mandag, mai 04, 2015

Glamorøs mandag! Bloggen er 10 år - og Audrey 86!


Hurra!

I dag feirer denne bloggen ti år! På Audrey Hepburns 86-årsdag!

Det må vi feire!

Og feires skal det absolutt! Jeg deler nemlig herved følgende ut til én av dere kjære lesere:

Ett sett av tobindsverket "Kvinnens verden: Hennes egen bok" fra 1961 - som har vært en litterær gjenganger i denne bloggen i alle år (og skapt en bølge av etterspørsler hos overraskede antikvarer over hele landet, haha). "Kvinnens verden" er et alfabetisk oppslagsverk som tar for seg alt fra Greta Garbo og kunst til verdens urbefolkninger og "enker i andre kulturer", via berømte kjærlighetspar og kriminalitet. Og skilsmissejus, etterfulgt av skjønnhetspleie! Alt man behøver å vite som kvinne! 3,5 kilo med nyttig informasjon. 

Det jeg ønsker meg fra dere i forbindelse med jubileet, er at dere legger igjen følgende i kommentarfeltet: 

For eksempel hvordan dere fant bloggen, hvor lenge dere har lest den, hvem dere er (ikke navn, her er det lov å være helt anonym, men en liten skildring med preferanser og sånt) - eller et eller annet dere har lyst til å skrive. Hva som helst. Er det noen som har hengt med omtrent fra starten? Uansett, det er dere som leser den som er med i trekninga av dette praktfulle oppslagsverket - i følge statistikken er det omkring tusen personer innom hver dag - så det er bare å sette i gang. Jeg lar konkurransen vare til og med fredag, så flest mulige får vært med. 

En av de aller beste måtene å feire på, er jo med god musikk - så her er Ella Fitzgerald og Count Basie and his Orchestra med Duke Ellingtons "I'm beginning to see the light" - den beste innspillingen jeg vet av denne låta!Og etter jobb har jeg tenkt å bake en kake til min elskede glamourgemal, som har vært en trofast støttespiller i alle disse ti årene. Dessuten skal vi se en Audrey Hepburn-film i forbindelse med hennes bursdag!

Nå er det deres tur!

64 kommentarer:

Kjersti Nerum sa...

Hei!

Gratulerer med dagen, både til deg og Audrey!

Jeg kom over bloggen for noen år siden da jeg, faktisk, googlet om et eller annet ang. Audrey Hepburn og Unicef. Skulle finne ut hvor gammel hun var da hun ble ambassadør, eller noe, i forbindelse med noe quiz-greier. Kom så inn på bloggen, ble nysgjerrig, begynte å lese, og siden har jeg vært innom en gang om dagen.
Og hver gang jeg er innom blir jeg glad! :)

Ragnhild sa...

Gratulerer med dagen! Ti år er imponerende, kan ikke komme på andre blogger som har holdt ut like lenge! Det er sikkert noen, men ikke som jeg leser i allefall. Jeg fant bloggen via en artikkel i Aftenposten, kanskje i 2008-2009? Har vært innom nesten daglig siden den gang, og er ikke så flink til å kommentere, men lover å bli flinkere! Keep up the good work, min favorittblogger!

Bibliotekarspira sa...

Til lukke med jubileum!
Det gjekk gjetord om bloggen då eg utdanna meg til bibliotekar,trur det må ha vore i 2007 eg byrja følgje deg. Då måtte eg lese meg eit godt stykke bakover fordi eg blei så fascinert. Bloggen har fulgt meg frå arkivjobb i NRK til bibliotekarjobb på Vestlandet. Eg starter dagen min på nett hjå deg. Du deler så mykje fint og det er herleg å lese ein blogg der ikkje-materielle verdiar er framtrendande. Er innom ca kvar einaste dag - legg att kommentarar i ny og ne.

Tek med meg all inspirasjonen eg kan få,har glam fredag så ofte eg hugsar det :0)

Julia sa...

Gratulerer så mye med dagen!
Jeg fant veien hit for fire år siden, da jeg fant et koselig peisstuebilde på en venninnes Pinterestside, og fulgte lenken hit. Hun er ikke lenger del av livet mitt, men derimot så har bloggen din blitt en trofast del av hverdagsrutinen min. Jeg tror jeg har rundet arkivet, og leter ofte opp spesifikke innlegg (alt fra dresskode i operaen til hvordan stresse ned). Da jeg ble fast leser var jeg akkurat i ferd med å begynne på master, og hadde flyttet til Bjølsen, så bloggen har på en måte vært en utvidet nabolagsblogg. Siden har jeg blitt en kappekledd forskerspire, er bosatt blant gamle hus, mange kirker og fine hager i Morses tjenesteby.

Gleder meg til de neste ti!

Unknown sa...

Hurra! Gratulerer med jubileum! Imponerende, og veldig morsomt!

Jeg snublet over denne bloggen via Instagram via en venninne (altså via-via). En konstatering av flere felles interesser, inspirerende instagrambilder og tilsvarende tekst (både både på Insta og her)har medført noen bloggbesøk de siste par årene. Den fungerer som en inspirasjonsboost både for gode boktips (har en enda mer variert bokhylle og låneliste på biblioteket nå) og interiør, og benytter anledningen til å takke for det! Trivelig lesning!

Ha en fortreffelig feiring!

Bok- og musikkglad hilsen Anne.

Cecilia sa...

Gratulerer så mye til deg og Audrey!
Jeg ble tipset om bloggen din av en venn på Facebook, som tenkte dette måtte være bloggen for meg. Han er selv fotograf, og liker bildene dine godt. Og så trodde han lenge at bildene av Audrey Hepburn forestilte bloggforfatteren! Det må ha vært i 2008 eller 2009, og siden har jeg fulgt med ca daglig. Det er ingen andre blogger jeg bryr meg om å lese regelmessig. Ser ofte at vi har hengt på de samme konsertene ... og så er det så gøy å lese om parfymer, jeg kjenner nesten ingen andre som har noe særlig forhold til det. Håper du fortsetter leeenge :-)

Anonym sa...

Grattis med 10 årsjubileum! Jeg ble tipset om bloggen av min søster, og hun hadde helt rett, den var midt i blinken for meg.
Har vært med siden januar 2007 og har gledet meg over fine innlegg om byer jeg selv er veldig glad i - Paris, Gøteborg, NYC - tips om bøker og musikk og filmminner jeg blir drømmende i blikket av. Ikke minst har jeg brukt månedens antrekk som inspirasjon - mye! Har søkt meg gjennom alle sammen og kopiert over til Word for å kunne pakke raskt til byhelger, sommerferier eller rett og slett lage nye antrekk av det jeg har i skapet. Har tatt frem og brukt ting som har blitt liggende lenge, har hatt moro med egen selvangivelse og selvfølgelig å lese de andres!

