fredag, august 19, 2016

Glamorøs fredag


God formiddag! 
Fredag, hurra! Jeg leser, drikker te og dufter av Tendre Jasmin. Håret er fullt av saltvann fra de siste dagene - vi har hatt en kjempefin sommeruke og jeg håper det fortsetter litt til! 

Planene for helga er få. Det vil si; i kveld er det konsert med Jimmy Webb, noe jeg ser veldig fram til. En av de beste låtskriverne jeg vet! Men ellers skal jeg ta det mest mulig med ro. Hengekøya når været tillater det, sofaen hvis det regner.

Håper dere har fine fredager! Rapporter er som alltid hjertelig velkomme, fra unge og gamle, kvinner og menn og alt derimellom. Alle har plass i denne bloggen!

Mvh eders Glamourbibliotekar.

23 kommentarer:

Anonym sa...

Er ikledd fin hvit topp og et medgjørlig hår som er blitt mer medgjørlig etter en real klipp, som har ført til færre knuter, hurra. Ser frem til en rolig helg med vindusvask, lesing og god mat med familien.
Håper på et sjøbad eller to før temperaturen faller til under "fristepunktet" (DVs 16 grader for meg).

God helg fra
Astrid

Hermia Says sa...

God förmiddag!
Här strilar regnet ned i jämn takt, känns fint vara på jobbet. Jag har också snart ett nyklippt hår att se fram emot det blir glamoröst efter några veckors vildvuxenhet och så senare ikväll väntar guldmatch i OL-fotboll :) Ser annars fram emot en lugn helg med mycket lästid! Önskar en fin helg!

Trude sa...

Hei og god fredag!

Første jobbeuke etter ferien er snart over og det har gått veldig bra :) Her i Barcelona er det fortsatt full sommer og de fleste er på ferie hvilket betyr god plass på toget om morningen, stille og rolig i gatene og få telefoner på jobben sånn at man kan få unna alt som har ligget på vent - august er en fin måned å jobbe her.

Dagens glamour er å se frem til en helg uten store planer. Lese, drikke hjemmelaget iste (min nye favoritt denne sommern), sole meg litt kanskje for å holde på brunfargen og ta resten som det kommer.

God helg til alle!

barnebibliotekaren sa...

God formiddag!
Foreløpig skinner solen utenfor kontorvinduet,- har et lite håp om å komme meg tørrskodd hjem fra jobb :-)
13-åringen min begynte på ungdomsskolen denne uken, og er foreløpig fornøyd. Det øker stemningen i heimen og dermed også mors fredagsglamourfølelse ... Forøvrig har jeg capribukser og bluse, og dufter av Daisy.
I helgen skal jeg på skalldyrfest med gode venner, og ellers bruke tiden på en stadig voksende bokbunke.

God helg til vertinne og gjester!

Synne sa...

God fredag! Jeg er fortsatt i flyttetåka, men det går framover hver eneste dag, og i helga håper vi å få unna mesteparten av det som gjenstår. Hittil i dag har jeg pakket ut av noen esker og montert et par lamper, og lys i mørke rom føles i hvert fall litt glamorøst! I dag er det jo sol uansett, som strømmer inn gjennom vinduene, men nå har jeg leselys til høsten, hoho! I kveld skal jeg ut og spise med en gjeng venner som vi ikke har sett siden før vi flyttet til London, så det gleder jeg meg til, og da skal "flytteklærne" jeg har på meg for øyeblikket byttes ut med en pen, blekrosa vintagekjole. Dette blir bra! God, glamorøs helg til alle!

Marit sa...

Første arbeidsuke etter ferien er over, og nå føles helg veldig glamourøst. Den skal brukes til bading, flytting og bursdag, mens søndagen går med til min favorittaktivitet, fjelltur. Ønsker dere alle en solfylt helg :)

Anonym sa...

Svart bukse og hvit ny t-skjorte fra Only. Og glitrende Toms sko.
Nydelig vær her og det skal nytes i helga. På musikkfestival. God helg!

Anonym sa...

Klokken har så vidt passert halv tolv, og jeg er på vei hjem fra jobb, luksus! Glamour har bestått av "gull"smykke og nye sko (kjenner at de må gås inn..).

