fredag, mai 22, 2015

Glamorøs fredag


God morgen fra hjemmekontoret! Her jobbes det aktivt, en kanne Perchs kvedete står ved min side, Beatles' "Sun king" surrer i mitt hode, og jeg har mye å gjøre. Det har vært en veldig travel uke, og det blir en travel helg med mye besøk og opplegg. I neste uke skal jeg ta det litt mer med ro! Yves Rochers syrinparfyme er min trofaste følgesvenn for tiden, den er helt berusende (og dessverre utgått, men jeg tror de har en ny). På bordet her jeg sitter og jobber står en gammel polsk antikk glasskaraffel med en magnoliakvist i, samt noen hvite løytnantshjerter. 

Nå skal jeg rusle en tur i hagen og plukke inn noen flere blomster. Det bugner her ute nå, kommer nesten ikke til så jeg får luka vekk ugresset. Knopper og blomster overalt. Det blir nok en ny hagevandring her i bloggen til uka tenker jeg. 

Og i den forbindelse kan jeg jo si fra allerede nå: Det kommer en "Kva las du no" i helga, så følg med! Kikk innom! 

Og for all del, legg igjen en rapport om deres fredag, husk nyttårsforsett og bloggjubileumsforsett og sånt. Hjertelig velkommen inn i kommentarfeltet! 

mvh
GlamourbibliotekarenMaikveld i hagen25 kommentarer:

Josefine sa...

God fredag! :) Min har begynt på beste vis, nemlig med yoga! Nå har jeg spist frokost, og skal bevege meg mot lesesalen etter en dusj. Jeg har bedt noen venner over på tapas i kveld, så det gleder jeg meg til!

HildeSofie sa...

Riktig god morgen!
Jeg startet dagen med å stå opp til dekket frokostbord på min kollegas "Bed and breakfast" - når man har valgt å flytte så langt fra jobben at det ikke er mulig å komme seg hjem etter sene kveldsmøter må man ty til alternative løsninger. Heldigvis har jeg fantastiske kolleger :-)

Nå er jeg på plass på kontoret for en siste innspurt etter en hektisk uke.

Helgen skal brukes sammen med en fin person, og jeg ser frem til fine samtaler, hyggelige rusleturer i byen, kanskje en kinotur og annet som måtte falle oss inn.

God helg til alle!

trine sa...

God morgen! Dagen startet glamorøst med en liten frøken som sov lenger enn hun pleier, luksus! Jeg har nyvasket hår, ny lintrøye og er klar for en helg med hyggelige planer. Håper solen titter fram i hovedstaden i løpet av dagen i dag! God pinse til dere alle!

Anaruh sa...

God glamorøs fredagsmorgen!
Jeg sitter på mitt hjemmekontor, har Ceylon-te i koppen og syriner i vasen. Denne helgen reiser vi i barnedåp til vår søte lille niese, og jeg gleder meg til å snuse på baby, drikke kaffe sammen med svigerinne og til hotellfrokoster flere dager på rad. God helg alle sammen!

Glamourgenetikeren sa...

Jeg dufter liljekonvall, nemlig Byredos Inflorescence som er den første liljekonvallduften jeg liker. Liljekonvall er en av mine favorittblomster, men jeg synes parfymene basert på blomsten ofte er overveldende.

På leppene har jeg Chanel Paradis leppestift og min kongeblå veske passer så fint til min blå trenchcoat, hverdagsglamour for meg. Nå gleder jeg meg til pinsehelg. God fredag til alle!

Line sa...

Jeg er på skolebiblioteket, elevene sitter med eksamensforberedelser. Etter jobb blir det kanskje potetsetting. Hagen er klar. I morgen skal vi i vedskogen, og om kvelden skal vi på thaibuffet til inntekt for et barnehjem i Thailand. Håper å komme meg i kirka på søndag før det blir bursdagsfeiring i huset.Gleder meg til alt sammen, dessuten er det fantastisk at vi har 2.påskedag uten planer:-)
God pinsehelg til alle sammen

Dahlia sa...

Syrinene spretter ut over alt nå, og det gjør meg glad glad! Etter en strevsom uke håper jeg på en rolig helg. Pusle litt i hagen og male på en bod som trenger maling. Middag hos en veninne på søndag. Og så tar jeg meg kanskje en tur på syrinjakt, må ha litt god lukt i stua også.

.mette sa...