Selv er jeg kjempeglad i bøker, leser nytt og gamle favoritter (noen faste tradisjoner), hører mye på musikk men antagelig mørkere og tyngre enn deg. Alt fra opera/klassisk, til engelsk 60-talls pop om våren, via rock, hard rock og norsk black metal.

Jeg eier ikke vinnerflaks men må slenge meg med i kampen om dette oppslagsverket. Det høres helt fantastisk ut! Jeg har hatt mye glede av å lese om solokvinnen, er en slik selv, og enkelte gamle gullkorn glitrer fortsatt. Det var vel noe om at man må gjøre egne saker og leve sitt eget liv, ellers blir man dørgende kjedelig. Jeg mener det gjelder fortsatt, nå som moderne kvinner går opp i mann, barn, karriere, trening og utseende, kaker og fancy lunsjbokser.

Og da er bloggen din en fantastisk oase som gir påfyll hver eneste dag!

Tusen takk!

Lille My

Synne sa...

Hipp hurra, gratulerer så mye med dagen!
Jeg kan ikke helt huske når jeg oppdaget denne bloggen, men den var blant de aller første jeg begynte å lese, og det må være minst fem år siden. Jeg synes dine bilder og skriverier er en behagelig og inspirerende motvekt til de mange trenddrevne, overfladiske, hektiske nettsidene som florerer.
For en super premie, hoho - så spennende!
Nyt dagen, det fortjener du!

Anonym sa...

Gratulerer! Jeg begynte å tenke over når jeg begynte å lese... Og det husker jeg faktisk ikke. Men jeg husker at jeg leste om bryllupet ditt, som du nevnte i innlegget over, så i ni år har jeg vært innom med jevne mellomrom. Hvor jeg fant den... Aner ikke! Det viktigste er at jeg gjorde det.

Jeg synes du har en praktfull blogg, full av personlighet og nærvær, selv om du ikke er privat. Jeg finner bok- og musikkinspirasjon, og det er en lettelse å lese innlegg som ikke primært er nyttet til forbruk. Et pusterom, rett og slett. Og glamorøs fredag er en fin tradisjon. Håper du blogger i nye ti år!

Randi sa...

Hipp hurra, gratulerer så mye med dagen!

Først må jeg bare si at det er beundringsverdig å blogge daglig i ti år uten at hensikten er å tjene penger!
All ære til deg!

Jeg har fulgt deg i mange år, kom tilfeldig over et blogginnlegg om dagens kjole da jeg googla, - ja nettopp ordet kjole.
Jeg bor landlig i et over 100 år gammelt hus midt mellom to byer, har mann og katt og hage samt utflytta datter, har også stofftrykkverksted rett over gårdsplassen der jeg lager - ikke overraskende - kjoler. Har også jobba på folkebibliotek, men akkurat nå er det kunsthåndverkeren som får prøve seg for fullt.

Jeg kikker innom deg daglig og det kjennes hjemlig. Å kunne sette pris på de små og enkle gleder er stort!

Masse lykke til videre, jeg gleder meg til fortsettelsen.

Nemo sa...

Gratulerer med 10 bloggeår og håper det blir (minst!) 10 til!

Jeg ble tipset om bloggen av en studievenninne på bibliotekarlinja en gang i tiden - og fulgte deg en stund deretter. Fant igjen bloggen din noen år senere, og er nå fast leser (men dårlig kommentator..).

(Jeg gikk forresten også bibliotekarlinja i årtotusen ;-) )

Hipphipp! Og god feiring!

Anaruh sa...

Gratulerer med dagen!

Jeg har vært med siden våren 2008; jeg tror jeg googlet etter en ny trenchcoat, og bloggen dukket opp. Jeg ble veldig nysgjerrig på hva en Glamourbibliotekar kunne være, og måtte innom og kikke. Jeg var solgt fra første klikk; her var det te, bøker, reiser, film, blomster - alt det jeg er så glad i!

Takk for at du fremdeles bruker tid på bloggen i disse Instagramtider, og takk for mange fine tips i årenes løp. Hipp hurra for Audrey og deg, og lykke til med ti nye blogg-år!

Gunn sa...

Gratulerer med dagen til både deg og Audrey! Jeg er ikke en av dem som har fulgt bloggen fra den startet, men kom over den for bare et par-tre år siden da jeg av alle ting googlet "blogger for voksne damer". :-) Siden da har jeg fulgt den hver eneste dag, ja, ofte er jeg innom flere ganger per dag. Alltid noe spennende, inspirerende og interessant å finne her for den som deler svært mange av dine interesser. Ikke minst litteraturen og musikken. Så nå går jeg her og venter på neste spilleliste på Spotify. ;-)
Jeg er veldig glad i den avslappende atmosfæren bloggen oser av. Og jeg er helt fan av Glamorøs fredag. Selv om jeg ikke kommenterer så veldig ofte, følger jeg altså veldig godt med.Kunne gjerne ha tenkt meg å vinne premien, og så håper jeg at du fortsetter med bloggen din med uforminsket styrke. Den er helt topp!

Ine sa...

Gratulerer så mye med 10 år! Jeg fant bloggen din via bloggen Amelie78, jeg tror det må være rundt åtte år siden. Har vært innom så godt som daglig siden, takk for all inspirasjon, tips og glimt inn i ditt liv. Håper det blir minst 10 nye år med blogging! :)

Kammerpiken sa...

Gratulerer!!

Jeg har vært med siden det stod en artikkel om bloggen i Bok&Bibliotek. Mange, mange år siden, men det er like hyggelig i dag som den gang. Dette er den eneste bloggen jeg leser fast - er innom nesten hver dag. Det er godt å lese en blogg av noen som faktisk kan skrive (det er mye rart der ute).

Ellers er jeg biblioteksjef i Nord-Norge, bruker fritiden på sang og trening, og prøver å ikke være misunnelig på de blomstrende trærne, men beundre rødsildren som lyser mellom steinene.

Hold frem som du stevner!!

PS. Trenger ikke bokverket - har kjøpt det selv :-)

Sunny sa...

Gratulerer med 10 års dagen! Første gang jeg var innom her, vart jeg tipsa av ei bibliotekarkvenninne som hadde lest om deg i et biblioteksblad el.l. Jeg var innom og likte det jeg så, men må innrømme at bloggen forsvant fra hukommelsen min en stund. Men i 2007 skulle jeg til NY og googlet for tips og ideer og da havnet jeg hos deg igjen, og siden har jeg blitt her (men er skikkelig dårlig til å kommentere)!

