fredag, mars 25, 2016

Glamorøs fredag


God langfredags formiddag! Her er det sen frokost og Johannespasjonen, knitrende ved i ovnen og lesing på gang. Dagens duft: Body Shops Mango (90-tallsversjonen). Glamoureffekter som sådan: Nok søvn, nyvasket hår, syngende kjøttmeis utenfor vinduet, og ellers helt stille ute. 

Håper dere har en fin påske! Fredagsrapporter mottas med glede, selv om jeg ikke forventer så veldig mange i dag - det er ikke nødvendigvis enkelt å holde orden på ukedagene når man ferierer. 

Adios!
mvh eders Glamourbibliotekar

P.S. Anbefaler på det sterkeste å gå i Oslo domkirke og høre Johannespasjonen i kveld, for dere som er i nærheten!

13 kommentarer:

Kjersti sa...

God glamorøs langfredag! Det er deilig med påskefri! Selv om himmelen er litt grå, skal jeg ut på tur i skogen etterpå - det er deilig uansett vær. I skrivende stund er glamoureffektene foreløpig få, men påskelabyrinten på radio er lydsporet til kommentarskrivingen. Viggo Valles stemme er trygg og god, bare å høre den gir god stemning. Fortsatt god påske til deg og andre lesere :)

Elida sa...

God glamorøs langfredag! Saman med Tolstojs War and Peace på lydbok leser eg blogger i komfortabel dongribukse. Glamoureffektene er få, men skjerf frå Barfota og parfyme frå Davidoff er med. God påske! Og i kveld er det Agatha Christie på TV *lykke*

Fivrelden sa...

Har overnattet hos søster og nevø og vi har spist frokost sammen. Nå er det påskete på kanna og snart tid for tusletur. Ellers har jeg endelig fått skrevet litt roman, noe jeg aldri gir meg tid til lenger. :)

God langfredag.

Anonym sa...

Jeg har akkurat vært ute i mine nye rosa kjempefine Nude sko. Har kjøpt Cola Zero til pepperbiffen senere i ettermiddag. Først skal jeg se Charlie og sjokoladefabrikken mens jeg spiser Smørbukksjokolade. :) Greit med påske :) ingen glamour bortsett fra rosa neglelakk fra Dior og grå genser med New York og Paris på. Fortsatt god påske. Jeg skal nok også høre Johannespasjonen.

Anonym sa...

God langfredag fra Portugal! Jeg hører på klassisk musikk (blant annet Johannespasjonen) og slapper av med mobilsurfing mellom slagene. Har vært på flott kunstmuseum og drukket kaffe på fin kafé ute blant blomster og grønne trær. Her er det vår og blomstringstid! Gladmouren i dag er at jeg kunne dusje uten å fryse ihjel! Endelig er huset vi låner oppvarmet. Murhus er kalde...
Leser Linn Ullmans nyeste.
God påske!

Annette sa...

God langfredag!
Jeg nyter påskeferien og har i dag kommet meg til ei hytte helt ytterst på Ørlandet i Trøndelag. Her er det skiftende vær med både blå himmel og piskende regn, men vi sitter inne og hygger oss med P2 på radioen. Har fått meg en løpetur ute og en dusj, så humøret er på topp. Jeg kjøpte meg et nytt (brukt) speilreflekskamera i går, og utforsker mulighetene som ligger i det. Moro! Etter å ha ønsket meg et digitalt et av slaget i sikkert åtte år, synes jeg det var greit å skaffe meg det. Veldig kjekt å kunne kjøpe brukt, fornøyd med det.

Av glamorøse effekter kan jeg etter dusjen også skryte av nyvasket hår, bukser med masse stretch og en samboer som er så kjekk og god!

God påske!

S sa...

God fredag!
Nyter ferie og gode dager på "hytta" på landet. Skiturer, strikking, lesing og kortspill fyller dagene og masse søvn gir gradvis mer overskudd. Og så deilig å ha tid sammen med familie uten at all tid er fylt med aktivitet.

Skal straks begynne med middagen - krydderlaks med potet og fruktsalat til. Må bare sitte litt her med fyr i ovnen og bok på fanget.

S

Ine sa...

Jeg er på ferie hos foreldrene mine på Hamar, mens mann og barn besøker besteforeldrene i Nord-Norge. Så jeg passer på å gjøre sånt jeg ikke får gjort til vanlig, for eksempel starte dagen med å bli liggende i senga en halvtime med lydbok. Så deilig! Nå hører jeg på Stolthet og fordom, og det er en fryd. Fredagen fortsatte med hyggelig påskefrokost og Musikkfrokost på P2. Resten av dagen har jeg brukt til å skrive på masteroppgaven min, samt bake focaccia til i kveld, og gå en liten tur i sola. Det er så avslappende og fint med påske!

Agnethe sa...

God fredag til deg og alle lesere!

Jeg er av typen som ikke alltid er så god på å ha ferie; kan lett bli rastløs og kjede meg med for mange dager etter hverandre uten fastlagt program. Heldigvis har denne ferien blitt innholdsrik og variert, med mange turer og tid sammen med bra mennesker!

Jeg rakk dessverre ikke å låne meg bok før ferien, så jeg savner godt lesestoff.
Akkurat nå fikk jeg plutselig huset for meg selv halvannen times tid, så jeg hoppet rett inn hit for å legge igjen en kommentar.
God påske videre!!

HildeSofie sa...

God glamorøs fredag!
Her på Sørlandet er påskestemningen på topp, og idag fant jeg det ultimate beviset på at våren er her: blåveis!

Nå sitter jeg her og er stappmett på vafler, og livet er ganske så fint :-)

Fortsatt god påske til alle!

Anonym sa...

Å fine fredag! Startet med morgenkaffe, yoga, sushilunsj, vindusvask, brødbaking til i morgen og nå hvitvin med 1000 isbiter og TV-titting. Venter på krimmen. Fortsatt god påske! .mette

Maje sa...

Rekker akkurat å avlegge rapport:) Nyvasket hår, nytt halskjede jeg fikk av min mann og "Daisy" (Marc Jacobs) på halsen. Fin fredagstur på Helgøya med kaffe og kake på Skafferiet. Ungene er lagt. Helgekaken bakt. Fredag er stas! God helg!

Stine Arkeologine sa...

Sen rapport fra en glamorøs langfredag, første halvdel med turklær, støvler og vind i håret, siste halvdel med kjole, oppsatt hår og ferske fregner på nesa, i godt selskap med gamle venner. Utrolig fint å ha påskefri! Riktig god helg til dere alle her! :-)

Populære innlegg