fredag, august 14, 2015

Glamorøs fredag


God morgen! Her i hagen min er det knallvær, deilig! Når min sovende nattarbeidende musiker snart våkner, blir det en tur på stranda for et morgenbad (evt formiddagsbad). Så langt har dagen brakt en kopp te på morgensol-hagebenken (Kobbs Himlagott), og dagens duft er Galimard A Countre Jour, kjøpt i Galimard-butikken i parfymehovedstaden Grasse for to år siden. I ettermiddag drar jeg på en liten ferietur igjen, værvarslet på min destinasjon er svært bra, jeg er godt i gang med F. Scott Fitzgeralds "Tender is the night", så her er sommerstemningen på topp! 

Hva driver dere med, kjære lesere? Fredagsrapporter mottas i kommentarfeltet, alle er velkomne! Ha en riktig god helg alle sammen. 

mvh
eders Glamourbibliotekar


18 kommentarer:

S sa...

Oh, deilige fredag!
Godt med fredag - det er fortsatt vanskelig å komme helt i rute etter permisjon og ferie. Men det kommer seg vel.

I dag har jeg fått gjennomført en del oppgaver, avklart noen møter og planer fremover, og nå litt skrivearbeid, ett møte og deretter tar jeg tidlig helg. Skal reise til hytta, men grunnet Artic Race of Norway må vi starte tidligere enn vi pleier (stengte veier). Det skal bli godt.

Ellers er dagen fin, med nyvasket hår, litt parfyme og nok en stripete genser. Har helt dilla på stripete gensere for tiden, jeg. Værmeldinga for helga er god, og det blir kanskje aller siste smak av sommer her nord.

Planene for helga er ikke mange, men innholder vel bål i fjæra, høsting av purre og gulerøtter, tilskuer til Artic Race og kaffe ved kjøkkenbord med fantastisk utsikt.

God helg til alle!

S

Julia sa...

God fredag! Ekte britisk sommer venter utenfor vinduet, og masse jobb står på en lang, lang mental liste. Dagens første kaffekopp fikk følge dagens første gjøremål, nå tenker jeg å ta meg en løpetur i regnværet, og siden sette igang med resten. Svever litt på en lykkesky etter at jeg tilfeldigvis gikk forbi Lewis og Hathaway på filmsettet deres igår. Lewis knøt slipset til en annen kollega og virket ellers som verdens hyggeligste gamlefar på jobben, og Hathaway er akkurat like høy, kjekk og karismatisk som jeg hadde håpet. Hihi. Skal ha dette gode minnet i bakhodet nå som forskerspiretilværelsen henger over meg som nevnte regnskyer. Ønsker alle en riktig god helg!

Dahlia sa...

Mye å gjøre på hjemmekontoret i dag, og null arbeidslyst. Gleder meg til å gå ut i hagen senere i dag, grille med familien og ligge i hengekøya under plommetreet og lese Joyce Carol Oates - og innimellom beundre dyprød solhatt og blåblå riddersporer som blomstrer i min lille hage. Resten av helgen er åpen, og det er deilig.

God helg!

Glamourbibliotekaren sa...

Julia: OOOH MYY GOOOD, heldiggris!!

Maje sa...

Dagens glamour er å være tilbake på jobb etter en lengre sykmelding. Det er så utrolig deilig å bruke hjernen sin til noe annet enn å synes synd på seg selv;)

Den ytre glamouren er det heller dårlig med, men jeg har nye briller (yeah!) på nesen og en dæsj med Boss Jour på halsen. Håper at dette finværet holder seg til i ettermiddag slik at det kan bli en liten ettermiddagshvil på verandaen. Og kanskje kommer det en pakke til meg fra Amazon i helga? Jeg venter..

God helg!

Anonym sa...

Hei Glamourbibliotekaren!

Hvordan kan det ha seg at du har så lang ferie? Har du fleksitid i jobben din, slik at du kan jobbe mye om vinteren og så ta ut lang sommerferie? Mener å huske at du har hatt en del ferie tidligere i år også, ifm utenlandsreiser? Synes i alle fall at du er skikkelig heldig som får det til!

Hilsen Heidi, som jobber 8-16 og har fellesferie...

Anonym sa...

Akkurat nå forsøker jeg å finne ut hva som EGENTLIG skjer når man driver copycataloguing i ALMA. Men meteorologene lover "russevarme" så glamouren ivaretaes nok langflat på verandaen. Helga bringer også pass av barnebarn på 9 mnd. Alle tiders koselig. Unni

Anonym sa...

Sitter på jobb i lys luftig skjorte, håret (som for øvrig er fullt av saltvann) henger i en ganske vill hestehale.

Forsøker å behandle noen saker, men lengter ut til sjø og brygge igjen....

Håper på litt makrell på snøre, slik at den kan grilles fersk med rødløk og dill i buken i kveld med min kjære.

Ser frem til en hyggelig lunsj med fine kolleger på takterrassen her på jobb :)

God helg til alle :-)

Vh Astrid

Hazel sa...

Jeg tilbringer formiddagen i sengen med en kop te ("Smultron-te" fra Göteborg) og katten, der har fundet en solstråle. Ikke stor ydre glamour endnu altså, men i morgen skal jeg til bryllup, min kæreste skal vie sin søster, og regner med at gå all in på glamouren da. Lysegrøn 1950'er crepekjole, Chanel no 5 og perler, tænker jeg.