Stine Arkeologine sa...

Gratulerer med 10-årsjubileet!! :-D

Jeg har fulgt med her siden 2008-2009 en gang. Husker dessverre ikke helt hvordan jeg fant bloggen, men jeg mener det var et tips fra en bekjent som mente jeg ville like den. Og det hadde hun jo helt rett i! Jeg er arkeolog, har skriving som yrke og kommenterer fordi jeg synes det er hyggelig å gi tilbakemelding til noen som deler så mye fint med andre. Selv om bloggen ikke er privat, sitter det jo en Glamourbibliotekar i den andre enden og legger mye av seg selv og tiden sin i arbeidet! :-) Jeg tror på vennlighet og at verden blir et veldig bra sted å være om vi alle unner hverandre noen fine ord når vi har mulighet til det. Du viser dette i bloggen din også, og det tror jeg er en viktig grunn av mange grunner til at den har så mange lesere!

Takk for fine år som leser, og lykke til med de neste 10! :-)

Josefine sa...

Gratulerer så mye med 10 år! Jeg husker ikke helt hvordan jeg kom over bloggen, men jeg tror det var via en annen blogg. Kanskje 2-3 år siden? Etter det har jeg vært innom daglig. Jeg syns du skriver på en behaglig måte, noen ganger om viktige ting og andre ganger om fine hverdagsting. Liker godt bildene, temaene og måten du formidler litteratur på. Også har jeg begynt å glede meg til den dagen jeg selv får hage.

arne sa...

Gratulerer med 10 år! Det er imponerende. Jeg har fulgt deg mer eller mindre siden 2007, og har satt pris på din interesse for jazz. Vi har vært på samme konsert noen ganger, du har skrevet en fin anmeldelse etterpå i Bach og BeeGees (og jeg har lagt bilder på min blogg). Har fått flere tips om musikk av deg. Og bøker, ikke minst. Jeg har vel ikke vært like opptatt av motedelen, men har sans for ditt klare miljøengasjement mht gjenbruk osv. Må innrømme at jeg ikke er innom så ofte som før, er ikke flink til å oppdatere egen blogg engang. Men jeg skal skjerpe meg. Lykke til med de neste ti!

Beady sa...

Jeg lurer jammen på om jeg har vært med omtrent fra starten, jeg? Jeg begynte for alvor å lese blogger i 2007/08, men din leste jeg lenge før det. Så kommer det an på hvor lenge "lenge" er, da...

Jeg har ofte snakket til venner om hvor imponert jeg er over hvor tro du er mot konseptet over så lang tid. Og det vil jeg takke deg for. Når livet serverer sine sitroner, er det å kunne drømme seg bort i en verden som alltid er den samme, hvor man alltid vet hva man får, en slags trygg klippe. Bloggen din er litt voksenlivets nattasang.

Hilde sa...

Gratulerer med dagen! Oi, jeg tror jeg må ha hengt med siden 2007 omtrent, antagelig fant jeg deg via en lenke på en annen blogg.

Det som fenget meg med bloggen din (og det gjør det fremdeles) er at den er fri for alt som heter reklame og press om det perfekte livet. Bloggen blir et lite pusterom i en digital verden der det meste handler om fasade.

Jeg liker at du formidler at glamour ikke må være en Chanelveske til flerfoldige tusen, men like gjerne kan være et armbånd et tantebarn har laget i barnehagen - eller ganske enkelt å gi hverdagen en liten gullkant med en croissant til frokost. Jeg blir inspirert til å bruke det jeg har i stedet for å kjøpe nytt.

Da jeg begynte å følge deg studerte jeg litteraturvitenskap, og tenk - i dag er jeg faktisk utdannet bibliotekar og osloboer, jeg også!

Hilde sa...

...Og siden det bare er én heldig leser som vinner bøkene kan jeg jo nevne at Kvinnens verden finnes digitalt hos Nasjonalbiblioteket, og kan leses av alle med norske IP-adresser!

Bind 1: http://www.nb.no/nbsok/nb/5034c22991cedaef0e3f3b4337764de2?index=3#0

Bind 2:http://www.nb.no/nbsok/nb/7b9ef8fcc3d14cbd57da1e14f9111823?index=4#0

Eli sa...


Gratulerer med dagen, både kjære Audrey og kjære Glamourbibliotekar! Og takk for alle fine bilder fra
hus og hage og turer i inn og utland. Og tips for både det ene og andre. Trivelig blogg! Og vi gleder oss til å følge deg videre. Lykke til!

barnebibliotekaren sa...

Gratulerer med dagen til bloggen og Audrey!
Jeg tror nesten jeg har fulgt bloggen fra starten. Husker ikke hvordan jeg fant den, men tror det var tips fra en kollega. Jeg kan i hvert fall huske å ha fått med meg både bryllup og flyttinger :-) Det er en forfriskende inspirasjon, fri for kjøpepress, men med mange tips til å gjøre hverdagen lysere og hyggeligere. Og så har jeg blitt mye mer opptatt av parfyme og dufter :-)
Takk for det! Jeg håper bloggen ennå har et langt liv foran seg ..

Kjersti sa...

Gratulerer! Jeg håper du fortsetter i 10 x 10 år til (minst!) for bloggen din er virkelig et friskt pust! Jeg hadde blogg selv noen år, og vet hvor mye tid som går med. Takk for at du gjør det!
Jeg klarer ikke å komme på hvordan jeg fant deg, tror jeg leste/hørte om glamourbibliotekaren i flere sammenhenger og bare måtte sjekke ut hva det var for noe. Nå har jeg vært fast leser i flere år!
Jeg har faktisk Kvinnens verden i hylla, kjøpt på bruktmarked for noen år siden - så du trenger ikke ta meg med i trekningen. Uansett ville jeg først og fremst stille meg i rekken av gratulanter! :)

Anonym sa...

Gratulerer så mykje med ti år!

Eg hugsar ikkje korleis eg først fann Glamourbibliotekaren, det kan godt vera eit google-søk, og det er ein stad mellom fem og åtte (eller ni) år sidan. Med bøker og kvardagsglamour vart eg fort ein fast lesar, diverre ikkje like ivrig i kommentarfeltet. Det kan av og til gå ei lang stund mellom kvar gong eg er innom, men eg kjem alltid tilbake til denne tråden i verdsveven, til boktips, hageglede og kvardagsinspirasjon.

Det er fint å ha reklamefritt lesestoff, med påminningar om moderat forbruk, at det me har frå før som oftast vil vera meir enn godt nok i lang tid framover - og at det er lurt å ta fram silkeskjerf og leppestift ein gråversdag.

