tirsdag, mars 01, 2016

Hvem er dere?


Dette spørsmålet stilte jeg i bloggen for åtte år siden, og det kom inn over 130 svar. Det var veldig gøy! Det skal sies at dette var i tiden før smarttelefoner som gjør bloggkommentering vanskelig, og det var før Instagram som delvis har overtatt for bloggene. Antallet lesere i denne bloggen er stabilt og har så å si ikke gått ned siden den gang, rundt tusen unike pr dag, men antallet kommentarer har jo dalt kraftig. Jeg synes det er veldig hyggelig å høre fra dere, selv om jeg nok hadde blogget om det bare var femti lesere også. Det er ikke det det handler om. Men det er hyggelig med interaktivitet! Det er sikkert mange som ikke føler for å rapportere på fredager, det er jo opp til hver og en selvfølgelig, men benytt gjerne sjansen nå til å gi lyd fra dere. Jeg blir så glad!

Ta en titt på det gamle innlegget og se om dere var med den gang! Og fortell meg hvem dere er, uansett om dere har gjort det før eller ikke. Jeg ser jo på oss som et lite samfunn, så det er fint å vite hvem mottagerne av mine budskap (?) er. Velkommen, velkommen, alle sammen. 


p.s. Oi, jeg har jo gjort dette flere ganger!
Oktober 2008
April 2009
Februar 2011
Og i tillegg en del i tiårsdags-jubileumsposten fra mai i fjor.


115 kommentarer:

Mammadamen sa...

Jeg heter Karianne, fylte akkurat 42 år, og liker å lese, naturen, hagen min, og å ta være på hverdagsøyeblikkene. Det er nok nettopp derfor jeg er så glad i din blogg! Jeg har faktisk lest den siden 2006/2007. Ellers jobber jeg som frilanser med tekst og PR, og underviser også et par økter i uka i norsk på en videregående skole. Og så skriver jeg en blogg selv, fordi jeg også er veldig glad i å skrive.

Tusen takk for at du skriver denne bloggen! Jeg håper du aldri stopper!

Nydelig dag fra Karianne :-)

Linn sa...

Jeg heter Linn er 36 år og bor fortiden på Raufoss. Jobber i Telenor og blogger selv.
Din blogg var grunnen til at jeg startet min for snart fem år siden. Jeg får alltid en slik hyggelig følelse når siden din popper opp...

Videre elsker jeg å lese, og får mange tips fra deg...
Ha en flott dag fra Linn

fivrelden sa...

Jeg heter Susanne, er utdanna litteraturviter og arbeider som bibliotekar. Jeg ble leda til bloggen da ei venninne sa: Hun blogger og er like opphengt i bøker og te som deg. ;) Siden har jeg fulgt med.

Fanderay sa...

Hei.
Jeg er 37 år gammel, bor i Tromsø (som er ironisk i og med at jeg hater snø -elsker naturen her oppe da).
Utdannet med en god blanding historie, statsvitenskap og psykologi. Har nylig gjenoppdaget min kjærlighet for bøker og lesing. Har verdens største katt, skulle ikke forbause meg om han tror "stor" er en del av navnet sitt (oj, han var stor. Herregud for en stor katt osv).
Ellers har jeg lest bloggen din til og fra i evigheter, jeg husker at du giftet deg... Vet ikke hvor lenge det er siden, men det er lenge nok til at det tyder på at jeg virkelig setter pris på bloggen.

Anonym sa...

Hei. Jeg er 40 år, har tre barn, bor i Kristiansand. Elsker bøker, te, kaffe, yoga, klassisk musikk, håndskrevne brev og samtaler om livet. Liker bloggen din så godt, har lest den i årevis :-)

Bibliotekarspira sa...

Eg såg tilbake til 2008 innlegget ditt, og fann meg sjølv der. ; 26 år og gravid masterstudent.

No har eg flytta tilbake til Vestlandet, menger meg med sunnmøringar, men er sjølv frå Hardanger. Er blitt 34 år og mor til tre, heime i permisjon med minsten på 8 mnd no. Byggjer hus og til hausten skal eg starte i ny jobb som biblioteksjef, gler meg veldig og ser for meg at det skal bli spennande.

Prøver å plukke opp mange bok- og glamourtips i bloggen din, sjølv om eg for tida både les lite og ofte blir observert i joggebukse.

Anonym sa...

Hei.
Jente på 42 år. Bor i Nordland. Har to aktive og ganske store barn som bor hos meg annenhver uke. Har verdens beste kjæreste. Liker å lese bøker, se film, reise, trene og være ute i naturen. Elsker interiør fra 50- og 60tallet.
Jobber som mellomleder i kommunen og er glad i jobben min.
Leser bloggen din medt fordi jeg elsker stilen du har i hjemmet ditt og jeg får skikkelig godfølelsen av din innstilling til livet. Nemlig å nyte det.
Mvh SJH74

koristen sa...

Gøy :-) Har vært med før og har lest bloggen din siden urtiden, men hiver meg på. Har blitt 54 år, singel, bor på Oppsal i Oslo og jobber fremdeles som markedskonsulent. Liker venner, korsang og latter (særlig i kombinasjon) og er for øyeblikket i tillegg til det vanlige koret med i prosjektet Opera Hele Landet, som skal munne ut i en konsert med 700 sangere på scenen i Operaen 24. april. Elsker fremdeles bøker av Neil Gaiman, Charles De Lint, Virginia Woolf og hundre andre forfattere. Liker å gå turer i skogen og ved sjøen og i byen og ta masse bilder, sitte på kafe og skrive på noe som kanskje blir bok en gang, og å pusle med ting som for eksempel fargelegging, strikking og smykkelaging - alene eller sammen med venninner. Jeg liker og leser bloggen din fordi den er inspirerende og gir gode råd på mange av livets områder :-)

Maren sa...

Jeg heter Maren, og er 28 år. Jeg begynte å lese bloggen din da jeg studerte litteraturvitenskap på Blindern, for sikkert sju eller åtte år siden. Siden den gang har jeg levert masteroppgave, tatt bibliotekarutdannelsen, og begynt å jobbe som barne- og ungdomsbibliotekar i Deichman. Og her har jeg det topp! Tida har gått, men bloggen din er fortsatt den store favoritten. Bok og te og blomster for alltid!

Anonym sa...

Hei - jeg heter Mette, er godt voksen og har lest bloggen din i årevis. Tror det var min datter som tipset meg. Elsker å lese både på papir, Kindle og iPad, er yogini, glad i naturen, ikke så opptatt av mote og klær, men veldig glad i mennesker. Leser bloggen din for å bli inpirert (leser også kommentarene!.) Drikker både te, kaffe og vin og er i overkant interessert i mat. Bloggen din får meg i godt humør. Blogger selv - men ingen har "oppdaget" meg ennå :-). .mette

Liv sa...

Gisp! Nå svimler det for meg, for dette betyr at jeg har fulgt deg veldig lenge... Jeg har nok ikke kommentert i de tidligere "Hvem er dere?"-postene, men jeg husker klart som dagen at de flimret forbi. Jeg er lærer på videregående, midt i tredveåra, to barn og kontinuerlig i tidsnød. Bodde i Oslo inntil for to-tre år siden, før vi flytta tilbake til hjembyen - og nå kjenner jeg sitrende forventning og oslove hver gang toget siger inn på sentralbanestasjonen. Jeg husker ikke hvordan jeg kom forbi denne bloggen første gang, men det kan nok være via en bibliotekarvenninne eller koristvenninne? Uansett: Jeg er innom her og på instagram daglig, prøver å kommentere litt oftere på fredagene, og jeg nikker gjenkjennende til svært mye av det du skriver om - litteratur, parfyme, musikk - og nå, etter at jeg flyttet til eget hus i utkantstrøk - hage og en og annen "oslofix". Jeg lærer mye, får inspirasjon, og jeg blir minnet på å bremse ned, kutte forbruk, velge formuftig i hverdagen. Siden jeg har lest bloggen lenge vet jeg at mange har samme opplevelse her inne - det er et flott prosjekt, dette!

Lektor Tørrdal sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hej! Här är en snart 30-årig bibliotekarie. Jag läser din blogg då och då, och har ibland lite svårt att förstå vissa ord. Men jag ser det som bra språkträning ;) Jag älskar böcker, löpning och glass. Hittade hit via den svenska bloggen Bokomaten.

Anonym sa...

37 år, økonom (! altså ikke bibliotek/skole-relatert, som det ser ut til at er normen her) og trebarns-mor. Oppdaget bloggen din for ca et år siden, tror det var på grunn av et tips angående hvilke blogger man følger, en diskusjonstråd på Kvinneguiden. Leser bloggen din med stor glede. Synes du har en sånn fin, positiv vinkling, samtidig som det er langt fra noen "livet mitt er så perfekt, og verden er så rosa"-blogg. ;-) God stemning, lave skuldre.
Leser også bloggen din fordi den gir inspirasjon til kultur, gjenbruk, hage og glede i hverdagen. Takk for at du skriver og lykke til videre!

Synne sa...

Hei og hopp! Jeg heter Synne, er 28 år og har fulgt denne bloggen siden 2010, tror jeg. Du har virkelig delt mange fine øyeblikk og mye inspirasjon på den tida! I løpet av disse årene har jeg selv flyttet utenlands flere ganger og begynt med ulike nye ting, for jeg liker variasjon og opplevelser. Dessuten er jeg veldig glad i vintagekjoler, vin - som jeg studerer her i London for øyeblikket - bøker, katter og sjokolade. Jeg mener at det ligger stor glede i små ting, og det er en av grunnene til at jeg liker bloggen din så godt! Takk og klem til deg!

Marsvinet sa...

Hei du! Jeg fyller 41 år i år og har jobbet som forsker siden jeg fant deg, det var vel i 2007, da jeg søkte rundt etter nettbutikker med fine skinnvesker! Siden da har hoppet av og på mange blogger, men går aldri lei deg og mammadamen, som skrev øverst her. Jeg elsker bøker, musikk, te og vakre ting, og jeg setter stor pris på din distanse fra kommersielle trender.

Maje sa...

Hei! Jeg er 37 år, universitetsbibliotekar (som underviser for det meste), og bor på Gjøvik sammen med mann og to barn. Jeg er glad i reiser, friluftsliv, sofaen, te (og kaffe)(og parenteser), bøker, filmer og ikke minst den morsomme familien min.

