søndag, juni 26, 2016

Søndag


God søndag fra ei som våkna kl. 06.15! Koselig å våkne av regnet som trommer på ruta. Jeg har lest ut to bøker mens det har vært 100% junisøndagsstemning her i stua - og jeg nyter hvert minutt, skikkelig feriefølelse der man glemmer tid og sted litt. Barbara Bonney synger Schubert, jeg har verandadøra åpen og hører både regn og måltrost fra hagen. Jeg rakk å plukke inn noen blomster mellom skyllene, og akkurat nå har jeg en liten pause i forberedelsene til dagens teselskap - som jeg fremdeles ikke vet om skal være inne eller ute. Vi får se når det nærmer seg! Neste prosjekt: Rabarbrakake. En litt annen variant med kokosmarengs! 

Slike regnfulle rolige dager er vel så mye sommerferie for meg som solskinnsdagene. Jeg tror det måtte ha vært ca 50/50 av dem i min oppvekst. Gå på butikken og kjøpe Donald eller Tuppen og Lillemor. Sitte inne på rommet mitt og lese. Sykle på besøk til ei venninne. Gode minner. 

Ha en fin søndag alle sammen! 

3 kommentarer:

Hermia Says sa...

Härligt! Känns som sömnbehovet minimeras den här tiden på året..

Faulkner har jag inte läst något av än, varit lite tveksam till om jag ska gilla - hur är han?

Glamourbibliotekaren sa...

Jeg leste "The sound and the fury" for noen år siden og den gjorde inntrykk. Her kan du lese omtalen min. Jeg vil anbefale å lese den, selv om man kan bli ganske ulykkelig av den. Det er jo nettopp fordi han skildrer menneskesinnet så bra; man får slik medfølelse med noen av personene. Særlig Benjy.

Ragnhild sa...

Nydeleg! Eg tykkjer sommaren so langt i år har vore perfekt balansert, med tanke på vêret: Medan sola skein rakk vi både å gjere ein del utearbeid i tillegg til å ta nokre oppfriskande utflukter i naturen, og no når regnet har vore over oss eller i nærleiken, har vi hatt høve til å rydde og bake og lese.

Populære innlegg