Hei. Jeg dufter L'Occitane Verbena Summer og det er år siden jeg har brukt noe duft i jobbsammenheng.Ikke alle kolleger/kunder er glad i dufter så derfor. Videre har jeg Swarovskihjerter i ørene og rundt halsen - og selvfølgelig uniform. Etter jobb skal jeg smette på meg mine korte, trange, franske bukser og lys blå linskjorte og fly av sted til fotpleie - å som jeg gleder meg. Tror det blir fransk lakk i dag. Ha en strålende helg. .mette

koristen sa...

Jeans, pen blå genser og beskjedne sølvsmykker er antrekket i dag. Ekstra glamoureffekt er nydelig manikyrerte negler med lys kobberfarget gellakk - bursdagspresang til meg fra meg :-)

Det mest glamorøse er at etter arbeidstid går turen til Praha sammen med fin kusine, jeg gleder meg! Vi skal nyte barokk, Art Deco, øl, Bata, pølse med pepperrot, alle de rare små butikkene i Gamlebyen - you name it...

Gleder meg til reiselektyren også, "Mi briljante venninne" av Elena Ferrante ligger i veska. Har så vidt begynt, og den virker lovende.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Regnboge sa...

Det høyrest strålande ut!

Her er ikkje glamourfaktoren so høg enno, men tenkjer å ta på eir par perleøyredobbar når eg skal ned på biblioteket ein snartur. Og so blir det truleg kjole når vi skal feire dagen til ei veninne.

Stine Arkeologine sa...

Her står en koffert pakket og klar i gangen, jeg skal reise til en venninne som nylig har fått familien utvidet med et lite knøtt, og som en ekstra bonus er det mai i min gamle studentby der hun bor - den aller fineste tiden å være der! Der blomstrer sikkert syrinene også, og jeg skal gå i botanisk hage og mimre. Antrekket er fin bluse og vårlig bukse, jeg har nylakkerte negler i fargen melon og parfymen heter "Lily". Og jeg jobber intenst disse siste timene for å kunne ta helt fri uten å tenke på jobb hele helgen. Gleder meg! :-)

God fredag og helg til dere alle!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Det ryddes litt på skrivebordet, drikkes kaffe og gjennomføres trafikktellinger på biblioteket i dag. Jeg har kaffe i koppen, vårlig rosa bluse og tester ut en ny duft jeg fikk en prøve av her om dagen. Litt usikker på den ennå,- den er veldig woody og det er litt uvant for meg ...
I helgen skal jeg kose meg hjemme, og i hvert fall bake kake til eldstedatteren. Hun ble 20 år i går, og kommer hjem fra et år på teaterskole i utlendighet i morgen. Jeg gleder meg,- glamorøst som bare det å ha alle "unger" i hus igjen!

God pinse til glamourvertinnen og gjestene der ute!

Synne sa...

Fredag! Jeg har hjemmekontor, og det er bra, for jeg har også en liten forkjølelse som jeg jobber med å riste av meg. Litt lite glamorøst føles det, så klart, men jeg har leppestift på likevel! Det hjelper!
Jeg har en kaffeavtale i ettermiddag, så da skal jeg våg meg ut, og det blir godt med frisk luft også. I kveld skal jeg nok ta det rolig, og kanskje prøve meg på en drink med mye sitrus i - at litt brennevin er godt for vond hals er jo viden kjent, hoho!
Jeg ønsker alle ei god, glamorøs langhelg!

Maren sa...

God fredag! Jeg har hjemmekontor og jobber med de aller siste eksamensartiklene. Nå skal det bli deilig å levere til uka! Jeg har Hvid tempel fra Perch's i tekoppen, og vinduet åpent, det lukter vår! Helga blir fin. Jeg har koselige avtaler med venninner, samboer og bror, og gleder meg til det.

Rannveig sa...

Litt trøtt og uopplagt denne fredagen, men ser fram til å tilbringe pinsehelgen på hytta ved sjøen. Fredagsglamouren er et arabisk inspirert antrekk med mønstrede bukser, løs bluse og et smykke moren min kjøpte i Egypt som staver navnet mitt arabiske bokstaver. Et typisk billig souvenirsmykke, men jeg er veldig glad i det. Ønsker alle en god fredag og en flott pinse!

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag! Her har det bebudede regnet kommet mens jeg satt i et møte i formiddag, men det påvirket ikke glamouren. Sort penbukse, pen singlet og lysegrå cardigan var antrekket, Max Factor på vippene og de siste dråpene fra Valentina-flaska var på halsen. Leppestiften er en utgått type/farge fra Mac som jeg tyner til det siste, og bare bruker ved såkalt "viktige anledninger".