Jeg husker ikke helt når jeg startet å lese denne bloggen, men tipper rundt 2008 engang. Jeg er så glad i denne bloggen og den inspirerte meg til å starte min egen helgeblogg (jeg har blogget om fag i mange år, men ideen om en blogg for hyggelige ting fra helgen kom herfra). Innleggene dine om god te, bøker og reiser lagres ofte og jeg har fått mange tips fra leserne av bloggen din også. Det er så fint å lese om fine konserter, planter, hagen, te, gamle filmer og om reiser, synes jeg. Keep up the good work! :)

Rotehovudet sa...

Hei! Eg er 23 år, går lærarstudiet i Trondheim, er lærarvikar og bur i ei bygardsleilegheit saman med min trulova. Eg er glad i veldig mykje forskjellig, mellom anna å spele fotball, å gå turar i fjellet, å quiz'e med vennar, gjenbruk og bruktbutikkar, musikk, bøker, film, teater, fotografering, å lage nye ting til middag, dyr, vennar, bygda der vi har feriehus og mykje anna.

Har lest bloggen din i eit par år, og for meg er den som eit behageleg pusterom, fylt med musikk, te, bøker, vakre blomar og munterhet i ein ellers grå kvardag :-)

Line sa...

Relativt fersk i kommentarfeltet, men har fulgt bloggen siden 2007. 36 år, gift, ett barn, jobber som bibliotekar i et folkebibliotek vestpå. Glad i natur, reiser, gjenbruk, litteratur, film, og etterhvert har jeg også blitt glad i te. Denne bloggen passer meg perfekt :-) Den er den første nettsiden jeg sjekker om morgenen når jeg kommer på jobb! Tusen takk for alle fine stunder du har gitt oss, jeg føler meg alltid mer harmonisk når jeg har vært innom og sett fine bilder. Et herlig avbrekk fra det kommersielle jaget i samfunnet som sådan. Hilsen Line.

Elisabeth sa...

Haha! Jeg fant meg selv i en mer anonym versjon i det gamle innlegget :)

Nå er jeg såvidt 40+, bor i Bodø og har nylig startet eget firma. Er engasjert i Røde Kors (hjelpekorpset) og Parkenfestivalen, og dessuten veldig engasjert i hundekjøring. Ingen bombe at jeg er på vei til Alta og Finnmarksløpet, med andre ord. Bor alene med en hund, har nydelig utsikt mot Landegode og Vestfjorden fra stua mi, og kommer fra ei øy enda lenger nord. Veldig glad i friluftsliv og bruker mye tid i hverdagen på å være ute. Har ikke tv, men netflix-abonnement.

Årene har lært meg at jeg har veldig ulik musikksmak fra deg, men jeg liker bloggen veldig godt likevel. Et lite pusterom på internett, og dem er det ikke for mange av. Sånn sett er det passende at jeg nå drikker Pomme d'Amour-te fra Mariage Freres i Paris mens jeg leser dette innlegget og svarer...

Anonym sa...

Hei,
Jeg er en 34 år gammel advokat som har lest bloggen din av og på i flere år. Det er den eneste bloggen jeg leser! Jeg liker jobben min, å være i aktivitet, hverdagsglamour, gode diskusjoner, de små tingene i livet, og de store, reiser, konserter, matlaging, blomster, fjellturer og sport. Jeg leser ikke så mange bøker som jeg ønsker, og foretrekker kaffe fremfor te, og rock fremfor klassisk, men jeg liker innstillingen din til livet og synes du skriver så fint.

Elida sa...

Hei! Har fulgt bloggen din i ganske mange år utan at eg husker heilt når eg starta, men undrer meg over om det kan vera rundt dei tider eg starta å blogge sjølv. Nesten 30 år (men ikkje før i november!), jobber i barnehage, sykler ein god del, leser enda meir og skriver bokblogg. Brenner for at barn skal få gleda av å bli lest for og har skapt ein del lesehester i barnehagen min. Du er eit friskt pust i bloggrullen min, og håper du aldri slutter å skrive.

Fin tysdagskveld til deg!

Anonym sa...

Musiker, slutten av tredveåra, kom over denne bloggen da jeg googlet rundt etter norske nettsider som omtalte Bachfestivalen i Leipzig et år. Spiller i symfoniorkester, lykkelig over å kunne leve av det jeg liker best, og på fritiden går jeg mye på kino og leser en hel del bøker. Det blir mye reising og venting, boka er min venn :-) Har fått mange gode tips her i bloggen. Samboer og hund. Takk for en nydelig blogg!

Stine Arkeologine sa...

Hei! Jeg er en gammel traver her, og husker ikke helt når jeg begynte å lese bloggen men ca. 2009 tror jeg? Hjelp, så fort tiden går! "I am not one and forty", for å si det som Elizabeth Benneth, bor sammen med de to guttene mine og er så heldig at jeg får jobbe med det jeg liker aller best: å skrive. Bloggen har vært en fin følgesvenn i hverdagen og det jeg setter aller mest pris på i tillegg til alt som er sagt over, er det jeg opplever som en alltid tilstedeværende optimisme og vennlighet som smitter over til leseren. Vanskelig å forklare, men litt slik som når et fremmed menneske smiler til deg på gaten og en reagerer med å smile til den neste man møter! Tusen takk for det og for alt fint du har delt i årenes løp! :-)

Anonym sa...

29 år gammel lege fra Vestlandet, liker å lese og skulle gjerne gjort det enda mer. Har lest bloggen din i en fire-fem år, tror jeg. Elsker de små hverdagsrapportene og lese- og glamourtipsene.

Gunn sa...

Etter å ha lest kommentarene over, begynner jeg å lure på om jeg er blant de eldste leserne dine. Jeg er snart 62, mor til tre og bestemor til tre. Men jeg liker å betegne meg selv som ung til sinns. Begynte å følge bloggen for vel to år siden og er innom daglig. Som flere skriver er det følelsen av å få senket skuldrene og se de små tingene i hverdagen som gjør at jeg liker denne bloggen så godt. En helt spesiell atmosfære her. Og så liker jeg glamourtipsene, musikk- og litteraturanmeldelsene og det du skriver om blomster. Selv drikker jeg verken kaffe eller te, så de innleggene "tar jeg litt lett på".😊 Gjenbruk er min store lidenskap, så dermed er det også et interessant tema. Og -at jeg fant link til spillelistene dine på Spotify da jeg ble kjent med denne bloggen, var ikke akkurat noen ulempe.:-) Takk for en herlig blogg, den eneste jeg leser.

Rada Sekretær sa...

Hei!

Gift med Tor, jobber i NATO, synes glede rundt og i huset er viktig, og så koser jeg meg skikkelig når jeg fisker laks.
Liker å synke lavt ned med en latte når jeg leser bloggen din! :)

Anonym sa...

Hei! Eg er ein 27 år gammal vestlending, jobber som lege i barne og ungdomspsykiatrien og har lese bloggen din til og frå sidan starten. Kjem alltid tilbake til bloggen pga alle boktipsa og kvardagsglamouren som ligg i dei små gleder.

Anonym sa...

Østlending, bosatt i Oslo i femten år, deler din kjærlighet til Sagene :-) Jobber i offentlig sektor og har kanskje begynt å omskolere meg til noe mer kreativt. Vurderer søm-utdanning.. spørs hvordan det er å sette seg på skolebenken igjen som 38-åring :-) Tusen takk for en veldig fin blogg, jeg har fått så mange tips her, og du inspirerer virkelig til å finne sin egen definisjon av glamour - det liker jeg! Håper du fortsetter lenge.

Ingerid sa...

Jeg fant meg selv igjen som Fornuftig forsker i 2008. Fortsatt forsker, nå faktisk Dr forsker, men litt mindre fornuftig og litt tøffere enn den gang. Har lest bloggen din siden ca 2006 (kanskje 2005). Bor fortsatt i Oslo, har nå to barn med mannen i mitt liv, og drikker mye mer av både kaffe og te. Jeg leser mer bøker og hører mer på rock og elektronica nå enn da. Det blir også mer friluftsliv og mindre mote nå. Jeg leser bloggen din med stor glede fortsatt, koser meg spesielt med interiørtips, Kva las du no, te og reiser. Særlig inneplante-livet har fått et løft takket være denne bloggen. Og det er veldig fint å følge med på andre leseres fredagskommentarer her, alltid oppløftende! Stå på!

Marianne sa...

Jeg er 35, jobber i bokbransjen. Er som deg veldig opptatt av parfyme og hage, og reiser til Paris så ofte jeg får muligheten. Jeg er veldig glad i å være ute i naturen, og reiser gjerne rundt omkring i Norge. Og resten av verden, når det gjelder reise er jeg åpen for det meste og har også vært veldig mange steder. Jeg er nysgjerrig på mennesker og vitenskap. Og jeg er glad i interiør, men kan få hetta av interiørblogger og trender, jeg vil ha et varig og koselig hjem. Jeg er også hjemmekjær og tilbringer gjerne nye tid hjemme med mann og barn. Men i blant må jeg ut og få en dose glamour, gjerne et glass champagne eller tre.

Lektor Tørrdal sa...

Jeg er en tidvis utslitt og tidvis overentusiastisk engelsk og historielærer på videregående. Jeg har kolonihave som jeg prøver å ikke la bli en oase av ugress, en stor kjærlighet til amerikansk litteratur og nerdete tv-serier. Målet mitt er å bli en bevisst forbruker, og jeg synes gjenbruksbutikker er kjempekjekt og så mye mer avslappende enn dagens elleville loppemarkeder. Jeg bor i Stavanger og merker at jeg er blitt en kulturkjerring, men det sier min magiske norsklærer fra videregående er en ærestittel.
Jeg leser bloggen din fordi jeg liker det du skriver om og synes du representerer gode verdier.

Studinen sa...

Jeg er en 26 år gammel masterstudent som oppdaget bloggen din for ca. 4 år siden, etter et søk på "bokblogg". Siden den gang har jeg vært fast leser, og gleder meg over at noen deler min entusiasme for bøker, te, arvestykker, parfymer og musikk. Jeg har adoptert konseptet "påskeadvent", og ser frem til et gjensyn med horrorkyllingene! Dette er min første kommentar, men herfra skal jeg begynne å fredagsrapportere.