Eg held på med mastergrad i litteraturvitskap, er veldig glad i te, og lagar mine eigne klede viss eg kan.

Takk for ein inspirerande blogg!

Maren sa...

Hurra for bloggen! Jeg har vært fast leser de siste fire/fem årene, og gleder meg til fortsettelsen.

Ingerid sa...

Gratulerer med dagen! Denne bloggen er blitt et fast innslag i hverdagen. Jeg har lest den ganske fast siden en gang midt i 2007, selv om det går i perioder om jeg kommenterer noe særlig. Jeg husker at jeg ble tipset om bloggen av en venninne da jeg trengte tips til litt mer spenstige klær på jobben i et miljø med nesten bare menn. Og gjett om jeg har hentet inspirasjon her! Men jeg har like stor glede av det du skriver om te, bøker og parfyme, og alle mulige kommentarer. Siden jeg bor i nytt rekkehus uten ordentlig hage, er hagevandringene også kjærkomment lesestoff, selv om det klør mer enn godt er i de grønne fingrene.
I skrivende stund er det svært få uker igjen til jeg skal levere avhandlingen min, og det er rart å tenke på at jeg har fulgt Glamourbibliotekaren like lenge som jeg har holdt på å ta doktorgrad. En følgesvenn i tykt og tynt, rett og slett. Takk for all oppmuntring og glamorøse innslag i hverdagen! Jeg gleder meg til de neste ti! Og dagens flotte premie har jeg allerede...

Fin fredag sa...

Kjære glamourbibliotekar!

Gratulerer med dagen!

Jeg kom over denne bloggen gjennom et glamourtips, en ren tilfeldighet.

Jeg er så glad for at denne bloggen er lik den bloggen jeg begynte å følge like etter at du giftet deg, for snart 9 år siden. Det vil si, jeg fulgte sporadisk med. Med så gikk jeg på 23 ting om web 2.0 kurs, og lærte om Google reader. Og siden har jeg trofast lest hvert eneste innlegg, og liker det like godt fortsatt.

Jeg er glad i den rolige tonen, perspektivet på livet og gleden over vakre ting og gode ting i det vanlige livet. Dessuten har jeg blitt kjent med deilige ting som Uniqlo, Flickorna Kanold og Bryant park gjennom denne bloggen. Jeg er helt sikker på at livet mitt er bedre med deilige gensrer fra Uniqlo!

Takk for at du stadig minner meg på de gode sidene i livet!

Kari L. sa...

Gratulerer med dagen, og hipp hurra for yndlingsbloggen min! Jeg har vært med siden våren 2007, da jeg tok hovedfag på Blindern og måtte ha noe inspirerende og motiverende å koble av med etter lange dager på lesesalen. Husker festlige glamourspørsmål og fine collager, og det har du jo fortsatt med også heldigvis. En nydelig blogg fri for fasadedyrkingen ellers i samfunnet, med integritet og intelligens og humor og ikke minst: estetikk. TAKK! Jeg gleder meg til å følge den videre.

Lektor Tørrdal sa...

Du var en av de aller første bloggene jeg noen gang leste etter at en lærerkollega foreslo at det burde jeg. Det var i 2009.
Bloggen din gir meg inspirasjon i en grå hverdag om de små enkle gleder, og jeg blir rettt og slett glad av å følge den.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Til en fantastisk blogg og en utrolig flott dame! Hilsen fast følger siden 2009, Stine c",)

Hannah sa...

Gratulerer med jubileet!

Jeg var innom bloggen din første gang da jeg gikk på videregående, og hadde lest en artikkel hvor du ble intervjuet/omtalt (husker ikke riktig hvor) men det må ha vært rundt 2006-2007. Var ikke så kjent med bloggmediet, så besøkene var sporadiske. Regelmessigebesøk ble det da jeg begynte å studere, på bibliotekarutdanningen, og jaktet på tips til å gjøre tilværelsen i Oslo best mulig. Mange gode ideer ble plukket opp herfra. Er ofte innom, men ikke så god på å kommentere. Det får det gjøres noe med!

Kristin sa...

Gratulerer med dagen og med jubileet!

Jeg har lest bloggen jevnlig i omtrent syv år tror jeg, fant den tilfeldig da jeg googlet etter en Mulberry-veske, hvis jeg husker riktig.. Jeg setter så stor pris på bloggen din, og som jeg har nevnt før får den meg til å legge mer merke til alt det vakre i hverdagen. Du har forbilledlig godt språk, og så er jeg så glad for å slippe reklame og ymse produktplassering.

Lykke til videre! Jeg håper du fortsetter i minst ti år til..

namnam sa...

Gratulerer med dagen til bloggen!
Jeg husker ikke når jeg begynte å lese den, men det begynner å bli ganske mange år siden. Jeg ble tipset om bloggen av en venninne som gikk på skole sammen med deg i hin hårde dager. Synes det er moro at du har holdt på bloggens egenart selv om mediebildet har endret seg kraftig. jeg kommenterer ganske ofte på glamorøs fredag og kva las du no, men sjelden ellers selv om jeg leser nesten daglig.
Keep up the good work, og lykke til med de neste ti årene :)

Marta sa...

Då du starta bloggen din for ti år sidan gjekk eg framleis på barneskulen, og las ingen blogg i det heile. Det var vel dei vidare to-tre åra etter det at bloggmediet verkeleg tok av, blant anna gjennom dei mange jentebloggane veninner og kjente starta utover ungdomskulen. Sjølv tok eg avstand frå dette, kanskje spesielt sidan det i hovudsak var "dei kule" som hadde blogg. Eg fann heller ingen andre bloggar eg likte spesielt godt, og haldt meg for det meste unna fram til eg starta på vidaregåande. Eg hugsar ikkje akkurat kva tid, eller korleis, eg dumpa borti bloggen din. Kanskje berre eit tilfeldig nettsøk? Eg hugsar ikkje. Det må ha vore i starten av vidaregåande, og eg følte meg nok litt ekstra vaksen og unik av at din blogg var "min blogg"(og ikkje ein av dei mange typiske motebloggane mange las på den tida). Dei siste fem åra har eg lese bloggen, nokre gonger oftare enn andre, men det har alltid vore den bloggen eg har halde fast ved. Etter kvart som eg har blitt student og meir "fri" finn eg han generelt meir og meir inspirerande. Og fin. Og koselig. Og så skriv du om viktige ting, og det vert eg så glad av! Det er ikkje berre glamour, det er gjenbruk. Det er ikkje berre tekoppar, det er oppmodingar om å stemma ved val. Du gjer dagen litt lysare, og eg håpar du held fram lenge endå! Gratulera med bloggen og innsatsen!

