fredag, november 06, 2015

Glamorøs fredag


God morgen! Det er fredag, hurra! Her markeres det enn så lenge med Dean&Deluca Earl Grey og levende lys, utsikt mot en gressplen full av gule blader fra morelltreet, og svært hyggelige planer for helga. Som dere kanskje vet, er det deLillos-konsertmarathon på Riksscenen i forbindelse med deres 30-årsjubileum, og så langt har de spilt seg igjennom de tre første platene sine. I kveld blir det de to neste. Jeg har det så fint, noe sånt har jeg lengtet etter siden jeg var 12! Album-konserter er min yndlings-konsertform. Omtaler i musikkbloggen, vær trygge.

Dagens duft er Coco, jeg har spist nybakt brød til frokost (luksus å ha en mann som er en racer på å bake brød), i ettermiddag kommer min kusine på besøk, langveisfra, for å gå på aftenens konsert med meg. Hurra igjen!

Ha en riktig fin fredag, kjære lesere, og hjertelig velkommen inn i kommentarfeltet! Jeg vil høre om deres fredager også! (Dette er en ukentlig dugnad, husk det!)

mvh
Glamourbibliotekaren

21 kommentarer:

HildeSofie sa...

God fredag morgen!
På plass på kontoret, min utsikt er noe mer grå, rett inn i bygningen over gata, men pytt! I går kveld sendte jeg en melding til en kollega om ikke det var kjolefredag i dag, så i dag er vi pyntet begge to :)
Enkel sort kjole, grå strømper og smykker i sølv, mens neglene er lilla med litt glitter. Duften er Vanille Noir.

Har nettopp spist knekkebrød til frokost og skeiet ut med en kopp kakao, mens jeg gikk gjennom en bunke regninger for jobben.

Planer for helgen: I ettermiddag blir det middag med en gjeng trivelige mennesker, og i morgen skal jeg prøve å ta meg helt fri fra jobb, og heller bruke tiden på å grave frem varmt vintertøy og pusle litt hjemme. Kanskje begynne på en ny bok?
Søndag skal jeg gå på visninger (hurra!), og på kvelden er det middag med en bekjent, vi fant nylig ut at vi for tiden deler mange av de samme bekymringene både i jobbsammenheng og privat, så da konkluderte vi raskt med at vi måtte treffes.

Riktig god helg til alle!

Stine Arkeologine sa...

deLillos-maraton, så bra - skjønner godt at du koser deg! :-) Her i huset er det en rolig og fredelig fredags formiddag etter mange, lange og travle arbeidsdager. Jeg fyrer i ovnen, hører om og på Nora Brockstedt på radioen og kjenner at det er rart når personer som alltid har vært der ikke er det lenger. En stor forsker i arkeologi døde også nylig, det føles som at en hel tid har blitt borte. Men det er en nydelig høstdag, deilig å ha fri til å tenke, høre musikk og skrible i dagboka og til å glede meg til alt jeg skal gjøre framover. Prikken over i-en er 15 ferske tulipaner i en vase og ny høstneglelakk.. Riktig god helg til dere alle!

Anonym sa...

Klar for helg med datter og barnebarn. Skal feire 1-årsdag i morgen, og bagasjen er full av kosedyr og spidermanneffekter. Fint pynta i rosa genser og perleband laga av han som blir 4 neste lørdag. Blir nok tidlige morgener og mye futt og fart i helga - vitamininnsprøyting kaller jeg det. God helg til alle fra U9

koristen sa...

Ikke den store ytre glamouren her, men jeg har god kaffe, og Nora Brockstedt til arbeidet - det er jeg nok ikke alene om i dag. Heldigvis er det igjen masse fin og variert musikk etter henne, og den kommer jeg til å fortsette å nyte lenge.

Ingen store helgeplaner - hjelpe mor med en del opprydning og så forhåpentligvis fortsette hjemme hos meg selv. Da blir det glamorøst etterpå :-)

På toget til og fra mor skal jeg strikke, holder på med et deilig, mykt skjerf i en nydelig blåfarge.

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre!

Anonym sa...

Glamorøs fredag her i biblioteket. Ullgenser og perleøredobber, fin mix. Leser nynorsk for å finne ut hva jeg skal snakke om i en norskklasse (definitivt Hovland og Kalvø). Vurderer eplekakebakst i ettermiddag - høst <3 God helg!

namnam sa...

