torsdag, mai 28, 2015

Alsters herrgårdsblandning


På Alster, Gustaf Frödings første barndomshjem, kjøpte jeg en pose te. Det er den samme som jeg fikk servert på herregårdens veranda, og det er en "grön te med doft av nyslaget gräs och vackra blomster. För tankarna till nyplockad frukt och härliga stunder i syrenbersån." Ja takk, tenkte jeg da jeg fant den, herlige stunder i syrinlunden skal jeg jammen ha nå utover, så da ble det en pakke poetisk Fröding-te. Den grønne teen er smaksatt med pasjonsfrukt, ananas, papaya, ringblomster og blå malva, og minner litt om f.eks. Twinings' Söderte, selv om sistnevnte jo er en svart te. 

En helt ypperlig sommerte!

(Koppen er av alle ting fra Ikea, men fatet under - for en sånn kopp må ha et fat synes jeg - er fra et gammelt engelsk teservise)


6 kommentarer:

Kristine sa...

Har ikke hørt om denne teen, men ville bare si at du tar så stemningsfulle bilder! Regn her hos meg i dag, litt småtrist, men nå ble jeg automatisk i bedre humør ved synes av en full tekopp og et levende lys. Takk for en alltid like inspirerende blogg! :)

Anonym sa...

Høres deilig ut. Drikker mye te

Christina sa...

Elsker te-omtalene dine! :)

Anne sa...

Enig med Christina over her, og Kristine øverst også. Ro og fred over bildene dine!

fivrelden sa...

Den høres skjønn ut. Jeg plukket med meg fire typer sommerte fra min tur og til sommerens tebord: White tea tropical er smaksatt med mango, ananas og papaya, granna päron er en rooibos som skal smake pære og granateple og ellers fikk en hallonte og en med smak av havtorn og lingon også være med. Hurra for sommerteer :)

Glamourbibliotekaren sa...

Kristine: Takk for det, sånt liker jeg godt å høre! Det er noe av det jeg ønsker å oppnå :)

Anonym: Bra! Te er digg!

Christina: Så fint!

Anne: Takk for det. Glad for å høre det.

Fivrelden: Høres herlig ut!

Populære innlegg