lørdag, februar 28, 2015

Lørdag


God lørdag ettermiddag! Her tilbringes den i horisontal stilling på sofaen, med te, ferske croissanter og en av mine yndlings-FilmNoir-filmer med Humphrey Bogart (åååh, min helt) og Lauren Bacall. Lite søvn pga eventyrlig D'Angelo-konsert i går (omtale kommer i musikkbloggen når jeg får tatt meg igjen litt, mest sannsynlig i morgen) - og tidlig jobb i dag. Samt en ekstrem-uke uten like, den trenger jeg virkelig ikke å oppleve igjen. Nå samler jeg krefter til aftenens bursdagsselskap hos ei venninne. Bogie & Bacall er bra vitamininnsprøytning!


Og i morgen - da tenker jeg å fortsette med dette slaraffenlivet. Da er det endelig mars! Nå så jeg akkurat på langtidsvarselet til uka her i hovedstaden - det ser fint ut! Jeg satser på noen ettermiddager med pledd på verandaen. Starta sesongen på onsdag og det var deilig. 

Håper dere har fine helger, alle sammen!

mvh
Glamourbibliotekaren


3 kommentarer:

Glamourlæreren sa...

Jeg elsker disse helgepostene dine, de setter stemningen på en måte :o) Og nå fikk jeg lyst på croissanter! Riktig god helg!

Elisabeth sa...

Nydelig stemning hos deg Glamourbibliotekaren. Helga er fin her også, tester ut en ny te etter tips herfra. Føler meg som en hermekråke når jeg gjør det samme som du gjør.. :-) Gleder meg til femmila nå, er i slekt med en av deltagerne laaangt uti, så da blir man ekstra patriotisk! Ha en fin søndag! <3

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlæreren: Så hyggelig at du får stemning! :) God helg videre!

Elisabeth: Takk for det! Hehe, det er lov å være hermekråke! God femmil!

Populære innlegg