Er i øvrigt også i gang med at læse Tender Is the Night i øjeblikket :-)

God weekend til alle :-)

Maren sa...

Jeg har reist hjem til mamma og pappa for en uke, og selv om jeg har vært her mye i sommer så er det så deilig å være tilbake. Veranda og sol og bok og te har fått innlede dagen, helt nydelig! Jeg har fine helgeplaner, som besøk hos kjærestens familie, bursdag og venninnekveld. Riktig god helg til alle! Og ps: Jeg er megamisunnelig på deg som har gått forbi en Lewis-innspilling!!!

namnam sa...

God glamorøs fredag! Casual dag på jobben (har visst ikke kommet helt i gang med glamfredag ennå), og har hverken parfyme, smykker eller et antrekk verdt å nevne. Dagens høydepunkt var da sjefen beordret alle hjem klokka to pga finværet som mirakuløst durer på utenfor vinduet. Vi har ikke vært bortskjemte med det her i midt-norge hittil i sommer, kan en si. Så om en drøy time suser jeg hjem, pakker badedrakten og en lettfordøyelig bok, brygger en termos med saft, suser ned til fjorden og og slenger meg uti. Bedre kan det vel ikke bli?
Ønsker alle her en riktig god helg!

Glamourgenetikeren sa...

God fredag!
Jeg har brukt formiddagen på jobb til å ferdigstille en REK-søknad. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet. Mye jobb med de søknadene. Jeg tok meg tid til å tightline i dag, da føler jeg meg alltid litt ekstra fin. Jeg dufter av ny parfyme som kom i posten i går; Hermes Un Jardin Apres la Mousson.
Nå skal jeg dra tidlig hjem fra jobb og hente sønnen som har vært på fotballskole. Han er sikkert svett, varm og sliten. Da skal det bli deilig kald saft når vi kommer hjem og masse mammakos.

God helg!

Julia sa...

Vyrde vertinne og Maren: takk : ) Noen fordeler må det jo være ved å bo i Disneyland (virkelig, dere vil ikke misunne oss som bor blant alle turistbusslassene nå om sommeren). Jeg gikk også tilfeldigvis rett i armene på Endeavour for noen uker siden, som ble nokså overrasket over å bli kjent igjen i sivil. DA banket fanhjertet femti hakk fortere, det kan jeg love dere! Forresten så er det litt morsomt at flesteparten av mine britiske venner ikke ser på seriene, så jeg må pent peke ut og forklare hvem/hva/hvor. En annen venn av meg vokste opp her i bygda, og fortalte at gater enten var stengt på grunn av veiarbeid, eller innspilling av Morse. Plus ca change.

Frøken Desibel sa...

God fredag:)

Forsov meg på morgenen i dag, men kom meg nå på plass til slutt i fin prikkete kjole og med en Daisyring på fingeren.

Nå skal her jobbes litt intenst før en løpetur, middag og Sweeney Todd på Det Norske Teatret står på menyen med Annette. Det blir hyggelig:)

Ellers ser det ut til at resten av helga går med til bittelitt trening og masse sosialt venninnesamvær. Det må jo rett og slett bare bli bra!

Håper alle får en fantastisk fin helg!

Stine Arkeologine sa...

Vi maler hus og jeg har helt glemt at det er fredag! Antrekket har vært støvler, hullete feltbukse og t-skjorte, sminken hvite malingsprikker på sommerbrun hud, jeg har fått fire nye myggstikk og dufter av terpentin. Straks tid for dusj, skift, parfyme og neste i rekken av Bette Davis-filmer! (I kveld "Marked Woman" der hun spiller mot Humphrey Bogart). Riktig god fredagskveld og helg! :-)

Glamourlegen sa...

Ikke fått gjort alvor av planlagt kommenteringsfrekvens; fredager er oftest for travle! Men jeg har dere i bakhodet altså.

I dag ble det - til tross for bihulebetennelse og dårlig søvn i det siste og liten tid og tøysete toåring som ikke ville skifte, bare leke gjemsel bak baderomsdøra, til mammaens store glede og stolthet og frustrasjon - glamouriseret litt på morgenen, dagen til ære. Det ble mørke stretch-jeans fra Filippa, blomstrete bluse fra nettbutikk, ørlite øyenskygge og maskara (til tross for burotpollenbajs), og et kjede fra smykkeskrinet! Det er ene og alene din fortjeneste :) Lille sølv-ganesh fønket fint opp det litt kule/halvpreppy/kjerringete antrekket, så totalt følte jeg meg veldig fin og veldig meg.

Gleder meg til å lese om din forestående glamorøse utflukt :)

God fredagskveld, og god helg alle!

Tina80 sa...

I dag ble det en tur til Monaco, bare en kort togtur unna. Blir lite glamour i varmen, men fikk da brukt sommerkjole som ikke har blitt brukt tidligere i år.

siljeblomst sa...

Jeg har gjort klasserommet klart for å ta i mot verdens beste klasse på mandag - og de siste timene har jeg slappet av i sofaen med Françoise Hardy, Joan Baez og Amanda Palmer på vinyl. Bra damer!
God helg :-)

Populære innlegg