onsdag, mars 23, 2016

Marsfavoritter


Her er noen utvalgte ting jeg har svermet rundt i mars! Øverst fra venstre og med klokka: 

 • James Taylor, her representert ved albumet "Gorilla" fra 1975, som er blant mine tre favorittplater av han - kanskje det jeg liker aller best. År etter år, denne plata spiller jeg mye i mars. 
 • J.S. Bachs kirkemusikk for påsken, her representert av Matteuspasjonen i Paul McCreesh' innspilling fra 2003. En OVPP-versjon (One Voice Per Part), uvant for den som aller helst vil ha et stort kor, men alle solistene er top notch og blant mine absolutte favorittsangere, så dette går rett hjem hos meg. I tillegg til andre helt ulike innspillinger så klart. Man må ha litt av hvert. (Og flere av Johannespasjonen og Påskeoratoriet likeså)   Bachs pasjoner hører jeg på hver dag i hele påskemåneden, jeg kjenner dem svært godt. 
 • Liagora eau de toilette. Min yndlings-mars-parfyme. Svært, svært nostalgisk - jeg kjøpte en liten flaske den uka i mars da jeg og mannen min ble kjærester, og derfor liker jeg å bruke denne akkurat nå. Rosenrøde skyer og hjerteformede pupiller. 
 • Nuxes serum. Veldig glad i Nuxe-produktene, hamstrer i Paris, de har mye bedre utvalg enn de få apotekene som selger merket her til lands. 
 • Blåveis! Som nevnt i går. Ubeskrivelig vårglede. 
 • rms løst pudder. Økologisk, uten parabener, uten silikon, uten parfyme, uten talkum. 
 • Mine Ray-Bans! Den litt større wayfarer-modellen som er nesten identisk med Audrey sine Oliver Goldsmith-briller i Breakfast at Tiffany's. En evig klassiker, disse har jeg hatt i mange år. 
 • Franske velduftende såpestykker, her representert av en jasminsåpe fra South of France. 
 • Mørk rosa lipgloss, denne er fra Fedora minerals. 
 • Perleøredobber som dingler litt - disse fikk jeg av ei venninne for noen år siden, mener de er fra Snö of Sweden. 
 • Perch's påskete! Hvit og god, med ananas og morbær og diverse. 

Hvis dere har noen ting dere liker ekstra godt i mars, bare rop ut i kommentarfeltet! Det er fint å kjenne glede over ting man har, og ikke bare lengsel etter ting man ikke har. 

2 kommentarer:

Elida Stangeland sa...

Akkurat nå er eg veldig glad i Davidoff sin parfyme Cool Water som vart kjøpt i eit parfymeri i Gdansk i november. For eit utvalg dei hadde i motsetning til norske parfymerier. Trur eg surra rundt i ein halvtime og bare lukta.

Stine Arkeologine sa...

Koselige ting! :-) Jeg blir nyforelsket i kjøkkenet mitt i mars, å komme ned fra 2. etasje i helgene, åpne døra og bli møtt av lyset som flommer inn i rommet! Det er som jeg ser på en ny måte hvor hyggelig vi har det i huset, og blir glad og fornøyd fordi det er jeg selv som har ordnet det slik.. Solkrem, solbriller, den gamle tursekken vår. Sminke og neglelakk med spreke farger som har havnet bakerst i baderomsskapet. En parfyme som ble kjøpt på en fin reise jeg hadde alene som får meg til å føle meg glad og selvstendig og gå som en ballerina. Lys og lett musikk, Tryllefløyten, som tanten min brukte å synge fra da jeg var lita og var der på påskeferie. Potteplantene som våkner til liv igjen!

Populære innlegg