fredag, september 25, 2015

Glamorøs fredag


God morgen! En perfekt dag å ha hjemmekontor på! Jeg sitter og jobber på det store spisebordet ved verandadøra og titter ut i hagen. Jeg er full av høstnostalgi, jeg dufter av Eau de Moschino, jeg drikker høstte med eple og kanel, jeg har en liten bukett erteblomster ved min side, og jeg har tenkt å virkelig høre på høstplatene mine når jeg er ferdig med å jobbe. Jeg lurer på om mitt årlige høstmelankoli-blogginnlegg kommer i helga... I lunsjen skal jeg ta en liten runde i hagen og se om alt har overlevd gårsdagens skybrudd, det var jo som en dusj ute.

Helga er helt åpen, og det er så deilig! Det har vært mye reising og planer i helgene i det siste, så disse dagene skal brukes til det som faller meg inn. Blant annet tror jeg det kommer å falle meg inn å bake en sitronkake! Og mannen min har fri i kveld, det er jo veldig hyggelig.

Alle fredagsrapporter er hjertelig velkomne! Alle dere som leser og aldri våger dere frampå, kom igjen! Vi vil høre fra dere! Her er terskelen lav. Hva som gjør en fredag glamorøs er det bare en selv som kan vurdere.

Ha en fin dag alle sammen!

mvh
eders
Glamourbibliotekar

p.s. en sang for dagen:Suzanne Vega minner meg veldig om høsten da jeg gikk i sjette klasse - jeg elsket denne plata! (Gjør det fremdeles også.)

26 kommentarer:

Anonym sa...

Begynte tidlig på jobb, fordi det var lett og våkne, og stå opp i godværet. Hurra for sol og blå himmel. Forsøker å skuffe unna noen saker på skrivebordet, målet er å se mer av den litt av skrivbordet overflate :)

Fornøyd med en litt tynnere marineblå jakke jeg trodde var årets bomkjøp, men den virket godt, men en fin og myk bommulstopp på innsiden. Fornøyd med mitt lange hår, etter at jeg virkelig tok noen digre jafs med tynnesaks selv i august. Selvgjort er velgjort. Blir dessverre sjelden særlig fornøyd etter frisørbesøkene mine.

Helgen skal tilbringes med min mann og en god venninne og til slutt mitt nydelige 6-årige barnebarn på hytta på fjellet. Håper sola varer.

God helg!

Vh Astrid

Anna sa...

Her i Bergen er det definitivt høst, med 7 grader, vind, regn og forkjølelse :-p Har hjemmekontor for ikke å smitte de jeg deler kontor med, og det er jo litt glamorøst i seg selv. Vurderer å fyre i peisen for første gang i høst. Det har egentlig vært en fantastisk september med sol og varme, vi har knapt nok tatt frem oljeovnen i stuen. Skal brygge meg en stor kopp te nå, et eller annet deilig som jeg kjøpte på tehuset i Neal street da jeg var i London i august. God helg alle sammen - jeg skal fokusere på å bli frisk. Kanskje ta jentene mine med på biblioteket, hvis helsen holder :-)

Dahlia sa...

Her er det også hjemmekontor. Solen skinner gjennom et usannsynlig skittent kjøkkenvindu, så det skal nok pusses snart. Ellers er helgen åpen. Huset er rent. Gladiolene fra forrige helg tåler et par dager til. Vaskemaskinen går. Vi er ajour! (En luksusfølelse det, med hektiske hverdager og tre aktive barn). Det blir nok litt hagearbeid i morgen, hekken må klippes og ting ryddes på plass. Og så håper jeg på masse sol så knoppene på min selvsådde pyntekorg rekker å springe ut før frosten kommer.

k sa...

God morgen!
Jeg har også hjemmekontor i dag. I dag er en god dag. Jeg har endelig tatt tak i en for krevende jobbhverdag og fått til noen endringer, slik at jeg kan være mer til stede for noen av mine nærmeste som trenger meg litt ekstra akkurat nå og forhåpentligvis få et mer balansert liv. Så nå kjenner jeg at skulderne mine er lavere og at jeg puster roligere. Så skal det igjen bli tid til å lese litt skjønnlitteratur og nyte av at det er favorittårstiden min: høst. Og plante høstløk i hagen i helgen! Ha en flott helg alle sammen :)

Josefine sa...

God fredag! Min startet ganske glamorøst da jeg våknet av meg selv hjemme hos mamma og pappa. Så deilig! Skal være her i helga på en minihøstferie. I dag er planen å rette engelsktekster og skrive vurdering på muntlige fremføringer. Ellers er helgen åpen, men satser på en tur eller to i sola.

Anonym sa...

Haha, her er det også hjemmekontor. :-) Startet med å fyre i ovnen i dag tidlig, nå er vinduene åpne ut mot det vakre høstværet.
Jeg har masse arbeid jeg må avslutte i dag, for så skal arbeidet bli liggende ei hel uke. Vi skal ha høstferie hele familien i år, og reise til ei hytte i skogen, jeg gleder meg sånn. Særlig hvis dette været fortsetter.
God helg!
Hilsen Lotta

Ragnhild sa...