Rannveig sa...

Jeg er en av antakelig mange bibliotekarer som leser denne blogger. Tror jeg begynte å følge deg etter at en av foreleserne mine nevnte den da jeg gikk på bibliotekarstudiet for ti år siden. Nå jobber jeg som bibliotekar på Blindern og bor i Oslo med mann og to barn. Antallet blogger jeg leser har sunket kraftig de siste årene, men denne følger jeg trofast. Mener alltid å legge inn fredagsrapport her, men ofte forsvinner det for meg i løpet av en travel hverdag. Men jeg prøver alltid å ha ideen om glamorøs fredag med meg,selv om jeg ikke får rapportert her. Takk for at du skriver en så fin og inspirerende blogg!

Anonym sa...

Jeg fant igjen meg selv i kommentarene fra oktober 2008, moro! Er nå blitt optiker og er ferdig med studentlivet, og jeg har akkurat fylt 29. Takk for en fin blogg, spennende tema og godt språk har du :)

Trude sa...

Har hengt her jevnt og trutt siden du vant den bloggkonkurransen i 2006 eller 2007? Fulgte mange av daværende blogger i blogglandia, mange er borte nå, men din består. Veldig glad for det! 35 år, lærer i barneskolen og generelt glad i bøker og kultur. Bosatt i Oslo men lengter hjem til Trøndelag.. vi får se :-)

Anonym sa...

Jeg er kanskje i mindretall som en av dine mannlige lesere? Har fulgt bloggen siden en kollega introduserte meg for den for noen år siden. Er i forlagsbransjen, leser mye bøker både i jobb og fritid, prøver å få med meg alt det spennende som livet har å by på sammen med kone og en liten datter. Spesielt glad i musikkbloggen din, får mange tips der, og ser at vi har vært på en del av de samme konsertene! Ikke minst Paul McCartney i fjor, det var en stor opplevelse. Takk for at du holder på!

Anonym sa...

Så gøy, tror jammen jeg fant meg selv som anonym i en av de gamle postene :-) Stemte i allefall med alder og yrke og noen andre smådetaljer. Jeg har lest bloggen siden jeg gikk et år på bibliotekskolen i 2007-2008, husker det var mye snakk om den da, vi hadde glamorøs fredags-kollokvie og gikk på kafé hver fredag :-) Har flytta tilbake til Oslo med mann og barn etter to år i rekkehus i Asker, det var jo fint å ha hage (til tross for manglende grønne fingre) men ble sprø av E18 og morgenrush, så vi ofret en del kvadrat og flyttet inn på en fireroms i Sandefjordgata på Sagene i stedet. Har ikke angret et sekund. Vet jo at du også elsker Sagene :-) Mye nærmere jobben både for meg og mannen. Tusen takk for en nydelig blogg, blir like glad for hvert nye innlegg :-) Klem, Marianne

Jørn Ivar sa...

Hilsen fra København!
Er opprinnelig fra Buskerud, og har lest bloggen din jevnlig, synes du skriver mye fint rundt både litteratur, kunst og kultur.
Jeg jobber i filmbransjen, reiser en del, og går (dvs sykler) ofte rundt på gallerier, utstillinger og loppemarkeder i fritiden, og ser der at vi har til dels ganske lik smak hva gjelder gjenbruk.
Fin blogg å følge med på, mange takk! :)

Malin sa...

Så morro! Jeg fant meg selv i den første "hvem er dere" posten og ser at mye har hendt siden den gang! Nå har jeg blitt 30 år, er for tiden hjemme i mammapermisjon sammen med det kjæreste jeg har, min lille Alva. Jeg er fra en liten kommune i nord-trøndelag, bor i mitt hus som jeg er så glad i sammen med min samboer og vår datter. Jeg er glad i musikk, film og bøker. Natur og friluftsliv ligger mitt hjerte nær, noe jeg er så heldig og så og si ha på dørtrappa. Jeg er også veldig glad i hund og drømmer om å kunne drive med hund som hobby! Så mye hjertevarne som de gir! Huset innredet jeg gjerne med gamle møbler fra låven, stilige ting fra loppemarked eller gjenbruksbutikk, men jeg handler også gjerne på IKEA eller bonus! Mitt hus, min stil og min sjel:)

Marta sa...

Eg er no ein av studentlesarane dine, og har som eg truleg har skrive før følgt bloggen rundt fem år, sidan eg oppdaga han på vidaregåande. Eg er 22 år, trivst veldig godt i studentbyen min, sjølv om eg eigentleg ikkje er bymenneske, og bur i ei lita loftsleilegheit med ei veninna. Vestlending av heile mitt hjarte, les mykje, målmenneske, og friluftsperson.

Anonym sa...

Hallo! Har lest bloggen din i mange år, tipper siden 2007, men har bare lagt igjen en håndfull kommentarer (tror jeg har signert med "Trofast leser" noen ganger). Bor på Bjølsen med familien min, utdannet jurist, er i midten av 30-åra. Er uhelbredelig uglamorøs, men gjør en liten ekstra innsats på fredager :) . Begynte å drikke te fordi du åpnet øynene mine for at te kan være noe mer enn de liptonposene som lå i en kjøkkenskuff i mitt barndomshjem, og nå er jeg helt hekta! Liker alt du skriver, men har hatt størst nytte av reiseskildringene - de bruker jeg flittig når jeg planlegger egne reiser! Vil også legge til at jeg liker at du er personlig men ikke privat.

Tusen takk for en flott blogg!

Maja sa...

Oslojente, slutten av 30-åra, bor i leilighet med balkong og lengter ekstremt etter våren! Jobber med det jeg elsker, føler meg privilegert, elsker å fylle hjemmet med gode venner, trives godt i mitt eget selskap. Glad i å lese, har plukket opp mange gode lesetips fra denne bloggen, synes i det hele tatt det er en glimrende blogg som jeg har fulgt i åtte år. Har lært så mye her, inspireres daglig. Ha en fin snødag, Glamourbibliotekaren!

Anna Lovinda sa...

Heia der! Jeg har vel ikke tenkt å skrive så mye, men har lyst til å si til østlending i offentlig sektor: gjør det, gjør det, gjennomfør det! ☺ Jeg skiftet selv fra helsevesen til bibliotekvesen i din alder og har ikke angret en dag. Du har mange år av yrkeslivet igjen, og de årene er fint å fylle med noe som motiverer deg!
Takk, glambibliss for at jeg får legge inn denne kommentaren! ;-)

Anonym sa...

Hei! Jeg tror faktisk dette er første gang jeg legger igjen en kommentar, men jeg er innom og leser så godt som daglig. Jeg er opptatt av mye av det samme som deg (særlig bøker, tror det var sånn det startet, eller kanskje det var vår felles forelskelse i gamle Figgjo-serviser som ledet meg til deg?), men aller mest fascinert er jeg av hvordan du klarer å være bevisst på (og tro mot, ikke minst) hva som er viktig for deg for at du skal ha det bra. Det er ting jeg prøver å ha fokus på selv også - velge de aktivitetene som gir meg ro og glede, velge bort det som stjeler energi. Klarer det nok ikke fullt så godt som deg, men er ikke så aller verst heller.
Tenker stadig at jeg skal bli med på glamorøs fredag-rapporteringen, men klarer liksom ikke helt holde stilen gjennom uka. Pleier å ende opp litt for casual når fredagen kommer.
Forresten: Jeg heter Vibeke, jobber med barnebøker (heldige meg!) og bor sammen med gutta i mitt liv (en liten og en stor).

Unknown sa...

Hei! Jeg er har lest bloggen din i flere år!(2010???),jeg er steinerskolelærer, trives med det. Liker å følge spillelistene dine og synes du skriver godt. Liker også bokanmeldelsene dine!
Ønsker deg en riktig fin onsdag!

Anonym sa...

Jeg fant meg selv i 2011! Da holdt jeg på med doktorgrad og var nyforelska - og jeg lengtet mot våren... Livet har endret seg, men vårlengselen kommer alltid sånn litt etter jul.

Jeg bor fortsatt i Oslo, jobber i akademia (ble ferdig med doktorgraden), men har fått både samboer (ikke han jeg var huga på i 2011!) og en liten datter. Det er ikke så lett å holde likevekt og glamournivå på plass som før, men det hjelper med bloggen din.

Jeg har lest bloggen lenge, men husker ikke helt når jeg begynte. Det er en av mine absolutte favorittblogger. Jeg liker spesielt godt å lese om dine betraktninger rundt forbruk, stress og de valgene man tar. I tillegg til parfyme (føger parfymebloggen), te, reiser og litteratur. Jeg lærer også mye av hage/planteinnleggene! Jeg har nemlig ikke grønne fingre, men vil gjerne ha planter likevel. Og jeg håper du kanskje kan lage et "utepotteplanting for uerfarne"-innlegg, siden jeg har terrasse og noen ambisjoner om å forgrønne og forskjønne den til våren. Men hvordan?

Uansett - tusen takk for en fin blogg. Den tar sikkert en del tid, men jeg håper du har glede av å skrive og fortsetter med det!

Glamourlegen sa...

Hehe, artig med den gamle linken :) Der skrev jeg at jeg hadde lest fast i ca 1.5 år, så da har jeg hengt her inne siden sent 2006 evt tidlig 2007. Straks tiårsjubileum da!

Siden sist har jeg blitt litt eldre (36 år), og fått meg mann (han dukket opp i desember 2008), bil, hus og barn. Fortsatt lege, men har flyttet fra hjembyen Oslo til mannens hjemtrakter i Vestfold. Savner Sandaker, Torshov, Sagene (bokhandelen!!!!) og Bjølsen. Har en jente på 2 år og 9 mnd, som får en lillesøster like før bursdagen sin i mai. Teller aktivt ned til permisjon, og flodhestfølelsen kommer snikende.