Glamouren erstattes straks av turtøy. Planen er å bruke fritiden til skogstur med en venninne. I kveld skal jeg være barnevakt for to nevøer, det er alltid en fest! Må vurdere innspill på leggetid fra foreldrene, må kunne
strekkes litt? ;-) Med andre ord en perfekt dag!

God helg alle sammen!

-lutt

Susie sa...

Hei og hå!
Jeg har en plan for helgen, og det er å prøve å komme videre på prosjektet med å sy 1-årsgave til det yngste tantebarnet mitt, en grønn buksedrakt med genser på . Håper det går bra.
God helg :)

Stine Arkeologine sa...

Nydelig bilde av Audrey! Jeg har forresten Audrey-inspirert antrekk igjen i dag, ankellangt skjørt med bredt belte og hvit skjorte a la Roman Holiday. Så behagelig å gå i, og fint uten å være veldig pyntet. Ellers har jeg nettopp sett Love Story (igjen, får alltid lyst til å se den når det nærmer seg høst!), og kikket innerst i klesskapet etter pologenser, rutete skjerf og den gode, gamle skipperjakken min. Og de skikkelig store, runde brillene.. (neida, jeg står over dem). Men skinnstøvlettene trenger et opphold hos skomaker, det fant jeg ut. Blir fint med høstlig stil også, etter hvert!

Riktig god helg alle sammen! :-)

frk Frydefull sa...

Snart helg igjen! Har virkelig fått opp sommerfølelsen denne uken. Nytt innrykk av sommergjester (sommerens siste kanskje?) og dertil bading, båttur og grilling på kvelden. Herlig! Planløs helg i vente, som ser ut til å bli noe regnfyllt. Liten innsats på kontoret nå så rekker en kanskje en strandtur i dag også …

koristen sa...

Deilig med fredag selv om dette bare er første arbeidsuke etter ferien. Flagrende, blåturkis kjole og sandaler med sølvsmykker til, det er fremdeles sommer! Etter jobb er det hyttetur ved sjøen med søster og venninner, gleder meg :-) Håper været blir samarbeidsvillig ;-)

God helg til Glamourbibliotekaren og alle andre glamorøse!

Eirin sa...

I dag er det nydelig vær i Tromsø, og jeg har syklet til universitetet i flagrende kjole og vind i håret (les: i sykkelhjelmen). Litt rolig dag siden jeg var oppe i natt og så på håndballkamp, men skal treffe veninner i kveld så det blir koselig. Helgen skal bestå av lesing i to kill a mockingbird (#enslagsbokklubb med sirivil.no), fjellturer, god mat og søvn.

God helg alle sammen :)

Solbad sa...

Etter en litt krevende uke har jeg fått bedret fredagspulsen med en lunsjtur i skogen med påfyll av bringebær, blåbær og tyttebær, sol og frisk luft! Og i helgen blir det bursdagsfeiring på konditori med marsipankake, og mye synging på sangseminar, så i dag er det nok å puste ut i sofaen med en film for kvelden.

Glamourfilologen sa...

Ha en herlig fredag og helg og nyt det deilige været! Fredagsglamouren min består i lang, lyseblå cardigan, marineblå buker og blå og hvit mønstrete bluse, pluss kule øredobber kjøpt i Lucca for noen år siden. Gleder meg til en avslappende sensommerhelg!

HildeSofie sa...

Hoi! Fredag!
Post-Øyauken har gått unna i en fei, med mye jobb og egentlig ganske mye moro også, og nye venner på toppen av alt. Jeg er heldig!
Antrekket er svært casual i dag, men neglene er glitrende, siden de ble lakket til den siste avslutningsfesten for Øya i går kveld :) Duften er YSL Homme.
Planer for helgen: ikveld og i morgen formiddag er det møtehelg, men deretter blir det både bursdagsfeiring med bra folk, et treff med en fin fyr, og venninnebesøk. Og så MÅ jeg sove mer enn 6-7 timer en natt, tror jeg, hoho!

God helg til alle!

Stine sa...