Deilig med fredag, den er skikkelig etterlengtet etter en ganske krevende uke. Sol og vind, det gjør noe med humøret! Har tatt på en ekstra dyr parfyme i dag, Caron, og har kanskje planer om å overraske kjæresten med kinobilletter. Ha en god helg alle sammen!

koristen sa...

Høstfargene begynner å komme frem utenfor kontorvinduene, glamorøst vakkert! Håper på litt friluftsliv for å nyte høstluften i helgen, for det er det ikke mye tid til på ukedagene for tiden. Høst i bokbransjen er hektisk, men gøy :-)

Antrekket er jeans og svart-hvit topp, duften er fra Chanel.

God helg til alle glamorøse!

.mette sa...

God fredag. Jackie Kennedy-kjole, brune bein, Swarovski i ørene og rundt halsen og weekendsmil rundt munnen. Solen skinner, jeg skal ha omvisning i bygget jeg jobber - noe jeg synes er kjempestas og så er det jo helg! Pizzaften i dag og krepselag i morgen - jeg er sikker på dette blir en fin helg. .mette

Ingerid sa...

God fredag! Dagens antrekk på forskerkontoret er mørkeblått skjørt, gråmelert T-skjorte litt mørkere grå strømpebukse, samt nye og veldig pene mørkebrune høyhælte sko. Skikkelig preppy til meg å være, men det fungerer bra. Bak øret - Burberry Woman, som etterhvert har blitt en høstfavoritt og som alltid hjelper på selvtilliten. Den er voksen og personlig, rett og slett. Nye, små øredobber i sølv og mørkeblått hører med. Jeg har drukket masse deilig kaffe som vanlig, og senere i dag blir det nok en kanne med økologisk hvit te fra The English Tea House, kjøpt på reise. Den er i en nydelig boks, er en kjempedeilig, enkel hvit te, og jeg angrer allerede på at jeg ikke kjøpte to bokser da jeg var i England i forrige uke. Helgen blir rolig med familien, og innledes i ettermiddag med nybakt surdeigsbrød på døren - det blir spennende. God helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

Rapporterer om en helt vanlig men fin fredag herfra. Regnet øser ned i like store mengder som forrige fredag. Antrekket er lang lammeullsgenser, myk bukse og ullsokker under kontorpulten, og jeg har tatt på dåpsarmbåndet jeg fikk fra en kjær tante og onkel for ganske nøyaktig ca. førti år siden.. (like fint til ullgenser som til dåpskjole!). :-) Parfymen er Moment de bonheur fra Yves Rocher, lun og fin roseduft som passer på en regnværsdag. Gleder meg til fri med barna og å få hele den lille familien vår samlet under et teppe i sofaen i kveld, men først en god skriveøkt!

God helg alle sammen! :-)

Marit sa...

God fredag!
Her i Stavanger er det også hjemmekontor, som jeg bruker til å skrive på masteren. Ute regner det, og det er så hyggelig å sitte inne og høre på. Det går i chai te fra black cat i en mummikopp, og i bakgrunnen surrer radioen. På er fredagskjolen i svart blonde og miss dior blooming bouquet. Denne uken jobber jeg helg, så blir det en hyggelig helg med trivelige kolleger på dagen, og gode middager og fine filmer på kvelden.
Håper alle får en riktig fin helg!

Solveig sa...

Jeg har fri i dag og det er deilig og ikke så rent lite etterlengtet. Lunsjen skal jeg straks innta ute, altså på en kafé, og deretter en tur innom biblioteket. Ha en fin dag alle lesere her inne :-)

Anonym sa...

Jeg har på meg Miss Dior parfyme (den uten Blooming bouquet) og en topp som er kjøpt på en reise til Nice for fjorten dager siden. Til lunsj, brødskive med brunost og kaffe - glamorøst på sitt vis.

Lektor Tørrdal sa...

Jeg har studiedag og skal skrive en oppgave på årsstudiet i norsk. Det er lite glamur å spore i joggedress og utgammel t-skjorte, og jeg lider av akutt prokrastinering og uvilje mot å komme i gang. Men for all del, det er herlig å ha hjemmedag.
Prøver derfor å planlegge kafebesøk i helgen for å gjøre noe hyggelig også.

Randi sa...

Sol, klar høstluft og åpen dør til hagen er definitivt glamorøst nok på en fredag i slutten av september. I ettermiddag skal jeg velge ut kjoler og gjøre klart til helgas utstilling i den lokale kunstforeninga, imorrakveld skal vi passe hund, søndagskveld blir det garantert utflating på sofaen. Liten vits i en større helgarengjøring siden dyret som kommer legger fra seg sommerpelsen i digre dotter, men litt støvtørking i høyden kan den gamle skjenken, pianoet, hyller og bilder ha godt av.
En riktig god helg til alle <3

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra en bodøby som startet med solskinn, men ser ut til å la seg beseire av regnvær etterhvert. Jeg venter på de første dråpene nå!