Christina sa...

Gratulerer med 10år! Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet. Jeg googlet noe, husker ikke hva og havnet inn på bloggen din. Den var så fin at jeg leste hele! Siden har jeg vært innom nesten daglig de siste 8-9? årene. Definitivt den beste bloggen jeg har funnet! Keep up the good work! :)

Line sa...

Gratulerer med jubileet. Jeg husker ikke når jeg begynte å følge bloggen din, men jeg tror det må ha vært ganske tidlig, kanskje 2997-2008. Det er en av de få bloggene jeg følger fast. Jeg er skolebibliotekar. Jeg synes det er morsomt når vi har lest samme bøker, og spillelistene dine på spotiy har lært meg å like musikk jeg ikke visste om.
Det aller beste med bloggen din er at den er så snill og gjenspeiler så gode verdier. Jeg prøver å kommentere i glam.fredag i alle fall så nær hver fredag som jeg får til. Og Kva las du no spalten di er også blant det jeg liker aller best:-) Jeg ser frem til fortsettelsen

Glamourlegen sa...

Hipp hipp hurra for deg, bloggen og Audrey!

Jeg måtte lese litt i arkivet for å friske opp minnet, og tipper jeg fant veien inn hit vår/sommer 2008. Hvilken vei jeg fant husker jeg ikke, sikkert via-via-via, evt googling av noe.

På en glamorøs fredag i november det året skrev jeg om at jeg skulle besøke en venninne i Stockholm - fikk sommerfugler i magen da jeg leste det, for før jeg dro dit, og mens jeg var der, korresponderte jeg pr epost med en kjekkas jeg aldri hadde møtt, og som i dag er min elskede mann og pappa til vår lille datter på snart 2 år.

Er månedsgiver til en haug ulike organisasjoner (inkludert Unicef og Plan, mulig du har en finger med i spillet der), du har fått meg iherb-hekta, og selv om jeg nå bor rett øst for der du bodde før, så flytter jeg også til hus med hage om et par uker, og da ønsker jeg meg veldig et magnoliatre. Glad i vin, allergisk og ekstremt lite glad i parfyme, aldri vært i NY, har ikke grønne fingre, MEN i likhet med deg har jeg også musikalsk mann. Er ekstrem bokelsker, og halv-vegetarianer/kvart-veganer, med te-dilla light. Har skulket glamorøs fredag en del de siste årene, men har planer om å komme sterkere tilbake.

Vi ønsker oss minst 10 år til, takk :-)

Kine sa...

Kjære Glamorbibliotekar, gratulerer med jubileet!

Jeg har fulgt bloggen din i noen år nå, og gleder meg hver fredag til å sjekke Glamorøs fredag. Du skriver så bra om litteratur, musikk, te og planter. Er veldig fornøyd med at du ofte nevner og delvis anmelder klassiske konserter som jeg også har vært på.

Din pasjon for te har inspirert meg til å utforske verden utenfor Lady Gray, Earl Gray og Emperess Gray. I dag var jeg på Perchs og kjøpte kvedete.

Jeg håper du fortsetter med bloggen i minst ti år til!

Sulvis sa...

Gratulerer med 10 år! Jeg har fulgt deg i ganske nøyaktig syv av dem. Takk for mange koselige innlegg; jeg gleder meg til de neste ti!

Fivrelden sa...

Jeg er utdannet litteraturviter, og kom over bloggen da jeg lette etter andre som var innenfor det litterære feltet for noen år siden. Jeg fulgte ganske lenge med før jeg kommenterte, ettersom jeg ofte leser mer enn jeg skriver hos andre, men har den siste tiden gitt meg litt mer til kjenne. Selv har jeg blogget siden 2003, og synes det er interessant med flere av disse bloggene som har overlevd. Du skriver godt og interessant og derfor vil jeg fortsette å følge deg. Gratulerer med dagen.

Anonym sa...

Gratulerer med 10 år som blogger. Tror ikke jeg ante hva en blogg var før jeg fant din i 2007 en gang da jeg googlet parfyme.

Du har skriver inspirerende om dagligdagse ting, reiser, te og hage, og ikke minst parfyme. Liker at du er så privat, men samtidig deler så mange sider av livet ditt.

Setter pris på at du har åpnet ørene mine for annen musikk enn jeg ellers hørte på.

Takker for hyggelige år, bloggen din er et lyspunkt i hverdagen:)

Vh Astrid

Løvemunn sa...

En venninne hadde lest bloggen din, og lurte på om jeg var Glamourbibliotekaren. Det var i 2005-2006. Jeg sjekket ut bloggen din, ble smigret, - og ble så en trofast leser. Jeg blir fremdeles glad av at venninna mi tenkte at jeg kunne publisere den fineste bloggen i bloggosfæren. Nå har de tre bloggene dine har et spesielt nærvær i mitt liv, de betyr mye for mitt indre liv. Utrolig, men sant.

Agnethe sa...

Gratulerer med 10-årsdagen!

Jeg har hengt med siden 2006 og det er flere grunner til det:

Jeg opplever verdiene du fremhever her i bloggen som noe som gir gjenklang i mitt eget liv.

Jeg inspireres av musikken du formidler (gjennom radiotips og radio glamourbibliotekaren) og har fått utvidet repertoaret mitt; bra!

Jeg bor på et sted hvor jeg opplever det er mye fokus på økonomisk kapital og materiell status. Jeg trenger motvekten fra bl.a. bloggen din!

Jeg har lært så mye om navn på planter og busker gjennom å lese her! Nå er jeg inspirert til å gå i gang med min egen hage :)

Jeg kommer aldri til å drikke så mye te som deg, men jeg elsker bildene av dine tekopper og heklede duker og nipsgjenstander:)

Janne sa...

Hei! Gratulerer med dagen litt på etterskudd.

Må først og fremst si at jeg er glad du holder koken og fortsetter å blogge. Må vel innrømme at jeg er en av de faste leserne dine som veldig sjeldent kommenterer, men det betyr jo ikke at jeg ikke er engasjert for det. Jeg setter nemlig stor pris på innleggene dine, spesielt de som omhandler litteratur. Og jeg tror det var slik jeg kom over bloggen også i sin tid, da jeg googlet en bok. Nå setter jeg først og fremst pris på bloggen fordi den er litt annerledes (der selve bloggeren ikke står fremst med dagens outfit osv), og den omtaler de nære og enkle tingene i livet på en fin måte. Dessuten deler jeg mange av dine interesser (spesielt litteratur og reiser), og du klarer å formidle en fin stemning.