Glad i bøker (alt; klassikere, krim, chick-lit, biografier), reiser (Europa og Asia), vin (rødt, hvitt, rosa, sprudlende), musikk (alt mulig rart; fint med juristmann som gikk på musikklinja og har jobbet som dj). Ikke så glad i parfyme (allergisk), ikke noe stort fan av hagearbeid heller (men nå har vi pådratt oss 1.2 mål). Fæl til å lage parenteser og digrere. Den ukentlige turen på biblioteket i forbindelse med pianotime, hvor jeg alltid hentet med en 10-12 bøker hjem, er et av mine fineste barndomsminner. Gjør mitt beste for å indoktrinere lillegull - hun hadde tre Ruffen-bøker før hun fylte ett, og det ser ut til at det virker <3

Liker å lese om ca. alt her inne. Finn stilen, kva las du no, selvangivelsene, interiør, planter, te, reiser. Du har trolig mye av skylden for at jeg i perioder er flink til å plukke frem de finere plaggene mine for hverdagsbruk. Takk for alt du deler, og at vi får henge her :)

Glamourlegen sa...

p.s! Glamorøs fredag er viktig for meg, selv om det ofte glipper på gjennomføringsfronten. Da trøster jeg meg med at jeg i det minste hadde maskara og litt dinglende øredobber på torsdagen. Får kommentert mye sjeldnere enn før, siden morgnene går med til logistikk for a/s familien, og dagene på jobb er travle. Håper å komme sterkere tilbake, men er som oftest med dere i ånden, fra sidelinja :)

Ingunn sa...

Så gøy, jeg fant meg selv (som anonym, typisk), og mange andre kjente navn! Morsomt. Jeg har bikka 40 siden sist, nå gift med han jeg den gang data, ingen barn men to aktive hunder. Dyrlege i en mindre by på Østlandet, savner Oslo men besøker "hjemstedet" så ofte jeg kan. Trives i mer landlige omgivelser også, finner mye inspirasjon i hageinnleggene dine! Tror du må ha en av landets vakreste hager! Leser bloggen hver dag, deltar i blant, har et nyttårsforsett om å bli flinkere. Moro å lese alle kommentarene her, føler at vi er et eget lite samfunn som du sier :-)

Josefine sa...

Jeg heter Josefine og er 24 år. Jeg går siste året på Lektorprogrammet på UiO og skriver for øyeblikket en masteroppgave i historie om rettsoppgjøret i Norge. Jeg tror jeg begynte å lese bloggen din ca samtidig som da jeg begynte på Blindern, rundt 2011. Siden jeg bor i Oslo selv har jeg hatt stor glede av alle Oslotips. Får mye inspirasjon til litteratur, musikk og film gjennom bloggen din. Jeg har til og med begynt å drømme om hage og startet min egen teselskap-tradisjon! :)

Randi sa...

Jeg kom over bloggen din da jeg googla "kjole" pluss noen tilleggsord som jeg har glemt. Men da kom iallefall en av dine dagens kjoler opp, og siden har jeg fulgt deg omtrent daglig i mange år.
Elsker fredagslunsjen min, da lager jeg meg enten god kaffe eller te og koser meg med både ditt og dine gjesters innlegg. Jeg liker så godt det du skriver om gjenbruk, ta vare på, sette pris på de små tingene, nyte øyeblikkene, roen og freden. Og blomster, natur, sjøen, bøker, reiser.
Min mann og jeg bor i et over 100 år gammelt sjelfullt hus med utsikt over fjorden, ikke langt fra byer i begge retninger. Vi har katt, jeg har ei voksen datter, og jeg har tekstilverkstedet mitt rett over gårdsplassen. Setter pris på å bo landlig etter ti år i storby selv om det også var topp, alt til sin tid.
Har gått kunsthøgskole, er lærerutdanna, har nordisk språk og litteratur fra ntnu, og har også jobba som bibliotekar. Nå går all tid til egen kjoleproduksjon og det liker jeg.
Jeg leser sjelden andre blogger, det er her jeg føler meg hjemme.
Lykke til videre!

Frøken Desibel sa...

Ser at jeg kommenterte innlegget høsten 2008, men da under annet navn. Har fulgt bloggen siden den gangen, og husker at jeg i studietida gledet meg ekstra mye til å begynne å jobbe så jeg kunne ha ordentlig glamorøs fredag:) Du har også bidratt til at jeg endte opp med å glede meg til å flytte til Oslo.

Har siden sist begynt å jobbe som akustiker (har bl.a. hatt ansvar for en støyutredning som inkluderte ditt hus. Det var et grønt gjerde som fungerte som give-away;)), blitt 31, flyttet fra Montreal, via Trondheim til Oslo og spiller fortsatt i brass band. Leser, sykler, løper, yogaer, reiser (igjen, har hentet mange tips herfra) og tilbringer tid med de jeg er glad i.

Anonym sa...

Kvinne, 40 år (hvordan skjedde det?), mann og to små barn. Forsker innenfor realfag, men med en drøm (som den kulturkjerringa jeg er), om å studere litteratur, historie el kunsthistorie når jeg blir pensjonist! Elsker å lese bøker, selv om det ikke blir så mye tid til det som jeg skulle ønske. Tror kanskje min favorittbok er Stolthet og fordom. Kanskje, det er så mange bra bøker! Begynte å lese bloggen etter å ha lest om den i Aftenposten (når var det da?). Glamorøs fredag er et høydepunkt, ikke fordi jeg er så glamorøs utover en viss hang til store øredobber, men det er morsomt å lese hva folk holder på med. Ellers liker jeg veldig godt Kva las du no? Der får jeg tips og får spionert mer på mine leselysten medmennesker ;) Bor ikke så langt unna ditt gamle nærområde. <3 byen min

E sa...

Hei! Jeg heter Elisabeth, er 25 år gammel og studerer psykologi. Har bare kommentert noen få ganger, men trofast leser! Mye inspirasjon på mange måter! Liker særlig ditt sosiale engasjement og playlistene dine på Spotify!

Kathrine sa...

Kathrine, 36 år, har hengt med nesten siden starten tror jeg. Kusina mi gikk på bibliotekskolen og tipsa meg, hun trodde bloggen ville passe meg perfekt, og jammen hadde hun rett. Synes det er en fin blanding av ting jeg er interessert i, kombinert med sosialt engasjement som hun over her skrev, og mange gode tips generelt. Det er veldig fint å komme inn her og roe nervene litt etter å ha lest nettavisene om morgenen. Selv jobber jeg som ergoterapeut, trives godt med det, og er relativt nyforlovet. Er på husjakt med min kjære, spennende tider! Takk for en herlig blogg!

Anonym sa...

Marit, 31 år, sunnmøring, har lest bloggen siden jeg var nyinnflyttet student i Oslo og ikke kjente noen. Tror jeg så deg en gang på Sagene, på den kaféen du skrev mye om, husker jeg var innom der en søndags formiddag og la merke til den unge damen i hjørnet som satt og leste bok. Senere på dagen kom det bilde fra kaféen :-) Følte meg litt stalker da. Føler liksom denne bloggen har fulgt meg (eller jeg den) i hele mitt voksenliv, håper du aldri slutter!

Kammerpiken sa...

Så moro det var å lese det gamle innlegget! Mye har skjedd siden 2008. Jeg har flyttet, fått ny jobb, vært alvorlig syk - og står her i dag med smil om munn og er takknemlig for hver eneste hverdag. Begynte å følge bloggen etter et intervju med Glamourbibliotekaren i Bok og Bibliotek for "hundre" år siden. Jeg følger bare to blogger; denne og "Gal og regal". Godt med litt lys og solskinn (selv om det regner), - og DET får jeg alltid hos Glamourbibliotekaren. - Og så gjør jeg mye av det samme som mange andre her inne - leser, drikker te, samler på Figgjo...

Glamourlektoren sa...

Ser at jeg i hvert fall har hengt med siden 2011.. Kan stå for alt jeg skrev da ett hundre prosent, bortsett fra at jeg er i slutten av førtiårene :( Er fremdeles norsklektor i Oslo-området - på en videregående skole. Hygger meg med bloggen din - ofte fra kontorpulten hjemme eller på jobb mellom alle lektorpliktene. Jeg elsker "Finn stilen"-innleggene, spillelistene og hage- og interiørbildene dine. Og bildene fra reiser og ellers. Deler alle interessene dine utenom kanskje parfyme.. Men bruker dog noen få utvalgte i forsiktig grad! Litteratur er hovedinteressen min, og jeg liker også selvsagt boktipsene dine og å lese om bøker jeg kjenner fra før og få dem "gjenkalt" i hukommelsen.

Jeg lever landlig med journalistmann, tenåringsbarn og to katter, har gammelt hus og hage. Er nok ikke så glad i å reise bort som du er, selv ikke om sommeren, når hjemmet vårt omformes til (for meg) verdens beste sommersted. Men elsker Stockholm, Roma og London når det høver seg :-) Og pensjonatferie på Vestlandet eller i Sverige. Jeg elsker nabolandet - har vokst opp et steinkast unna sånn omtrent. Takk for en herlig blogg!

Anonym sa...

Yndlingsbloggen min! ;) Fant deg i Aftenposten i 2009 eller deromkring, mener det var siste året på videregående i alle fall. Var lei av alle kommersielle reklamebombarderende rosablogger som bare handla om extensions og selvbruning.. Var litt rebelsk og mer litterær enn mine medelever, fant meg fort hjemme i bloggen din. Nå tar jeg master på Blindern, ferdig i mai, men har lyst til å studere videre. Har akkurat kjøpt min første leilighet og kontoen er skrapa, så i vinter har sparetipsene dine kommet god med ;) god onsdag!

Anonym sa...

Hei
Jeg bor i et hus på landet sammen med musiker/kunstner-Mannen, to katter og en hund. Fritiden min bruker jeg gjerne på en god bok, små og store kreative prosjekter og jeg sier aldri nei takk til en tur på bruktbutikk. Siden jeg fant bloggen din for noen måneder siden er den blitt en av mine hverdagsgleder :-)

Anonym sa...

Hei! Jeg kom over bloggen din en periode med sykdom, da jeg trengte en oppmuntring, og jeg har fortsatt å henge med. Liker meg godt her inne, fint med lav puls, null reklame og glimt av visdom. Har en morsom og travel kulturjobb, bor med to unger og kunstnermann i indre øst, glad i litteratur, svømming, friluftsliv og vin. Takk for den fine bloggen! Lotta

Glamourbaristaen sa...

