonym sa...

Ikke så mye glamour i dag annet enn at jeg har funnet fram mine nesten nye new balance sko. Lette og myke. Lengter etter vår. God helg!

Anonym sa...

En deilig fredag med blå himmel etter utallige grå ukedager. Ny fin genser med en liten vårbukett på. Ser frem til en hyggelig venninnekveld med kart & vin for planlegging av dette års kjærkomne utflukt. Ellers en rolig helg hjemme, selv om jeg ønker meg til vår søte tømmerhytte med masser av snø rundt. God helg til alle :)
Vh Astrid

Anaruh sa...

En veldig krevende uke her også, og helgen er svært velkommen. Fredagen feires foreløpig med oppsatt hår, Madrugada på Spotify, møtefri jobbdag og planer om å spise kake med verdens beste kollega for å feire at han er så flink.

Barna overnatter hos besteforeldre i kveld, så mannen og jeg har planen om å flate ut på sofaen med film og noe godt å spise. Stua ble gjort vårfin med blomster og litt ombytting av farger en dag tidligere i uka da kroppen var full av uro og triste tanker, og jeg bare måtte ha noe å styre med.

God helg til alle sammen, og kos deg på konsert, Glamourbibliotekaren!

Stine Arkeologine sa...

Velkommen glamorøs fredag! Jeg er en vandrende skureklut etter de siste ukene. Sliten, vinterblek, og med et hår som ikke har sett saks siden november, fant frisøren min ut da jeg bestilte time i går. Nå tar jeg glamorøst grep! Fri fra klokka 14 og hele helga! Minstemann og jeg skal ha lange morgener med frokost og bøker i senga, gå til bakeriet, rusle på tur i sola, se Ronja røverdatter-filmen, finne ut hva som skjer med Skalle-Per når han er død og hvem som laget jorda og et par andre småting vi lurer på, og når vi er ferdige med det og han sover skal jeg stupe inn i glamourens verden, fore legemet med bad, kremer, musikk, sjokolade og påskeliljer (det siste hovedsakelig visuelt), og gå til sengs med Lord Byron. Slike helger der nesten ingenting skjer, sett utenfra, er det beste jeg vet. Lenge siden sist, gleder meg veldig!

Riktig god helg alle sammen! :-)

koristen sa...

Denne glamorøse fredagen startet med forsovelse, men nå har jeg tatt igjen meg selv :-) Dongeriskjørt, lyseblå genser og et lekkert skjerf er antrekket, duften er Vetyverio fra Diptyque, er veldig glad i den. I helgen blir det bursdagsfeiring for en venninne med masse fine folk, også en liten "harrytur" på søndag, så det blir bra. På hjemveien i dag skal jeg kjøpe tulipaner, gleder meg :-) God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Maren sa...

God fredag! Jeg har burgunderrød kjole og favorittskjerf, og sitter klar og venter på ukas siste forelesning. Etter en treningsøkt skal jeg møte mamma som er i byen, og vi skal spise pizza sammen med bror. Gleder meg! Jeg jobber lørdag og søndag, men skal også på middag hos ei studievenninne og på kino. Også skal jeg lese, såklart. God helg!

S sa...

Oh herlige fredag!
I dag er glamourfølelsen virkelig inne! Ytre sett ikke mer enn nyvasket hår, men innvendig... Har siste ordinære arbeidsdag i dag, og de neste månedene skal brukes til faglig fordypning kombinert med mye egentid og en del praktisk arbeide i hus og hytte. Heldige meg som får lov til dette!

Dagen er travel, så det gjelder å henge i slik at jeg blir ferdig før arbeidsdagens utløp. Mot slutten av dagen blir det kake og kaffe med gode kolleger. Deretter venter middagsgjester og noen trivelige timer med mat og prat. Helga er ellers nesten uten planer - tror været blir bestemmende for hva vi foretar oss.

Riktig god helg til alle - snart er vi i mars.

S

Lektor Tørrdal sa...

Iført mer komfort enn glamour med prikke-kjole i dag, og jeg glemte smykker en trett morgenstund.
Men temaet i historietimene i dag er den svært glamurøse renessansen hvor vi har sett "Det var en gang et menneske".

Glamourfilologen sa...

Slapsete fredag her i Oslo. Vårstemningen er likevel i anmars,og fredagsglamouren består i vårlig, mintfarget cardigan, matchende silkesjerf med sommerfugler og duften Miss Dior. Helgen blir deilig avslappende, med bare hjemmekos. En god helg til alle!

HildeSofie sa...

