fredag, oktober 23, 2015

Glamorøs fredag


God morgen på denne herlige fredag! Jeg travet fornøyd avgårde til jobb i dag, det var 11 varmegrader klokka seks, og det blåste mild vind som gjorde at løvet virvlet i lufta rundt meg. På øret: gå-i-takt-spillelista mi (som består av Stevie Wonder, Steely Dan, Earth, Wind & Fire osv, langt unna sånt som akkompagnerer spinning-timene på Sats).

Dagens duft er Mitsouko, jeg har burgunderfargede negler og nesten ingen konkrete planer for helga. Deilig! Da blir det nok mye tid til lesing av bøker og lytting til plater. Og kanskje en søndagstur! (dog ikke i åpen bil med blomsterpotte på hodet som Audrey over her)

Dere som ikke har meldt inn hva dere leser for tiden, må gjerne gjøre det i gårsdagens "Kva las du no"-post! Og alle sammen er hjertelig velkomne til å rapportere om sine fredager, som vanlig. Kom inn, kom inn!

Riktig god helg!

mvh
Glamourbibliotekaren

18 kommentarer:

koristen sa...

Casual jeansantrekk, med Chanel bak ørene for å piffe opp :-) Glamouren startet med fin, hyggelig og morsom slippfest for "Evna" i går - gleder meg vilt til å lese ferdig boka i helgen.

Ellers blir det besøk hos mor, håper på fint vær så det kan bli litt "ordentlig" turgåing!

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse :-)

Maja sa...

Oi, her var det ikke mye fart foreløpig! Langt på dag for meg, stod opp tidlig for å skysse avgårde min mor som har vært på besøk i noen dager. Da fikk jeg jammen meg gjort mye før lunsj, og kan ta fri med god samvittighet klokka to! Det i seg selv kaster glans over min fredag, i tillegg til at jeg dufter av Dior og har plommerød leppestift. God høsthelg alle sammen!

HildeSofie sa...

God formiddag fra et hektisk kontor! Her er det møteforberedelser for ett møte i kveld, og et lørdag-søndag, og jeg har ansvaret for alt til begge. Men jeg prioriterte å få lakket neglene igår kveld, og har ny grå topp og stjerner i ørene. Duften er Coco Noir.

Straks skal jeg ut og handle gaver til dem som skal innlede på møtene i helgen, og ta med noe godt til lunsjen min på vei tilbake.

Søndag ettermiddag og kveld blir det en liten spasertur for å samle litt frisk luft, og deretter film og sofa - vel fortjent!

God helg til alle :)

Josefine sa...

God fredag! Jeg har en leseøkt på Blindern i dag før jeg vender snuta hjem til foreldrene mine. Alltid hyggelig! Håper på fint vær så jeg kan gå meg en tur.

Stine Arkeologine sa...

Fin fredag her, med ny ullgenser, skjerf og rød regnkåpe i plaskregnet, parfymen Noa Perle og fine planer for helga. Og så har jeg akkurat gitt ut en ny bok, hurra! Riktig god helg til dere alle her inne! :-)

Kunsthistoriestudinen sa...

God fredag! Her er det som vanlig hjemmekontor med masterskriving. Men jeg holder moralen oppe med en masse tekopper og hjemmebakst. Glamouren går i en lyseblå skjorte under grå ullgenser, svarte jeans og miss dior i dag. I helgen blir det jobb, gode middager, filmer og forhåpentligvis en gåtur på søndag hvis været tillater det. Riktig god helg til alle!

Liv sa...

Har en slitsom uke bak meg, og går vel i grunnen en slitsom helg i møte, så jeg må innrømme at det er litt krevende å finne "the silver lining" i dag. Men det har vært et par magiske øyeblikk i et klasserom denne formiddagen - det gir litt ny energi. Og så blå himmel, da!

Synne sa...

God fredag herfra! I London er det overskyet, men tørt - ikke verst, med andre ord! Jeg har hjemmekontor og beundrer høstløvet gjennom vinduet, og gleder meg dessuten over at nabokona pusler i hagen med støvler og gummihansker på. Selv har jeg på meg et blomstrete skjørt og en knallrose topp - det er ekstra fint med farger når det er grått ute, synes jeg! MACs rebel på leppene og Guerlain på håndleddene passer bra på en fredag. Håper alle får en god og glamorøs helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Dagens fremste glamourfaktor er nok at det er fredag. Hverken antrekk, tilbehør eller makeup kan vel sies å være nevneverdig over gjennomsnittet - kanskje tvert i mot. Men nyvasket hår, det er da noe. Og påspandert lunsj fra Godt Brød, selv om årsaken var et møte som varte i tre og en halv time. Har hatt en arbeidsuke hvor jeg har fått unnagjort en hel del men hvor en hel del har kommet til, så neste uke blir enda mer travel. I helga blir det øvingshelg med koret og det innebærer vanligvis ingen avslapning, så jeg gleder meg allerede til neste helg.
Men hei - sola skinner etter en stormfull natt og jeg har igjen en slant vin i en flaske som jeg skal drikke med nytelse i kveld. Livet er jo ikke så verst tross alt.
God helg til alle dere glamorøse mennesker!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Startet dagen med en fin løpetur med Annette rundt Bygdøy på morgenkvisten i soloppgangen. Har fått unnagjort en hasteoppgave på jobb, og nå drar jeg straks hjem til opphavet på helgebesøk. Gleder meg til en rolig helg med god mat, venninnebesøk, litt yoga, litt turer langs sjøen og lesing foran peisen. Jeg gir beng i om det ikke er så kaldt, den peisen skal fyres i:)

Håper alle får en finfin helg:D

glow sa...