Hver fredag har jeg alltid en "guilty pleasure" på jobb, da lukker jeg døra og drikker kaffe (beklager men deler ikke helt din te-entusiasme, selv om jeg har forsøkt mange ganger), og leser meg gjennom de siste innleggene jeg evt har gått glipp av og såklart får med meg fredagsinnlegget. Det har jeg nå gjort i mange år, og det har blitt en fin tradisjon. Så jeg håper du fortsetter å blogge om film, musikk, reiser, bøker, og blomster også i fremtiden.

Nå bor jeg for tiden i Malaysia, så hvis du lurer på hvem leserne dine er fra disse kanter, så er isåfall en av de meg :)

Takk for fin blogging gjennom mange år, håper du fortsetter å dele de "enkle" tingene med oss.

Marit sa...

Hurra for 10-årsjubileum! Det må være kalles å være gammel som haugene i bloggverdenen.

Jeg aner ikke hvordan jeg kom over denne bloggen. Jeg gjetter at jeg kom hit via via via fra en annen blogg jeg leste. Og jeg tror det må ha vært rundt 2007 og jeg har lest her fast siden den gang, men i løpet av rundt 8 år så har jeg nok kun postert halvparten så mange kommentarer. Men når jeg slet med mangelen på liljekonvaller til mitt bryllup og trengte tips for å i det minste ha med meg duften, så var dette det naturlige stedet å henvende seg. Jeg bruker fortsatt "bryllupsparfymen" min kun til spesielle anledninger sammen med mannen min.

Forøvrig all ære til deg som klarer å skrive på en måte som gjør at du har et hyggelig kommentarfelt å lese, ikke et hvor man føler man må vaske øyene med klor etter å ha vært uheldig å kastet blikket på et par kommentarer. Det er alt for mange av slike der ute.

Takk for et fint fristed her på den store verdensveven, det er alltid så hyggelig å komme innom og jeg håper du fortsetter å skrive lenge ennå!

Marit

Anonym sa...

Kjære Glamourbiblotekar,
Gratulerer så mye med dagen (riktignok litt forsinket)!
Jeg har fulgt bloggen din siden jeg ble tipset om den i 2007. Og siden har jeg fulgt den så å si daglig. (Dette er også den eneste bloggen jeg følger.) Det er alltid så fint å komme hit, jeg liker grunntonen, og alle dine betraktninger, anbefalinger og oppfordringer er virkelig egnet til å heve glamourfølelesen hos enhver! Jeg tenker at du er en fatastisk formidler av det som kan gjøre livet rikt og vakkert! Jeg har alltid vært glad i bøker og musikk. Vi har mange av de samme favorittene (the Beatles rager for eksmempel høyt hos meg også); samtidig har jeg fått utrolig mange gode tips og inspirasjon fra deg. Jeg håper virkelig du fortsatt vil ha glede av å holde på med dette i mange, mange år. Hipp hurra for deg og bloggen! H.

Hazel sa...

Et forsinket, men hjerteligt tillykke med jubilæet! Jeg fandt bloggen sidste vinter gennem en kommentar, du havde skrevet til... Underbara Clara, tror jeg, det var? Og den passer mig helt perfekt. Lidt te, lidt musik, lidt genbrug, lidt litteratur, lidt parfumer, lidt rejser, osv. En helt perfekt blanding efter min smag :-)

Maria Ingrid sa...

Kjære jubilant!

Takk for en fabelaktig blogg. Jeg har lest og fulgt med lenge, men akkurat hvordan jeg fant deg, det kan jeg ikke huske. Kanskje det kan ha vært på leting etter noe som hadde med Audrey Hepburn å gjøre? Hun er en favoritt. Det er alltid fint å kikke innom her, liker særlig godt å se bilder av den nydelige hagen!
Skal prøve å bli flinkere til å kommentere her, for det blir fort litt mye instagram :)

Håper du fortsetter å blogge lenge, lenge!

Line sa...

Gratulerer med 10-årsdagen til den mest jordnære og ekte bloggen jeg vet om!

Bloggen din ble funnet gjennom min parfymeinteresse og bloggen din, Duftnoter. Jeg skulle finne mer informasjon om en parfyme jeg hadde lyst til å kjøpe på Parfumerie (den butikken er forøvrig savnet) og havnet på Duftnoter og klikket meg videre inn til moderskipet, Glamourbibliotekaren. Jeg husker jeg funderte på hvilken glamourmodell som også kunne være bibliotekar, men fant raskt ut at det ikke var en sammenheng der.

Jeg elsker de vakre bildene dine, at du er på nett med egen blogg, men likevel setter pris på bøker, plater og nostalgi. Jeg liker parfyme, te, vakre blomster og det fine huset ditt. Å bo i vakre Oslo med den fantastiske hagen du har, det er en drøm.

Jeg håper du fortsetter å dele av reiser, bøker, musikk, konserter og hverdagen din. Det blir virkelig satt pris på. Jeg er veldig dårlig på å kommentere, men det skal jeg bli flinkere til. Gleder meg til å følge deg videre.

fru winther sa...

Gratulerer med dagen til både bloggen og Audrey <3 !

Jeg tror jeg har hengt med omtrent siden starten...under flere alias...men stort sett det jeg bruker nå. Syns bloggen din er helt nydelig, et sted for vakre ting, ettertanke, inspirasjon og lett nerding. Helt perfekt! Jeg henger med videre! Hurra!

Anonym sa...

Gratulerer med 10-årsjubileet!

Ei venninne tipset om bloggen din rundt 2006-2007 da jeg begynte på master i nordisk språkvitenskap. Som de fleste andre på lesesalen, trengte jeg noe annet å lese enn pensum innimellom. Bloggen din var midt i blinken!

Det er noe med temaene og din måte å formidle på som gjør at jeg fortsatt følger bloggen den dag i dag. Enten for å få tips og inspirasjon, eller bare hjelp til å senke skuldrene. I en hektisk hverdag blir det gjerne søndag før jeg får lest fredagsrapportene, men jeg prøver å legge inn en kommentar de gangene jeg treffer på.

Også tror jeg det er på sin plass å si takk for at du minner meg på å nyte øyeblikkene, og ikke hele tiden hige etter siste nytt - spesielt på interiørfronten. Jeg setter også stor pris på reisetips, boktips og gavetips. Adventskalenderen er også en favoritt.

Lykke til med nye 10 år!

Solbad sa...