Barista slash bibliotekar, vikariat på vikariat, på jakt etter fast jobb og gjerne i folkebibliotek. 27 år og singel. En av én milliard søkere på de attraktive og kontroversielle stillingsutlysningene på Deichmanske Tøyen i fjor... Leste om bloggen din i et eller annet dameblad, Stella kanskje? og falt pladask. Her vil jeg være, hundre ganger bedre enn dameblader. Stoler mye mer på dine tips enn annonsørene i Elle og Costume liksom. Drikker både kaffe og te, har ofte tidlige morgenvakter, kanskje du er blant dem som kjøper te av meg om morgenen? Lager meg nytt navn her og nå, har bare kommentert som anonym tidligere. Jeg er Glamourbaristaen!

Kjersti sa...

Jeg heter Kjersti, og er 49 år. Jeg er journalist, men har vært uføretrygdet i nesten seks år. Nå i vinter har jeg imidlertid begynt å jobbe litt igjen, først og fremst som psykisk medisin fordi jeg står midt i et samlivsbrudd og trengte et fast holdepunkt i tilværelsen. Min gamle jobb har tatt meg imot med åpne armer, og jeg er så glad for at jeg har fantastiske kolleger som gir meg god støtte.
Bloggen din er den eneste jeg har fulgt trofast gjennom mange år (bortsett fra en venninnes blogg, men det blir annerledes siden jeg kjenner henne), og jeg koser meg hver gang jeg går inn på den. Gøy å se hvem alle de andre som er her inne, er!

Kunsthistoriestudinen sa...

Hei! Jeg heter Marit, er 23 år, kommer egentlig fra Trondheim men bor nå i Stavanger med kjæresten. Jeg studerer kunsthistorie og skriver på masteroppgaven nå. Tidligere har jeg jobbet på et bibliotek som studentvakt, men nå jobber jeg ved et museum her i byen. Utenom masteroppgaven og jobb leser jeg bøker, ser fine filmer, hører på mye forskjellig musikk, maler, tegner og syr en del. Drikker også en masse te. Jeg er veldig opptatt av være oppmerksom på og ta vare på de små øyeblikkene og tingene i hverdagen. Jeg husker ikke helt når jeg begynte å lese bloggen men tror det var i 2012. Den gjør meg alltid litt roligere, glad og inspirert, tusen takk! :-)

Kristina sa...

OI, ser fra de gamle innleggene at jeg har lest bloggen din siden 2008 (minst)! Det vil si fra jeg var 20 år. Stas!
Jeg har flyttet fra Bergen sentrum til Sandviken, har fremdeles to overvektige pusegutter og samme mannen. I full jobb som sykepleier, og har Anna Karenina på øret og Shantaram på nattbordet. Salig blanding altså. Takk for at du er!

Glamourlæreren sa...

Hei! Jeg er en lærer i min beste alder, trives i jobben og i livet generelt. Gift med mannen i mitt liv, flyttet inn i hans barndomshjem i fjor og blir sakte men sikkert vant til å bo i småby. Usikker på hvor lenge jeg har lest bloggen, men mener jeg fant den tidlig i karrieren, så jeg tror det må være i 2007-2008 en gang. Finner mye god inspirasjon her, ikke minst til undervisning! Er innom hver dag, ikke så flink til å kommentere men har ambisjoner om å bli bedre (der også..) Tusen takk for kjempefin blogg!

Janne sa...

Hei, Janne her. 36 år ( hvor ble tiden av?), fulgt med bloggen din siden 2007 tror jeg. Vet ikke hvordan jeg kom over den, men mener jeg så en notis i et blad. I en flyktig web-verden er dette et nydelig tilholdssted med fokus på de tingene jeg liker best; bøker, blomster og små fine øyeblikk. Takk for at du deler og fortsetter å blogge. Liker stemningen du skaper.

Smilla sa...

Morsomt å lese alles kommentarer her :-) Savner det litt kjenner jeg, det føltes mer som om vi var en gjeng før i tiden. Koselig å se så mange kjente navn igjen! Jeg har også blitt en del år eldre siden jeg begynte å lese bloggen omkring 2006, har bytta jobb, rett og slett starta for meg selv og det er spennende! Litt i overkant spennende av og til, for å si det sånn. Er for dårlig til å kommentere nå for tiden dessverre, trenger et spark i baken. Tskk for en stadig like bra blogg!

Jonas Lie sa...

Jeg har vært trofast bloggleser helt siden starten, og bloggen din er faktisk den eneste jeg daglig er innom.
Er, som sikkert mange andre, dårlig på å kommentere :)
Jeg synes det er en velsignet god (virkelig god!) blanding av mine yndlingstemaer; Kultur, litteratur, musikk - og nå må jeg passe meg for ikke å skrive "hjemmehygge", for da ser dette plutselig ut som en kontaktannonse med turer i skog og mark og en dram i godt lag osv, men du skjønner sikkert hva jeg mener - altså egenskapen av å skape et koselig hjem, og å ha det hyggelig rundt seg - enten man har selskaper, hjemmekontor eller bare sløver hjemme alene.
Og med gjenbruk, loppisfynd og tekopper med sjel.
(Jeg skulle forresten gjerne likt å være gjest i et av dine teselskap en gang, det virker uhorvelig koselig!)
Det er alltid imponerende og sterkt inspirerende å se både hva du har fått ut av hagen, og også hva du får ut av en kopp te.
(Og nå fikk jeg faktisk så lyst på te at jeg må gå å lage meg en!)

Unknown sa...

Hei :) Første gang jeg kommenterer her inne.... Jeg heter Cesilie, 46 år, bor i Larvik, gift og har tre barn (ungdommer/snart voksne). Utdannet sykepleier, men har jobbet i barnehage siste åra. Ble kjent med bloggen din pga min lidenskap for bøker og lesing og har fulgt deg 4-5 år nå. I tillegg elsker jeg te (!!!!) og er veldig glad i blomster, film og fotografering, så da falt jeg veldig for din blogg og finner masse inspirasjon og hverdagsglede her, så tusen takk!! :)) Er også veldig glad i musikk; men er dessverre ikke så god på klassisk ( selv om jeg er gift med en som elsker klassisk og opera!). Men jeg har et stort ønske om å bli bedre på d og skulle ønske noen kunne gi meg gode nybegynnertips ;), men hører på dine innslag og lærer stadig noe og blir inspirert av det... har også en katt som heter Schumann, siden min mann er spesielt glad i hans musikk. Mitt store ønske er å jobbe med bøker på en eller annen måte, men vet ikke helt hvordan jeg skal få d til... Takk for en herlig blogg som jeg koser meg mye med og gleder meg til å følge videre!! :)

Anonym sa...

Jeg heter Astrid, er 30 år gammel og jobber som norsklærer. Jeg snubla over bloggen din ved et slumpetreff på Google for mange år siden, før dere kjøpte huset, og siden da har jeg lest den stort sett hver dag. Den har fulgt meg gjennom studietida og inn i arbeidslivet, med andre ord, men jeg tror aldri jeg har kommentert før. Jeg er veldig glad i mange av de samme tingene som deg: bøker, te, planter, loppisfunn og gamle ting, enkel hverdagshygge og små reiser. Bloggen din er en stor inspirasjonskilde i hverdagen min, ikke minst inspirasjon til å sette pris på de små tingene, så nå tenkte jeg at det var på tide at jeg fikk gitt uttrykk for det. Tusen takk! :)

Solbad sa...

Jeg har lest bloggen sånn til og fra siden 2005, da jeg fikk et tips fra en kollega. Tror jeg presenterte meg i "jubileumsrunden". Jeg er diverse humaniora-samfunnsfag-utdannet, og jobber med offentlig forvaltning. Men brenner kanskje mer for fritiden enn for jobben, selv om den er ok. Jeg er glad i å samle mennesker, ikke nødvendigvis på store fester, men i mindre flokker, og det er også hyggelig å la venner bli kjent med hverandre på kryss og tvers. En hyggelig prat over god mat og god drikke er alltid viktig! Musikk er også viktig, jeg synger i et "lavterskel"-kor og det er å anbefale til alle egentlig. Det beste i livet er gratis (sett sånn utenom nødvendigheter som helse og utdanning og bolig da...), natur, mennesker, dyr, musikk man kan lage selv, opplevelser på kortreist tur osv. Jeg synes denne bloggen bidrar stort til inspirasjon på det området, og gleder meg alltid over nye poster!

Trude sa...

Hei! Jeg heter Trude, er 45 år og kommer fra Oslo. Har snart bodd 11 år i Barcelona (litt utenfor selve byen) sammen min spanske sambo og vår hund og har fulgt bloggen din siden rundt 2007 tror jeg. Ble tipset av en venninne. Det er den eneste bloggen jeg noensinne har fulgt og jeg er så glad i den. Jeg er utdannet journalist, men jobber innen marketing, PR og salg. Elsker å lese, gå tur, jobbe i hagen, synge, høre musikk og prøver i det endelige å lære meg å leve i nuet. Der er bloggen din en stor inspirasjon. Gleder meg til fortsettelsen!

Anonym sa...

Hei, kjære Glamourbibliotekaren, jeg har lest bloggen din sporadisk i tja... fire fem år, men det siste året er alle innlegg lest og fordøyd. Det har jeg tenkt å fortsette med! For meg (jordnær og lettbegeistret sosiolog som jobber i en frivillig organisasjon innen helseområdet) representerer du, teksten og bildene dine den ultimate hverdagslykke, hvor hver og en kan la seg inspirere, utfordre og glede seg på akkurat den måten som passer best. Og så liker jeg godt å være en del av den flotte gjengen som leser bloggen din og som representerer så mange fine verdier, kunnskap og livslglede uten at det blir klamt og påtatt ;-) Alt godt videre!

Anonym sa...

Hei, Jeg heter Siri og er 29, og har lest denne bloggen siden det stod om den i et blad da jeg gikk på folkehøgskole i 2006, husker det så godt. Vi på gangen fikk dilla på bloggen alle sammen ;-) Er utdannet farmasøyt og har vikariat i et apotek i Oslo, håper på fast jobb selvfølgelig.. Singel og kanskje bittelitt desperat, he he, men slår meg ikke til ro med hvem som helst bare så det er sagt. Liker denne bloggen godt fordi den er så harmonisk og rolig, og du tar så fine bilder. Særlig interiørkategorien er jeg glad i. Synes du har det fineste hjemmet på hele internett ;-) Bor fremdeles i kollektiv, lengter litt etter noe eget, sparer penger. Lykke til videre!

