fredag, august 12, 2016

Glamorøs fredag


God morgen fra vestlandet! Vi er på bilferie, dvs mannen min spiller litt om kveldene, men jeg er med og vi får sett oss omkring og det er jo alltid hyggelig. Vi krysset Telemark fra øst til vest i går i nydelig vær! Her vestpå ser det noe grått ut i dag, men jeg har med et lass bøker og vi har vannkoker på hotellrommet, så det er ikke noe problem å bli delvis værfast her inne. 

Dagens antrekk er stripete og casual, jeg dufter av Le Jardin Amour (nostalgisk sensommerduft for meg; lånte fra min venninnes parfymeflaske hele tiden da vi var 13), jeg drikker Twinings English Breakfast, og den eneste konkrete planen for dagen er å ta med min elskede på konditori. Ellers er det masse konserter her, det kan jo være noe.  Tar alt som det kommer! 

Håper dere har fine fredager, om dere jobber eller har ferie! Rapporter mottas med stor takk i kommentarfeltet! Nå skal jeg gå ned til frokost. 

mvh eders Glamourbibliotekar

22 kommentarer:

Anonym sa...

Katte t-skjorte fra Logg HM i dag. Duft Lou Lou som jeg har et nostalgisk forhold til.
Ikke støvler i dag siden det ser ut til at jeg skal komme meg tørrskodd hjem før regnet starter for alvor. I kveld blir det biff ytrefilet med peppersaus og fløtegratinerte poteter. Etter at jeg har støvsugd og vasket stua. God helg !

Anonym sa...

God morgen. Jeg er klar for rolig yoga, litt lunsj, passe barnebarn noen timer og deretter feire kjekk nevø. Kan det bli en bedre fredag? Akkurat nå sitter jeg på rosa matte, med grå og sorte treningsklær og knallrosa sokker - det får være min glamourting idag. Ønsker alle en fin dag. Namasté. .mette

frk Frydefull sa...

Endelig gamorøs fredag i dag … Det har vært mange av de i løpet av sommeren, men rapporteringen har det gått så som så med … Gratulerer kjære glamourbibliotekar - for en utrolig hyggelig nyhet som møtte meg på bloggen etter ferien. Hurra for et kommende nytt vidunder! Det er småkaldt og regn her sør men jeg har røde negler og lang grå ullcardigan så skal nok komme meg gjennom det. Helgen er deilig planløs. Kanskje en blåbærtur eller en søndagstur til nabobyen som har siste søndagsåpent for i sommer … Ha en hyggelig helg!

Maje sa...

Nyter en liten mørkbrent kaffe akkurat nå, mens Minimadamen tar seg en liten lur i vogna. Tidligere i dag har jeg kost meg med en kopp Earl Grey med et hint av grapefrukt, fra Perch`s. Herlig! Mørkeblått skjerf med ugler på og mønstrete sommerbukse fra Indiska. Ganske avslappet stil i dag. Tester dessuten ut den nye Boss-parfymen som jeg fikk en tester av i går. Tror den bare heter "The scent", pretensiøst nok. I kveld blir det en skikkelig glamourøs kveld med middag på byens beste restaurant og "Sommerslagere" på Gjøvik gård. Det gledes. God helg!

Siri sa...

Her har vi fortsatt ferie, og nå er vi noen dager på besøk hos moren min. Gårsdagen ble tilbragt på Øyafestivalen, med P.J.Harvey som det absolutte høydepunktet! Dagen i dag skal brukes til å fikse en takrenne, og kanskje ta en tur på Bekkestua bibliotek, hvor jeg omtrent vokste opp. Siden sist jeg var der, har de pusset opp hele bygget, og jeg er spent/nervøs på resultatet.... For øvrig blir det nok håndballkamper og hekling resten av helgen. :-)

God helg til alle!

Hermia Says sa...

God förmiddag! Det är höstkyligt i min stad och jag sitter på jobbet/biblioteket och summerar sommarens aktiviteter för alla barn och unga. Det är andra arbetsveckan efter ferien och jag är gott igång igen. Får leta lite efter glamourkänslan idag, tummen är dessutom i bandage efter en incident med en osthyvel häromdagen, men det ser i alla fall ut att bli en fin helg med en tur till stugan. Och så läser jag äntligen Mannen som elsket Yngve som ju är jättebra! God helg till er alla!

