søndag, januar 24, 2016

Tusen millioner takk!


Tusen, tusen takk til alle som deltok og rapporterte på Glamorøs fredag på selveste tiårsjubileumsdagen! Det kom jo inn over 70 rapporter, over all forventning, det er ikke ofte det er såpass mange med. Flere år siden sist, iallefall! Veldig hyggelig! Dere gjorde en Glamourbibliotekar meget glad - og håpefull om at flere vil fortsette å rapportere, såklart. Vil dere det? 

Igjen: Takk for alle bidrag og gratulasjoner! Dette er en altfor fin tradisjon til at bare noen skal være med. The more, the merrier! 


P.S. Med det samme: Er det stemning for en runde med  "Ta i bruk de fine tingene du har i stedet for at de ligger bortgjemt og ubrukt i et skap" - altså en såkalt utfordringsuke (med en utfordring som er svært hyggelig), f.eks. om en ukes tid? Plukke fram og ta i bruk én ting hver dag, det kan være smykker, klær, pent porselen, hva som helst? Vi har gjort det mange ganger før, jeg har inntrykk av at det har vært populært! Vi har vel alle en del ting som vi bruker altfor sjelden, som vi kanskje glemmer at vi har. Ved å øke bevisstheten omkring dette, minsker behovet for å kjøpe nye ting en smule, hvilket er bra for kropp og sjel og miljø og økonomi og det meste (muligens ikke for landets økonomi, i følge økonomene som mener vi må shoppa loss mer enn noensinne). Vi starter i såfall mandag om ei uke, og dere vil få påminnelse før den tid. 

16 kommentarer:

Lektor Tørrdal sa...

Det synes jeg var en strålende, og efterlengtet, ide.

Kristin sa...

Jaa!! :D

Bibliotekarspira sa...

Ja,så fint! Og vel overstått jubileumsutgåve av glamorøs fredag - eg var diverre dekka i gulp frå baby.satser på å kome sterkare attende med rapportering når eg byrjar i jobb att til hausten. Glamorøs fredag er fast rutine i jobbkvardagen min, i permisjon blir det derimot ganske vanskeleg å følgje med på dagane, og ikkje minst , avlegge rapport.

Glamourlektoren sa...

Gratulerer på etterskudd! Er med på "Ta i bruk"-uke - gleder meg! Når lyset kommer tilbake, er jeg i ryddemodus, så dette passer fint! Er i grunnen i gang allerede - for har ryddet på badet og i alle gjemmer som skjuler toalettsaker og apotek-relaterte ting. Fått et enkelt og fint system, kastet gammelt og utgått på dato, og ikke minst funnet masse bra som gjør at innkjøp er overflødig i lang tid fremover. Føles bra! Jeg er lutter øre for flere ta i bruk-tips!

Elise R sa...

Ja til hente frem fra skapet-uke. Personlig har jeg nylig flyttet fra leilighet til rom i kollektiv, så da begrenser det seg litt hvor mye en kan ha i skapene uten å bruke, men ufattelig god idé :)

Stine Arkeologine sa...

Utfordringsuke er alltid morsomt, og passer ekstra godt på denne tiden av året!

Anonym sa...

Jeg er med!
Det er bare fint å få tatt frem ting man ikke bruker så ofte eller har glemt! :)

Vil du har rapport hver dag tilbake da eller?

Rotehovudet sa...

Ja til utfordringsveke!!

Anonym sa...

Ja!!!

Anna Lovinda sa...

Hei og beklager sen gratulasjon, men nå sier jeg det: GRATULERER! ☺ Og ja til utfordringsuke. Jeg tror det må være lov å ta i bruk telefonnummer til venner man snakker med alt for sjeldent også. Ka du trur? Og musikk man hører på for lite. Det er mye som kan passe inn. Ikke bare ting og tang. Sånn skal ihvertfall jeg tenke. ☺ God uke alle sammen!

Anonym sa...

Jeg stemmer for! Tusen takk for en veldig fin blogg som er en herlig motvekt til alt presset vi blir utsatt for overalt.

koristen sa...

Jaaa :-) det er gøy og nyttig!

Nattsvartur sa...

Ja!
Det er ett fantastisk konsept til utfordringsuke!
Jeg husker jeg misseet oppstarten forrige gang, nå må jeg huske på det og være beredt :-)
Det er så fint å finne frem pene spykker, fine silkeskjerf og alle andre slike ting som blir liggende ubrukt i skuffer fordi mang glemmer at man har det, eller fordi man vil spare det til en spesiell anledning.

Bente sa...

Jeg vil også gratulere, selv er jeg splitter ny leser (kom hit via Instagram i helgen) og fryder meg over å ha ti år med blogginnlegg å lese framover :-)

Ine sa...

Utfordringsuke høres tipp topp ut! :)

Nienna Forestdoughter sa...

Helt opp min gate - jeg er med! :)

Populære innlegg