Nå er jeg hjemme og skal jobbe herfra resten av dagen. Skal pusle med en del jobbrelaterte saker, gå tur med hunden og lage et eller annet godt til middag. Laks, tror jeg. Drikker Söder-te fra Stockholm Tea House fra yndlingskoppen min, og syns egentlig det er helt greit med litt regn - jeg må uansett være inne akkurat nå og konsentrere meg om det jeg holder på med.

Helga skal brukes til litt forskjellig, bl.a. sosialisering i kombinasjon med å være ute i naturen, pluss at jeg skal lese ferdig ei bok jeg holder på med. Godt å ha ei helg med rom for spontane påfunn også!

Lektor Tørrdal sa...

Litt lite glamur for en sliten lektor. Egen eksamen i norsk, elevers eksamen i engelsk og i kveld privatist eksamen.
Men hvis det er opphold i morgen skal jeg ned i kolonihaven å bli litt jorda.

K. sa...

God glamorøs fredag!
3mnd barseltid er over - det er på tide å gjenoppta glamouren....det blir helt herlig!

Ønsker dere alle en fin maihelg, nyt de små øyeblikk med alle sanser og send en takk til egenvalgt addresat over st dere er norske og lever i en fredelig del av verden.

Ina sa...

God fredag! Kosta på meg et frisørbesøk i går for å feire overståtte styrkeprøver på jobben. Dermed går jeg helgen i møte med nyklippet bob med friskere farge og glans.

Regnværsdager på denne tiden av året innbyr til Tam Dao fra Diptyque. Fornøyd med valget, tok meg selv i å snuse på håndleddet under et møte tidligere i dag! Nå skal vi spise indisk, så da blir nok duften overdøvet av matlukt. Men hei, så godt det skal bli. I helgen venter grand prix-fest hos en kompis, og sommerfest i hagen til morsomme og musikalske venner - dersom været holder.

Henrikka sa...

Frisk start på helga med et fjordbad etter jobb! 8 grader i lufta og 8 grader i vannet - man våkner av slikt! Nå blir det noen ærend før fredagskvelden kan nytes med ny suppeoppskrift (spinat- og brokkolisuppe) og litt vin. God langhelg til alle!

Marta sa...

Kveldsjobbing på høgskulebiblioteket, roleg stemning og koselege folk. Seinare ventar fredagspizza og ein tidleg kveld. God helg!

fivrelden sa...

God fredag. Jeg har kommet av jobb og tuslet en runde i eplehagen fra 1860. Det dufter skjønt nå :)

Ingerid sa...

God fredagskveld! Dagens glamour er at avhandlingen er sendt til trykking. Det er jo egentlig veldig glamorøst, men mest nervøst. Akkurat nå pleier jeg nervene (sendte jeg riktig versjon? Er det sidetall?) med en kopp te. I tekoppen har jeg Perchs påskete, som ikke var allverden, men som passer bedre nå på forsommeren enn i påsken. I helgen blir det tur i skogen og på hytte med hele familien og gode venner. God pinsehelg!

Maja sa...

Forblåst og kald etter en utedag med jobben (merkelig valg av dag, men man kan jo aldri helt vite sånt), så nå har jeg kost meg skikkelig med pledd og te og en film jeg ikke har sett på mange år; "Malteserfalken". Humphrey <3 Har heldigvis kommet i varmen igjen, og nå skal jeg legge meg! God helg alle sammen!

glow sa...

Hallo! litt sen kommentar, men bedre sent enn aldri. Fredagen var voldsomt glamorøs i forhold til hva den pleier å være. Etter jobb dro jeg på yoga, og etter det ble jeg spontant invitert til konsert med filharmonien!! Så stas! de spilte mozart - sinfonia consertante og Mahler - symfoni nr. 5. Veldig flott! Jeg kan ikke så mye om klassisk musikk, men koste meg igjennom hele og lærte veldig mye.

Dagen i dag er ganske hektisk, men morgendagen og mandag er rolige dager. Da skal jeg sove lenge, bake brød, drikke te og lese ut "sjarmen med tarmen" og begynne på "report from the interior" av Paul Auster. Og litt jobbing da. Som student er det evig med jobbing, lesing og læring...

Håper alle har en fin pinsehelg! Vi snakkes i kommentarfeltet.

PS. helgens duft er Néroli & Orchidée eau de toilette

Populære innlegg