søndag, november 22, 2015

Tidlig søndagsmorgen


A-mennesket sover ikke lenge i helgene heller. Nå leser jeg ut "Medmenneske" og ser ut på sola som er på vei opp. Neste helg er det advent, tenk det!

Ha en fin søndag alle sammen!


5 kommentarer:

Anonym sa...

A-mennesket her også tidlig oppe i dag for å synge bursdagssang for mannen sin. han sov litt lenger i dag, siden han var på byen i går med kamerater :)
Uansett fikk han kaffe servert og en liten pakke :) koselig det!
Siden det er hans dag i dag så får han bestemme hvor søndagsturen skal gå og det blir som alltid, koselig :)

Ha en fin søndag! :)

Glamourlektoren sa...

Er det ikke aldeles herlig å stå tidlig opp og se dagen komme nå i den mørke tiden? Jeg har gått fra B til A de siste årene og nyter alenetid hver morgen, stort sett uka igjennom, også lørdager og søndager. Føler meg helt snytt hvis jeg våkner etter kl 7 i helgene.. Er gjerne oppe minst en time før det, fyrer, lager te, klapper og småprater med to morgenfriske katter, ser hvor store knoppene på novemberkaktusen er blitt siden i går, er ute i pysjen med gummistøvler, ulljakke og ditto skjerf og sjekker at fuglene har mat, leser noe interessant eller hyggelig og bare sitter og ser ut av yndlingsvinduet og ser lyset endre seg ettersom morgenen skrider frem. Så blir det frokost med familien når de kommer tuslende noen timer etter meg.. Min form for meditasjon, dette. Jeg har en jobb som krever mye samhandling med andre og har alltid likt stille stunder for å hente meg inn. Begynte derfor å stå grytidlig opp da barna ble så store at de sov litt lenger enn til kl fem - halv seks om morgenen.. Prøver også å komme meg i seng i skikkelig tid om kvelden og ha tilsvarende rolige sysler før jeg går til sengs. God søndag!

Ingrid sa...

Så koselig stue du har :-) Liker så godt å se bilder fra hjemmet ditt :-)

X sa...

Som vi gleder oss til advent......

Glamourbibliotekaren sa...

KoseligKoselig: Høres ut som en fin bursdag!

Glamourlektoren: Jeg er A-menneske, gift med et B-menneske, og har alltid fine stille morgenstunder i helgene - lørdager med radio og aviser, søndager med Bach-kantater og bøker. Veldig fint!

Ingrid: Takk for det, så hyggelig å høre!

Sykepleiern: You bet!

Populære innlegg