Glamoursjefen sa...

Glamorøs fredag med fortsatt ferie. Startet dagen med en kopp te og bok på senga. Leser Paris av Edward Rutherfurd. Anbefales for alle som er glad i byen Paris. Er litt sånn Vindens Skygge og Havets Katedral...

Senere i dag kjører vi til landstedet for en rolig helg. Håper på lite regn, lite vind, mye sol og mange muligheter for bading.

Bibliotekarspira sa...

God fredag, kjære glambibliotekar! Eg er på min andre fredag som biblioteksjef, og eg elsker det. Det er slikt eit privilegium å ha ein slik jobb, kjenner at det er det mest glamourøse i livet mitt akkurat no. Også det å kunne spasere til jobb.

I dag har eg lite oppdressa, men har vore flink heile veka med både kjolar og skjørt, så det er vel greitt med ein buksedag. På grunn av alle regnbygene har eg gått for knallgul regnjakke og raud leppestift i dag. Og grøn, lang og varm cardigan. Elles lite oppjåla.

Blir full fres heile helga med barn og familie, eg gler meg! God helg!

Maren sa...

God fredag! Dagens antrekk er en mørkeblå kjole med prikkete cardigan til, og et skjerf i en fin rød/oransje farge rundt halsen. For brrrr. Jeg gleder meg til helga, for jeg skal fylle den med kjærestetid, pizza, bøker, frisørbesøk og mange liter med te. Helt perfekt! God helg, alle sammen!

Agnethe sa...

God fredag!

Traurig vær her på østlandet; da er det et privilegium å kunne ha hjemmekontor. Glad for å slippe å gå ut av huset idag.

Mens plantene ute i hagen var velforsynt med vann, hadde jeg helt glemt stueplantene, som var blitt nokså dehydrert etter en uke med lite tilsyn og stell...

Helga byr først og fremst på FRI - det er skjønt når ukedagene koker av oppgaver og frister. Tror det blir tid til kino, litt shopping, gode middager og litt lesing.

Ønsker alle en deilig helg!

Anaruh sa...

God fredag alle sammen!

i dag kjører jeg casual Friday med jeans og stripegenser. Leppestiften er bringebærfarget, parfymen lukter blomster, sol, saltvann og varm hud, og jeg har satt opp håret - må benytte anledningen før jeg skal til frisøren og klippe det kortere i slutten av måneden.

Jeg er straks ferdig på jobb, og hjemme venter blomster i vasen, familie som fremdeles har ferie (og dermed sørger for husvask og middag til den utearbeidende) og fine aktiviteter som lesing, film, OL på tv og strikking.

Josefine sa...

God fredag! Jeg har fortsatt ferie, veldig deilig! I dag har jeg hatt en rolig dag med pusling i heimen, laging av granola og trening. Antrekket er ekstremt uglamorøst, men avslappende. Planene for helga er blåbærtur, håper å få lurt med meg ei venninne eller to. God helg! :)

Kultursnobb sa...

God fredag! Rosa og brunt er fargekombien i dag. Med blant annet knallrosa øredobber og knallrosa veske. Kvelden består av teater, god mat og forhåpentligvis tidlig leggetid.
Men du og du så kaldt i dag! Må ut etter jobb for å kjøpe strømpebukse hvis jeg skal overleve kvelden.

Tigram sa...

Biltur kan gi ei voldsom fridomskjensle. Her er formen litt laber, etter jobb er det sofa og skjerf. Gleder meg til filmkveld med eldstemann etter kvart. I morgon er planen blåbær og marka. Deretter fjorden. August har alt:). God fredag alle!

Synne sa...

God fredag fra Norge! Nå er året i London omme, og jeg er tilbake i fedrelandet. Vi landet midt oppi en oppussing i tillegg til det selvfølgelige flyttekaoset, så glamouren har vært ganske fraværende i det siste. (Dagens antrekk består av et svart blyantskjørt og en stripete topp - enkelt, praktisk og behagelig.) Nå er riktignok både oppvaskmaskinen og vaskemaskinen installert, og det føles supert! Dessuten har vi fått hage med bærbusker og epletrær i, så jeg spiste rørt rips med vaniljesaus til frokostdessert. Herlighet, så godt.
Riktig god fredag og god helg til alle!

S sa...