Helg igjen! Denne uka har gått superfort, hoho!

Dagens glamour er nylakkerte mørkerosa og glitrende negler, antrekket er ellers ganske casual i jeans og grått.

Planer for helgen: Jeg har tatt på meg et lite oversetteroppdrag av en engelsk artikkel, og så må jeg jobbe bittelitt - et stort prosjekt nærmer seg slutten, i alle fall første fase, og jeg er sånn passe i rute (og sjefen er fornøyd). Føles bra!

Ellers blir det forhåpentligvis film, bok og te, og minst én tur ut, uansett vær :)

God helg til alle!

Annette sa...

Med gårsdagens følelse av at en influensa på vei, var det overraskende greit å stå opp i dag. Fint å bli ferdig med viktige oppgaver før helga, her på ingeniørkontoret.
Grunnet den tidligere nevnte influensaen skal kvelden tilbringes i sofa med bok, og kanskje en film. Og te. Masse te!

Ha ei flott helg!

.mette sa...

Er i Spanien m kaffe og Aftenposten på iPad før hotellfrokost. Etter snart en ukes ferie med lange, krevende fotturer, skal jeg slange meg i solstol med krimbok i hendene og av og til titte opp mot en blå blå himmel. Ingen kjente planer så langt. Deilig å kjenne at selv knoklene blir varme. Skal to ting helt sikkert: besøke Teide og klippe håret. Koster bare en brøkdel av prisen hjemme så håret klippes alltid i utlandet. Ha en strålende helg. Viva Espana( og dessverre kom ikke krøllen over n med). .mette

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Sola skinner fra nesten skyfri himmel her i Trondheim og det kjennes som våren nesten er på gang. Bedre glamourfølelse kan vel knapt tenkes.
Arbeidsuka har vært laaaang, og det ser ikke ut til at lista over oppgaver har blitt nevneverdig kortere. Uansett blir det godt med helg, fortjent eller ikke. Ingen vidløftige planer for helga, heldigvis. Kanskje en liten kinotur??
Ønsker alle en fin helg!

Glamourlegen sa...

Brutal natt med påfølgende nydelig forsovelse helt til halv åtte med lille skatten i armkroken.

Jeg har spist gulrotkake på Kaffe Gram på Sagene til lunsj i dag, den var faktisk verdens beste (!), og cortadoen jeg hadde til var faktisk en av de bedre noen sinne den også :) Deretter glamourerte jeg meg på Sagene bok og papir - det er nok verdens fineste butikk. Guri malla så fine bursdagsgaveskatter jeg fikk sikret meg. Glamorøst å blakke seg på den måten, og ekstra glamorøst å prøve en haug med kjoler som satt sånn passe fint, men la være å kjøpe dem fordi de ikke var perfekte. Litt smertelig der og da, men føles veldig lett og godt etterpå!

Nå blir det kjapp handling før jeg henter verdens fineste lille jente i barnehagen, dette blir en deilig helg! Alle er sånn passe friske, i morgen skal vi bare kose oss i nærområdet, og på søndag blir det dåp for en fin liten fyr vi kjenner. Er egentlig imot dåp (selv om jeg selv er døpt, og det er min bror som skal døpe sin nr to i morgen), men det blir uansett en veldig fin familiesammenkomst som jeg gleder meg masse til.

God fredag, og deilig helg alle :)

Glamourlektoren sa...

Nå har jeg - inspirert av Stine Arkeologine - bestilt frisørtime, så takk til henne! Veldig på tide for meg også.. Blir glamorøst fint å starte helgen hos frisøren med god te og lesning og avslapning! Har hatt en fin dag på jobb med verdens beste elever, og for meg er det også slik at møtefri føles glamorøst :-)Derfor en perfekt arbeidsdag som snart er til ende. Blir masse jobbing med retting i helgen, men ser ikke så mørkt på det, da helgen eller er rolig. Har vært et par veldig sosiale helger, men nå lite eller ingen slike planer, og det føles godt! Skal utenom jobbingen fra hjemmekontoret bare klappe kattene, betrakte fuglebrettet (som førstnevnte bør holde seg unna!), gå tur, lese og drikke te. God helg!

Anne sa...

Har hatt en veldig trivelig og litt vemodig fredag ettermiddag og tidlig kveld sammen med flotte medarbeidere/kollegaer i forbindelse med at en av "våre" slutter for å gå over i ny jobb. Overrekkelser og taler ble avløst av uformell grillfest, gode samtaler og mye latter. Ønsker alle en riktig god helg - og husk å ta vare på hverandre!

Populære innlegg