Siri sa...

44 år, har akkurat kjøpt hus i Snertingdal etter å ha bodd i Oslo-området det meste av livet. Gleder meg til å bli hagemenneske, jeg også. Jobber som journalist, leser mye og trives ute i naturen. Husker ikke hvor lenge jeg har lest bloggen din, men det begynner å bli noen år.

Emma sa...

Hei! Jeg er en 24 år gammel lærerstudent bosatt i Oslo. Er relativt ny til bloggen din, men nå er den en av mine favoritter! Mye av grunnen til det er at den er så lite pretensiøs og føles langt mer ekte enn mange andre blogger jeg følger. Jeg liker de enkle gleder og det å sette pris på helt "vanlig" hverdag. Noen gleder i mitt liv er te (og kaffe), bøker, friske blomster, gode samtaler og måltider med nære venner. Ellers elsker jeg å danse med venninner på byen om musikken er god, og jeg er svak for smågodt, britiske krimserier og nyvasket sengetøy.

Tina sa...

Hei! Har såpass uvanlig navn at jeg i bruker navnet Tina her. Jeg er 35 år, samboer med en sunnmøring og bor i rekkehus. Bor ved Mjøsa, og trives med det. Er statsansatt, begynte i ny jobb i januar så fortsatt mye å lære i en hektisk hverdag.
Jeg husker ikke hvordan jeg fant bloggen din, men sikkert i forbindelse med at jeg søkte etter noe. Leser bloggen din fast, kommentere innimellom men klart forbedringspotensiale. Liker blandingen og at den skiller seg ut fra andre blogger der ute.
Som flere andre her er jeg glad i å lese, oppvokst med foreldre som leser og bokhyller fulle av bøker. Og i oppveksten ble biblioteket ett fast innslag. Nå fyllet jeg hyller og rom med bøker, litt i overkant i følge min samboer.
Liker også mye av det samme som deg, te, loppemarked(lokale Gjenbrukshallen) og musikk, dog innenfor andre sjangre. Gleder meg til å følge med videre.

Kultursnobb sa...

33 år gammel litteraturviter/bibliotekar som er minst like glad i å spille data som å lese bøker. Og som elsker te, strikketøy, skrekkfilmer og canadisk litteratur. Begynte å lese bloggen din for flere år siden, da jeg begynte å jobbe i bibliotek, tror jeg. Også Kultursnobb by night, da.

Anonym sa...

Hei!
Jeg er 35 år, trebarnsmamma, lykkelig sådan, men shit Manhattan hvor kan man bli sliten iblant. Jeg dumper innom bloggen din sånn en senkveld for å koble av, bli glad og plukke opp bittelitt byvibber. Jeg bor nærmest på den ytterste nakne ø i Midt-Norge. Det er vakkert og gir livsfylde på mange måter med en slik nærhet til naturen, men man kan savne å treffe mennesker som er litt mer som en selv (dette lyder vel håpløst arrogant, men hey, vi er jo forskjellige), nybakt brød som man ikke har bakt selv, kaste lange blikk etter stilige mannfolk på gata med minimal sannsynlighet for at du noensinne vil treffe vedkommende igjen, tehus, parker, mange lys i natten, musikk og menneskemagi. Bor i et restaureringsprosjekt. Det blir fint etter hvert, men tar laang tid. Gleder meg til våren og solvarme svaberg og blåveis og løkvekster som dukker opp i alt det grå og greige og avblekede grønne. Ønsker meg en slik benk som du har i hagen, den skal plasseres i en solfylt bergskråning hvor det ligger en gammel kjøkkenhage...
Bloggen din er unik. Du maler bilder, skaper stemninger, er som et helt reklamebyrå i egen høye person for bærekraftig livsstil, glede seg over det man har snarere enn stadig å hige etter mer mer mer. Du skaper en craving etter mindre! Good on ya!

Anonym sa...

Jeg blir skikkelig glad av å lese kommentarene over her jeg! Jeg føler virkelig at vi er en stor sammensveiset gjeng, selv om det er mange "ukjente" her. Vi deler mye, har mye til felles, og det føles veldig bra! Jeg jobber i det private næringsliv og har ikke så mange nære venner på jobb, føler meg helt outcast i blant fordi alle er så opptatt av karriere. Jeg tror på det jeg jobber med, trives sånn sett, men det er ikke penger som driver meg. Derfor er det veldig fint å komme inn hit i bloggen hvor jeg kan være meg selv (altså som leser, jeg kommenterer altfor sjelden) og hvor verdiene mine er viktige. 34 år, samboer, katt, sykler til jobb og er stor tilhenger av sykkelglamour (hva nå det er). Takk for et herlig fristed i hverdagen! Hilsen Elin.

Kristin sa...

God kveld i stova! Leita litt i dei gamle innlegga, men fann ikkje ut om eg har presentert meg før (sjølv om eg har eit vagt minne om det..). Trur i alle fall eg har vore med sidan 2007-8, og har kommentert berre ein handfull gongar. Er glad i glamorøs fredag, sjølv om det ofte blir berre med tanken - men i dag har eg kjøpt meg roser til helga! Og gått bananas på biblioteket! Fredagsglamouren ser dermed ut til å vere sikra! :)
Eg er utdanna arkitekt, jobbar i offentleg forvalting og bor i ei lita bygd langt nord i landet. Eg kjem stadig tilbake til bloggen din, først og fremst på grunn av dei fine verdiane dine. Du er ei stemme det er godt å høyre på i desse miljøfientlege og lite medmenneskelege tider, der ein kan bli heilt motlaus.
Med fokus på dei små gleder i kvardagen, med dei viktige og store verdiane i botn, gjer bloggen din rett og slett livet mitt litt betre! Og så elskar eg loppemarked, bibliotek, musikk, blomstrande hagar og fine kjolar!

K. sa...

Hei,
Det er meg med ferskenteen!
Har lest bloggen i mange, mange år og føler den er en del av den mer kvalitetsbevisste delen av meg.
Per nå er jeg 40, jeg synes jeg er i min beste alder, har aldri hatt det bedre i livet. Opprinnelig fra bygda men bosatt på Grünerløkka med mann og barn. Flytter aldri fra byen igjen!
Gleder meg til blogg-fortsettelsen, håper du er inspirert til å skrive for oss i mange flere år fremover.

Sunny sa...

Sunnmøring, busett på Sagene. 40 år og jobbar i eit direktorat med informasjon og kommunikasjon og sånn. Har lest bloggen din fast sidan 2007, men er skikkelig dårlig til å kommentere. Du har inspirert meg på mange områder, men særlig har du blåst liv i (lausvekt)te-interessa mi (kjøpte Black cat sin påskete i går) og blomster inne til ei kvar tid i vinterhalvåret. Takk for ein veldig flott blogg!

Tuva sa...

Tuva, født i Troms men oppvokst på sørlandet, nå bosatt i hovedstaden. Har hoppet av yrket jeg først utdannet meg til, og begynt å studere noe helt annet som passer meg mye bedre. Skummelt men inspirerende! Bor i ditt gamle nabolag, har plukket opp mange gode tips i denne bloggen om nærområdet :-) Glad i katter, blomster og film, og denne bloggen er en av de første tingene jeg leser når jeg står opp om morgenen. Tusen takk, gleder meg til å følge bloggen videre!

ringvold sa...

Hei.

Jeg er 30 år, snart gift og bor på fantastiske Vålerenga. Her har jeg bodd i 4 år, og jeg håper jeg aldri finner på å flytte herfra. Jeg jobber i en spennende etat i Oslo, kombinerer 100 % stilling med 50 % masterstudier og prøver å finne tid tiø kulturelle avbrekk så ofte jeg kan. Også drikker jeg te, bare te. Henter mye inspirasjon fra deg akkurat når det kommer til det.
Bloggen din har fulgt meg siden jeg begynte å studere i 2007 - den er et fint pusterom. Jeg gleder meg til fremtidig blogging.

Anonym sa...

Jeg er usikker på om jeg har vært med i tidligere selvangivelser, men vet jeg har lagt igjen en del kommentarer. Tror jeg startet med å les bloggen i 2006/2007. Du har en helt unik blogg som jeg liker mer enn godt. Selv er jeg gift (for andre gang) har tre voksen barn, hvorav ett fremdeles bor hjemme. Jeg har også to flotte små barnebarn som lyser opp tilværelsen og seter livet i perspektiv. Jeg jobber som saksbehandler i offentlig forvaltning, og liker meg godt. Er ikke så tørr som det kan høres ut til i første omgang.

Jeg liker å lese bøker, og har nylig gjenoppdaget gleden ved lydbøker. Hjemme putter jeg mobilen ned i åpningen i en relativ stram trøye, og reser rundt i huset og gjør mindre morsomme huslige sysler, om ikke jeg legger tlf på et bord og nyter en kopp te, eller et glass rødvin.

Jeg er glad i å reise, aller helst til den engelske landsbygden, men liker andre steder i Europa også. Særlig den franske hovedstaden som har en skjønnhet jeg glemmer fra gang til gang, blir like "forskrekket" over hvor pent det er hver gang jeg kommmer til Paris. Min datter studerte der, og jeg hadde stor glede av bloggen din førjeg dro dit første gang.

Vh
Astrid

S sa...

Hei!
Trives fortsatt best i skyggen (som jeg skrev om i 2009). Jeg bor i Nord-Norge med mann, tre barn og en katt, og snart utvides familien med en valp. Arbeider som psykolog, og trives godt med det. Har alltid likt å lese bøker, men synes det er vanskelig å finne tid (og ro) til akkurat det. Liker å fotografere, se film, være med familien og er lærevillig. Etter at vi overtok et gammelt hus (fritidshus) så har jeg også fått sansen for brukte møbler og gjenbruk.

Tror jeg har fulgt bloggen siden 2008, og er en nokså trofast gjest. Liker å lese om klær, se på bildene du tar, få boktips og stadig bli påminnet om de små gledene i livet, viktigheten av bomster eller planter og tips til hva som kan gjøre en grå dag litt lysere. Har tidvis fulgt andre bloggere, men faller ofte fra etterhvert fordi det blir for mye glansbilde og ofte for overfladisk for min smak. Men glamourbibliotekarens verdier og holdninger er nettopp det som gir bloggen dybde. For meg blir dette en viktig påminnelse om de små ting i hverdagene.