Endeleg fredag, og FOR ein fredag! Låg lenge i senga før eg starta dagen med frukost på terrassen til svigermor. Så drog vi på ei lita handlerunde, før vi endte opp på terrassen igjen i steikande sol. Her har eg planar om å bli resten av dagen, og når min kjære og svigerfar kjem heim frå jobb, blir det grilling i bålpanna! Planane for helga består av fjelltur, soling, synfaring på drøymetomta og kos med svigerfamilien, så denne helga har eg verkeleg trua på! God glamorøs fredag og helg til alle :-)

Oda sa...

God fredag alle saman!
Eg har nettopp kome tilbake til sivilisasjonen etter fem dagar aleine på telttur gjennom Tafjordfjella. Ei uforgløymeleg oppleving i noko av den villaste og vakraste naturen eg veit om. Difor kjennast det ganske absurd ut og sitte nydusja i mi finaste buksedrakt på ein av Ålesunds kulaste kaféar og drikke cappuccino i dag. Eg venter på båten som skal ta meg ut til mi fine farmor. Og det å ha ei helg ilag med ho er noko av det mest glamorøse eg kan tenke meg (les: dufta av Chanel No. 5, neglelakkar, badekar, roser, kremkaker og livsfilosofiske samtalar i timesvis).

Ingerid sa...

Kaffepause på hjemmekontoret! Jeg møter helgen antrukket i brune turshorts, stilig turkis- og hvitstripet genser og sandaler, med litt flassende mintgrønn neglelakk på hendene og ditto sjokkrosa på tærne. Små, enkle øredobber hører med, og jeg dufter av Crabtree & Evelyns Jojoba bodylotion, en gammel favoritt. Helgen bringer kanskje en bærtur og ellers en fin liten pust i bakken før hverdagen setter inn med barnas skolestart på mandag. Mine egne studenter er allerede i gang, så det er veldig deilig med helg nå! Det mest glamorøse jeg kan tenke meg å gjøre (bortsett fra bærtur) er å sove, å sitte i mørket på takbalkongen hvis det blir litt varmt i kveld også, å ta opp mer poteter fra plantekassene, og å bade en siste gang eller to i Oslofjorden før høsten kommer. Kanskje ikke i den rekkefølgen, men prioritert etter hvor viktig det er akkurat nå! God helg til alle.

Frøken Desibel sa...

God fredag!

Polkadotkjolen er på, sammen med litt smykker og klokke for en gangs skyld. Bruken av smykker er litt periodevis, men siv.ing.-ringen og et enkelt smykke er en bra go to:)

I kveld er planen ganske enkelt å forberede morgendagen, som byr på årets (og min) andre triatlon, denne gangen i Fredrikstad sammen med Annette. Det betyr tidlig avreise, og følgelig må alt klargjøres i kveld. Sist ble jeg slått med ett sekund, så det blir spennende å se hva avstanden mellom oss blir nå, og i hvem sin favør:) Det er uansett bare gøy å delta. Sånn etterpå.

Ellers har jeg ingen planer for helga, det kommer helt an på formen. Håper alle får en fantastisk fin helg:)

Anonym sa...

Akkurat nå lytter jeg til styrtregnet utenfor - jeg har just presis ny vært ute å vannet. Helgen er viet gode venner, sikkert god mat og iallfall den gode samtalen, latteren og mye moro. Ellers ingen store planer - det blir en liten kjøretur fordi de ikke bor i Oslo, men det går greit. Tror dette blir en tadetsomdetkommerhelg. .mette

Maje sa...

Min mann og jeg har 10 års bryllupsdag i dag og har feiret med pavlova, pai, kaffe og familiebesøk. Glamoureffekt var øredobber og en liten dusj med Chanel no.19.. og så brukte jeg min grandtantes kaffeservise da vi hadde besøk i dag. Det er et kjempefint sett med små kaffekopper med pene store roser på. Jeg arvet det for et par år siden, men jeg er så redd for det at jeg har det fremme altfor sjeldent. Men altså.. i dag kom det frem fra skapet. God helg!

Anonym sa...

Dagens glamoureffekt for meg,var innvielse av parfymen Noir fra Tom Ford! Kjøpte den på impuls på taxfree på siste ferieturen, og tenker at den blir en passende høstparfyme. Og selv om det var en varm sommerdag her i dag, så tok jeg den i bruk. Og den er nyyyydelig!!!
Marianne

Populære innlegg