Her er det fri-fredag, noe som føles glamorøst. Jeg kunne sove til jeg våkna, og til frokost nøt jeg et par ostesmørbrød og en kopp The du Hammam fra Palais des Thes. Nydelig!

Formiddagstimene har blitt brukt på husarbeid og et par lange telefonsamtaler, av den gode sorten, og snart blir det en god luftetur med hunden (før regnet setter inn!). Antrekket er ikke så veldig glamorøst i øyeblikket, men jeg har knallrøde lepper takket være Elizabeth Arden. Det må man ha når det regner, for da føles verden litt bedre.

Helga skal brukes litt til friluftsliv i regnværet, litt til et par bøker jeg holder på med (Innsirkling og Hanif Kureishi), litt til skriving på et prosjekt jeg pusler med, litt til strikking (og netflix), og litt til ... det som måtte falle meg inn.

God helg, alle sammen!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag! Litt sen rapport herfra, for her på det nye kontoret går det i ett fra tidlig morgen til langt utpå ettermiddagen.
Glamouren er ivaretatt med en mørkerød neglelakk fra OPI og nye øredobber fått til bursdagen for to uker siden. Antrekket er jeans og en sort genser med blondedetaljer.

Om to og en halv time setter jeg meg på Sørlandsbanen, klar for en liten helg hos kjæresten. Det er meldt fint vær der nede, så vi har planer om en lang tur i skogen med hunden i morgen, ellers er det befriende få planer å spore.

God helg til alle!

Siri sa...

I dag har jeg vaskedag! Kanskje ikke så glamourøst i seg selv, men bra å få gjort unna hauger av klesvask. Booka vaskekjelleren hele dagen, sikkert ikke så populært i borettslaget :) Men det måtte til. Satser på at det meste tørker i vinden ute nå! Ha en deilig fredag alle sammen, og nok en gang takk for en super blogg!

Glamourlegen sa...

Nattevaktshelg, starter ballet i dag med 19 deilige timer og er godt i gang allerede. Høstforkjølelsen henger i på 5. uka, og spira i magen sørger for en herlig kvalme. Det som ER glamorøst er at spiren er fryktelig velkommen og etterlengtet, og om to uker har jeg frihelg! (Neste helg teller ikke, da skal vi ha huset fullt av folk så fri blir det ikke.) God helg alle som har fri og kan nyte finværet :)

namnam sa...

God glamorøs fredag!
I går vasket jeg leiligheten så den er ren og koselig. I dag har jeg nye høstsko og rød leppestift og i kveld jeg skal spise pizza med gode venner og kose med noen artige unger. I morgen får jeg besøk av en liten venninne og vi skal se film og lage vafler. Kanskje får jeg en tekstmelding fra en fyr jeg kanskje liker. Alt i alt - tommel opp.
Ønsker alle her en prima helg!

Anonym sa...

Her er det bena opp med et ørlite glass frisk hvitvin, før jeg begir meg ut i Oslokvelden. Heldig som jeg er i min gressenkestand, skal jeg i vennemiddag. Har med roser og vin, og har pyntet meg med perler i ørene og røde lepper. Dagens duft er Burberry Weekend, svært så passende.
God helg!

fivrelden sa...

Høstferie så her er det skrivemodus og te. Ønsker alle en flott helg. :)

Tina80 sa...

Trøtt fredag startet med kaffe og lesing av bok på kafe, før en travel jobbdag fylt med møter. En rask tur innom den lokale gjenbrukshallen og en liten fangst er alltid like artig. Siden min kjære er borte denne helgen, inviterte jeg mamma på middag og vi har kost oss i kveld. Ellers så er helgen uten store planer, kanskje en tur på loppemarked og så skal jeg gå tur med en hund til ett vennepar. Så håper på fint vær imorgen :-)

Anna Lovinda sa...

Glamorøs fredagskveld med levende lys og lyslenker i Svalbardmørket. Nå går det visst raskt mot mørke dager og da er lys inne og te i koppen en viktig kilde til trivsel, tror jeg. Denne uka fikk jeg oppleve Piazolla med NOSO og Henning Kraggerud, samt Kjartan Fløgstad som leste egne tekster. Fantastisk samspill i og med ensemblet gjorde det til en veldig god opplevelse.
Nå blir det en slentrehelg, og det passer godt etter en noe intens arbeidsuke inkludert besøk.
God helg alle sammen!

Rannveig sa...

En litt sen oppdatering herfra: jeg har en glamorøs fredagskveld i en stille leilighet med sovende barn og en mann som er på jobb. Nyter alenetiden iført en deilig silkekimono mens jeg lakker neglene, tar et glass vin og ser på Sex and the city på dvd (drømmer om å reise til New York igjen ). Fortsatt god fredag til alle! :)

Populære innlegg