God fredag!
Først og fremst: gratulerer så mye med graviditet, Glamourbibliotekaren! En veldig hyggelig nyhet, vi gleder oss med dere.

Dette er andre arbeidsuke etter ferien og jeg begynner å komme i gjenge igjen. Årets ferie ble tilbragt i Nord-Norge, og været satte absolutt et negativt preg på hva vi fikk gjort. Det å reise bort hjemmefra og gjøre andre ting enn til vanlig var deilig, men det føles likevel ikke som om man begynner hverdagen med helt oppladede batterier. Derfor er det deilig med helg igjen. Dagens glamour er å kjenne en viss stølhet etter gårdagens treningsøkt, samt å ha på et skjerf som ikke har blitt brukt på evigheter.

Planene for helga er å male ferdig huset utvendig, få lest litt i ei bok og kanskje strikket litt til TV-titting. Innimellom må en del forefallende husarbeide tas. Og skulle det bli tid og mulighet så skal jeg dra på shoppingrunde. Har vært streng mot meg selv den siste tiden og handlet lite nytt til meg selv. Men etter å ha ryddet klesskapet og sortert ut gamle og utslitte klær, så behøves det påfyll. Og for å ha en viss kontroll har jeg laget liste over hva jeg behøver, sånn at det forhåpentligvis ikke fylles opp av klær som ikke blir brukt.

God helg!

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Drittvær ute oppmuntrer til sysling inne. Egentlig litt koselig, men jeg merker at det påvirker humøret.

Jeg håper at jeg i løpet av helga skal få tak i noen spisestuestoler, for nå er jeg dritt lei av klappstoler som er vonde å sitte lenge på. Kribler i fingrene etter å fikse litt mer i den fine nyoppussa leiligheten, for etterklangstiden er foreløpig litt for lang:) Ellers blir det OL-titting, trening og sjokolade.

Håper alle får en flott helg.

Elisabeth sa...

God glamorøs fredagskveld, sånn på tampen, fra en Bodøby der sola skinner i halvannen time til før den går ned. Det går utvilsomt mot høst.

Jeg tyvstarta glamouren i går, med en aldri så liten skjønnhetspleie-avtale. I dag har glamouren bestått av Valentina på halsen og Chanel Rouge på leppene (#406 Antoinette). Har også filt neglene, og vurderer å lakke dem utover kvelden. Vi får se. Annen glamour: Å ha tid til å lese ei hel bok (Fuglen, av koreanske Oh Jung Hee), ei bok jeg forøvrig kjøpte for 10 kroner på biblioteket i går! Stormen har ei hylle med bøker de selger ut, og jeg fant meg to stykker. (Den andre var av Lisa Niemi og ble lest ut i går - jeg elsket den.)

Etter en lang og god orienterings-tur etterfulgt av en enkel pasta-og-kjøttboller-middag koser jeg meg nå med en kopp Nuit á Versailles-te fra Damman Fréres i Paris. Det fryder meg å tenke på at min mor er i Frankrike på ferie, for hun skal innom der på oppdrag fra meg og handle litt før hun kommer hjem igjen. Hurra!

God helg, alle som en!

Kjersti sa...

God kveld! Dagen har ikke vært så glamorøs, dessverre. Veldig dårlig form. Men mannen kom hjem med roser for å oppmuntre meg, sukk...! Herfra kan det bare gå en vei videre i helga, jeg satser på stigning!

Ingerid sa...

God fredagskveld! Den første arbeidsuke etter ferien er over, og det er jo alltid en ekstra kjærkommen helg da. Dagens antrekk var kjedelig med jeans og hvit topp, kompensert med mintgrønne negler og gulløreringer. Men selv om jeg var på jobb i dag, begynte helgen i går, med Øyafestivalen og PJ Harvey. Bedre blir det ikke! Helgen blir rolig, med fortsettelsen på det evigvarende prosjektet "få huset i litt bedre orden", og ellers god tid med barna. God helg til alle!

Fivrelden sa...

Håper du nøt mitt elskede Telemark. :)

Stine Arkeologine sa...

Fem minutter igjen av en lang og glamorøs fredag, der første halvdel foregikk i turklær og støvler, den andre i langt skjørt, hvit bluse, oppsatt hår og Boucheron "Jaipur" parfyme. Hele dagen sammen med gode venner og familie, så fint! :-)

Riktig god helg alle sammen!

Populære innlegg