Gratulerer med bloggdagen som var! Jeg ble tipset om bloggen i 2005 av en kollega da jeg jobbet i et arkiv, og vi snakket om hvordan arkivmateriale kan strekke seg fra det mest pertentlig kjedelige til de mest spennende historiske kulturhistoriske skatter. Litt det samme som bloggen handler om, (litt) orden og oversikt til å finne frem til skattene i livet! Jeg har fått mange gode musikk-, film- og reisetips gjennom denne bloggen, og bruker bloggen aktivt som motgift i perioder med stress og mas. Selv jobber jeg på en hyggelig plass i offentlig forvaltning, og er opptatt av kulturhistorie som både læring og underholdning. Det jeg kanskje liker best i bloggen er innslagene med instant hverdagsglamour, som gode pustepauser i hagen, på brygga eller på kafe. Det fungerer for meg som nyttige påminnelser om hvor mye man kan få ut av det hverdagslige, bare man legger til noe ekstra, en god tekopp, musikk, lys og blomster. Bloggen er en evig strøm av gode tanker rundt livsglede!

Anonym sa...

Gratulasjoner kommer herved fra en trofast leser! Hver gang jeg er i ferd med å gjennomføre et impulskjøp, tenker jeg: "hva ville glamourbibliotekaten ha gjort...?"
Takk for en fantastisk ikke-kommersiell oase i en ellers støyende jungel av forbrukspress!!
Fikk tips om bloggen gjennom en venninne og har gjennom årene plukket opp mange tips om bøker, te og parfyme. Litt må man unne seg for å oppnå en viss glamoureffekt. Håper du fortsetter i mange mange år til...
mvh
Marianne

Mari sa...

Kjære glamourbibliotekar, tenk at det er gått 10 år! Og heldigvis har jeg vært med hele veien - jeg nøt nok godt av litt glamourhjelp allerede på perlstadiet, og tør si at jeg har blitt etpar hakk mer glamorøs takket være din milde og tålmodige veiledning gjennom disse årene.

Jeg er så heldig tidligere å ha blitt begavet med Kvinnens verden, så jeg stiller utenfor konkurranse. Hjertelig til lykke!

Anonym sa...

Gratulerer!! Jeg ble introdusert til bloggen for 6-7 år siden av en kollega som sendte meg link til "dagens kjole" og en av månedscollagene dine. Dermed var det gjort... jeg har lest bloggen jevnlig siden da, ikke lagt inn så mange kommentarer men har derimot nytt godt av "glamourbibliotekaren hjelper deg" . Tusen takk!!
Liker så godt bildene dine: blomstene, tekopp og bøker. .. Her en dag kjørte bussen forbi en jente som hadde stoppet sykkelen og plukket hvitveis langs veikanten..."typisk glamoubibliotekaren" tenkte jeg ;-)
Gratulerer og håper du fortsetter 10 x 10 år til..Hilsen thale

petit sa...

Gratulerer så mye med jubileet! Det er flott at du har delt så mye positivt i så mange år.
Jeg tror jeg fant blogger din helt i starten. Jeg var på et av universitetsbibliotekene i Bergen og surfet litt rundt. Likte stilen og har senere hentet mye inspirasjon og funnet gjenklang til å forsøke å finne gleder i hverdagen. Ellers liker jeg både te-, film-, bok-, reise-, hage- og musikkanmeldelsene. Og selvsagt også annet. En av favoritt postene er nokan hvor litteraturtips deles.
Takk og lykke til videre med minst like mange år.

petit sa...

PS. Glemte å ta med at innlegget er ment som gratulasjon og takk, trenger ikke å være med i trekningen av boka! :)

Anonym sa...

Forsinka gratulasjoner til Glamourbibliotekaren og til Audrey! Jeg ble tipset om bloggen din via dattera mi, men var skeptisk, før jeg oppdaget at dette var en blogg vel verdt å følge. Tips om bøker, musikk, hage, reiser, te og go'lukt, bilder som formidler stemninger, livsanskuelse som er fin å ta med seg. Masse inspirasjon! Dette er et par år siden nå.Jeg beundrer din evne til stadig å skrive nye innlegg, samtidig som jeg er litt skuffa de få dagene det ikke har vært noe nytt...! ;-)Så vi er to generasjoner som følger deg! Hvis jeg vinner boka fra merkeåret 1961, skal dattera mi få den! Hilsen Rufsetufsa

Linda F sa...

Gratulerer så mye :) Jeg har vært med siden våren 2009 og det har vært en nydelig reise med masse inspirasjon:)

Glamourbibliotekaren sa...

Kjersti N.: Tusen takk! Glad for å høre det!

Ragnhild: Takk for det! Jeg lover!

Bibliotekarspira: Takk! Hyggelig at du starter dagen her!

Julia: Takk! Ah, Oxford, jeg blir litt misunnelig.. Glad for å være del av en hverdagsrutine!

Anne Grete Berget: Så hyggelig, takk!

Cecilia: Håper du svarte at Audrey-bildene virkelig forestilte meg, haha! Takk for hyggelig hilsen!

Lille My: Tusen takk for fine ord!

Synne: Tusen takk! Og ikke minst: Takk for alle hyggelige kort du sender meg i blant!

Slikejenter: Pusterom er et fint ord, tusen takk!

Randi: "Hjemlig" liker jeg! Takk!

Nemo: Takk! Vi studerte altså sammen? moro!

Anaruh: Tusen takk for det! Instagram er fint men kan aldri erstatte en blogg, heldigvis!

Gunn: Takk for hyggelige ord! Du er hjertelig velkommen til å rapportere inn fredagene dine oftere!

Ine: Tusen takk! Glad for at du er her!

Kammerpiken: Hyggelig å høre, tusen takk!

Sunny: Tusen takk! Øvelse gjør mester, jeg regner med å se deg i kommentarfeltet feks neste glamorøse fredag? Velkommen!

Stine Arkeologine: Takk og takk! Helt enig i det du skriver - vennlighet er viktig. Og takk for alle de hyggelige kommentarene du alltid tar deg tid til å skrive her i bloggen!

Glamourbibliotekaren sa...

Josefine: Tusen takk for fine ord! Enig i at du bør glede deg til du får hage.

Arne: Du tar jo de fineste konsertbildene! Hyggelig at du henger med her, vi ses helt sikkert på en konsert snart!

Beady: Morsomt at du har vært med så lenge! Jeg vil fortsette å "stay true to my fashion" - og "trygg klippe" og "voksenlivets nattasang" er noe av det fineste jeg har hørt! Får nesten tårer i øynene... tusen tusen takk!

Hilde: Takke meg til et armbånd fra en nevø framfor en veske til mange mange tusen.. Takk for fine ord! Glad for å høre at budskapet mitt når fram.

Eli: Tusen takk for det! Det blir garantert flere hagebilder og reiser osv, vær du trygg!

Barnebibliotekaren: Tusen takk! Hyggelig at du har vært med så lenge!