Hallo! Jeg har en veldig deilig bra fredag! dagen startet med en eksamen i statistikk, som heldigvis gikk veldig greit!

Dagens glamor: duft er indian night jasmine fra body shop og deilig hjemmestrikket genser. På neglene har jeg en veldig deilig orangsefarge.

Helgen blir en eneste lang, men rolig feiring av overstått eksamen, med både quiz, bursdag, vennemiddag, bøker som ikke er pensum (at last!) og yoga.

God helg til alle!

KristinN sa...

Deilig fredag! Klar for gjensyn med en liten gjeng fra oppveksten - mye god mat og drikke som lages i fellesskap :-) Må få på litt neglelakk før kvelden starter. I morgen er det CC Cowboys-konsert på Rockefeller. Det gledes. Frisørtime er unnagjort innimellom slagene på kontoret. God helg til alle glamorøse :-)

Elisabeth sa...

God glamorøs fredag fra Bodø! Jeg har frifredag og kunne derfor sove lenge i dag morges, hvilket var godt etter netflixmaraton i går kveld... Har vært på lang markatur med venninne og hunder, og etter en dusj føler jeg meg omsider ordentlig fredagsglamorøs. Oransje negler (Essie), røde lepper (Elizabeth Arden) og snart Max Factor på vippene. Jeg dufter av Valentina, som jeg elsker. Sitter i comfy klær i sofaen nå, må jeg innrømme, men i ettermiddag og resten av helga er det konferanse på gang. Når jeg går ut av huset litt senere, blir det sort penbukse, sort singlet under plommefarget strikketopp og nye, fine vintersko. Gleder meg!

Helga skal som sagt brukes til Røde Kors-kurs/fagsamling på Radisson. Hvis jeg får noe tid utover det (siden jeg bor hjemme, tross alt), tror jeg det blir et glass rødvin og strikketøy foran laptopen med netflix. Eller noe sånt. God helg, alle sammen!

Glamourlegen sa...

Denne uken har vært fryktelig tøff (bare monsterkvalme og trøtt altså, alt annet er bra), så ytre glamour har vært lik null hver eneste i dag. Fett hår og dølle klær og og og nei uff æsj. Glam-fredagen til ære bestemte jeg meg dog i går kveld for at denne morgenen skulle by på andre boller. Nyfønet hår, øredobber i rødt gull, og i stedet for magekamuflerende sekkegenser i ull ble det bluse fra Mango og en liten cardi (silkemiks tror jeg) fra Massimo Dutti. Mascara er også ukens første! Klarer heldigvis så vidt å kneppe igjen stretch-jeansen fra Filippa, så det ble de blå i dag, og trofaste brune Kavat i bånn.

Uten dette initiativet tipper jeg det hadde blitt samme slum-zombie-subbestil som resten av uken, så takk for det!

God fredag og deilig helg alle <3

Anonym sa...

God fredag fra Edinburgh. Litt vind, men solen er framme og dette er pure pleasure. Kveldens antrekk er grå, langermet kjole, ballerina og perler i ørene og rundt halsen. Skal spørre en i reisefølge om det er mulig å få fransk flette før vi stikker på fiskerestaurant. God aften. .mette

Ingerid sa...

Ha, jeg rekker å kommentere mens det fortsatt er fredag! Dagens glamour var enkelt antrekk som forårsaket to skikkelige komplimenter, svart topp og svart-hvitt skjørt. Burberry Woman bak øret. Dagens to store begivenheter var foreldrekaffe i barnehagen (på FN-dagen, så klart) og en tilbakemelding på eget arbeid som jeg har ventet på så lenge at jeg hadde sluttet å tenke på den. Desto mer fantastisk da den var fantastisk positiv og oppmuntrende, sjelden kost i min bransje. Så kveld med aviser - perfekt start på en rolig helg! God helg til alle!

Marit sa...

Fredagsglamouren ble slitte jeans og fin bluse, nye sko og Gucci Flora. Og ny lipgloss fra Cosmobeauty. Hentet ei venninne til overnattingsbesøk, mannen kom hjem fra jobb - og så var der lys på bordet og fint servise. Reker med loff, majones og Avocado, røykelakskrem og iskald chablis. Og hyggelig, hyggelig prat med en av mine eldste og beste venninner. Og selvfølgelig hyggelig å få mannen hjem etter reise, sliten og klar for helg, Så glemte jeg jo desserten, hjemmebakt eplekake med GOD vaniljeis. Rakk nesten å FP skrevet dette mens det ennå var fredag.

Anonym sa...

Hyggelig lesning! Siden jeg nesten aldri kommenterer, men er innom bloggen både titt og ofte, tenkte jeg at jeg skulle bidra nå.
Fredagens glamour besto av flere ting:
Fikk en nydelig kokebok (samler på kokebøker) av mannen min, helt ut av det blå.
Spiste nybakte bagels med Philadelphia, rødløk, levende timian og franske bifftomatskiver.
Tok en kaffe utenfor Kaffekopp kafé på Adamstuen, i sola, med utsikt over Idioten, trikken og grønnsaksbutikken på plassen.
Nydelig:)
God helg fra Sophie

Populære innlegg