onsdag, mars 02, 2016

Finn stilen: Mars


Jeg glemte "Finn stilen" i februar! Og ingen minnet meg på det! Det må være første gang, tror jeg. Da er jeg i allefall påpasselig med å få ut mars-inspirasjonen her, tidlig i måneden! Mars er uforutsigbar - i dag fosser snøen ned. Temperaturene svinger. Månedens collage får bære håp om det som kommer, mer enn en stadfesting av det som er. Som for eksempel joggesko - snart, snart, snart! Adidas Superstar har jeg brukt i mange år, tror kanskje jeg må ha et nytt par i år. Smalskjørt og collegegenser (jumper!) fra A.P.C, blå Fjällrävenjakke, grønt skjerf fra Acne, grønn lue fra et eller annet ukjent sted, solbriller fra Miu Miu, Beatles' Help på LP, vårlige blomster-øredobber fra J.C. Penney, Benefits herlige blush Dandelion, og Laura Merciers L'Heure Magique. Og et mimosa-duftlys fra Diptyque, samt noen påskeliljer og krokus (jeg så krokus i Arendal i helga!). 

Noe sånt? 

P.S. Husk å fortelle meg litt om deg selv! Kjempegøy å lese alle rapportene som er lagt inn, vil ha flere!

9 kommentarer:

Anaruh sa...

Ja! Akkurat sånn! Jeg har på meg akkurat den blusheren, og topp i den rosafargen. Kollegaen ved min side har lua og skjerfet. Solbrillene trenger vi ikke siden det snør, men jeg har konstant savn etter mimosa. Som barn pleide jeg å få hjelpe til i min tantes blomsterbutikk, og det aller beste på denne tiden av året var mimosabukettene som stod i svarte plastbøtter og duftet himmelsk! Lurer på om det er mulig å få kjøpt disse fremdeles?

Kathrine sa...

Jeg har også den blushen! Husker du skrev om den for noen år siden, vi var nok en hel del som kjøpte den etter det :-) Elsker den! Fin collage, vårstemning, trengte det nå i dag hvor snøen har bøttet ned utenfor her!

Maja sa...

Nydelig! Herlig vårstemning :-)

Trude sa...

*rekker opp hånda* Jeg er også i Benefit Dandelion-klubben... Fnis! Kunne gjerne tenke meg å se hva alle leserne av denne bloggen har kjøpt, gjort, lest osv. etter å ha lest om det i bloggen. Det er nok mange followers blant oss! Fin rouge da, evig takknemlig for det tipset der altså. Fin Finn stilen forresten, nå er det snart vår hurra!

Anonym sa...

Det duftlyset er nydelig. Diptyque har mange gode, men dette er nok det beste synes jeg. Og lavendellyset.

Anonym sa...

Rouge (som jeg kaller det da..) Har brukt den i flere år. Beste tipset altså, den passer alltid. Fint skjerf og lys også.

Vh Astrid

Marta sa...

Kjempefint! Gler meg masse til joggesko og blomar i vegkanten.

Solbad sa...

Så fint med alle pastellene som allikevel er fargerike! En trøst i dagens snøvær (selv om jo det også er hyggelig med litt vinter igjen sånn på tampen)!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Haha, morsomt at så mange har fulgt mitt Dandelion-tips gjennom årenes løp! Den er jo kjempefin, jeg har brukt den siden den var helt ny, lurer på om det var i 2002? Jeg husker jeg ba en venninne kjøpe den for meg i USA, for på den tiden var det så å si ingen butikker som sendte denslags til Norge. Og Trude - god idé, hadde vært gøy! Kanskje litt vanskelig å gjennomføre :) Glad dere likte collagen folkens!

Populære innlegg