torsdag, oktober 01, 2015

Finn stilen: Oktober


Høsten er fargerik! Når buksene er svarte og av ull (Chloé) kan man jo friske opp antrekket med en festlig mønstret genser (Alice + Olivia). Tidløse sko fra Clarks, merinoskjerf fra Toast, oransje neglelakk fra Essie, korallfarget greie fra Dior som kan brukes som blush og leppestift, vintage skinnveske, Vetiver Oriental fra Serge Lutens, På sporet av den tapte tid av Proust, og værsågod. Oktober er her!

8 kommentarer:

Ingunn sa...

For en herlig høststemning :-) Vil gjerne ha alt sammen, takk takk! :-)

Anonym sa...

Så fint høst collage. Det er fine farger nå.

Seema sa...

Veldig fin! Morsomt å se at flere enn meg liker orange neglelakk om høsten.

koristen sa...

Jatakk til alt!

Josefine sa...

For en nydelig genser! Hei oktober! :)

Hege sa...

Sånne sko hadde jeg da jeg gikk i barneskolen. Vi kalte dem ørkensko ��

Nuigurumi sa...

Fine farger! Et lite spørsmål: hva kjennetegner en høstparfyme for deg? Jeg spør fordi jeg har lyst på en litt tyngre parfyme til høst/vinter, men jeg kan ikke nok om duftnoter til å lese meg frem til hvilke noter som typisk er i de litt tyngre duftene. Da blir det bare tilfeldig testing, men så er jeg redd for å bomme helt og ende opp med noe bestemoraktig. Er det krydder man bør se etter? Blomster blir vel for lett? Spesielle frukter? (Men vil jo ikke gå rundt og lukte julekalender med appelsin og kanel heller...)

Glamourbibliotekaren sa...

Ingunn: Jeg også...

Anonym: Ja, det er det!

Seema: Det er jo så fint!

Koristen: Værsågod!

Josefine: Ja, var den ikke søt?

Hege: Tror de kalles ørkensko fremdeles!

Nuigurumi: Mine høstparfymer har én ting til felles: Jeg har kjøpt dem - og/eller brukt dem - om høsten. Tilfeldig testing er et must, prøv nå og da og kjenn hvordan duften utvikler seg på huden før du bestemmer deg. Mao er det lurt å tenke noen dager før man investerer. Man kan gå seg vill i noter, så ikke tenk for mye på hva en parfyme inneholder. Dette er så individuelt, og for min del handler ikke dette om krydder og enkeltnoter, det handler om resultatet. Duften. Beklager at jeg ikke kan være mer til hjelp, hehe. Men å anbefale parfymer til andre er for meg helt meningsløst, alle må finne de duftene de selv liker uten andres meninger. Lykke til i jakten! :) Hilsen en som ofte bruker sitrus- og lette blomsterdufter om vinteren, og tunge tredufter på den varmeste sommerdag.

Populære innlegg