God glamorøs fredag!
Jeg må innrømme at dagen min egentlig er langt fra glamorøs. Har akkurat tilbrakt to dager på et konferanse som var fullstendig bortkastet tid. Det var som jeg kunne føle hvordan arbeidsoppgavene langsomt tårnet seg opp på skrivebordet mitt mens jeg satt der. Det i tillegg til dårlig søvn, overarbeidet leder som ikke har tid til å avklare ting som må avklares, uventede regninger i posten... Ja, kort sagt - en av de dagene.
MEN - sola skinner og snart er det helg. Har så fine helgeplaner, med loppis, konsert, middagsgjest og forhåpentligvis turer i frisk luft, dagslys og lange frokoster.
Ønsker alle glamorøse lesere en riktig god helg!

Anonym sa...

God fredag! Disse ukentlige rapportene er jo, når jeg rekker det, blitt en saliggjørende liten dugnadstradisjon.
I dag har jeg hjemmekontor, jeg har så mange og store oppgaver akkurat nå at øynene går litt i kryss, jeg må bare begynne i en ende og arbeide meg gjennom det. For å gi ekstra pepp til arbeidet har jeg pyntet meg litt, med kjole fra Filippa K, rød leppestift og en sprut av min aller mest spesielle parfyme, Tom Fords Black Orchid, som jeg virkelig ikke kan bruke for ofte fordi den er så MYE. Men det er parfymen jeg bruker når jeg trenger en selvtillitsboost.
Dessuten har jeg den hyggeligste avtalen på lenge å se fram til: vi har barnevakt i helga og skal ut og spise ti retter, mannen og jeg. Håhå! Jeg gleder meg sånn.
God helg, alle!
-Lotta

Ingvild sa...

Dagens glamoureffekter er skjerf og duft fra Hermès og hår som er fønet litt grundigere enn vanlig. Det skal forhåpentligvis bli en effektiv arbeidsdag før helgen tar til med hyggelige og sosiale planer. Og gårsdagens Homeland-episode er spart til fredagskvelden! Jeg gleder meg. God helg til alle Glamourbibliotekarens lesere, og ikke minst til bibliotekaren selv!

Elisabeth sa...

Jeg kan ikke akkurat rapportere om glamourfredag fra Bodøbyen, ettersom jeg snart skal i begravelse til ei venninne som døde alt for ung. Trist fredag, med andre ord, og antrekket blir sort. Dropper mascara (det blir gråting!), men skal sørge for å ha røde Elizabeth Arden-lepper i det minste.

Kommer sterkere tilbake ved en senere anledning!

Kammerpiken sa...

Det har vært en hektisk uke på biblioteket. -Forfatterbesøk med mye folk, og nesten dobbelt så mye utlån som vanlig! Phu!!! Vi er et lite bibliotek med få ansatte, så på fredag er biblioteket stengt. Det er stille, og jeg har kontordag. Har en liste med tusen små og store oppgaver som skal gjøres, men det går fremover, og det er deilig. I morgen blir det en tur på hytta. - Elsker å legge fra meg klokka, løse kryssord, lese... Gleder meg! Ønsker alle en riktig god helg!

Lektor Tørrdal sa...

Lite glamour på jobben, og helgens plan er å lese til eksamenen min. Men det skal også bli tid til årets photoshoot til julekort med venninnen min som fotograf. Når man ikke har barn får man sende bilder av seg selv ;-) Temaet i år er te-selskap. Ellers skal det bli tid til litt kafegåing og kanskje en brukthandel.

Nattsvartur sa...

Grå høstfredag i hovedstaden, men det er mildt og fint, og stadig fine farger ute.
Jeg lufter en fin rutete kjole og gleder meg over nyvasket leilighet.
I helgen tror jeg det blir mye rydding, men forhåpentligvis også sofatid med bok opg te. Satser på å kjøpe litt pene plomster på vei hjem i dag :-)
Og jeg har også en "ny" Fred Astaire film liggende som jeg gleder meg til å se.
Jeg håper på sol i helgen, for jeg må selvsagt også ta ut jentene mine på en luftetur i en av byens fine parker!

God helg!

Liv sa...

Hva er denne fredagens gullkant? Alenetid med minstemannen, mens resten av familien er på ekspedisjon til storbyen i helgen? Det tror jeg må bli svaret. Pluss helt konkrete planer om å lese bok i badekaret - det har jeg gjort kun én gang siden vi pusset opp badet for (kors og krøss!) to år siden. På tide, med andre ord. God helg!

Randi sa...

Denne fredagen startet med en aldeles herlig morgentur i marka med datter og hund. Ah, lite gir mer ro enn skog og vann badet i lav høstsol. Nå står verkstedjobb og en ny kjole for tur, jeg er heldigvis inne i en god stim, måtte det bare fortsette sånn.
Lite ytre glamoureffekter foreløpig, men litt sminke og parfyme utpå dagen gjør nok susen. Likeså å hoppe ut av arbeidsklærne og inn i et kort grått tweedskjørt og en sort lodden genser samt store sølvfingerringer pluss en glorete sak i rødt glass.
En riktig god helg ønskes alle <3

Synne sa...