S

Anonym sa...

Er så og si daglig innom bloggen for å få litt skuldersenk og ro i sjelen. Det første som brakte meg inn hit var en kjole fra Toast - nettbutikken har fulgt meg siden. Jeg heter Marit, er 42 og kommer fra Trøndelag. Er en introvert naturfanatiker som jobber fulltid i administrasjonen i et advokatfirma. Det jeg setter pris på ved bloggen er alle gode boktips, hage- og blomsterinspirasjon, samt det å rett og slett å føle at man har kommet hjem når man kommer inn på siden. Håper å følge deg i mange år til.

Anonym sa...

Haha, jeg er for øvrig 43 kom jeg nå på. Alder er ganske uvesentlig i mitt hode.

Marit

ikke en robot sa...

Hei! Jeg er en leseglad 20-åring som studerer historie i Aberdeen. Bor i et gammelt kloster med sju andre (de er alle medisinstudenter), og det er veldig fint men jeg gleder meg til ferie om en måneds tid. Begynte å lese bloggen for kanskje ett/to år siden og følger fast med. Takk for super blogg!

Anne sa...

Vet ikke om jeg har kommentert tidligere selvangivelser - men har lest en god stund, hvertfall siden 2010 (tror jeg). Er 32 år, bibliotekar og skifter jobb snart fra privat fagbibliotek til folkebibliotek og gleder meg til det.

Husker ikke hvordan jeg fant bloggen, men setter veldig pris på den, når den dukker opp i feeden min. Har brukt den litt til reisetips til Paris, og ellers bare en påminnelse om at jeg trenger ikke stresse sånn grusomt hele tiden ;)

Anonym sa...

Jeg har fulgt denne fine, ikke-kommersielle bloggen siden 2007 etter at datteren min hadde vist meg den. Mye å lese seg litt klokere på her, men også inspirerende, artige bilder og god, variert musikk, så dermed er jeg innom nesten hver dag! Bidrar i blant på fredagene, selv om glamouren ikke er det mest fremtredende i min tilværelse ...

Kanskje en av bloggens eldste lesere? Er pensjonist midt i 60-årene, mor og bestemor til flere Glad i både kulturen og naturen rundt meg her helt sør i landet, og bruker en del tid på skapende aktiviteter. Det var flott å være fullt yrkesaktiv i alle de travle årene, men nå er det deilig å ha god tid, og å kunne prioritere slik som jeg helst vil selv - bare gled dere!

Oda sa...

Eg fann meg sjølv i blogginnlegget frå 2008! Eg syns neste det kjennast ut som meir enn 8 år sidan eg gjekk siste året på vidaregåande og var så utolmodig etter å kome meg ut i verda og utforske kva livet hadde å by på. No som 26 åring har eg i alle fall mange spanande år å sjå tilbake til, og i mi utforsking av verda har denne bloggen vore med på den vegen.

No bur eg i Aarhus og studerar Musikkterapi. Eg elskar det faget og den miksen av kunst og vitenskap som det er. Bortsett frå musikk pg psykologi er eg som mange av bloggens lesarar interessert i mykje av det same som det denne bloggen formidlar; litteratur, te, grønne vekstar, gamle møblar og serviser, og eg er glad for at formidlinga av dette også er knytta opp imot samfunnstemaer og kloke refleksjonar.

Håpar å kunne følge bloggen inni ei ny åtteårsperiode!

Line sa...

Jeg trodde jeg hadde lagt inn kommentar, men det ble visst med tanken ser jeg. jeg er skolebibliotekar i nord. Jeg har fulgt bloggen din i mange år, nesten fra starten tror jeg. til våren ser jeg frem til å prøve noen av Paris tipsene dine:-) Til hverdags bruker jeg tiden på handarbeid, lydbøker, menighetsarbeid og vanlige bøker og å være ute stadig mer når det blir lysere dager.

Anonym sa...

Hei! Er PhD stipendiat ved UiO og jobber med nevrologi og farmasi. Innimellom økter på lab og knusktørre forskningsartikler er bloggen din et herlig avbrekk, med gode bok/te/reisetips :)

Mvh
Marthe

Anonym sa...

Hei! Er som mange andre her lærer, bor på østlandet med mann og barn. Opptatt av psykologi og samtaler om livet, litteratur, kunst, sysler litt med kreative prosjekter, yoga og friluftsliv. Har fulgt med i allefall før dere kjøpte hus. Kanskje er det følelsen av å være litt innesperret i A4- og hverdagsbobla der det er sprik mellom ønsket tid og faktisk tid til lesing, reising og egentid som gjør at det er fint med inspirasjon her? Liker også godt at du har fokus på te, lavt forbruk og gjenbruk og de små, jordnære gledene i livet som hage og hvordan du presenterer dette på... Skulle gjerne hatt flere venner i nærheten som har disse interessene! Som en annen leser her skriver, skulle jeg gjerne også hatt et innlegg med tips til hvordan gjør det litt grønt på terrassen/balkongen, gjerne med noe spiselig også? Har du noen tips til hva det kan være lurt å starte med eller absolutt ikke?

mvh Lærer S

Anonym sa...

Hei, jeg heter Birgitte og er straks 42 år. Oppvokst og bor i Oslo. Har fulgt bloggen din siden 2005 kanskje? Via en venninne som hadde hørt om den via en venninne og trodde den kunne passe til meg. Og det hadde hun helt rett i. Denne bloggen gjør meg så godt, og har blitt viktig for meg. Det er mange av temaene din jeg ikke har så stor personlig interesse av - som gamle filmer (er mer fantasy-typen:-), hagestell og klassisk musikk. Men elsker alle innlegg med bøker, reiser, selskaper, interiør (huset ditt) og bare få henge her og se drypp fra livet ditt, liksom. Det har vært godt og befriende å se at man kan fylle livet med så mye innhold og mening uten å nødendigvis ha så mye program på gang. Det har styrket meg i å større grad leve ut den mer introverte siden min som trenger mye ro og alenetid. Når det koker i hodet, får jeg roen av å komme inn her og se et tiltalende stilleben med blomster og hekleduk og deg som inviterer til teselskap med håndskrevne kort. Det er noe veldig lindrende og inspirerende ved denne bloggen. Og som journalist og en som er glad i språk, nyter jeg de alltid velskrevne innleggene dine. Du har ikke et ord for mye. Treffsikre, muntre små bildetekster. Bloggen er en estetisk nytelse.
Ellers om meg: Journalist i travel turnusjobb. To barn i barneskolen. Gift med kar i samme bransje. Rekkehus. Mannen tar seg av Hagen, jeg er mer innekatt. Har fått et stadig større behov for å drive med håndarbeid. Fikk symaskin og kurs til 40-årsdagen, og har alltid noen skjeive strikkeprosjekter på gang i feriene. Liker å kjøre telemarkski, helst utenfor preparerte bakker, og gå skiturer så lenge høyt tempo ikke er viktig og jeg har Kvikk Lunsj i sekken. Hadde jeg hatt tid til det, skulle jeg gjerne gått og danset house og popping fast. Når brukes tiden mest til lokalt engasjement. Har sammen med andre dratt i gang en årlig torgfest i bydelen min hvor det skjer litt lite og hvor vi trenger mer kontakt mellom kulturer, generasjoner og borettslag. Engasjerer meg i barnas aktiviteter og får et kick av å være engasjert og drive frivillighet i et område hvor alle hender trengs. Håper du fortsetter å skrive denne bloggen i mange, mange, mange år til!!

Anonym sa...

Fant igjen innlegget mitt fra februar 2011. Oppdatering: Har bikket 60 og blitt bestemor. Teller på knappene om jeg skal kaste inn jobbhåndkleet ved 62...
Hegepege

HildeSofie sa...

Bedre seint enn aldri! Dette får bli en kombinert forsinket glamorøs fredagspost og hvem er dere-post :)
Jeg er 35 år, og har hengt med siden rundt 2008. Jeg er oppvokst i de sørlandske skoger, men har bodd mange år på østlandet. Etter fem år i "eksil" i innlandet er jeg nå tilbake i Oslo, og fryder meg over det flere ganger daglig. Jeg har en givende, artig og krevende jobb i en av landets politiske organisasjoner, der ingen dager er like, og der jeg lærer noe nytt både om meg selv og andre hele tiden.

Har nettopp (tre dager siden!) tatt over min første leilighet som jeg eier helt selv (hurra!), og sitter i skrivende stund på en liten puff, siden jeg ennå ikke har skaffet meg sofa. Men jeg har funnet frem yndlings-tekoppen og alle teene mine, så her er prioriteringene i orden!

Jeg setter stor pris på dine refleksjoner rundt hva som er viktig i livet, og bloggen din er en kjærkommen påminnelse når skuldrene hever seg til ørenivå.

Anonym sa...

Etter å ha sett en 104-årig bloggende dame på Skavlan fredag skjønner jeg at jeg ikke er for gammel til å lese din blogg! Jeg er 72 år, bor i Trøndelag, har vært pensjonist i nesten 10 år og vært enke og bodd alene i 18 år. Bloggen din ble jeg oppmerksom på gjennom en niese, og siden har jeg vært innom nesten daglig, blitt avhengig nesten! Og hvordan skal jeg uttrykke det? Det er noe både med de temaene du skriver om og måten du gjør det på som tiltaler meg. Riktignok er jeg mer glad i kaffe enn te, men jeg er veldig glad i å lese og min interesse for musikk har steget betraktelig etter at jeg ble oppmerksom på bloggen. I våre dager lever mange av oss overfladisk. Det er så mye vi skal rekke over, og det meste går litt for fort. Jeg finner en ro og tilstedeværelse i både bilder og tekst hos deg som gjør meg godt. Takk skal du ha!

Line sa...