Kjersti: Takk! Så bra at du har funnet "Kvinnens Verden" selv! Et enestående oppslagsverk. Takk for hyggelig hilsen!

Guro: Takk for det! Du er hjertelig velkommen til å legge igjen kommentarer oftere, selvsagt!

Maren: Hurra og takk! Håper du vil like fortsettelsen! (den blir nok ikke akkurat annerledes enn før, haha)

Ingerid: Tusen takk for hyggelig kommentar! Lykke til med avhandlingen, det er en ære å være følgesvenn til en doktorgrad!

Fin fredag: (Min elskede Uniqlo-cardigan er blitt hullete på albuene, hulk!) Takk for fin hilsen, moro at du har hengt med nesten fra starten!

Kari L: Tusen takk for fine ord, integritet og intelligens, jeg blir så stolt..!

Lektor Tørrdal: Du vet at jeg ser for meg Gisle Straume hver gang jeg ser navnet ditt? Hehe. Takk for hilsen, det er nettopp dette jeg vil oppnå. Fint!

Stine: Tusen takk! Glad hvis du blir med videre!

Hannah: Det må det absolutt gjøres noe med, velkommen skal du være i kommentarfeltet! Tusen takk for hyggelig hilsen!

Kristin: Mulberry-veske, ja det må være en stund siden tror jeg! Hyggelig at du har vært med så lenge! Takk for fine ord, språk-komplimenter blir jeg alltid glad for! Og aller mest glad blir jeg over å høre at bloggen inspirerer andre til å legge merke til fine ting i sin egen hverdag, det er virkelig et mål for meg. Takk igjen!

namnam: Tusen takk for det! Jeg lover å keep up! (Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvem venninnen din som gikk på skolen med meg, er..)

Marta: Så moro! Kjenner meg igjen i det du skriver om videregående - nå fantes jo ikke blogger og interenett da jeg gikk på videregående, men jeg tror nok jeg hadde tenkt som deg. Det var viktig å holde på sin egen smak på den tiden, ikke la seg prege av saueflokken! Du var nok sikkert blant de yngste leserne på den tiden, husker forøvrig en kommentar jeg fikk fra en tolvåring - samtidig som jeg hadde lesere på over 70 år - så aldersspennet har alltid vært stort. Det liker jeg! Takk for fin hilsen!

Christina: Tusen takk for det! Daglig i så mange år, det er imponerende! Håper du vil bli med videre!

Line: Takk for veldig fine ord. Snill og med gode verdier, det er akkurat det jeg forsøker å formidle!

Glamourbibliotekaren sa...

Glamourlegen: Så morsomt at din forelskelse på en måte er dokumentert i "glamorøs fredag"! Nesten som en føljetong, siden det har blitt bryllup og barn på deg siden den gang. Du er hjertelig velkommen tilbake i kommentarfeltet, skulking kan vi ikke ha noe av!

Kine: Tusen takk, morsomt at du har vært på noen av de samme konsertene! Og at du har blitt inspirert til å drikke mer te! Det blir jeg jo selvfølgelig glad for å høre.

Sulvis: Sju år er lenge, hyggelig at du stadig henger med! Lover å blogge videre!

Fivrelden: Takk for hyggelig hilsen! Det er kanskje ikke så mange blogger som har overlevd like lenge? Men 2003, da er du jo en virkelig veteran!

Astrid: Tusen takk for det! Jeg blir så glad når jeg hører at jeg har bidratt til å utvide det musikalske perspektivet hos leserne mine!

Løvemunn: Håper du svarte "ja" da hun spurte? haha! Tusen takk for fine ord, jeg blir ikke så rent lite ydmyk over å ha påvirket noens indre liv!

Agnethe: Så fint å høre! Motvekt til kapitalen og materiell status, det er en etikett som passer meg fint. Glad for å ha påvirket musikksmaken din også! Lykke til i hagen!

Janne: Den guilty pleasure-tradisjonen din høres veldig fin ut! Nyt kaffen din du, det viktigste er kosestunden! Takk for kjempefine ord!

Marit: Så fint med liljekonvaller! Tror jeg husker det, var det et glamourspørsmål? Glad for å høre at bloggen ikke skaper et klorvask-behov, haha! Tusen takk for fine ord!

H: Tusen takk for veldig hyggelig hilsen. Jeg blir alltid så glad av å møte Beatles-fans, og tror jeg må høre på White Album i dag! Lover å fortsette å blogge i samme stil, fint å høre at bloggen faller i smak!

Hazel: Så fint å høre! Din blogg er jo så fin også, med gode betraktninger og et behagelig språk! (og fine bilder!)

Maria Ingrid: Takk og takk! Ekstra glad for å høre at hagebildene faller i smak, av og til lurer jeg på om det blir overload. Men jeg kan jo ikke la være. Fint at du liker dem!

Line: Haha! Glamourmodell og bibliotekar, skjønner godt at du stusset på den kombinasjonen! (Jeg savner også Parfumerie.) Tusen takk for fine komplimenter, jeg blir så glad over å treffe blink med bloggen min!

Fru Winther: Tusen takk for det! Hyggelig at du har hengt med siden starten!

Anonym: Så fint å høre! Jaget etter noe nytt hele tiden, det er jo bare slitsomt og dyrt og stressende på alle måter. Veldig glad for å høre at det jeg forsøker å formidle når fram. Skuldre skal senkes, øyeblikk nytes, bøker leses. Takk for fine ord!

Solbad: Motgift, det liker jeg! Og det er bra å høre at hverdagsglamour-tipsene slår an, det er ikke alltid så mye som skal til for å ta en liten pustepause og åpne blikket for noe fint. Takk for hyggelig hilsen!

Marianne: Kult! WWGD - What Would Glamourbibliotekaren Do? Den har jeg ikke hørt før! Nesten litt skremmende også, haha! Glad for å være en oase, fortsetter gjerne med det! Heng med videre!

Mari: Du har jo vært med i FEMTEN år, kjære deg. Skulle ikke forundre meg om det var du som fant på uttrykket "glamourbibliotekar" der vi satt og programmerte og lurte på hva vi skulle bruke vår nyervervede kunnskap til! Ses snart!

Thale: Så fin hvitveis-historie! Det kunne fort vært meg! Jeg hadde mitt faste hvitveissted i en midtrabatt (!) ved ring 2 i en periode, hehe. Jeg lover å fortsette lenge, du må love å henge med videre!

Rufsetufsa: Tusen takk! Glad for at skepsisen ble overvunnet, at du ble fast leser og inspireres av bloggen!

Linda F: Så fint å høre! Tusen takk!

Populære innlegg