fredag, mai 08, 2015

En vinner er kåret!


Da har vi trukket en vinner! 72 påmeldte i konkurransen - så jeg ba en venninne si et tall fra 1 til 72. Hun sa 1! Og da betyr det at vinneren er ... (drumroll)...

KJERSTI N.! 

Gratulerer! "Kvinnens verden" i to bind er herved lagt av til deg! (Send meg en mail, så ordner vi det praktiske)

Tusen takk til alle som var med, dere la igjen så fine hilsener at jeg ble helt rørt! Jeg lover som sagt å svare på alle - i morgen!  Jeg har nå svart på alle, på alle tre postene. Og jeg blir så ydmyk og glad over alt det fine dere skriver, over å se at budskapet jeg forsøker å formidle når fram - og at det påvirker livene deres i positiv retning. Det er så fint å høre fra dere! Fortsett gjerne med tilbakemeldingene, de blir alltid godt mottatt her, det lover jeg. 

Takk igjen, denne bloggen har definitivt de beste leserne. Og glad er jeg for det! 

Mvh eders Glamourbibliotekar.

6 kommentarer:

Anaruh sa...

Hipp hurra og gratulerer til Kjersti!

Ragnhild sa...

Gratulerer til Kjersti! Nå har jeg lest gjennom alle de fine kommentarene som ble lagt igjen her i forbindelse med jubileet, og jeg må jo bare si at jeg stiller meg bak hver eneste. Ta til deg alt sammen, Glamourbibliotekaren! Vi kvinner har altfor lett for å la komplimenter prelle av oss. God helg!

Line sa...

Gratulerer til Kjersti :)

Kjersti Nerum sa...

Åååååååhhhhh!!!!!!
Herrefred, så kult! Jeg vinner så og si aldri noe som helst, dette var voldsomt overraskende og artig, kjære glamorøse bibliotekar!
Tusen takk!!
Adresseinfo sendes på mail :)

Takk igjen!
Jeg gleder meg!

(PS - Jeg digger den Jeg er ikke en robot-greia, den minner meg om en eller annen tegnefilm fra 80-tallets barndom)

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer til Kjersti! :-)

Gunn sa...

Gratulerer til Kjersti! Så heldig du er. Jeg hadde virkelig håpet å vinne disse to bøkene. Man skulle nesten tro at "noen" hadde lest tankene mine, for det urolige skjedde tre dager etter trekningen: Da vi gjorde et dypdykk i en gammel boksamling som var gjemt i et skap i et gammelt hus som min datter har kjøpt, hva annet fant vi enn nettopp disse to bøkene! Lykke! Heldige meg fikk dem, så nå er jeg sikkert like fornøyd som Kjersti. :-)

Populære innlegg