Jeg tror jeg har lest denne bloggen i snart ti år! Husker at du gifta deg og dro på bryllupsreise til et lite hus i Toscana :-) Mener jeg fikk tips fra min søster som også er fast leser (ser henne lenger opp i kommentarfeltet her!). På den tiden studerte jeg juss, og kjente litt på at miljøet rundt meg var litt i overkant karrierefokusert og ensidig, ikke minst hva interesser blant medstudentene angikk. Bloggen ble et kjærkomment avbrekk! Og er det fremdeles faktisk, jeg jobber i byråkratiet og flytter papirer og formulerer kontrakter og kjenner at øynene går litt i spinn i blant :-) Da er det fint å komme hit og få boktips, eller se på fine bilder og føle at jeg drikker te med en god venninne. Så tusen takk, kjære Glamourbibliotekar!

Folkebibliotekar sa...

Skal ta meg tid til å lese igjennom alle kommentarene her så snart tevannet er kokt ;-) takk for en alle tiders blogg, Glamourbibliotekar, som jeg har fulgt siden jeg var bibliotekarstudent omkring 2008. Alle vi på jobben følger den, og de som ikke har hørt om den får en grundig innføring, he he. Jeg er sikker på at du har hevet glamour nivået i sektoren vår i løpet av disse årene! Jeg er 31 år, nygift og på flyttefot, mannen min er også bibliotekar og det viktigste i vårt nye hjem er bokhyllene såklart. Takk for alle gode boktips jeg får her! Jeg har virkelig fått fot for Vonnegut :-) Takk og takk, gleder meg til fortsettelsen!

Stupedama sa...

Jeg er 31 år , bor i Gøteborg, Er mamma til en liten kar på 2,5 år og bonus mamma til en stor kille på 10,5 (de halve årene er viktige ).
Tror jeg har lest bloggen din i 8 år sånn ca. Husker ikke hvordan jeg fant den men er gilmore girls fan så muligens den veien. Jeg springer, baker og rir så ofte jeg kan . Elsker å lese, selvom det ikke blir så mye av det i småbarnstilværelsen. Eller jo, vi leser jo masse, men bare barnebøker:) leser bloggen for at den hjelper meg å sette ned tempo og bidrar til å sette ting litt i perspektiv.

Takk for en friskpust i hverdagen.

Julia sa...

Spennende lesning, og igjen takker jeg for en herlig blogg! Feirer femårsjubileum som fast leser i disse dager. Skal vi se. Jeg er 27 år, vokst opp rett utenfor Düsseldorf (norsk mor), er en begeistret kaffedrikker, utdannet arkeolog, og angående forskerspire som har vært bosatt i Oxford i litt over et år nå. Her lever jeg hverdagslivet mellom spirer, stress, treretters middager, roing, diverse andre klisjeer og generelt sett veldig pene omgivelser. Hvis noen har planer om å reise hit, si gjerne ifra, så kan jeg gi tips og gjerne møtes til en kaffe. Har ellers bodd på Gotland, og må si at Visby slår Oxford. På utseendet, altså. Kun det.

Har ellers en mental rangering over lokale favorittbibliotek, sortert etter fag/årstid/dagsform. Ting jeg pleier å nevne i fredagsrapporter er matte lebestifter fra Chanel, glitrende øredobber fra Cecilie Melli, en gammel grå lang kasmirgolfjakke, og en sort herreklokke jeg har arvet.

Siden jeg har flyttet så mye rundt omkring de siste ni årene har jeg knapt kjøpt bøker, bare lånt. Sender herved en hilsen til alle HumSam-bibliotekarene på Blindern! Veldig trist å ha tomme bokhyller, men dessverre nokså praktisk med tanke på min rimelig rotløse livsstil. Leselysten ellers er ofte et offer for fagpensumet, men jeg lover stadig bedring. Akkurat nå er jeg i en litt tung periode rent akademisk. Synes derfor det er ekstra godt å lese om tulipaner, hverdagsgleder og det fine vårvinterlyset i mitt gamle nesten-nabolag, og jeg ønsker alle en riktig god mars!

stud.med. sa...

God formiddag! Student, småbarnsmamma, av-og-til-glamorøs og veldig glad i bloggen din! Den er full av ting som jeg liker å gjøre, og som jeg tenker at 'det, det skal jeg begynne med når barna blir, eh, litt eldre'. Men jeg har begynt å lese mer skjønnlitteratur igjen, da. Det er stas! Og te. Jeg liker te. Og spillelistene dine. Og den sitronspaghettien. Jeg har et slags mål om å bruke mindre tid på internett, men bloggen din er en av de fristelsene det er greit å ikke motstå ;)

tea sa...

Hei! Jeg er litt sen, but here goes: jeg er 25 år og student, bor med samboer i barteby og trives med det. Blir ferdig med en bachelorgrad til sommeren og det gleder jeg meg til! Løper litt, leser litt, og er veldig glad i musikk. Takket være deg har jeg fått bittelitt mer peiling på klassisk musikk og cd-anbefalingene dine har enda ikke slått feil, så takk! Jeg har lest bloggen din fast i litt over et halvt år, tror jeg, men har vært sporadisk innom før jeg ble fast leser. Er veldig glad for at jeg fant bloggen din, for her er det mye fint å lese om! Håper du får en flott uke og takk for at du skriver en så fin blogg :)

Anonym sa...

Hei! jeg snublet over bloggen din via en annen blogg for endel år siden. Er blitt veldig glad i den. Den har inspirert og lært meg mye, både når det gjelder fotografi, bøker, musikk og film. Den har også fått meg til å sette enda større pris på små ting i hverdagen.
Jeg jobber ellers med data men har også kunstutdanning. Malingen min tenker jeg å ta opp om ikke så lenge. Ha en fin dag og tusen takk!

Toril sa...

Hei! Jeg er ei godt voksen jente, som fant bloggen din for noen år siden, og har fulgt den trofast siden.
Jeg er helt avhengig av å ha en bok på nattbordet, jeg elsker hagen min, kan fort forelske meg i en duft, blir glad av et nytt såpestykke, og er alltid på utkikk ;)
Blir glad og inspirert av små ting, som duften i hagen tidlig en sommermorgen, fine kaffekopper, nyvasket sengetøy, markblomster i veikanten, og på bordet, en spennende gågate, osv., osv...
Kanskje ikke så rart jeg liker bloggen din ;)!
Vennlig hilsen fra Toril


Agnethe sa...

Hei!
Nå kjente jeg veldig for å ta en jobbpause for å skrive litt om hvem jeg er.
Jeg er 34 år, gift, bosatt sentralt på Østlandet, mamma til 2 barn og har lest bloggen din i lange tider; siden 2005!
Etter flere år med studier, småbarnsliv og trang økonomi, er livet nå mer preget av overskudd og utfoldelse. Jeg jobber i Universitets- og høgskolesektoren (altså statsansatt;) med profesjonsutdanning og trives godt med det. Jobben min består for det meste av undervisning, veiledning/studentoppfølging og planleggingsarbeid (tipper de fleste lærere kjenner seg igjen i det siste der...). Jeg legger ned mye tid til jobb og familie, men når jeg virkelig skal lade batteriene , setter jeg pris på følgende: se en bra serie, være sammen med gode venninner, planlegge og iverksette klesshopping, skjære opp grønnsaker, gå tur, sove lenge og gå på teater (selv om det siste der skjer aaaltfor sjeldent). Akkurat nå lader jeg batteriene ved å være på bloggen din!
Takk for et veldig fint nettsted!!

Annette sa...

Jeg er 30 år, utdannet sivilingeniør og jobber med beregninger av oljeplattformer. På fritiden danser jeg lindy hop, trener (løping, styrke, yoga, ski, sykkel), eksperimenterer på kjøkkenet for å lage god mat, strikker og tilbringer tid sammen med samboer, venner og familie. Etter å ha danset lindy hop i over ti år hører jeg mye på innspillinger fra 1930-1950 av artister som Duke Ellington, Count Basie, Benny Goodman, Fats Waller etc. Og Ella såklart! Ellers går det både i klassisk musikk (takk for spillelister), metal og populærmusikk. Er glad i både te og kaffe, pelargonia, mat laget fra bunnen av, garn, og møbler og andre ting med sjel og historie.

Frøken Desibel var den som guidet meg til dine sider, og det må ha vært tilbake i 2008/2009 eller noe sånt. Takk til henne for det tipset :-) Jeg liker veldig godt dine innlegg som omhandler forbrukerbevissthet, mat, blomster, interiør, bøker, glamorøs fredag osv. Det meste egentlig! Din blogg gjør at jeg kommer litt ned på jorda igjen, husker på å sette pris på hverdagen og de hverdagslige øyeblikkene som gjør livet til akkurat det det er. Tusen takk!

Anonym sa...

Jeg hedder Ida, er 24 år og bor i København. Jeg har fulgt med i under et år, men jeg ved, at jeg kommer til at følge med længe ud i fremtiden, for din blog er bare så fin! Jeg studerer fysik og dansk på Københavns Universitet (Jeg skal være gymnasie-lærer), og jeg elsker bøger, the, film, kjoler, kaffe og kage.

Ine sa...

Litt sent ute – var i Roma forrige uke :) Jeg har jo hengt med en god stund – fant i alle fall meg selv igjen i blogginnlegget fra 2011. Nå har jeg blitt 28 år, bor ved skogkanten i Oslo sammen med mannen min og sønnen vår på 2,5 år. Prøver å gjøre meg ferdig med en mastergrad i nordisk litteratur i vår, og ellers jobber jeg litt i klesbutikk, strikker mens jeg ser på Gilmore girls og har litt for lite tid til å lese alle bøkene jeg vil. Setter stor pris på bloggen din, den er en favoritt! Takk for alt det fine du deler med oss :)

lille_maria sa...

Hei! Har helt glemt bort å kommentere her, men nå skal jeg gjøre det!
Jeg heter Maria, er 32 år og bor på Majorstua sammen med min mann, vår datter på 1,5 år, og vår lille hund.
Etter å ha vært hjemme i permisjon med datteren min, har jeg nettopp nå begynt å jobbe igjen i barnehage.
Det går mer i barnebøker enn annen litteratur om dagen, men det er altså veldig hyggelig! Ellers er jeg glad i musikk og sang, og skulle ønske jeg kunne lære meg et nytt instrument. Hvordan man egentlig går frem når man har blitt voksen og ikke kan melde seg på musikkskole, er jeg derimot usikker på!
Takk for en kjempefin blogg! Jeg har fulgt den lenge, og fortsetter med det.

Populære innlegg