Glamorøs fredag fra London! Det er grått og vått ute, men jeg jobber hjemmefra og tror faktisk ikke at jeg har tenkt meg ut på hele dagen! De to siste dagene er har vært hektiske og fulle av kollektivtransport, så det blir deilig å bare være hjemme i kveld. I går var det forresten Guy Fawkes Day, med bål og fyrverkeri over hele byen. Så gøy! I aften føler jeg for film og vin i stedet, hoho.
Antrekket består av et kort, svart foldeskjørt og en pen, lyseblå topp.
Dagens store bonus var forresten varebudet som kom på døra for en havltimes tid siden og leverte ukas dagligvarer! Det koster nesten ingenting å få innkjøpene levert på døra her, så vi har nettopp fått oss hjemkjøringsavtale, og den første leveransen kom i dag. Jeg følte meg som ei superstjerne da jeg fikk matvarene rett inn på kjøkkenet, hahaha! For en luksus!
Jeg ønsker alle ei god og glamorøs helg. Kos dere, alle sammen!

Glamourlektoren sa...

Hilser fra lektorpulten. Lite glamour her, og helgen handler om mer jobb, men tar fri i kveld, i hvert fall! Nå skal jeg hjem og begynne på et nytt strikketøy - hurra! Et par år siden sist jeg fullførte noe i den retning. Men innbiller meg at strikketøy, te og levende lys skal senke stressnivået en smule..

Ønsker alle medlesere pluss vertinne en riktig god helg!

Anonym sa...

Hei. Litt sent ute med fredagsrapport, men her kommer min. Jeg har skiftet fra arbeidsantrekk til svart, kort, behagelig bomullskjole. Duftlysene er tent og vi har bobler i glasset (nå må de drikkes - er fra dobbelfeiring i fjor sommer). Gemalen baker brød og har satt pizzadeig. Vi bor i blokk så her er det fellesvaskeri - (kjekt når sommerjakkene skal vaskes og henges bort )- så jeg flyr litt opp og ned, men er snart ferdig. Fredager er så fine! Sjelden avtaler - vi bare roer ned etter travel arbeidsuke. Ingen store planer for helgen - bare en fin mix mellom det som må gjøres (rengjøring/handling) og "skattene" = tur i skogen, besøk av barn og svigerbarn. God helg! .metta

Ingerid sa...

Endelig fredag kveld etter en hektisk arbeidsdag i forskningen. Antrekket ble ikke som planlagt pga at det hadde satt seg rar lukt i en genser - nei, jeg måtte finne frem noe langt stiligere, nemlig grønn sommertopp med cardigan og svarte jeans til. Bak øret: Burberry Woman, min favoritt nå for tiden, særlig om høsten, og særlig hvis jeg føler for å understreke hvor voksen jeg er. For det er jeg jo! I dag ble det leppestift, rød med rosaskjær. Color fever heter den, kan det være Elizabeth Arden? Helgen bringer snart ferdige boller, og ellers høstkos med familien. Jeg har også planer om å unngå å poste denne kommentaren mer enn en gang, det har jo blitt mye dobbel-posting i det siste. God helg til alle, med en ekstra hilsen til Elisabeth, og så klart til vår kjære Glamourbibliotekar!

Tina80 sa...

Startet dagen med en treningsøkt, hardt å komme seg avgårde og komme igang, men gir en veldig god start på dagen! Så må få gjort det flere fredager. Viktig å gjøre alt klart kvelden før, så en sparer tid. Dagens antrekk var ett sort skjørt ett kupp fra årets ferie i Nice, på en ellers rolig arbeidsdag. Rakk å stikke ut i lunsjen med en kollega å kjøpe god kaffe:-)

Planene for helgen er å se James Bond på kino imorgen, forhåpentligvis bestilling av 1-2 nye spisestoler og kanskje en liten feiring av farsdag på søndag!

God helg!

fivrelden sa...

Hsr ryddet i biblioteket sammen med ungdommene mine i dag og så var vi klare for helg :) De er så flink og det ble så pent.

Glamourlegen sa...

Kondolerer så mye til Elisabeth!

Fredagen ble for travel for kommentering; hjemme med forkjølet 2.5-åring på bedringens vei, hurramegrundt! Litt tøffe tak siden hun er en deilig kosete skatt, og kvalmen fortsatt klorer seg fast i 2. trimester. Glamour virkelig på det absolutte bunnivå - pysj (av det kjipe slaget) og fett hår hele dagen, men byttet til smæsjings joggebukser før mannen kom hjem. Da var lille så pigg at vi dro på oss støvler og parkaser og gikk ham i møte i novemberduskregn. Fint :)

God helg alle sammen!

Populære innlegg